May 11
با شرفها، با غیرتها و باوجودهایی که تو اتفاقات اخیر نهتنها جوگیر نشدن لگد بزنن به جمهوری اسلامی، بلکه دفاع هم کردن، حمایت هم کردن. دمشون گرم👌
البته این برخی از باشرفها هستن، تعدادشون خیلی بیشتره
#زن_عفت_افتخار
#مرد_غیرت_اقتدار
#لبیک_یا_خامنه_ای
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پژوهشگر برجسته تاریخ اسلام، علامه سید مرتضی عسکری
17.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢شاید فقط زلزله تو را از پای در اورد ای مرزبان
🔹شرح حادثه شهادت شهید مرزبان شریف نوروزی در برجک مرزبانی
💢اسرائیل نگران از پهپادهای محور مقاومت
🔹روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» در مطلبی نوشت که رژیم اسرائیل هدف کوچکی برای پهپادهای محور مقاومت به شمار می رود.
🔹تلآویو بیم آن را دارد که حزبالله و متحدان ایران در سوریه، عراق و یمن در هر جنگ آینده علیه رژیم اسرائیل از پهپادها استفاده کنند.
🔹جنگ بعدی عرصه های متعددی دارد و اسرائیل یک هدف کوچک، اساسی و متمرکز خواهد بود که روزانه با هزاران موشک، راکت و صدها پهپاد ایرانی هدف قرار خواهد گرفت و در نتیجه این حملات، هر روز صدها مکان ویران خواهد شد.
🔹ایران دارای پهپادهایی با برد یکهزار کیلومتر و ۲ هزار کیلومتر است.
💢تحریریه سعودیاینترنشنال بههم ریخت؛ پیام ۲ عضو تحریریه به وزارت اطلاعات ایران برای همکاری و بازگشت به تهران
🔹به گزارش مؤسسه راهبردی دیدهبان ۲ عضو شبکه ایراناینترنشنال در پیامهای جداگانه که با واسطه به دستگاه امنیتی ایران ارسال کردهاند، خواستار مساعدت وزارت اطلاعات ایران برای بازگشت به ایران شدند.
🔹همچنین یک منبع دیگر در ایران اینترنشنال گفته است که با شکست پروژه ضدامنیتی علیه ایران، برخی از کارکنان این شبکه به دنبال راهی برای خروج از آن بوده و حتی برخی از آنها خواستار ادامه فعالیت در بیبیسی فارسی هستند.
12.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت برادر شهید طهرانی مقدم از روز شهادت شهید؛ حاج قاسم گفت نمیگذاریم بعد شهادت حاج حسن قدرت موشکی ایران فشل شود
🔹حاج قاسم دوتا نکته به من گفت؛ اول اینکه گفت نمیگذاریم بعد شهادت حاج حسن قدرت موشکی ایران فشل شود بعد سرش را آورد در گوش من که دیگران نشنوند، گفت من هم به زودی به این شهید ملحق میشوم
🔴سال ۲۰۲۴ سال درگیریهای خونین در آمریکا
حجتالاسلام طائب مشاور فرمانده کل سپاه:
🔹️خیلی از کارشناسان معتقد هستند با از بین رفتن این یکپارچگی در سال ۲۰۲۴ آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری با چالشهای بزرگی روبرو شده و شاهد درگیریهای خونین خواهد بود.
🔹️دولت بایدن در سال نخست در سند امنیت ملی خود عنوان کرد با سه چالش جدی ظهور قدرتهای تجزیه طلب، حکومتهای خودکامه و گروههای فراملی همچون حماس و حزب الله و حتی داعش و القاعده روبرو است.
روی ریل پیشرفت
در میانه جنگ ترکیبی
♦️هیچ کس نمی تواند واقعیت جنگ ترکیبی علیه کشورمان را انکار کند. جنگی مرکب از تهدید های اقتصادی، سیاسی، امنیتی و نظامی، رسانه ای و فرهنگی.
هدف، شکاف افکنی، بی ثبات سازی، به هم ریختن تمرکز مدیران، نابودی فرصت ها و کشیدن ترمز پیشرفت ایران است.
🔹این چنگ در طول دو دهه گذشته پیچیده تر شده اما در عین حال،مقامات آمریکایی اذعان کردند سیاست فشار حداکثری، شکست فاحشی خورده است.
♦️جنگ البته تا زمانی که دشمن مطلقا ناامید شود، ادامه خواهد داشت. ما هم در مسیر دفاع، با فراز و نشیب هایی دست و پنجه نرم کرده ایم.
🔹هر جا که به دشمن اعتماد نکردیم، غافل نشدیم، برنامه ریختیم و پای آن ایستادیم، موفقیت های چشمگیر به دست آوردیم؛ و هر جا اعتماد کردیم یا منفعل شدیم، درجا و عقبگرد داشتیم.
♦️همین هفته ها که دشمن، فشار خود را شدت بخشیده بود، هم زیرمداری ماهواره بر «قائم۱۰۰» با موتور سوخت جامد و برد ۵۰۰ کیلومتر را با موفقیت پرتاب کردیم؛
🔹و هم از موشک بالستیک هایپرسونیک رو نمایی کردیم که می تواند بیش از پنج برابر سرعت صوت پرواز کند و از همه سامانههای سپر موشکی موجود در دنیا بگذرد. این یعنی امکان افزایش برد بین قاره ای موشک ها، سرعت بالا و قطعیت در اصابت به هدف.
♦️در همین حال، راه آهن راهبردی زاهدان- خاش به طول 155 کیلومتر که می تواند نقش ویژه ای در توسعه اقتصادی شرق کشور داشته باشد، به بهره برداری رسید. ره آهن زاهدان به چاه بهار به طول 628 کیلومتر، نقش مهمی در گسترش کریدور اقتصادی جنوب- شمال دارد.
🔹همزمان، پیگیری های گسترده ای برای گسترش امکانات ترانزیتی میان ایران و عراق در دست انجام است و تلاش بر این است که بر ظرفیت کریدور شرق به غرب افزوده شود.
♦️آخرین بار، حمله به تانکر های نفتی در مرز عراق و سوریه، میزان وحشت دشمن از ابتکارات کشورمان برای امتداد ترانزیتی به ساحل مدیترانه را بازتاب می دهد. به اینها علاوه کنید اهتمام به افزایش صادرات نفتی و غیر نفتی را.
🔹گسترش مبادلات تجاری با همسایگان، اوراسیا، و سازمان همکاری های شانگهای ظرف یک سال گذشته، اگر چه هنوز کامل نشده و ظرفیت بسیاری برای بسط و توسعه دارد، اما با آورده مثبتی که در ارتقای مبادلات تجاری و افزایش درآمد ها -در کنار تامین نیازهای طرفینی در حوزه انرژی، منابع غذایی و...- داشته، در کُند کردن حربه تحریم بسیار موثر است.
♦️این تعاملات در کنار دیگر تدابیر موجب شد کشورمان با وجود میراث تورمی 60 درصدی دولت قبل، تحریم های دو برابر شده در روند برجام، و بحران اقتصادی (تورمی) جهانی حاصل از جنگ اوکراین، بتواند بحران جهانی غذا و انرژی را با حداقل چالش ممکن سپری کند.
🔹در زمینه تامین امنیت غذایی، کشورمان بحمد الله توانسته وضعیت بهتری در مقایسه با بسیاری از کشور ها داشته باشد. بر اساس گزارش "گلوبال هانگر ایندکس"، ایران رتبه سی و پنجمین کشور دارای کمترین گرسنه را در بین دویست کشور دارد و شاخص گرسنگی در محدود Low قرار گرفته است.
♦️مشکلات اقتصادی کم نیست. برخی مشکلات مثل تورم، مزمن و آزار دهنده است. کارنامه مدیران هم همواره نوسان داشته. اما می توان امیدوار بود که در صورت صیانت جمعی از "سرمایه ایمان و امید و اراده و ابتکار و هم افزایی ملی"، بسیاری از آن مشکلات، ظرف زمانی چند ساله، برطرف یا کم شود.
🔹شرط این موفقیتِ در دسترس، ارتقای شناخت مردم و مسئولان نسبت به واقعیت های جنگ ترکیبی از یک سو، و باور داشتن به ظرفیت ها و امکانات بسیار کشور برای چیره شدن بر خباثت های دشمنان است. این، جنگ اراده هاست.
✍محمد ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا اینا فقط خارج از کشور برنامه اجرا میکنند؟
کاش یه چند روز بیان داخل اجرا کنند
خدایی خیلی باحالن😄😄
✅بهترین راهکارهای مقابله با جنگ هیبریدی چیست؟
1- جلوگیری از ایجاد اختلافات قومی - مذهبی با تأکید بر وحدت
2- ترویج قوی ایدههای میهنپرستانه (به معنی ایدههای ملی یا تمدن سازی) توسط دولت و سازمانهای غیردولتی وابسته آن میتواند منجر به ایجاد طرفدار دولت میشود که میتواند در برابر هرگونه شورش جلوگیری کند و این نیز مهم است که ایدئولوژی، جامع باشد، و میتواند جمع جمعیتی اجتماعی، قومی، مذهبی و اقتصادی را که در داخل کشور زندگی میکند، جمع کند، چنانکه ایدههای مخرب «دموکراسی لیبرال» میتوانند هزاران نفر از گروههای یک کشور هدف (حتی اگر تنها بهطور موقت) در هدف مشترک سرنگون کردن دولت «غیر دموکراتیک» خود باشند.
3- قویترین راهکار بازدارنده جنگهای ترکیبی، ایجاد تمدن سازی اسلامی است
4- راهکار دیگر این میتواند باشد که شبکه ملی اطلاعات اجرایی شود و ذیل این شبکه ملی اطلاعات دولت هر شبکه اجتماعی که فعالیت آن برای مردم آسیبپذیر میداند را پالایه و باید نمونه داخلی آن را به مردم ارائه دهد نکته مهم اینجاست که این نمونه داخلی باید توان رقابت با نمونه خارجی را داشته باشد و این نمونه داخلی باید اطلاعات آن بیشتر از پیامرسان خارجی باشد که مضر میدانند و از این طریق دولتها میتواند ملیت سازی شبکههای اجتماعی برای شهروندانش تشویق کند.