✅چرا به امام حسن(ع)، کریم اهل بیت گفته میشه؟
✍امام مجتبی(ع) در طول عمر خود دو بار تمام اموال و دارایی خود را در راه خدا خرج کردند و سه بار نیز ثروت خود را به دو نیم تقسیم کردند و نصف آن را در راه خدا به فقرا بخشیدند.
📚منتهی الآمال ج۱، ص۴۱۷
روزی عربی به نزد ایشان آمد و درخواست کمک کرد و امام دستور دادند که آنچه موجود است به او بدهند و قریب ده هزار درهم موجود را به آن اعرابی بخشیدند.
📚منتهی الآمال، پیشین، ص۴۱۸
هیچ فقیر و مسکینی از در خانه حضرت ناامید برنگشت و حتّی خود ایشان به سراغ فقرا میرفتند و آنها را به منزل دعوت میکردند و به آنها غذا و لباس میدادند.
📚حقایق پنهان ص۲۶۸
#داستان_آموزنده
🔆*کلاغی که مامور خدا بود*
✨✨آقای شیخ حسین #انصاریان میفرمود:
یه روز جمعه با دوستان رفتیم کوه
دوستان یه آبگوشت و چای روی هیزم درست کردن. سفره ناهار چیده شد ماست، سبزی، نوشابه، نون
✨دوتا از دوستان رفتن دیگ آبگوشتی رو بیارن که... یه کلاغی از راه رسید رو سر این دیگ و یه فضله ای انداخت تو دیگ آبگوشتی..
دل همه برد ، حالا هرکه دلش میشه بخوره
گفت اون روز اردو برای ما شد زهر مار
خیلی بهمون سخت گذشت. توکوه
گشنه
✨✨همه ماست و سبزی خوردیم ،کسی هم نوشابه نخورد. خیلی سخت گذشت و خیلی هم رفقا تف و لعن کلاغ کردن گاهی هم میخندیدن ولی اصلش ناراحت بودن.
✨وقت رفتن دوتا از رفقا رفتن دیگ رو خالی کنن، دیدیم دیگ که خالی کردن یه عقرب سیاهی ته دیگه. و اگر خدا این کلاغ رو نرسانده بود ما این آبگوشت رو میخوردیم و همه مون میمردیم کسی هم نبود.
✨✨*اگر آقای انصاریان اون عقرب را ندیده بودن هنوز هم میگفتن یه روز رفتیم کوه خدا حالمون گرفت*
*حالت نگرفت، جونت نجات داد*
خدا میدونه این بلاهایی که تو زندگی ما هست پشت پرده چیه.
🔴امام عسکری فرمودند:
هیچ گرفتاری و بلایی نیست مگر آن که نعمتی از خداوند آن را در میان گرفته است.
الإمامُ العسكريُّ عليه السلام :ما مِن بَلِيّةٍ إلاّ و للّه ِ فيها نِعمَةٌ تُحيطُ بِها .[بحار الأنوار :
چقدر به خدا حسن ظن داریم؟!!!
#کلاغ_مأمور_خدا
#حسن_ظن_به_خدا
#ترویج_فرهنگ_عترت
#تولید_ع_س_ف_انتظامی_جهرم
https://eitaa.com/atashbekhtyar
🔴بیانیه مشترک ایران و عربستان در شهر پکن
♦️در سایه مفاد بیانیه سه جانبه مشترک جمهوری اسلامی ایران، عربستان سعودی، و جمهوری خلق چین مورخ ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ در رابطه با از سرگیری روابط میان عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران و همچنین در چارچوب هماهنگی میان دو کشور در رابطه با اقدامات لازم جهت از سرگیری فعالیت دیپلماتیک و کنسولی بین دو کشور، گفتگوهایی در تاریخ ۱۷ فروردین ۱۴۰۲ در شهر پکن میان جناب آقای حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران جناب آقای امیر فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان سعودی صورت گرفت.
♦️دو طرف طی این گفتگوها بر اهمیت پیگیری اجرای توافق پکن و فعال سازی آن به نحوی که اعتماد متقابل و زمینه های همکاری را گسترش دهد و به ایجاد امنیت، ثبات و شکوفایی منطقه کمک نماید، تأکید نمودند.
♦️دو طرف بر اهمیت گفتگو پیرامون راههای گسترش روابط دو جانبه و فعال سازی موافقتنامه همکاری های امنیتی بین دو کشور و موافقتنامه عمومی همکاری در زمینه اقتصاد، تجارت، سرمایه گذاری، فناوری، علوم، فرهنگ، ورزش و جوانان تاکید نمودند.
♦️دو طرف توافق کردند نمایندگی های دو کشور طی زمان مورد توافق، بازگشایی شود و اقدامات لازم را برای گشایش سفارتخانههای دو کشور در ریاض و تهران و سرکنسولگریهای این دو کشور در جده و مشهد صورت دهند. دو طرف توافق نمودند هماهنگی های لازم را میان هیئت های فنی برای بررسی راه های گسترش همکاری میان دو کشور از جمله از سرگیری پروازها و سفرهای متقابل هیئت های رسمی و بخش خصوصی، تسهیل اعطای روادید برای شهروندان دو کشور از جمله روادید عمره، ادامه دهند.
♦️دو طرف با عنایت به برخورداری از منابع طبیعی و توانمندی های اقتصادی و فرصت های فراوان که برای تحقق منافع مشترک دو ملت برادر وجود دارند، دیدارهای مشورتی و گفتگو را پیرامون راه های همکاری برای تحقق هرچه بیشتر چشم اندازهای مثبت در روابط افزایش می دهند.
♦️دو طرف بر آمادگی خود در راستای از بین بردن همه موانعی که پیش روی گسترش همکاری بین دو کشور است تاکید نمودند.
♦️دو طرف توافق نمودند همکاری خود را در هر زمینه ای که می تواند امنیت و ثبات منطقه را تامین نماید و منافع ملت ها و کشورهای آن را محقق کند، گسترش دهند.
🔴توسل به ریسمان بیحجابی برای یک مشت رای حرام/ وقتی آقای نماینده تفاوت مجلس شورای اسلامی با پارلمان سکولار را نمیداند
♦️مسئله «پوشش» و «عفاف و حجاب» همچنان یکی از مهمترین مسائل عرصه عمومی جامعه است. با اباحهگریها و کشف حجابهای عدهای اندک، که بعضا سربازان جریان شورشی «زن، زندگی، آزادی» هستند، درخواست مهم مردمِ مومن ایران از مسئولان چارهاندیشی برای این مسئله مهم و شرعی است. در این میان اما «مسئله حجاب» برای برخی جریانها و گروههای سیاسی نیز دستآویزی برای نشان دادن خود و کسب رای در انتخاباتهای پیش رو شده است.
♦️مجتبی توانگر، نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم، اخیرا نامهای بیادبانه و پر از نسبتهای توهینآمیز به حجت الاسلام کاظم صدیقی نوشته است. این نامه در واکنش به اظهارات رییس «ستاد امر به معروف و نهی از منکر» مبنی بر این که «مجلس، جلوی طرح عفاف و حجاب را گرفته است» نوشته شده است. در بخشی از این نامه نیز توانگر به دفاع از رویکرد منفعلانه قالیباف در «مسئله حجاب» و حمله به مرتضی آقاطهرانی، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس، پرداخته است.
♦️توانگر در بخشی از نامه خود به رئیس ستاد امر به معروف، با سواستفاده از بیانات رهبر معظم انقلاب نوشته است: «مشی و سیاستگذاری در این زمینه نباید ذرهای از آنچه رهبر معظم انقلاب درباره عفاف و حجاب فرمودهاند، تفاوت کند. ایشان صراحتا «ضعیف الحجابها» را نه مخالف دین نه انقلاب ندانستهاند و حتی گفته بودند که به برخی از آنها غبطه میخورند».
♦️البته که هیچکس ضعیف الحجابها را مخالف دین و انقلاب نمیداند اما آیا این نماینده مجلس سخنان رهبری را به عنوان فصل الخطاب قبول دارد که فرمودند: «مسئلهی حجاب محدودیّتِ شرعی و قانونی است؛ آنجا محدودیّتِ دولتی نیست، قانونی است و شرعی است؛ کشف حجاب، حرام شرعی و حرام سیاسی است؛ هم حرام شرعی است، هم حرام سیاسی است... دشمن با نقشه و برنامه وارد این کار شده، ما هم باید با برنامه و نقشه وارد بشویم؛ کارهای بیقاعده و بدون برنامه نباید انجام بگیرد. مسئولین برنامه داشته باشند و دارند؛ انشاءالله این کار با برنامه دنبال بشود».
♦️توانگر در نامه خود سعی کرده است با ایجاد یک دو قطبی انحرافی، «مسئله حجاب» را در برابر «مسئله معیشت» قرار دهد! او در نامه خود با سواستفاده از بیانات رهبری نوشته است: «آیا این که رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی و سخنرانی راهبردی اول فروردین هیچ اشاره به موضوع عفاف و حجاب نکردهاند اما برخی این موضوع را تا جایگاه مسئله اصلی و اول کشور بالا بردهاند، برای حضرتعالی و سایر دلسوزان ایجاد سوال و ابهام نمیکند؟ ... رهبر انقلاب اصلیترین مقوله و مسئله کشور را در شرایط کنونی، معیشت مردم و اقتصاد میدانند و به همین دلیل سال جاری را سال «مهار تورم، رشد تولید» نامگذاری کردهاند. و به نظر میرسد با توجه به شرایط معیشتی مردم یکی از مهمترین وجوه امر به معروف و نهی از منکر همین حوزه معیشت و اقتصاد باشد...».
♦️این دوگانهسازی موهوم البته پاسخهای متعددی در بیانات رهبر انقلاب دارد و آخرین مورد آن نیز در همین روزها بیان شده است. ایشان در این باره فرمودند: «امّا اینکه ما شعارها را شعارهای اقتصادی قرار دادیم، این به معنای بیاعتنائی به مسائل فرهنگی و اجتماعی و مانند اینها نیست؛ آنها هم به جای خود مهم است...».
♦️توانگر در ادامه بیاحترامیهایش در پایان این نامه نوشته است: «اگر شما و دوستانتان در پی فتح کامل پارلمان هستید و از فرط بیکارنامه بودن مجبورید به ریسمان حجاب متوسل شوید، در حال بسط منکر و زدودن معروف هستید».
♦️باید به این نماینده مجلس خاطرنشان کرد که اولا در جمهوری اسلامی، مجلس شورای اسلامی وجود دارد و نه پارلمان که با توجه به اسلام به تقنین قوانین میپردازد. بنابراین اسلام است که اولویت دارد. دوما بدیهیست افرادی همچون مرتضی آقاطهرانی که با صراحت تمام نظر خود را درباره «مسئله پوشش» بارها اعلام کردهاند بهدنبال کسب «رای حرام» نیستند؛ اتفاقا افرادی همچون او با سکوت منفعلانه خود یا موضعگیریهای «وسط لحافی» بهدنبال کسب رای حرام بخشی از طبقه متوسط هستند. البته تجربه و سنت الهی نشان داده است هیچگاه با بسط منکر نمیتوان عزت الهی بدست آورد!
♦️در پایان باید از این نماینده که در نامهاش بارها بیانات رهبری را دستمایه اهداف سیاسی خود قرار داده پرسید که باتوجه به اینکه رهبر انقلاب بیحجابی را منکری میداند که باید با برنامه به مقابله به آن پرداخت، برنامه نواصولگرایان برای «مسئله حجاب» چیست؟ رهاکردن معروف الهی و کمک کردن به منکر با سکوت خود برای رای حرام بخشی از طبقه متوسط در انتخابات پیشروی مجلس؟
🇮🇷
🔴روایت «العربیالجدید» از توافق شمخانى و پوتين براى حذف دلار از روابط تجارى ايران و روسيه
♦️العربی الجدید گزارش داد علی شمخانی در سفر بهمن ماه گذشته به روسیه دیدار خصوصی با ولادیمیر پوتین داشته است.
♦️حذف دلار از معاملات تجاری و متعادلسازی منابع ارزی غیردلاری دو کشور شامل یوان، درهم، روبل، ریال و روپیه در تجارت فیمابین و همچنین معاملاتی که با سایر کشورهای منطقه انجام میدهند از جمله توافقات میان شمخانی و پوتین بوده است.
♦️سفرهای سریالی شمخانی به امارات عربی متحده و عراق پس از بازگشت از چین که رئیس کل بانک مرکزی و برخی مقامات اقتصادی ایران نیز وی را همراهی کردند با هدف جلب مشارکت این کشورها که از بزرگترین شرکای اقتصادی ایران در منطقه به شمار میآیند، در زمینه اجرای سیاست حذف دلار از مبادلات تجاری بوده است.
🔴کنعانی: روابط رسمی ایران و عربستان آغاز شد
♦️سخنگوی وزارت خارجه: در چارچوب مذاکرات وزیران خارجه ایران و عربستان، مقرر شد هیئتهای دولتی و خصوصی دو کشور باهم دیدار و زمینههای گسترش همکاریهای تجاری و اقتصادی و همکاری در زمینه سرمایهگذاری مشترک را فراهم کنند
♦️همچنین توافق شد با دیدار هیئتهای فنی، خطوط هوایی بین دو کشور برقرار شود. صدور روادید در حوزههای مختلف اقتصادی و تجاری و صدور روادید عمره تسهیل میشود. میتوانیم بگوییم روابط رسمی بین دو کشور فعال شده است.
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📲 چرا برای ریال، رقیب را تقویت میکنید؟
✏️ رهبر انقلاب در دیدار اخیر مسئولان نظام: مدیران دولتی باید مشخّص بکنند که عملکردشان و نقششان در زمینهی سیاست کلّی اقتصاد کشور چیست؛ این باید مشخّص بشود؛ یعنی فلان شرکت بزرگ، که متعلّق به دولت هم هست، موادّ اوّلیّهاش هم داخلی است ــ از این شرکتهای بزرگِ اینجوری ما تعدادی داریم که شرکتْ بزرگ، پُردرآمد، با موادّ اوّلیّهی داخلی ــ که قیمت محصول خودش را با دلار تلگرامی، [یعنی] همین قیمتهای جعلی دلار که از طرف دشمن هدایت میشود، تطبیق میکند؛ چرا؟ چرا شما به دلار حاکمیّت میدهید؟ چرا برای ریال رقیب را تقویت میکنید؟ یکی از وظایف عمدهی ما این است که ما رقیب ریال را در داخل تقویت نکنیم.
🎥 #برش_دیدا
✍نامه ۱۲۰ پزشک زن به سران قوا: دشمن بهدنبال کمرنگکردن حیا در جامعه ایران است
♦️۱۲۰ پزشک، دندانپزشک و داروساز خانم در نامه به سران قوا و شورای عالی انقلاب فرهنگی نوشتند: اقتضائات خاص جامعه پس از اغتشاشات پارسال فضایی را فراهم کرد که دشمن به رسمیت نشناختن حریم عرفی و قانونی پوشش را نمادی از اعتراض مدنی جلوه دهد.
♦️در ادامه هم دشمن میخواهد با گسترش اقدامات هنجارشکنانه بیسابقه در حوزه پوشش، در جهت تحقق هدف دیرین خود یعنی کمرنگ کردن ارزش حیا در میان جامعه دینمدار و خانوادهمحور ایرانی حرکت کند.
♦️ما آمادهایم تا تمامی ظرفیتهای اجتماعیمان را در راستای اجرای احکام الهی به میدان بیاوریم.