چرا امام رضا علیه السلام ولایتعهدی مأمون را پذیرفتند؟
✅ پاسخ خود حضرت شنیدنی است:
محمد بن زید میگوید:
در ایامی که امام رضا به ولایتعهدی مأمون منصوب شده بود، مردی از خوارج که کاردی آغشته به زهر در لباس خود داشت وارد بر آن حضرت شد. وی به اطرافیان خود گفته بود نزد این شخصی که ادعای فرزند پیامبر بودن دارد و ولیعهد این طاغوت (مأمون) شده میروم تا ببینم چه دلیلی برای کار خود دارد. اگر دلیلش قانعکننده بود، میپذیرم وگرنه مردم را از دستش آسوده میکنم.
وی پس از ورود به مجلس از امام اجازه سخن گرفت و امام به او فرمود من پاسخت را میدهم به شرطی که اگر قانع شدی، آنچه در آستین پنهان کردهای بشکنی و دور بریزی!
شخص خارجی بهتزده شد و بلافاصله کارد را بیرون آورد و شکست.
آنگاه گفت پرسشم این است که چرا ولایتعهدی این طاغوت را پذیرفتهای با اینکه آنان را کافر میدانی؟
امام فرمود به من بگو آیا اینها (مأمون و بنیعباس) در نظر تو کافرترند یا عزیز مصر و اطرافیانش؟ آیا اینها بهزعم خود یکتاپرست نیستند؟ و حال آنکه اهل مصر نه موحد بودند و نه خدا را میشناختند. با این وجود یوسف پیامبر به عزیز مصر که کافر بود گفت مرا سرپرست خزانههای این سرزمین قرار ده که من شخصی امین و دانا هستم(سوره یوسف آیه ۵۵) همچنین وی با فراعنه مجالست داشت.
مضافاً اینکه یوسف خود درخواست مسئولیت کرد، اما مرا مأمون بر این کار مجبورم ساخته و به زور متوسل شده است. پس سبب چیست که به انکار برخاسته و بر من خشم گرفتهای؟
مرد خارجی گفت هیچ ملامتی بر شما نیست و شهادت میدهم که تو فرزند رسول خدا و راستگویی.
در روایت دیگری امام رضا علیهالسلام در پاسخ به همین سوال چنین گفتند:
همان عواملي كه جد مرا وادار به ورود در شورا نمود.
📚 عیون اخبار الرضا
https://eitaa.com/PR_Police
ــــــــــــــــ
recording-20230508-095106.mp3
8.43M
دلایل اعلمیت فقهی مقام معظم رهبری در بحث مرجعیت
📢استاد سید محمد علی فقیهیhttps://eitaa.com/PR_Police
💢 قطعا اگر پیمانشکن، خواستار صلح (بصورت واقعی) باشد میتوان با او صلح کرد اما نه اینکه او را مودب خواند، امضایش را تضمین دانست، کشور را معطل او نگه داشت و به دنبالِ توافقهای بعدی با او (آنهم باوجود اثبات بدعهدیهایش و بدونِ دریافت تضامین معتبر و کافی) بود!
🔹
💢 این استقبال از زوار ایرانی بخشی از «درس خارج» آیتالله رئیسی به مدعیان بلد بودن هنر دیپلماسی و زبان دنیاست که یک نتیجهی سالها لفاظی آنان، استخدام مزدبگیران توئیتری و رسانهای، معاشقه با القابی چون شیخ دیپلمات و امیرکبیر زمانه و...، هتک حرمت نوجوانان ایرانی در فرودگاه جده شد
🔹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #استوری_کلیپ | فتحالفتوح انقلاب
✏️ رهبر انقلاب: امام در یکی از آن بیاناتِ بسیار عمیقِ خود بعد از یکی از این فتوحاتِ اوّل کار پیام دادند… که فتحالفتوح، فتح فلان شهر نیست؛ فتحالفتوح، تربیت و تولید یک چنین جوانهایی است؛ این فتحالفتوح است… همّتها، خرّازیها، شما خیال میکنید [چگونه بودند؟] شهید همّت که واقعاً یک اسطوره است یا شهید خرّازی که یک اسطوره است، جوانهای معمولی بودند؛ جنگ [بود که] اینها را تبدیل کرد به این شخصیّتهای برجسته و بزرگ و حقیقتاً ماندگار.
https://eitaa.com/nouralquran
🌷راه ما راه امام است، وتا آخر پشتیبان ولی فقیه زمان، امام خامنه ای 👈 خواهیم ماند.
اسلامی که امام خمینی (ره) به آن معتقد است ضد استکبار است یعنی ضد آمریکاست ، ضد فساد و ضد ویژه خواری ، ضد اشرافی گری و ضد فاصله طبقاتی است.
رهبر معظم انقلاب
#امام_خمینی
#پلیس_تراز_انقلاب
#تولید_عس_بوشهر
امام خمینی (ره) دارای یک روحیه مبارزه و جهادگری بودند که ریشه در بینش اعتقادی، تربیت و محیط خانوادگی و شرایط سیاسی و اجتماعی طول دوران زندگی ایشان داشت. مبارزات امام خمینی از نوجوانی آغاز، و سیر تکاملی آن به موازات تکامل ابعاد روحی و علمی ایشان از یک سو و اوضاع و احوال سیاسی و اجتماعی ایران و جوامع اسلامی از سوی دیگر در اشکال مختلف ادامه یافته است و در سالهای ۱۳۴۰ و ۱۳۴۱ ماجرای انجمنهای ایالتی و ولایتی فرصتی پدید آورد تا ایشان در رهبریت قیام روحانیت ایفای نقش کند و بدین ترتیب قیام سراسری روحانیت و ملت ایران در ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ با دو ویژگی برجسته یعنی رهبری واحد امام خمینی و اسلامی بودن انگیزهها، شعارها و هدفهای قیام، سرآغازی شد بر فصل نوین مبارزات ملت ایران که بعدها تحت نام «انقلاب اسلامی» در جهان شناخته و معرفی شد.
#امام_خمینی_ره
#پلیس_ترازانقلاب
#تولیدی_عس_مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اگر این مبارزه ادامه پیدا بکند، دنیا و آخرت ملت تأمین خواهد شد
✳️ این راه ادامه دارد... #تولیدی_عس_مرکزی