فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با نشر این مطلب در ثواب جهاد تبیین سیره شهدا شریک شویم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍🏻 امروز، قرآن ابتدای جلسه، با برخی از اهالی رسانه را خودم خواندم، تا هیچ وقت یادم نرود که قبل از آنکه نمایندهی مجلس باشم، نوکر قرآن بودهام و هستم. پناه میبرم به خدای متعال از تغییر روحیات و خلقیاتم، بعد از نمایندگی مجلس. 👌
#رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
#انتقام_سخت
#نشست_علمی_بصیرتی
#دعایی
🔹 تبیین نظر رهبری در انتقام سخت
🔹 انتقام سخت دفعی است یا تدریجی؟
🔹 نقش طلاب و علوم انسانی اسلامی در انتقام سخت چیست؟
📈 آیا با چند برابر کردن ارز رسمی، ارز تکنرخی میشود؟
عبرتی به نام آرژانتین
🔖 خاویر میلی رییس جمهور جدید آرژانتین نرخ ارز رسمی را ناگهان ۲ برابر کرد و ارزش پول ملی را به صورت رسمی نصف کرد تا به خیال خود ارز رسمی را به ارز بازار آزاد! آرژانتین برساند و با این روش ارز را تک نرخی کند.
🔖 اما ارز بازار آزاد! یا همان بازار غیررسمی بلافاصله بعد از مدت بسیار کوتاهی به قله جدیدی رسید و ارزش پول ملی آرژانتین به کف جدیدی رسید.
🔖 علت این است که در شرایطی که تقاضای پول داغ(خروج سرمایه از مرزها، خروج سرمایه از اقتصاد و قاچاق و ...) بالاست هرچقدر نرخ ارز رسمی یا دولتی بالاتر تعیین شود، بازهم نرخ ارز بازار آزاد! یا نرخ ارز غیررسمی عدد بالاتری را به صاحبان ارز پیشنهاد میدهد تا سیالیت خودش را کماکان حفظ کند.
🔖 بنابراین ابتدائا این جریان پول داغ ارزی را باید کنترل کرد که این هم باابزارهای حکمرانی پولی و مالی و ارزی باید کنترل شود؛ از رصد تراکنشهای پولی تا مالیات و سامانههای گمرکی و ...
🔖 این همان تجربه ماست در سال ۱۴۰۱ که ارز ۴۲۰۰ را حذف کردیم که ارز با نرخ ۲۵ تومن تک نرخی شود، ۴ ماه از اردیبهشت تا شهریور تک نرخی شد ولی از شهریور تا اسفند ۱۴۰۱ ارز غیررسمی بیش از ۱۰۰ درصد رشد کرد و به بالای ۵۰ هزار تومان رسید و دوباره مجبور شدیم ارز رسمی و دولتی جدیدی به نام ۲۸۵۰۰ خلق کنیم.
⛔️ نتیجه: حذف دفعی ارز ترجیحی بدون رعایت لوازمش هم باعث جهش نرخ ارز بازار! غیررسمی(بازار مثلا آزاد) میشود و هم ارز ترجیحی جدیدی را متولد میکند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سخنان چند نفر از
ارتشییان گارد شاهنشاهی
از ما حق توحش میگرفتند
📙مطالب تکمیلی در کتاب روحت شاد مباد.
#بیشتر_بدانیم
#تاریخ_بدون_روتوش
26.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌ما چیزی به اسم شانس نداریم.
☘ با گوش جان بشنو حدیث بندگی☘
#استاد_عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 حرکت زیبا و تربیتی خیلی تمیز از امام جمعه همدان👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موقع بنزین زدن اگه باک خودرو آتیش گرفت چیکارکنم؟
بسم الله الرحمن الرحیم🌷
السلام علیک یا اباعبدالله🌷
🏝 میهمانی نزدیک شد!
و ترسِ آنکه، از جاماندگانِ ماه شعبان باشم؛
مرا احاطه کرده است ...
و تو باز همان خدایی هستی؛
که از پیش، برای تمام حادثههایم، چارهای کردهای.
این روزها زیاد میگویم؛ ⬇️
” اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنَا فِی مَا مَضَى مِنْ شَعْبَانَ؛
فَاغْفِرْ لَنَا فِیمَا بَقِیَ مِنْه ”
اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
السلام علیک یا اباعبدالله
💥برخی بدون اینکه اجر و مزدی بگیرند، به استکبار خدمت می کنند
🔰امام خامنه ای (مدظله العالی):
⛔️یک نقاط اختلافی وجود دارد. تکیۀ بر روی این نقاط، شعلهور کردن آتش تعصبات در این نقاط اختلاف،
👈این درست همان چیزی است که امروز سازمانهای جاسوسی امریکا و اسرائیل دنبالش هستند؛
👈این همانچیزی است که آنها میخواهند.
❌ بعضی ها ناخواسته و بدون جیره و مواجب می شوند مزدور آنها،
💵همان کاری را که او باید پول بدهد و بدست بیاورد،
💰آن را بدون اینکه از او اجر و مزدی هم بگیرند، برایش دارند انجام می دهند
🔥و خشم الهی و سخط الهی را برای خودشان فراهم می کنند.
📚بیانات در دیدار کارگزاران حج در تاریخ ۲۳ آبان ۱۳۸۶
🌷اللهم عجل لولیک الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 میدونستین تام کروز ۶۱ ساله برای این صحنه از بدل استفاده نکرده و ۶ بار از پرتگاه با موتور پریده تا صحنه درست رو فیلم برداری کنن؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬قدرت «تسبیح» در جذب توجه خداوند به انسان!
🎙️استاد #شجاعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر خواسته زنان غزه
کنار گذاشتن حجاب بود
اروپا ناوگان نظامی خود را برای حمایت از آنان میفرستاد.
اگر خواسته مردان غزه همجنس بازی بود
آمریکا فوراً ناوهای هواپیمابر را برای حمایت از آنان میفرستاد
اگر خواسته ی کودکان غزه "تغيير جنسیت" بود
همهی سازمانهای بین المللی برای آنها اشک میریختند
اما اینجا مسئله ایمان و کفر است
و ایمان یتیم است ولی کفر طرفداران بسیار دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | انتخابات؛ جهاد ملت ایران
👆 تشکر امروز رهبر انقلاب از حرکت جهادی و حماسهآمیز ملّت ایران با حضور در پای صندوقهای رأی، برخلاف تلاش دشمن در یکسال اخیر
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حریم خصوصی کجاست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار شهید لاجوردی درباره گروهی مشکوک که درون نظام نفوذ کردهاند!
کسانیکه هم رجائی و باهنر را میکشند هم به سوگشان مینشینند!؟
و .....
🚨مراقب جریان نفوذ باشید...
🌸🌸🌸
🌾بینهایت عالی حتما حتما بخوانید
🌷ماجرای دیدار «حسین» و «منیژه» پس از ۱۸ سال
۲۰ اسفندماه زادروز حسین لشگری از خلبانهای نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که پس از ۱۸ سال اسارت در عراق به ایران بازگشت. او اولین ایرانی اسیرشده و آخرین اسیر آزادشده جنگ ایران و عراق است که در مجموع طولانیترین مدت اسارت را در بین تمام اسیران این جنگ تحمل کرده است.
لشگری با شروع جنگ ایران و عراق پس از انجام ۱۲ مأموریت، سرانجام مجبور به ترک هواپیمایش که مورد اصابت موشک قرار گرفته بود، شد و در خاک عراق به اسارت درآمد.
از آغاز جنگ تا زمستان ۱۳۵۹ در سلول انفرادی بود و پس از آن در مدت ۸ سال با حدود ۶۰ نفر دیگر از همرزمان در یک سالن عمومی و دور از چشم صلیب سرخ جهانی نگهداری شد. پس از پذیرش قطعنامه، لشگری را از سایر دوستانش جدا کردند و قسمت دوم دوران اسارتش ۱۰ سال طول کشید.
در طی سالهای اسارت، همسرش منیژه لشگری به همراه تنها پسرش (علی) که در زمان رفتن پدرش چندماهه بود، چشمانتظار او بودند. منیژه لشگری در کتاب خاطراتش درباره آن روزهای سخت مینویسد: «بعد از قبول قطعنامه در سال ۱۳۶۷، زمزمه آمدن اسیران همه جا پیچید. خانواده روادگر همسایه طبقه اول ما بودند. آقای روادگر اسیر بود. او از طرف صلیب سرخ ثبت نام شده بود و به همسر و بچههایش نامه مینوشت.
تابستان سال ۱۳۶۹ تابستان گرمی بود. از نیروی هوایی آمدند و ساختمان، ورودی ها، درها و پنجره ها را رنگ زدند. در و دیوار ساختمان پر شده بود از پلاکاردهای خوشآمدگویی. آقای روادگر آمد اما حسین نه! رفتم منزلشان تا از او بپرسم آیا حسین را دیده است؟ اما احساس کردم با من راحت نیست و موقع صحبتکردن سرش را پایین میاندازد. گفت: نه خانم لشگری! آقای لشگری جزء اسیران مخفی بود. ما از اونها جدا بودیم، ایشون رو ندیدم.»
منیژه اما همچنان چشم انتظار است: «خلبانها آخرین گروه اسرا بودند که آزاد شدند و من همچنان منتظر. هر روز جلوی یک ساختمان گوسفند میکشتند و هلهله و چراغانی و یک اسیر میآمد، اما حسین نیامد! به نیروی هوایی رفتم. گفتند «آقای لشگری جزء اسرای خلبان مخفی است. او را به خاطر تاریخ جنگ نگه داشتهاند. اعلام نمیکنند زنده است. اما اطلاع داریم حسین لشگری زنده است». نیروی هوایی صریح گفت که فعلا منتظر حسین نباشم.
چندماه بعد از آزادی کامل اسرا، حدود پنجاه شصت اسیر مخفی هم آمدند اما حسین نیامد. طاقتم طاق شد. راه افتادم به منزل آزادههای خلبان. بیشترشان میگفتند وقتی قطعنامه قبول شد، حسین مدتی کنار ما بود و بعد منتقل شد. نمیدانیم او را کجا بردند.»
منیژه اما همچنان دلش پرامید است: «پسرم از این همه رفتوآمدم به منزل آزادهها و شنیدن جوابهای مشابه خسته شده بود. یک روز گفت «مامان، بسه دیگه! خودت میفهمی رفتارهات کاملاً عصبی و غیرارادی شده؟»
علی راست میگفت؛ طوری شده بود که کاری نداشتم آیا این آزاده خلبان بوده، جزء نیروی هوایی بوده یا نه؛ حتی منزل آزادههایی که جزء نیروی دریایی و زمینی ارتش هم بودند رفتم و سراغ حسین را گرفتم. میخواستم بدانم آخرین نفری که او را دیده کجا و کِی بوده و حسین چه شرایطی داشته؟ وقتی یک نفر یک کلمه میگفت که «او را دیدهام»، امیدوار و خوشحال میشدم. وقتی دیگری هیچ نشانی از حسین نداشت، ناامید مطلق میشدم. غذا نمیخوردم. شبها یک ساعت هم خوابم نمیبرد. منتظر بودم صبح بشود. همه یک جواب می دادند: حسین لشگری را به خاطر تاریخ شروع جنگ نگه داشتهاند.»
منیژه لشگری روزهایش را دراضطراب و بیخبری طی میکند تا اینکه خردادماه سال ۱۳۷۴ با او تماسی از نیروی هوایی میگیرند و میگویند که حسین لشگری اجازه نامه نوشتن پیدا کرده است. اولین نامه به دست منیژه میرسد که در آن نوشته شده بود: «من زندهام ... نمیدانم شما کجا هستید ... از هیچ چیز خبری ندارم ... نمیدانم به چه آدرسی باید نامه بنویسم؛ به خاطر همین نامه را به آدرس نیروی هوایی مینویسم ... منیژه جان، هر جا هستی از وضع خودت و بچه برایم بنویس ... تا امروز امکانش نبود این را به تو بگویم. الان که این امکان را دارم برایت مینویسم. وضع من اصلاً معلوم نیست و تو مختاری ازدواج کنی.»
منیژه و حسین، سه سال برای هم فقط نامه مینویسند. صبح فرودین ۱۳۷۷ تلفن خانه منیژه زنگ میخورد: «مژده بده خانم لشگری! حسین آزاد شد.»
در عرض چند ساعت، خانه منیژه پر از جمعیت اقوام، خبرنگارها و عکاسها میشود تا آنان اولین تماس تلفنی خود را برقرار کنند.
فردای آن روز همه به فرودگاه میروند و لحظه دیدار بالاخره میرسد: «حسین نزدیک شد؛ خیلی نزدیک. همه فامیل و دوست و آشنا دور او ریخته بودند و ماچش میکردند. یکی آویزانش میشد، یکی دستش را میگرفت، یکی به پایش افتاده بود. کاملاً احساس میکردم که حسین از بالای سر همه آنها دنبال کسی میگردد. فقط به او خیره شده بودم.
ادامه دارد👇👇👇
صدایی بلند گفت: لطفاً برید کنار! اجازه بدید همسرش اون رو ببینه! دریای جمعیت کنار رفتند و برای من راه باز کردند. خبرنگارها با دوربینهایشان دویدند. روبهروی هم قرار گرفتیم. دست مرا گرفت و گفت: حالت چطوره؟ گفتم: خوبم! پیشانیام را بوسید و یکدفعه سیل جمعیت من و حسین را از هم جدا کرد. در همین دقایق، خبرنگارها چند بار دورم جمع شدند؛ تلق تلق عکس میانداختند. پرسیدند: خانم لشگری، در این لحظه احساستون چیه؟ جوابی ندادم؛ فقط سکوت کردم. چقدر این سؤال برایم رنجآور بود. خسته شده بودم. سرگیجه و سردرد داشتم. به این نوع شلوغیها عادت نداشتم.
سالهای سال زندگی ساکت و خلوتی داشتم. ما سه نفر انگار در یک تصادف شدید ضربه سختی خورده باشیم و بعد از هجده سال از کُما بیرون آمده باشیم. فقط احتیاج داشتیم ساعتها بنشینیم و به یکدیگر نگاه کنیم؛ ببینیم از لحاظ ظاهری چه تغییری کردهایم تا یخمان آب شود و بعد تازه بتوانیم با هم صحبت کنیم. تعجب میکردم در آن جماعت انبوه هیچکس این را نمیفهمید ...»
فصل جدیدی از زندگی حسین و منیژه آغاز شد؛ این بار با رنگ و بویی دیگر.
اما زندگی مشترک مجدد آنها ۱۱ سال بیشتر طول نکشید. سرلشکر حسین لشگری بامداد دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۸۸ در بیمارستان لاله تهران درگذشت و منیژه لشگری هم ۵ بهمن ۱۳۹۸ بر اثر سکته قلبی دار فانی را وداع گفت.
به راستی که برخی ها چه رنج های جانفرسایی که برای این آب و خاک نکشیده اند!!
یاد و نام همه شهدا و ایثارگران جاودان و گرامی باد و راهشان پررهرو
13.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب: مجلس خبرگان در انتخاب خود، هیچگاه از اصول ثابت جمهوری اسلامی غفلت نکند
💻 Farsi.Khamenei.ir
16.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🎬پهلوی میخواست اعدامش کند، ولی ماند تا الگو شود!
🔹 به مناسبت سالروز شهادت فرمانده با اخلاص دفاع مقدس، محمد ابراهیم همت
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند دستورالعمل برای آرامش در زندگی و رفع نگرانی
۱. دائم با وضو باشید
۲. سوره ناس و فلق بخوانید
۳. صدقه روزانه فراموش نشود
۴. خواندن سوره حشر هر شب
۵. خواندن دعای
حَسبُنَا الله و نِعمَ الوکیل
۶. خواندن آیه آخر سوره توبه
حَسْبِيَ اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ ۖ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ ۖ
وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️خدمتی که اسرائیل به مردم غزه کرد!
علی عبدی - کارشناس مسائل فلسطین:
🔸شیخ احمد یاسین و دیگرانی همچون یحیی سنوار، همگی در زندان با هم بودند، خدمتی که اسرائیل به آنها کرد، یعنی هم آنها را کنار هم گذاشت و هم موجب شد همهشان زبان عبری یاد بگیرند.
🔹یکی از مقامات امنیتی سابق رژیم صهیونیستی گفته بود مردم غزه را خودمان در دامن ایران انداختیم، یعنی ما تمام راهها را به روی آنها بستیم و آنقدر بر آنها ظلم کردیم که چون هیچ حمایتی جز ایران ندیدند، به آغوش ایران رفتند.
#شیخ_احمد_یاسین_که_بود
16.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 چرا مقاومت به ایده دو دولتی تن نمیدهد؟
برای پایان دادن به جنگ میان فلسطین و اسرائیل، تشکیل دو دولت، یکی فلسطینی و دیگری یهودی، همواره راه حلی بوده که بیان شده و به برخی اقدامات سیاسی شکل داده است.
علی عبدی در گفتگوی اختصاصی خود با سیمافکر، شکست کاربست این ایده را با شاهدآوردن از تاریخ، نشان میدهد و میگوید که خود ماهیت دولت اسرائیل، اساسا مانع تحقق چنین ایدهای است؛ چراکه دولتی مبتنی بر آپارتاید و تبعیض نژادی است. همچنین این ایده بیش از آنکه برای دو طرف منازعه مطرح شود، همواره، بدون توجه به ستمهای اسرائیل، فلسطینیها را مخاطب خود قرار داده است.
فیلم کامل این گفتگو را میتوانید در سایت سیمافکر ببینید:
https://www.simafekr.com/post/227
16.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشتار وحشیانه توسط ارتش اشغالگر در بنی سهیله در شرق خان یونس صبح امروز
13.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺کودک فلسطینی:
🔹همراه پدرم دستفروشی میکنم، کار که عیب نیست ولی دلم برای مدرسه تنگ شده
⚠️ کودک دست بستهی فیلیپینی به همراه پدر و مادرش در باغ وحش انسانی - نیویورک ۱۹۱۴😧😢
🔹این روزها اما به باغ وحش نمیبرند بلکه در فلسطین و یمن و افغانستان و عراق و لیبی و ... روی سرشان بمب میریزند!
#آمریکا_تروریست_بالذات
#تمدن_نکبت
📩 رهبر انقلاب: تولد جمهوری اسلامی یک دوجبههگی در دنیا ایجاد کرد؛ جبهه لیبرال دموکراسی و جبهه جمهوری اسلامی/ در ذات نظام لیبرال دموکراسی استکبار و تعرض وجود دارد
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
تولد جمهوری اسلامی یک تأثیر جهانی ایجاد کرد، یک زلزله ایجاد کرد، یک حادثهی جهانی بود. رهبری امام راحل رضواناللّه علیه و همت و شجاعت و فداکاری ملت ایران در سراسر کشور یک حادثهای را به وجود آورد که یک دوجبههگی در دنیا ایجاد کرد. یک جبهه، جبههی دمکراسیهای وابستهی به مشی لیبرال دمکراسی. این یک جبهه بود.
✏️ یک جبهه هم جبههی جمهوری مرتبط با دین و با اسلام، بلکه منشأ گرفتهی از دین و از اسلام بود. قبل از تشکیل جمهوری اسلامی این دوجبههگی وجود نداشت.
✏️ نباید هم تصوّر کرد که این ناسازگاری فقط به خاطر مسئلهی پایبندی به دین است.
آن جناح دموکراسی رائج غربی احساس کرد که این الگوی جدیدی که مطرح شده است با منافع عمدهی او و شاید در نهایت با موجودیّت او معارضه دارد.
✏️ این مخالفت و معارضهی جدّی بخاطر این است که در نظام لیبرال دموکراسی و حکومتها و دولتهایی که براساس آن منطق و آن ممشا به وجود آمدند، در ذات آنها استکبار وجود دارد، تعرّض و تجاوز وجود دارد.
✏️ جبههی مقابل که با تشکیل مردمسالاری دینی بوجود آمد مهمترین مسئلهاش مواجههی با همین حوادث است؛ یعنی مقابلهی با ظلم، مقابلهی با استکبار، مقابلهی با تعدی، این است. یعنی حکومتی که بر اساس دین، بر اساس اسلام، بوجود میآید اساس کارش «لا تَظْلِمُونَ وَ لا تُظْلَمُون» است. طبعاً این مقابله، این ستیزهگری دو جانبه بطور قهری بوجود آمده. ۱۴۰۲/۱۲/۱۷
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
15.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این هم نسخهی جدید #رشیدی_کوچی
متاسفانه تحقیر خودروی ملی و مقایسه های دروغ دربارهی قیمت خودروهای داخلی و خارجی، راهی شده برای کسب محبوبیت و دیده شدن
جناب سعید محمد
آقای قالیباف هم که واردات بنز الگانس یکی از افتخاراتش بود، نتوانست خودروی ۵ هزار دلاری که وعدهاش را داده بود وارد کند ، نه به خاطر اینکه ارز نبود، به این دلیل که خودرویی با این قیمت برای واردات وجود نداشت
شما هم با این حرفها شاید محبوبیتی بدست آورید، اما وقتی مردم با واقعیت روبرو شوند و خلاف واقع بودن حرفها و وعده های شما برایشان روشن شود، این محبوبیت ها هم از بین میرود، شاید هم تبدیل به تنفر شود.
📎 @hassanabbasi1374