💚دعای فراوان
🌷#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف:
«...أَکْثِرُو الدُّعاءَ بِتَعْجیلِ الْفَرَجِ فَإِنَّ ذلِکَ فَرَجُکُمْ. »: 📗بحار الأنوار ج۵۲ ص۹۲
🌸برای تعجیل فَرَج زیاد دعا کنید، زیرا همین دعا کردن، فَرَج و گشایش شماست.
#چهل_حدیث_امام_زمان
💞سلامتی امام زمان صلوات
✧════•❁❀❁•════✧
ألـلَّـھُـمَــ ؏َـجِّـلْ لِوَلـیِـڪْ ألْـفَـرَج
#بهار_مهدوی
تکنیک های ارتباط با نوجوانان
✅ مسئولیت شما به عنوان پدر و مادر خوب اینست که تمام اطلاعات لازم را درباره انتخابهای گوناگون در اختیار او بگذارید، در کمال متانت اجازه دهید تا حیطه اختیارات خود را بشناسد، درباره عواقب هر کار به او هشدار دهید، با آرامش او را راهنمایی کنید تا خود درباره هر مساله بیندیشد و اجازه دهید حق انتخاب داشته باشد.اگر او راه را گم کند و بداند به وجود شما احتیاج دارد به سوی شما می آید.
✅قانونگذاری و انتظارات و تغییر رفتارهای ناپسند:
نوجوانان علاقه بسیاری به انصاف دارند، به عبارت دیگر آنها به والدین معلمان که در نظر آنها منصف هستند احترام گذاشته و به سخنان آنها گوش می دهند و برعکس از سخنان کسانی که آنها را درک نمی کنند یا رفتاری غیر منصفانه با آنها دارند سرپیچی می کنند. یکی از راههایی که فرزندتان احساس می کند شما فردی منصف هستید عبارتست از برقراری ضوابط و مجازاتهایی معین برای رفتار به طور همزمان.
قانونها و مجازاتها باید به طور همزمان تدوین شوند: این مسئله روش موثر در تدوین قانون است. با این روش به فرزند خود اجازه می دهید که خود درباره رفتارش تصمیم بگیرد و مسئولیت رفتارهایش بر دوش خود او قرار بگیرد.
✅قوانین و مجازاتها باید مشخص و دقیق باشند : هیچ وقت فکر نکنید با ذکر یک عبارت کلی و مبهم ، منظور خود را می توانید به فرزندتان منتقل کنید. ابهام گویی باعث می شود فرزندتان دچار رنجیدگی و سردرگمی شده و شما را بی انصاف تلقی کند.
✅استفاده از قانون مادربزرگها:
دراین روش به فرزندتان می فهمانید که کاری را که من از تو می خواهم انجام بده، سپس اجازه داری هر کاری که خودت بخواهی بکنی. البته این مورد با قبلی تفاوت دارد، زیرا نتایج، طبیعی نیست بلکه از سوی انسان طراحی شده. مثلا: تا زمانی که تکالیف مدرسه ات را انجام نداده ای نمی توانی از تلفن استفاده کنید
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد محمد عبدالعزیز حصان
انبیا
#تلاوت
10.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارشی از رونمایی از پایگاه هوایی زیرزمینی نیروی هوایی ارتش
از ویژگی های این پایگاه غیرقابل نفوذ بودن در برابر بمب های سنگرشکن میباشد.
همچنین این پایگاه زیرزمینی امکان تغذیه جنگنده های خود تا ماه ها را دارد.
#اقتدار
📌کدام روش مرسوم تبلیغ حجاب، نتیجۀ عکس میدهد؟
اولین وظیفۀ هر مبلّغ، شناخت صحیح دین و انسان است. وقتی یک مبلّغ نمیتواند تشخیص دهد چگونه برای یک دستور یا آموزۀ دینی ایجاد انگیزه کند، حتماً یا از دین شناخت درستی ندارد یا از مخاطب. مثلاً اگر بخواهیم بانوان را برای حجاب انگیزهمند کنیم، از کدام روحیه و گرایش آنها بهنفع حجاب باید استفاده کنیم؟ و کدام بخش دین پاسخگوی نیاز آنهاست؟ به عبارتی دیگر از کدام گرایش و علاقۀ آنها علیه گرایش به تبرج و بیحجابی باید استفاده کرد؟ برخی از «گرایش به مصونیت» برای حجاب استفاده میکنند که اتفاقاً در بسیاری اثر عکس میدهد، شاید استفاده از گرایش مهربانی و اینکه بیحجابی چه ضربهای به دیگر خانوادهها میزند بیشتر بتواند آنها را برای حجاب و عدم تبرج انگیزهمند کند.
📗 بخشی از کتاب «حلقۀ مفقوده در تولید علم در حوزههای علمیه» اثر علیرضا پناهیان
مرتضی آقا تهرانی:
با حضرت آقا دیدار داشتم، از حضرت آقا پرسیدم، "من در جلسات روی چه موضوعی تأکید کنم؛ سیاست؟ اقتصاد؟ سبک زندگی؟
ایشان فرمودند: "بگویید مبلغین روی افزایش #جمعیت کار کنند، بگویید اگر من را هم قبول ندارند، بهخاطر کشورشان این کار را بکنند، بهخاطر اسلام!"
# جمعیت
# لبیک_یا_خامنه_ای
«در این جهادی که وجود دارد، در این جنگ بیامانی که وجود دارد بین اسلام و کفر، بین حق و باطل، بین روایت دروغ و حقیقت -این جنگی است بین اینها- ما در کجای این جبهه قرار داریم و حضور داریم؟» ۱۴۰۰/۱۱/۰۳ «جهاد تبیین» موضوعی است که ماههای اخیر در بیانات حضرت آیتالله خامنهای بارها مورد تأکید و اشاره قرار گرفته است و رهبر انقلاب اسلامی ابعاد مختلف آن را توصیف کردهاند. ««جهاد تبیین» یک فریضه است. «جهاد تبیین» یک فریضهی قطعی و یک فریضهی فوری است و هر کسی که میتواند[باید اقدام کند].» ۱۴۰۰/۱۱/۱۹ خطابی عمومی که همه افراد جامعه در جنگ رسانهای دشمن علیه حقایق انقلاب اسلامی مردم ایران، مخاطب آن هستند و میتوانند ایفای نقش کنند؛ اگرچه مسئولین در این زمینه وظایف سنگینتری بر دوش دارند
#تبیین
#فرزندآوری یکی از مهمترین مجاهدتهای زنان و وظائف زنان است؛ چون فرزندآوری در حقیقت هنر زن است؛ اوست که زحماتش را تحمل میکند، اوست که رنجهایش را میبرد، اوست که خدای متعال ابزار پرورش فرزند را به او داده است. خدای متعال ابزار پرورش فرزند را به مردها نداده، در اختیار بانوان قرار داده؛ صبرش را به آنها داده، عاطفهاش را به آنها داده، احساساتش را به آنها داده، اندامهای جسمانیاش را به آنها داده؛ در واقع این هنر زنها است. اگر چنانچه ما اینها را در جامعه به دست فراموشی نسپریم، آن وقت پیشرفت خواهیم کرد.۱۳۹۲/۰۲/۱۱
بیانات در دیدار جمعی از مداحان
#فرزندآوری
فرزندآوری یک مجاهدت بزرگ است. ما با خطاهائی که داشتیم، با عدم دقتهائی که از ماها سر زده، یک برههای در کشور ما متأسفانه این مسئله مورد غفلت قرار گرفت و ما امروز خطراتش را داریم میبینیم؛... پیر شدن کشور، کم شدن نسل جوان در چندین سال بعد، از همان چیزهائی است که اثرش بعداً ظاهر خواهد شد؛ وقتی هم اثرش ظاهر شد، آن روز دیگر قابل علاج نیست؛ اما امروز چرا، امروز قابل علاج است. فرزندآوری یکی از مهمترین مجاهدتهای زنان و وظائف زنان است؛ چون فرزندآوری در حقیقت هنر زن است؛ اوست که زحماتش را تحمل میکند، اوست که رنجهایش را میبرد، اوست که خدای متعال ابزار پرورش فرزند را به او داده است. خدای متعال ابزار پرورش فرزند را به مردها نداده، در اختیار بانوان قرار داده؛ صبرش را به آنها داده، عاطفهاش را به آنها داده، احساساتش را به آنها داده، اندامهای جسمانیاش را به آنها داده؛ در واقع این هنر زنها است. اگر چنانچه ما اینها را در جامعه به دست فراموشی نسپریم، آن وقت پیشرفت خواهیم کرد.۱۳۹۲/۰۲/۱۱
بیانات در دیدار جمعی از مداحان
#فرزندآوری