مداحی آنلاین - چراغیبت امام زمان عج برای ما عادی شده؟ - استاد عالی.mp3
2.44M
😔چراغیبت امام زمان عج برای ما عادی شده؟
🌱عاشق که شد که یار به او نظر نکرد..!
🎤حجت الاسلام #عالی
🌹سید ابن طاووس از محمّد بن ذکران که معروف به سجّاد است، چه آنقدر سجده کرد و در حال سجده گریست که نابینا شد، روایت کرده که گفت:
به امام صادق(علیهالسلام) عرض کردم: فدایت شوم، این ماه، ماه رجب است، مرا در این ماه دعایی بیاموز که حقتعالی مرا به آن سود بخشد، حضرت فرمود:
🌺 بنویس «بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِیمِ» و در هرروز از رجب در صبح و شام پس از نمازهای روز و شب بگو:
🌹يَا مَنْ أَرْجُوهُ لِكُلِّ خَيْرٍ، وَآمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ كُلِّ شَرٍّ، يَا مَنْ يُعْطِى الْكَثِيرَ بِالْقَلِيلِ، يَا مَنْ يُعْطِى مَنْ سَأَلَهُ، يَا مَنْ يُعْطِى مَنْ لَمْ يَسْأَلْهُ وَمَنْ لَمْ يَعْرِفْهُ تَحَنُّناً مِنْهُ وَرَحْمَةً، أَعْطِنِى بِمَسْأَلَتِى إِيَّاكَ جَمِيعَ خَيْرِ الدُّنْيا وَجَمِيعَ خَيْرِ الْآخِرَةِ، وَاصْرِفْ عَنِّى بِمَسْأَلَتِى إِيَّاكَ جَمِيعَ شَرِّ الدُّنْيا وَشَرِّ الْآخِرَةِ، فَإِنَّهُ غَيْرُ مَنْقُوصٍ مَا أَعْطَيْتَ، وَزِدْنِى مِنْ فَضْلِكَ يَا كَرِيمُ.ای آنکه هر خیری را از او امید دارم و از خشمش در هر شرّی ایمنی جویم، ای آنکه در برابر عبادت اندک مزد بسیار عطا میکند، ای آنکه به هرکه از او بخواهد میبخشد، ای آنکه به هرکه از او نخواهد و او را نشناسد نیز میبخشد، عطایش از روی مهربانی و رحمت است، با درخواستم از تو، همهی خیر دنیا و خیر آخرت را به من عطا کن و با درخواستم از تو همه شر دنیا و شر آخرت را بازگردان، زیرا آنچه را تو عطا کردی کاستی ندارد و از احسانت بر من بیفزای ای مهماننواز.
راوی گفت: حضرت مَحاسن (موهای صورت) شریف خود را در پنجهی چپ گرفت و این دعا را با حالت درماندگی و زاری همراه حرکت دادن انگشت اشاره دست راست خواند و پس از این گفت:يَا ذَا الْجَلالِ وَالْإِكْرامِ، يَا ذَا النَّعْماءِ وَالْجُودِ، يَا ذَا الْمَنِّ وَالطَّوْلِ، حَرِّمْ شَيْبَتِي عَلَى النَّارِ.ای دارای بزرگی و رأفت و محبت، ای دارای بخشش و جود، ای دارای عطا و کرم، محاسنم را بر آتش دوزخ حرام کن.
🌹فلسفه تکاندادن انگشت
برخی این سؤال برایشان مطرح است که تکاندادن انگشت اشاره نماد چیست و چه نکتهای دارد.
پاسخ: این حالت، نشانه تضرع و کرنش در برابر حضرت حقّ جلّ و علا میباشد. آداب دعا را ببینید
ایمنی از خشم الهی!
شبهه: در قرآن میخوانیم: «أَ فَأَمِنُوا مَکْرَ اللَّهِ فَلا یَأْمَنُ مَکْرَ اللَّهِ إِلاَّ الْقَوْمُ الْخاسِرُونَ». حال چگونه در این دعا میگوییم: خودم را از غضب و خشم تو ایمن میدانم؟! آیا این فقره از دعا با آن آیه شریفه منافات ندارد؟
جواب: در اینجا به دو پاسخ اشاره میکنم:
آیتالله خویی: منظور این است که هنگام شرور و بدیهای دنیوی از عذابِ فعلیِ او در این دنیا ایمن هستم.آیتالله زنجانی: شاید معنای این فقره یکی از این دو معنی باشد:هنگام وقوع شرّ و گناه، مطمئن هستم که آثار و عواقب آن از ناحیه تو نیست بلکه از جانب خودم میباشد.یا اینکه منظور این باشد: اگر توفیق توبه پیدا کنم، خودم را از مکر و سخط الهی ایمن میبینم. یعنی ای خدایی که برای بندگان خود راهی قرار دادهای که اگر از آن راه بروند از خشمت در امان هستند.
🔸منبع تحقیق سایت درر: سایت آیتالله شبیری؛ گفتگوی دینی و…
اگه میخوای پـــ🕊ـرواز کنی
باید دݪ بکنی از دنیا و تعلقاتش
در سجدهیِ آخرِ نمازهایش
این دعا را میخواند:
اللهم أخرِجْنی حُب الدُّنیا مِن قُلوبِنا..:)
#شهید_محمدرضاالوانی
4_5857227500635031521.mp3
10.3M
. توسط استاد دارینی کارشناس احکام با موضوع احکام نمازقضا . اگرکسی میدونه اگه بخوابه نمی تونه برای نمازصبح بیدارشود آیا براوواجبه که بیداربماند تانمازصبح؟