🔰شخصیتِ کم نظیرِ آیت الله مومن
آیت الله مصباح یزدی(قدس سره):
🔹️مرحوم آقای مؤمن یکی از شخصیت های ممتاز در حوزه علمیه قم بودند که مثل ایشان کم یافت می شود...از همان اوائلی که نهضت حضرت امام(قدس سره) شروع شد، ایشان از افراد شاخصی بودند که در این مسیر همگام با امام(قدس سره) و از یاران او به حساب می آیند.
در مسائل سیاسی و اجتماعی، نه از لحاظ نظر قصوری داشتند و نه در مقام عمل کوتاهی می کردند. [به واسطه] بصیرتی که خدا به ایشان داده بود و نورانیت قلبی که داشتند، مسائل خیلی زود برایشان ثابت می شد و می توانستند تصمیم بگیرند و بعد هم بدون هیچ تزلزل و تردیدی ادامه بدهند.
۱۳۹۸/۱۱/۱۸
🗓به مناسبت ۲ اسفند ماه سالروز رحلت آیت الله محمد مومن
#آیت_الله_مصباح_یزدی
#آیت_الله_مومن
✍🏻همیشه به نیروها و رزمندهها میگفت؛
قبل از خواب زمزمه کنیم:
خدایا گناهانی را که مرا از امام حسین علیه السلام محروم می کند، ، ببخش! ..
شهید محمود کاوه🌷🕊🌷🕊
#یادشهداباذکرصلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 ماه شعبان از اول تا آخرش عید است...
🌙این ماهِ شیرین بر شما مبارک
🕊صلوات
شھـادٺ
مقصد نیسٺ، راھ اسٺ…🚶🏻♂
مقصد خـداسٺ♡
و شھـادٺ
معقـولٺرین راھ بـہ خـداست🌱
#شهید_احمد_مشلب
کودتای رضا خان
یکی از وقایع مهم تاریخ معاصر ایران، کودتای سوم اسفند 1299 رضاشاه است که دولت انگلیس به دلایلی چند همچون تصویب نشدن قرارداد 1919 در مجلس، جلوگیری از نفوذ روسیه کمونیستی در ایران و حفظ منافع خود در هندوستان، نقش اصلی را در آن ایفا کرد. دولت انگلیس ابتدا سیدضیاءالدین طباطبایی را به عنوان مهره اصلی در نظر گرفت و مقدمات کودتا را با مشورت و مذاکره با وی فراهم آورد. سپس رضا میرپنج را به عنوان فرمانده قزاق ها انتخاب کرد. سرانجام در سحرگاه سوم اسفند 1299، قزاق ها به فرماندهی رضاخان میرپنج وارد تهران شدند و با مختصر زدوخوردی با ژاندارمری، تهران را براساس تبانی های قبلی تصرف کردند. سپس کودتاچیان تصمیم های بعدی خود را مثل انتشار اعلامیه هایی با مضمون اعلام حکومت نظامی، دستگیری افراد مورد نظر، لغو ظاهری قرارداد 1919 و... به اجرا درآوردند.
#پلیس_مجاهد
#اقتدار_امنیت
#ایران_ما
🔴 [به مناسبت سالروز کودتای انگلیسی سوم اسفند ۱۲۹۹ و آغاز عصر پهلوی در ایران]
♦️گزارش سفیر وقت آمریکا به وزارت امور خارجه کشورش از عملیات کودتا
♦️سفیر آمریکا در گزارشی به وزیر امور خارجه کشور متبوعش درباره کودتا نوشت: «در عصر یکشنبه بیستم فوریه، مردم از حرکت حدود ۱۵۰۰ نفر از نیروهای قزاق از قزوین که در چند مایلی بیرون تهران هستند، تعجبزده شدند. گفته میشد که آنها میخواهند پایتخت را به تصرف در آورند.
♦️در عصر همان روز وزیرمختار بریتانیا برای هواخوری به بیرون شهر رفته تا حدود ساعت پنج بازنگشته. ساعاتی قبل از این ساعت، کنسول هیئت بریتانیا، سرهنگ دوم هیگ و سیدضیاءالدین برای ملاقات با قزاقان به بیرون شهر رفته بودند. هدف این دو نفر تحقیق درباره نیات قزاقان مهاجم بوده است و قزاقان آشکار ساختند که به هریک از آنها بریتانیا قبل از ورود به شهر پنج تومان، حدود پنج دلار، داده است.
♦️این طور گفته می شود که پیش از خروج قزاقها از قزوین، کلنل اسمیت (رئیس قزاقها در قزوین) پول لازم را برای تحویل به قزاقها دریافت داشته است ... لازم به تذکر است که مبلغ مورد نظر با امضای اسمیت از بانک برداشت گردید ... بسرعت معلوم شد که بسیاری از چهرههای اصلی جنبش، پیشتر دارای تماسهای دوستانهای با بریتانیا بودهاند
♦️ سرگرد مسعودخان ... در قزوین دستیار شخصی کلنل اسمیت بوده است. کلنل رضاخان که به ریاست قزاقها رسید در هیئت انگلیس – ایران خدمت کرده و به صورت عملی جاسوس رئیس هیئت بوده و برای چندین ماه با بریتانیا در قزوین همکاری نزدیک داشته. سیدضیاءالدین، مالک روزنامه رسمی رعد است که بریتانیا به آن کمک مالی میکند.
📚چهارده قرن تلاش شیعه برای ماندن و توسعه/ انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی، زمستان ۱۳۸۷ /صفحه ۳۸۱ /روح الله حسینیان/شادی روح بلندش صلوات
🔆 زنگ عبرت
🔴یک شبهه ای در ذهن انقلابیون پیش آمده... اینکه چرا حسن روحانی معروف به فریدون هنوز محاکمه نشده؛
♦️به خاطر اینه که ایشون در سال 1394 در انتخابات مجلس خبرگان رهبری شرکت کردن و توسط مردم تهران رای آوردن و انتخاب شدن و الان جزء اعضای مجلس خبرگان رهبری می باشد...
♦️برای همین در مراسمات شرکت می کند... این سمت تا سال 1402 پابرجاست چون انتخابات مجلس خبرگان هر 8 سال برگزار می شود
📚 #معرفی_کتاب
✅️معرفت شناسی
◀️سلسله دروس مبانی اندیشه اسلامی (طرح ولایت)، جلد اول
🔸️بدون تردید در علوم بشری با مجموعه ای از قضایا مواجه هستیم. برای هر محقق و اندیشمندی جای این پرسش است که با چه میزانی، در مورد گزاره های آن داوری کند و با چه ابزاری آنها را بشناسد و بر چه اساسی معیار صدق و کذب آنها را تشخیص دهد؟ معارف و آموزه های اعتقادی و عملی اسلام نیز از راه های گوناگون، همچون راه عقل و نقل، به دست می آیند. تعمیق این آموزه ها و تحقیق در آنها نیازمند بررسی اعتبار این معارف و راه های تحصیل آنهاست.
🔹️این کتاب، به عنوان نخستین بحث بنیادین در اندیشه های اسلامی، به ارزیابی این معارف می پردازد. بدین منظور، مهم ترین مباحث معرفت شناسی، همچون بررسی اقسام معرفت، راه های معرفت و ارزیابی آنها و پاسخ به شبهات شکاکیت و نسبیّت گرایی و نیز هرمنوتیک فلسفی، تعدد قرائت ها و پلورایسم دینی با بیانی روان مورد بررسی قرار می گیرند.