7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ سه دقیقه شنیدنی؛ نابود کردن سیاستهای خصمانه ایالات متحده از زبان مجری مطرح این کشور؛ آمریکا فقط فاسد نیست، آمریکا صدرصد فاسد است!!!
🔹 ️ جیمی دور مجری مطرح رادیویی در گفتگو با جورج گالووی:
🔹 ️چرا ما در آمریکا ثروتمندترین کشور جهان خدمات بهداشت و درمان نداریم؛ نیمی از مردم در ثروتمندترین کشور جهان فقیر و کم درآمد هستند؛ کشوری که چرخ دندههای حکومت فقط در صورتی کار میکند که با فساد روغن کاری شده باشد.
⭕️گوگل از ما چه میداند و با آن چه میکند؟
🔺در دنیایی که حتی آبِ خوردن پولی است، اینترنت نعمت بزرگیست! یک دنیای رایگان که معدود خدمات پولی آن هم در مقایسه با مخارج دنیای واقعی هیچ است؛ گوگل هیچ پولی بابت خدمات گرانقدری که میدهد نمیگیرد. فیسبوک و توییتر به رایگان بستری برای ارتباط و تبادل نظر میلیاردها انسان در سراسر جهان را فراهم کرده اند. تلگرام، واتساپ، بله، ایتا و …؛ همگی رایگاناند!
🔺 اما چرا؟!
۱) جاسوسی محترمانه:
آیا تا به حال این احساس را داشتهاید که زیر نظر هستید؟ حسی مثل اینکه کسی دنبالتان میکند. همان وقتهایی که مشغول کار روزمرهی خودتان هستید اما ناگهان میایستید و نگاهی دزدکی به پشت سرتان میاندازید! یا قدمهایتان را تند کرده و با عجله به خانه میروید…! آیا واقعاً کسی شما را دنبال میکرد؟ احتمالا نه! در دنیای واقعی کمتر چنین تجربیاتی رخ میدهند و شاید خیلی از ما تحت تاثیر سریال های دزد و پلیسی چنین تصوراتی میکنیم، اما این موضوع در فضای مجازی فرق میکند!
💢تقریبا همه ما با مشکلات حریم خصوصی در اینترنت آشنا هستیم و هر از چندی اخبار هک، حمله سایبری یا جاسوسی حکومتها از مردم را شنیدهایم. اما خوب است بدانید که علاوه بر حکومتها، صمیمیترین دوست شما در اینترنت نیز لحظه به لحظه شما را رصد میکند و درست در همان حالی که مشغول انجام کارهای روزمرهی خود در اینترنت هستید، او شما را زیر نظر دارد و در گوشه دنجی مشغول ثبت اطلاعات شخصی شماست.
❓این دوست عزیز کیست؟!
گوگلِ دوستداشتنی با شبکه گسترده و البته جذّاب، محصولات خود (از سرچ و جیمیل و عکس و مپ بگیرید تا یوتیوب و اندروید و محصولات سخت افزاری آن!) ما را در دام خود گیر انداخته است! بهطوریکه زندگی در دنیای اینترنت، یعنی ورود اجباری به حصار محصولات گوگل!
🔺البته این موضوع به تنهایی ایراد خاصی ندارد؛ گوگل خلّاق است، نیازها را خوب شناسایی و خوبتر پاسخ میدهد! لذا هر کسی، هر قدر هم مقاومت کند، آخر سر، کم یا زیاد، به محصولات آن تن میدهد؛
اما اینرا هم بپذیرید که گوگل از کنار اطلاعات کاربران بیشمار خود ساده عبور نمی کند! (فقط پلتفرم اندروید گوگل در سال ۲۰۱۷، دو میلیارد کاربر فعال داشته است!)
در واقع هر بار که از محصولات و خدمات این غول دنیای تکنولوژی استفاده میکنید، بایگانی اطلاعات شخصی شما بزرگتر میشود؛
-گوگل به عکسها و فیلمهای شما دسترسی دارد (Google Photos)،
-ایمیلهای شما را میداند (Gmail)،
-از تماسها و ارتباطات شما با خبر است (Google Contacts)،
-از فایلها و اسناد شما حفاظت میکند (Google Drive)،
-دقیقاً میداند که کجا از GPS استفاده کردید و کِی کجا بودید (Google Maps) و غیره…
لذا داشتن این حجم از اطلاعات یقیناً وسوسه کننده است!
۲) کاسبی محترمانه:
اما قسمت ترسناک این است که چرا گوگلِ مهربانِ ما، رایگان است…؟؟
آیا گوگل یک پروژه فی سبیل الله است که تقریبا برای هیچ یک از محصولات خود پولی از کاربران نمیگیرد؟! پس چرخه مالی این شرکت چطور میگردد؟!
پاسخ روشن است. گوگل یک شرکت دنیای دیجیتال است؛ لذا چرخه مالی آن نیز بر پایه اطلاعات میچرخد و البته چه اطلاعاتی سهل الوصول تر از اطلاعات کاربران خودش! در واقع چه برایتان مهم باشد چه نباشد، او از سیستم شما استفاده میکند تا همهی اطلاعاتی که میتواند دانستنش درباره شما جالب باشد جمعآوری میکند: چه کسی هستید؟ کجا هستید؟ چه میکنید؟ با چه کسانی هستید؟ و …
💢جمعبندی؛ گوگل دارد شما را تماشا میکند!
خدمات رایگان در دنیای اینترنت، هیچ معنایی ندارد! در واقع تعامل شما با ارائه دهنگان سرویس در سطح وب از دو حالت خارج نیست:
شما به عنوان کاربر اینترنت محصولی را میخرید
خودتان محصول هستید و دیگران (اطلاعات) شما را میخَرند.
لذا مشخص میشود گوگل، اینستاگرام، لینکدین، تلگرام و دیگران از کجا پول درمیآورند؟
این سرویسها «برادر بزرگ»هایی در حال تماشای رفتار شما هستند و از طریق اطلاعات کاربران امرار معاش میکنند! و تلخی ماجرا اینجاست که مهمترین اطلاعات هویتی هر کدام از ما با قیمتی ناچیز به فروش میرسد…!
پس حریم خصوصی خود را حفظ کنید تا حداقل دست هر کسی به اطلاعات شما نرسد!
💠تکرار قرون وسطی؛ دادگاه تفتیش عقاید در شبکههای اجتماعی
⭕️شاید دوران قرون وسطی تمام شده باشد، شاید قائل به گسست باشیم یا نباشیم، اما ایدههای قرون وسطایی، چه خوب و چه بد، به جلو آمدهاند و مدرنها بیشترین انکار را نسبت به این ایدهها دارند. اگر به مدرنیته تفتیش عقاید را نسبت بدهند، با شدت انکارش خواهد کرد. اما تفتیش عقاید هنوز وجود دارد.“
در شبکههای اجتماعی بخصوص توئیتر با همه چیز و دقیقا همه چیز رو به رو میشویم: روزمرهنویسیها، سیاست، شرح رنجها، توصیف شادیها، بیان شورها، چرندیات و هزلیات، حکمتها و علمها و از همه مهمتر، امیدها، ناامیدیها، انتظارات، تنفرها و اعتقادات. بارها پیش آمده که قصد مطلب نوشتن یا توئیت نوشتن نداریم و فقط در حال مرور و رصد مطالب و توئیتها هستیم که مجبور میشویم اظهار نظر کنیم. «مخالفم» و «موافقم» نسبت به هر موضوع و عنوانی دیده میشود.
⭕️موضعگیری اجباری در شبکههای اجتماعی و توئیتر همان دادگاه تفتیش عقاید است. فقط ارواح و مردگان هستند که در شبکههای اجتماعی و توئیتر اعلام موضع نمیکنند. اگر هشتگی ترند شده باشد، ترغیب میشویم که چیزکی دربارهاش بنویسیم و نهایتا دکمه ارسال و بوم! کوبیدن دکمه ارسال شبیه چکش عدالتی است که قاضی دادگاه با آن ختم جلسه را اعلام میکند، اما همیشه خاتمه نیست. با موضعگیری، موضوعیت پیدا میکنیم. حالا دیگران درباره اعتقاد ما تفتیش میشوند و مواضع خود را اعلام میکنند. شبکههای اجتماعی و توئیتر به سان دادگاه تفتیش عقایدی است که پایان هر دادگاهش به آغاز دادگاهی دیگر متصل است. مفتشان عقاید و متهمان خود ما هستیم. یکدیگر را مجبور به اعتراف میکنیم و درباره این اعتراف نظر میدهیم و این نظر ما خود اعترافی محسوب شده و قضاتی میآیند تا اعتراف ما را قضاوت کنند و این چرخه قضایی و غذایی ادامه پیدا میکند.
🔹امام علی علیه السلام:
« أَشَدُّ الذُّنُوبِ مَا اسْتَخَفَّ بِهَا صَاحِبُهُ »
سخت ترین گناهان، آن گناهی است که گنهکار آن را سبک بشمارد.
( نهج البلاغه، حکمت 477)
✍️هنجارشکنی های امروز در زمینه عفاف و حجاب، محصول کوچک شمردن و ساده انگاری های گذشته است. در این کوچک شمردن ها، هم غربگراها و هم مذهبی های صورتی نقش بسزایی داشته اند.
🔴اثر گذار اجتماعی یا وابسته نهاد های اجتماعی
⏪به راستی سبک زندگی غربی زن را وابسته و مصرف کننده اجتماعی کرده است یا وابسته به سازمان ها ونهاد های غربی است؟
لیستی از نهاد هایی که زن غربی برای ادامه زندگی به انها نیازمند هست
🔶 مهد کودک برای نگه داری فرزند
🔶 خانه سالمندان برای نگهداری از خودش
🔶 باشگاه های ورزشی برای مراقبت از سلامتی و اسیب ندیدن از مصرف غذاهای فست فودی و دسر
🔶 ارایش گاه های زیبایی برای مراقبت ار ناخن و پدیکور و عقب نماندن از قافله صنعت مدلینگ
🔶 پارک برای اوقات فراغت کودک در خانه های کوچک اپارتمانی
🔶 اشتغال اجباری برای معیشت اقتصادی
⏪اما در خانه داری اسلامی معیشت زن برعهده پدر و همسر است تربیت ومراقبت از فرزند بر عهده خودش، اجباری به اشتغال ندارد، حق رای وتصمیم گیری سیاسی دارد.
خانه اسلامی هم باید بزرگ باشد و بازی و اوقات فراغت کودکان تامین شود
براستی شما زن غربی را موثر اجتماعی میدانید یا وابسته اجتماعی؟
#خانه_داری_غربی_سود_سرمایه_داری
✍عالیه سادات
توصیه امسالِ رهبر انقلاب به معتکفان
🔹امام خامنهای: در ایام اعتکاف اقلّاً یک بار نماز حضرت جعفر را بخوانند اما اگر در هر سه روز اعتکاف این عمل را انجام دهند بهتر است.
@TasnimNews
شهادت یک بسیجی بر اثر یخزدگی
🔹داوود جاودانیان از گردان امام حسین (ع) تیپ ۴۸ فتح استان کهگیلویه و بویراحمد صبح امروز در حین انجام وظیفه بر اثر برودت هوا و سرمای شدید دچار یخ زدگی شد و به شهادت رسید.
@TasnimNews
تصویری از مراسم جشن تکلیف دختران دانشآموز با حضور رهبر انقلاب
@TasnimNews
برگزاری جشن فرشتهها در حضور رهبر انقلاب
🔹در ایام پربرکت ماه رجب و در شب میلاد امیرالمؤمنین علی علیهالسلام، مراسم جشن تکلیف دختران دانشآموز امروز (جمعه) در حسینیه امام خمینی(ره) درحال برگزاری است.
🔹این مراسم پرنشاط و معنوی، با اقامه نماز مغرب و عشا به امامت حضرت آیتالله خامنهای همراه خواهد بود.
🔹پیش از این در سالهای ۱۳۷۳، ۱۳۸۱ و ۱۳۹۵ نیز جشن تکلیف جمعی از دختران و پسران دانشآموز با حضور رهبر انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شده بود.
@TasnimNews