May 11
#انگیزشی
💠 حضرت علی علیه السلام می فرمایند:
✅العَمَل العَمل، ثُمَّ النَّهایه النَّهایه، والاستِقامه الاستِقامَه، ثُمَّ الصَّبر الصَّبر، والوَرَع، إِنَّ لَکُم نَهایَه فَانتهوا اِلی نَهایَتِکُم؛
👈 کار کنید و آن را به پایانش رسانید و در آن پایداری کنید؛ آن گاه شکیبایی ورزید و پارسا باشید. همانا شما را پایانی است؛ پس، خود را به آن پایان (بهشت) رسانید.
📚نهجالبلاغه، خطبه ۱۷۶
استادِ خوشبختی😊
#فرزندپروری 💠اگر برای مرتبه دوم خطا تکرار شد والدین باید در یک فرصت مناسب به تنهایی با #نوجوان خود
#فرزندپروری
اگر #نوجوان برای دفعه چهارم تخلف کرد در این مرحله والدین باید موقتا ارتباط خود را با او قطع کند. این قطع ارتباط به صورت طرد #نوجوان و یا قهر کردن با او باید باشد.
👈در صورتی که #نوجوان جداً اظهار ندامت کرد و یا کسی را واسطه و شفیع قرار دارد با اخذ تعهد لازم ممکن است شفاهی و یا کتبی باشد، مجددا بایستی رابطه برقرار شود.
👈اگر در مرحله چهارم #نوجوان اصلاح نشد و برای مرتبه پنجم مرتکب همان خلاف شد در اینجا والدین باید قبول کند که در اصلاح او موفق نبوده است.
👈در این مرحله بهتر است به صورت جدی رابطه والدین با #نوجوان قطع شود. اما قطع رابطه به معنی رها کردن او نیست بلکه والدین باید چنین #نوجوان را به مشاور و روانشناس نشان دهد تا نسبت به اصلاح او اهتمام شود.
👈همان طور که گفته شد #نوجوان باید بداند که فقط در مقابل کارهای فوق العاده و یا ممتاز مستحق تشویق است. تشویق والدین باید از طرفی متناسب با کار او باشد و از طرف دیگر حتی الامکان یکی از نیازهای روانی، عاطفی و یا اجتماعی #نوجوان را جوابگو باشد.
👈در عین حال #نوجوان را متوقع بار نیاورد. گاهی اوقات در مورد تهیه جایزه به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم می توانیم از او نظرخواهی کنیم، تا جایزه ای که به او می دهیم مورد علاقه و استفاده بیشتر او قرار گیرد.
👈و از همه مهمتر این است که #نوجوان باید اعتقاد داشته باشد که کار خوب و فوق العاده و ممتاز را باید به عنوان انجام وظیفه و تکلیف و جلب رضایت پروردگار انجام دهد نه به خاطر دریافت جایزه و پاداش.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
با ما همراه باشید؛
▂▃▄▅▆▇█▓▒░
@OstadNega