9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️دیدار امیر کویت از قطر
🔻قطر امروز سهشنبه میزبان چهارمین سفر خارجی امیر جدید کویت بود.
🔻روابط تاریخی و دوستانه دوجانبه، افزایش و گسترش همکاریها در سطح عربی و خلیجی، از موضوعات دیدار مشعل الصباح و تمیم بن حمد بوده است.
🔻امیر کویت پیش از این به عربستان، عمان و بحرین سفر کرده بود.
#کویت #قطر
🔹مطالعات خلیج فارس
@PGulfStudies
⭕️ فلسطین در فراز و نشیب برنامههای درسی کشورهای عربی خلیج فارس
مهدی کمالی | اگرچه مسئله فلسطین در طول سالیان متمادی در میان افکار عمومی جهان عرب به نوعی نهادینه شده، اما توجه رسمی و نهادی به این مسئله، بیشتر تابع رویکرد رهبران سیاسی و دولتها، و در برخی موارد، مردم و نهادهای دینی بوده است. رویکرد دولتهای شورای همکاری خلیج فارس درباره این مسئله، علیرغم اتحاد نسبی در اغلب دیگر موضوعات، متفاوت بوده است؛ امری که طبیعتاً بخش آموزش این کشورها را نیز تحت تأثیر قرار داده است.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/32420
🏷 #شورای_همکاری_خلیج_فارس #فلسطین
@PGulfStudies
♨️دیدار نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه با مشاور رئیس امارات
🔻انور قرقاش مشاور دیپلماتیک رئیس دولت امارات و گیر پدرسن فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در سوریه، پیرامون تازهترین تحولات سوریه رایزنی کردند.
🔻قرقاش و پدرسن درباره تلاشهای دیپلماتیک جامعه جهانی و فرستاده سازمان ملل در راستای دستیابی به راهکار سیاسی تضمینکننده پایان رنجهای انسانی و تقویتکننده امنیت و ثبات در منطقه، گفتوگو کردند.
🔻مشاور دیپلماتیک رئیس دولت امارات در این دیدار بر حمایت ابوظبی از تلاشهای سازمان ملل پیرامون این پرونده تاکید کرد و گفت که راهکار سیاسی تنها راه برای دستیابی به توافقی است که به حفظ ثبات، یکپارچگی و امنیت سوریه کمک میکند.
🔻قرقاش تصریح کرد که در شرایط و چالشهای کنونی در منطقه چارهای جز تداوم و افزایش تلاشها برای دستیابی به پیشرفت در مسیر سیاسی در سوریه نیست.
🔻پدرسن پیش از این بارها اعلام کرده که فعالیتهای سیاسی در سوریه به بنبست رسیده است و با تداوم درگیریها، این کشور نمیتواند اوضاع اقتصادی خود را بهبود ببخشد.
#امارات
🌐 الخليج أونلاين
🔹مطالعات خلیج فارس
@PGulfStudies
♨️مبادلات تجاری قطر و ترکیه به ۱.۲ میلیارد دلار رسید
🔻به گفته معاون اول رئیس اتاق بازرگانی قطر، حجم مبادلات تجاری این کشور با ترکیه در سال گذشته (۲۰۲۳) به ۱.۲ میلیارد دلار رسیده است.
🔻محمد الکواری که روز سهشنبه در نشست تجاری ترکیه-قطر، صحبت میکرد، همچنین خواستار افزایش سرمایهگذاری شرکتهای ترکیهای در این کشور و ایجاد پیمانهای تجاری و شراکتی پویا در همه بخشها شد.
🔻بیش از ۷۰۰ شرکت ترکیهای در بخشهای گوناگون صنعتی، غذایی، آموزش، پزشکی و... در قطر و حدود ۱۸۰ شرکت قطری نیز در ترکیه فعالیت دارند.
🔻مجموع سرمایهگذاریهای قطر در ترکیه در پایان سال ۲۰۲۱ به بیش از ۳۳.۲ میلیارد دلار رسید؛ و قطر در پروژههای زیرساختی ترکیه ازجمله تونل اوراسیا و بندر آنتالیا مشارکت داشته است.
#قطر
🌐 العربي الجدید
🔹مطالعات خلیج فارس
@PGulfStudies
♨️امارات مقصد ۸۵٪ صادرات غذایی مالزی به خاورمیانه
🔻رئیس سازمان توسعه تجارت خارجی مالزی گفت منطقه خاورمیانه سالانه ۲۴ میلیارد دلار محصولات غذایی و نوشیدنی از این کشور وارد میکند که ۸۵٪ آن متعلق به امارات است.
🔻ناینا میرکا، در جریان گشای غرفه مالزی در نمایشگاه اغذیه خلیج (گالفود ۲۰۲۴) در دبی افزود: مالزی در میان کشورهای آسهآن، دومین تأمینکننده بزرگ امارات است.
🔻«گالفود» بزرگترین نمایشگاه تجاری سالانه مواد غذایی و نوشیدنی جهان، ۱۹ تا ۲۳ فوریه در مرکز جهانی تجارت دبی برگزار میشود.
🔻بیش از ۵ هزار شرکت بزرگ و پیشگام در زمینه اغذیه و نوشیدنیها از بیش از ۱۲۵ کشور در این دوره از نمایشگاه حضور دارند.
#امارات
🌐 الخليج أونلاين
🔹مطالعات خلیج فارس
@PGulfStudies
♨️ابرپروژهها درحال تخلیه صندوق ثروت سعودیها!
🔻عربستان سعودی برای تأمین هزینه مجموعهای از پروژههای بلندپروازانه خود، مانند کلانشهر بیابانی ۵۰۰ میلیارد دلاری نئوم، وام میگیرد؛ و ظاهراً درآمدهای نفتی کفاف هزینههای هنگفت این پروژهها را نمیدهد.
🔻به نوشته «وال استریت ژورنال» صندوق ثروت دولتی سعودی بودجهای دهها میلیارد دلاری برای پروژههای عظیم درنظر گرفته است؛ با این حال، وجه نقد صندوق به پایینترین سطح خود از ماه دسامبر ۲۰۲۰ کاهش یافته است؛ و اکنون حدود ۱۵ میلیارد دلار در اختیار دارد.
🔻از این رو، عربستان برای نخستینبار در سالهای اخیر، به استقراض و نیز فروش درصد بیشتری از سهام شرکت آرامکو روی آورده است تا منابع مالی خود را افزایش دهد.
🔻به گفته «تیم کالن»، از همکاران مهمان اندیشکده کشورهای عربی خلیج فارس در واشنگتن، شاید دولت سعودی تا سال ۲۰۳۰ به جمعآوری ۲۷۰ میلیارد دلار دیگر برای صندوق سرمایهگذاری عمومی نیاز داشته باشد؛ که احتمالاً مستلزم استقراض بیشتر و نیز استفاده از ذخایر ارزی است.
🔻صندوق بینالمللی پول اکتبر ۲۰۲۳ اعلام کرد که سعودیها برای تأمین هزینههای خود به نفتی حدود ۸۶ دلاری نیاز دارند.
🔻 کارن یانگ، کارشناس ارشد مؤسسه خاورمیانه معتقد است احتمالاً برخی از پروژههای چشمانداز ۲۰۳۰ به دلیل مشکلات مالی، در سالهای آینده کوچک یا متوقف شوند.
#عربستان
🌐 WSJ
🔹مطالعات خلیج فارس
@PGulfStudies