🔸فرض کنید که شما چهارصد نفر باشید و هرکدام یک کاسه آب داشته باشید.
🔸اگر من دست آلوده و نجس خود را به هریک از این چهارصد کاسه بزنم، آن کاسه نجس میشود؛ اما اگر شما این چهارصد کاسۀ آب را در حوضی بریزید و من دست نجس و آلودهام را به آن آب بزنم، نهتنها آب نجس نمیشود، که دست من هم طاهر میشود.
🔸هرکدام از ما نیز اگر آلودگی داشته باشیم، وقتی در جمعی قرار بگیریم که با هم مرتبطاند، آن آلودگی برطرف میشود. اگر کسی غفلت داشته باشد نیز غفلتش برطرف میگردد.
🔸اما اگر شیطان دلهایتان را از همدیگر جدا کرد، دلتنگی ایجاد کرد و شما را کاسهکاسه کرد، یک دست ناپاک که به آن بزنند، آن را نجس میکند؛ درصورتیکه، وقتی همه به هم وصل شوند و «کُر» درست شود، دیگر نجس نمیشود.
🔹حضرت آیتالله حائریشیرازی رحمةاللهعلیه
🗂 پایگاه مِضمار
💬 تولید و نشر محتوای تربیت تشکیلاتی
🌺https://eitaa.com/joinchat/3336437771C6fdc6395f0
✨عید سعید فطر مبارک✨
🎙عید فطر یکی از عظیمترین مناسبتهای اسلامی است ، در دنیای اسلام، روز عید فطر را به معنای حقیقی عید میداند و عید میگیرد و این چیزی است که اسلام برای امت اسلامی خواسته است ..
🌷https://eitaa.com/joinchat/3336437771C6fdc6395f0
♡••
ا؎عشقمرا بیشتر از پیش بمیران
آنقدر ڪه تا دیــدن او زنده بمانم...
#فاضلنظرے
💞https://eitaa.com/joinchat/3336437771C6fdc6395f0
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
❇️ عظمت پیدا کردن: 5⃣ پنجمین مؤلفهی مقبولیت، عظمت پیدا کردن است. مسؤول تشکیلات باید در چشمها بزر
✍ سخن پایانی
🍀 اخلاق از برکات و نعمات بیبدیل خداوند مهربان به بندگان است که با بهرهگیری کامل و درست از دستورات اخلاقی پیامبر و امامان معصوم(ع) انسان خاکی، ملکوتی میشود و به مراتب عالی و درجات متعالی اخلاقی نایل میگردد.
*⃣ برنامهی اخلاقی صحیح، به مسؤول تشکیلات کمک میکند تا بهتر بتواند عملکرد اخلاقی خود را حفظ کند. توجه به این فرایند میتواند رشد و بالندگی نیروهای تشکیلات را در برداشته باشد. بهعلاوه بهبود عملکرد در راستای کم کردن اشتباهات و تلاش در ترقی الگوهای پیشرفته را در پی داشته
باشد. 🔜
🔙 همچنین در جذب نیروها و یارسازی برای دفاع از دین و امام، بسیار مؤثر و نتیجهبخش خواهد بود.
از مجموعهی فرمانها و دستورالعملهای حکومتی امیرالمؤمنان(ع) میتوان وظایف مسؤولان و کارگزاران را در رفتار با مردم به این شرح دانست:
⬇️⬇️
★ خود را به واقع خدمتگزار مردم دانستن
★ هدف وجودی خود را در مسؤولیتی که دارند، برای مردم دیدن.
★ مدارا کردن با مردم و ملایمت در برخورد با آنها
★ بهکار گرفتن کلمات و زیباترین عبارات در برخورد با مردم
★ انجام امور مردم باخوش اخلاقی، میل و علاقه
★ پرهیز از هر گونه رفتار غیرانسانی و خلاف کرامت، عزت و حرمت مردم
★ پاسداری از عدالت و رعایت عدالت در رفتار با مردم و انجام دادن کارهای آنها
★ پرحوصله و بردبار بودن در برخورد با تقاضاها،
🔵 نیازها و خواستههای مردم:
★ خوشرویی و گشاده رویی در رویارویی و برخورد با مردم
★ داشتن رفتار صادقانه و پرهیز از هرگونه فریبکاری و پنهانکاری و دروغگویها کردن با مردم و ملایمت در برخورد با آنها
★ بهکار گرفتن کلمات و زیباترین عبارات در برخورد با مردم
★ انجام امور مردم باخوش اخلاقی، میل و علاقه
★ پرهیز از هر گونه رفتار غیرانسانی و خلاف کرامت، عزت و حرمت مردم
★ پاسداری از عدالت و رعایت عدالت در رفتار با مردم و انجام دادن کارهای آنها
★ پرحوصله و بردبار بودن در برخورد با تقاضاها
🔴 به مناسبت ۱۵ اردیبهشت بزرگداشت شیخ صدوق
🔵 کتابی که به دستور #امام_زمان علیه السلام به شیخ صدوق (ره) نوشته شد.
🌕 شیخ صدوق رحمه الله علیه از بزرگترین محدثین جهان تشیع می باشد که یکی از ارزشمندترین کتاب ها در حوزه مهدویت را به نام کمال الدین و تمام النعمه را تالیف نموده است و پیرامون تالیف این کتاب می گوید :
🛑 خواب دیدم در مکه بودم و در حال طواف کعبه که در شوط هفتم مقابل حجرالاسود آمدم و استلام و تقبیل (دست مالیدن و بوسیدن) حجر نمودم. در همان حال چشمم به باب کعبه افتاد، شخص بزرگواری را مقابل باب ایستاده دیدم و ملهم شدم که او حضرت امام مهدی(ع) است، جلو رفتم و سلام کردم، به من فرمودند:
«لم لاتُصنِّفُ کتاباً فی الغیبة حتّی یَکفیَ ما قد هَمّک»؛
«چرا کتابی در موضوع غیبت نمینویسی تا پریشانی خاطرت را برطرف سازد؟»
گفتم: مولای من در این باب مطالبی نوشتهام. فرمود:
«لیس من سبیل ذلک» ( آن از این قبیل نیست)
«اینک از تو میخواهم کتابی بنویسی و غیبتهایی را که انبیاء(ع) داشتهاند، در آن بیاوری». از خواب بیدار شدم و تا سحر به گریه و ناله و زاری پرداختم و صبح قلم برداشتم و امتثالاً للامر نوشتن این کتاب را آغاز کردم.
🌷این کتاب مجموعاً دارای ۶۲۱ روایت از ۸۸ راوی در ۶۳ باب است.
علما
💠 https://eitaa.com/joinchat/3336437771C6fdc6395f0
🌷استاد علیرضا پناهیان:
👈امام حسین میدانی برای چی شهید شد؟!
💠 شما وقتی که بهتان میگویند اخلاق اجتماعی یاد چی میافتید؟! اگر یک کسی با من بد اخلاقی کرد او را ببخشم! اگر یک کسی به من خوبی کرد او را تحویل بگیرم و تشکر کنم! همین؟! یعنی شما فکر میکنید برای این یکصد و بیست و چهار هزار پیغمبر باید بیاید و بکشندشان؟! تو یعنی بدون دین و خدا و پیغمبر خودت نمیفهمیدی اینها یعنی چی؟! اینها هست! ولی اینها «نه در یک روابط آزاد اجتماعی! در یک روابط تشکیلاتیِ اجتماعی!»✔️
🔵➖شما خیلی زرنگ تشریف داری! با هیچکی کار تشکیلاتی نمیکنی! رفاقت و لبخندت را برای حفظ کردی! مَردی؟! با یکی برو تو تشکیلات! اِشکال پیش آمد در روابطتان؟ تشکیلات را بههم نزن! به نفع رفیقت کوتاه بیا! شعبه نزن بعدِ چند وقت دیگر! خب اینها زود اختلافنظر پیدا میکنند. خب از الآن اخلاق اجتماعی را شروع میکنیم. در یک تشکیلات! عضو کدام تشکیلات هستی؟
‼️ «ما تشکیلاتی کار نمیکنیم میدانی؟! ما یک نفری کار میکنیم.»😳
❌ بهبه! آدم خودخواه! فرعون کوچک! ببین خالی نبند! اخلاق اجتماعیات خوب است فریب داری میدهی! مگر اینکه بروی در تشکیلات اخلاق اجتماعیات خوب باقی بماند!😡
⁉️ حاج آقا منظورتان اداره است؟ سازمان است؟
‼️ نه عزیز دلم! آنجا مسئول همۀ کارها مدیر است! تو آنجا احساس مسئولیت نمیکنی! میگویی «آقای رئیس اداره! کار من چیه؟ بگو من بروم خوشکل انجام بدهم بیایم، من به بقیهاش کاری ندارم!» من میگویم تشکیلات هیئت، تشکیلات یعنی چی؟ همه احساس مسئولیت میکنند! همه مشارکت دارند! همه خودشان را مسئول میدانند! همه رأی دارند، همه دلسوزی دارند. چرا با یک گروهی یک جایی کار نمیکنی که این رفیقت هی تو را اذیت کند، هی لبخند بزنی! هی اذیت کند، هی لبخند بزنی! هی سیخونک بزند، هی لبخند بزنی! هی کار تو را ضایع کند هی لبخند بزنی تا رشد کنی؟! نه حاج آقا! آنجوری آدم دقمرگ میشود! اینجوری آزاد بهتر است! اخلاق بهتر رعایت میشود!✅
⏪ اگر خواستید یکروزی رشد بفرمایید و به درد امام زمانتان بخورید، در تشکیلات روابط اجتماعی خودتان را امتحان بکنید. «نه! ما یک نفری منتظریم آقا چی بگوید اجرا کنیم!» فایده ندارد! متوجه هستی! ولایت تکتک افرادی که از او حرف گوش میکنند نمیخواهد! فایده ندارد! متوجه هستی! تشکیلاتهای بزرگ که از او تبعیّت میکنند میخواهد! اصلاً پیش امام که آدم تنهایی نمیرود که! «یا ایّها الذینَ آمنوا اصبِروا و صابِروا و رابِطوا» «اصبِروا» یعنی چی؟ یعنی تکتکتان اهل صبر باشید. «صابِروا» یعنی چی؟ با هم صبر کنید! با هم صبر کنید تشکیلات لازم دارد. «رابطوا» یعنی چی؟ نیروهای خود را روی هم بریزید با هم از ولایت تبعیّت کنید!👌✔️
💞امام حسین میدانی برای چی شهید شد؟! 😭
😔برای اینکه دوستانش با هم تشکیلاتی بلد نبودند کار بکنند‼️❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب بود و
هوای کربلا عالی بود😢
در مصرع قبل
جای ما خالی بود😭
🌴💎🍁💎🌴
💠 https://eitaa.com/joinchat/3336437771C6fdc6395f0
🔴 برای مقدمهسازی ظهور، چه چیزی کم داریم؟ تعاون و کار جمعی
🔴 سبک زندگی ما در معیشت، اقتصاد و سیاست باید «جمعی» باشد و الا نمیتوانیم امام را نصرت کنیم
📌 تاریخ بعثت و عصر ظهور(فصل دوم) – ج۲۳
🔻 طبق روایت، مهمترین نیاز جامعه «دلسوزی، تعاون و مشارکت مردم برای اقامۀ حق» است
🔻 علی(ع): هیچ امامی بینیاز از کمکِ مردم نیست؛ امام جامعه برای اقامۀ حق، نیاز به یاری مردم دارد
____
🔘 سؤالی که جلسه قبل مطرح شد، این بود که «ما چگونه میتوانیم برای ولیّ جامعه و امامزمان(ع) مایۀ قدرت باشیم و دقیقاً باید چهکار کنیم؟» در طول تاریخ اسلام همیشه در این زمینه نقص وجود داشته و درست عمل نشده است.
🔘 الآن در جامعۀ خودمان، وضعیت چگونه است؟ ما اگر بخواهیم مقدمهساز ظهور باشیم، باید چهکار کنیم؟ مقدمهسازی ظهور یعنی آنچه از اسلام و عبرتهای تاریخ میفهمیم، اجرا کنیم تا مظلومیت اولیاء خدا تکرار نشود؛ آنوقت به یک جامعۀ نمونه میرسیم که بسیار بهتر از جامعۀ صدر اسلام خواهد بود. کمااینکه امام(ره) فرمود: جامعۀ ما بهتر از جامعۀ صدر اسلام است.
🔘 مردم که یکشبه متوجه نمیشوند بعد از ظهور امامزمان(ع) چگونه باید زندگی کنند. لذا طبق روایات، یک قومی مقدمهساز میشوند «فَیوَطِّئونَ لِلمَهدی سُلطانَه» همین تجربۀ مقدمهسازی برای ظهور، به ملتهای پای رکاب امامزمان(ع) یک آموزش ابتدایی میدهد تا بتوانند درست عمل کنند.
🔘 الآن ما برای مقدمهسازی ظهور، چه چیزی کم داریم و به چه موضوعی باید بیشتر توجه کنیم؟ امیرالمؤمنین(ع) در میان یکی از نبردها در گلایههایی که از مردم داشت، فرمود: «فَهَلُمَّ أَيُّهَا النَّاسُ إِلَى التَّعَاوُنِ عَلَى طَاعَةِ اللَّهِ» ای مردم! بشتابید بهسوی تعاون بر طاعت خدا.