هدایت شده از مدار 01:20
۲۵۰ هزار میلیاردر در چهاردهمین کشور ثروتمند دنیا/ افزایش خیرهکننده تعداد میلیاردرهای ایران در زمانه کرونا و تحریم
🔹به نوشته فوربس، تعداد میلیاردرهای ایران در یک سال گذشته با وجود شیوع گسترده ویروس کرونا و پابرجا ماندن تحریمهای فلجکننده آمریکا حدود ۲۲ درصد بیشتر شده که بیش از سه برابر میانگین جهانی است.
🔹بسیاری از ثروتمندان ایرانی سال ۲۰۲۰ داراییهای خود را در بازار بورس سرمایهگذاری کردند و بر ثروت خود افزودند.
🔹آمار شرکتهای معتبر جهانی نشان میدهد در ایران ۲۵۰ هزار نفر میلیاردر زندگی میکنند که بیشتر آنها ساکن تهران هستند.
🔹رونق بازار رمزارزها هم از دیگر دلایل ظهور گسترده میلیاردرها در ایران بوده است. ارزان بودن برق باعث شد بسیاری از افراد وارد حوزه تولید بیتکوین شوند و بدون دردسر بر دارایی خود بیفزایند.
🔹ایران امروز چهاردهمین کشور ثروتمند دنیا و پولدارترین کشور خاورمیانه است، در حالی که عربستان سعودی با داشتن ۲۱۰ هزار میلیاردر در رده ۱۷ پولداترین کشورهای دنیاست.
@madare0120
هدایت شده از مدار 01:20
08.04.mp3
11.67M
شبنامه / پیش بینی اندیشکده های غربی از آینده ایران با مدیریت رئیسی / اتاق های تصمیم سازی غرب و اندیشکده ها ، آینده ایران در دوران ریاست جمهوری رئیسی را چه طور پیش بینی می کنند ؟ / از پیش بینی تلاش در جهت بهبود وضع معیشتی تا حمایت از قشر کم در آمد/ آقای تحلیلگر
@madare0120
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نام کتاب : " قلعه حیوانات "
✍ نویسنده : " جورج اورول "
( ترجمه : امیر امیرشاهی )
📑 ناشر : " انتشارات امیرکبیر "
📖 توضیحات :
داستان از جایی شروع میشه که حیوانات با راهنمایی #خوک پیری به نام میجر علیه آقای جونز قیام کرده و او را بیرون میرانند تا #آزادی و #استقلال داشته باشند. اما خوکها حاکمیت را بدست می گیرند و انقلاب را به نفع خود مصادره میکنند.
📘 اما این ظاهر ماجراست. کتاب #قلعه_حیوانات عمیق تر از این حرفهاست. این رمان در واقع تلنگری است به حوادث سیاسی موجود در روزگار نویسنده کتاب، #جرج_اورول . اورول در این رمان به خوبی توانسته انتقادی جدی به بی عدالتی اجتماعی و استبداد طبقه حاکم وارد کند.
📕 این کتاب یکی از #شاهکارهای_ادبی #قرن_بیستم است. هیچ دلیلی برای نخواندن این کتاب وجود ندارد.
📚 #معرفی_کتاب
آرامگاه خیام _ نیشابور
آرامگاه خیام تلفیقی از نجوم، هندسه، شعر و نماد شخصیت چند وجهی حکیم ابوالفتح عمرابن خیام نیشابوری است که توسط استاد هوشنگ سیحون در سال ۱٣٣٧ ه.ش طراحی و در سال ۱٣۴٢ افتتاح شد. این آرامگاه در باغ بسیار بزرگ و زیبایی ساخته شده که مساحت این باغ ۲۰ هزار متر مربع است.
نمای کلی آرامگاه به شکل یک چادر یا خیمه است که با الهام از معنای نام خیام (به معنای خیمه دوز)، به این صورت طراحی و ساخته شد. ارتفاع این بنا ۲۲ متر است و طولی برابر با ۱۸ متر دارد.
با توجه به اهمیت عدد ۱۰ در ریاضی، به عنوان اولین عدد دو رقمی، تعداد پایههای این مقبره ۱۰ عدد در نظر گرفته شد.
از هر کدام از این پایهها، دو تیغه به صورت مورب و مارپیچ بالا رفته است که به تیغههای دیگر برخورد میکنند. طراحی این تیغهها و شکل برخوردشان بر اساس اصول ریاضیاتی و مثلثاتی خیّامی انجام گرفته که شکل بسیار پیچیدهای در سطح سازه ایجاد کرده است.
در مجاورت آرامگاه خیّام، فرورفتگیهایی به شکل ۷ خیمهی سنگی ساخته شده و در زیر هر یک از آنها یک حوض زیبا با کاشیهای فیروزهای قرار گرفته است که بخشی از یک ستاره را به تصویر میکشد.
😍 #ایران_زیبا
سعدی شیرازی، شاعر و نویسنده پارسیگوی ایرانی در سال ۶۰۶ ه.ق متولد و در سال ۶۹۰ ه.ق در شیراز درگذشت.
سعدیه در ابتدا خانقاه سعدی بوده که او اواخر عمرش را در آنجا میگذرانده و سپس در همان جا دفن شده است.
بسیاری از شعرا و عرفا مثل شوریده شیرازی به وصیت خود در این بنا مدفون شدند.
محسن فروغی معمار ایرانی طرح آرامگاه کنونی را با همکاری علیاکبر صادق با الهام گرفتن از عناصر معماری سنتی ایران و با اقتباس از کاخ چهلستون اصفهان، در سال ۱۳۳۰ طراحی کرد.
ساختمان به سبک ایرانی است، با هشت ستون از سنگهای قهوهایرنگ که در جلوی مقبره قرار دارند و اصل بنا با سنگ سفید و کاشیکاری مزین است. بنای آرامگاه از بیرون بهشکل مکعبی دیده میشود، اما در داخل هشتضلعی است و جنس دیوارها از مرمر و لاجورد است.
سنگی که در حال حاضر بر سر مزار سعدی قرار دارد، سنگ سماق سرخ کمرنگی با ابیاتی از بوستان به خط نستعلیق توسط علیاکبر خان قوام الملک شیرازى روی مزار نصب شده است.
─┅─═ঊঈ💓 #ایران_زیبا 😍