🍃🌷شنبه تون متبرک به ذکر شریف
🌷صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 🌷
و خاندان پاک و مطهرش 🌷🍃
🌼💞 الّلهُمَّ
🌼💞 صَلِّ
🌼💞 علی
🌼💞 مُحَمَّدٍ
🌼💞 وَآل
🌼💞 مُحَمَّد
🌼💞وَعَجِّل
🌼💞 فَرَجَهُم
https://eitaa.com/Noorkariz
📣 امیرالمومنین(ع)
✍️ سه خصلت موجب جلب محبت می شود:
◽خوشخویی ◽ملایمت ◽فروتنی
👈 غررالحکم: ح 4684
https://eitaa.com/Noorkariz
🍃🌺🌸🌺🍃
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
✍در خانه ای که آدم ها یکدیگر را دوست ندارند
بچه ها نمی توانند بزرگ شوند
شایـد قــد بکشند
اما بال و پــر نخواهند گرفت.
🏡ﻣﻴﺪﻭنید ﺧﻮﻧﻪ ﻛﺠﺎﺳﺖ؟
خونه👈يعنى احترام و درك متقابل
ﺧﻮﻧﻪ👈ﻳﻌﻨﻰ ﺟﺎﻳﻰ ﻛﻪ ﻭﻗﺘﻰ ﺑﻬﺶ ﻓﻜﺮ ﻣﻴﻜﻨﻰ ﻳﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﻴﺎﺩ ﺭﻭ ﻟﺒﺎﺕ
خونه👈يعنى آرامش و امنيت
ﺧﻮﻧﻪ👈ﻳﻌﻨﻰ ﻳﻪ ﺍﺳﺘﻜﺎﻥ ﭼﺎﻯ ﮔﺮﻡ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﻛﺴﺎنی ﻛﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﻮﻥ ﺩﺍﺭﻯ
خونه👈يعنى فضايى خالى از خشم،خالى از دود،خالى از قرص خواب واسترس
ﺧﻮﻧﻪ👈ﻳﻌﻨﻰ ﻭﻗﺘﻰ ﻭﺍﺭﺩﺵ ﻣﻴﺸﻰ ﻟﺒﺨﻨﺪ بزنى و لبخند ببينى
☝️ﻳﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺘﺮﺍﮊﺵ ﺑﺎﻻ ﻧﻴﺴﺖ؛
❤️ ﻭﺳﻌﺖ ﻗﻠﺐ ﺁﺩﻣﺎﺵ ﺯﻳﺎﺩﻩ
ﻫﻤﭽﻴﻦ ﺧﻮﻧﻪ ای ﺭﻭ ﺑﺮﺍﻯ ﻫﻤﻪ ﺁﺭﺯﻭ میکنم☺️💐
https://eitaa.com/Noorkariz
#نشر_حداکثری
🔸 مطالبهٔ همگانی اصلاح لایحه عفاف و حجاب از قوه قضائیه
❗️انتشار و اطلاع رسانی نمایید❗️
http://ashena.shamimeashena.ir/nameh.aspx
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #فلافل 😍😋
2 لیوان نخود را به مدت 48 ساعت خیس گرده و در طول روز چندین مرتبه آب آن رو عوض کنید.
بعد از 48 ساعت نخودها رو در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود
2 لیوان نخود+4 حبه سیر+2 عدد پیاز متوسط+نمک+فلفل قرمز+کمی زردچوبه+پودر زیره سبز+پودر کاری+پودر تخم گشنیز +دو قاشق غذاخوری پر آرد نخودچی را در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا مواد کاملا پوره و نرم یکدست شوند
◀دقت کنید نخودها باید کاملا چرخ شده و نرم بشن وگرنه فلافل سفت میشه
◀میزان سیر و ادویه ها کاملا به سلیقه و ذائقه شما بستگی داره
◀ادویه کاری تند هست و من دیگه فلفل قرمز اضافه نکردم اگه دوست داشتید میتونید علاوه بر کاری مقداری فلفل قرمز بنا به ذائقه اضافه کنید
مواد فلافل را در کاسه بریزید و کم کم حدود کمتر از نصف لیوان آب را اضافه و مخلوط کنید تا مایه کمی شل شود.
◀حتما به تدریج آب اضافه کنید وگرنه مایه فلافل زیادی شل میشه و فلافل خراب میشه
◀آب باعث پوک شدن فلافل میشه
روی مواد را بپوشانید و 1 تا 2 ساعت در یخچال استراحت دهید
قالب فلافل را در روغن داغ بزنید و از مواد فلافل پر کنید و فلافلها رو در روعن داغ سرخ کنید
◀میتونید بعد از اینکه قالب رو چرب کردید کف قالب فلافل رو کمی کنجد خام بپاشید و بعد مواد فلافل رو در قالب بریزید و روی مواد رو صاف کنید و دوباره مقداری کنجد بپاشید و در روغن سرخ کردم.
👈این دستور به شما فلافل های عالی با لایه بیرونی ترد و بافت بسیار نرم و پوک میده.
ادامه مطلب👇👇👇
ادامه آموزش فلافل👇
👈به هیچ عنوان نیازی به اضافه کردن سیب زمینی آبپز یا تخم مرغ یا مغز نان باگت نیست.(دستور اصلی فلافل فقط با نخود تنهاست)
👈این دستور حدود 30 عدد فلافل به شما میده که بستگی به سایز قالبتون داره
👈اگه همه نکات رو و همچنین اندازه هایی که گفتم رو رعایت کنید نیازی به افزودن بیکینگ پودر نیست و فلافل بسیار پوک و خوش بافتی خواهید داشت.
◀میتونید مواد رو فریز کنید و هر زمان خواستید بعد از یخ زدایی قالب بزنید و سرخ کنید.
https://eitaa.com/Noorkariz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌اگه کفشور آشپزخونه، حمام یا بالکن بوی بدی میده یا حشرات موذی از طریق کفشورها وارد خونه میشن
👆این روش رو امتحان کنید تا از شرشون خلاص بشید.
https://eitaa.com/Noorkariz