فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مازندرانی ها نمیزارن زنان و مردان لخت برن دریا
جدیدا تصاویری از لخت شدن مردها و زن ها در سد لفور مازندران منتشر شده /قبلا هم از جاهای دیگه منتشر شده بود! و مسئولین هیج کاری نمیکنند! امام راحل قبلا هشدار داد در این مورد به مسئولین ؛اگه مسئولین بخوان همینطور بی اهمیت باشن مردم وارد عمل خواهند شد
سخنان قاطع امام خمینی (ره)در مورد برخورد با فساد و بدحجابی و خطاب به مسئولین اگه شما جلوی اینها را نگیرید مردم میگیرند!مگر مردم میزارن یه عده مرد و زن تو کشور اسلامی لخت برن دریا ؟ پوستتان را میکنن
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ وقتی که حتی پیشنماز هم نماز خواندن بلد نیست!
‼️ تصاویر عجیبی که تلویزیونهای ترکیه از نماز عید فطر سربازان ارتش در کنار وزیر کشور سلیمان سویلو پخش کردند نشان میدهد که نه امام، نه وزیر کشور و نه سربازان چیزی از نماز خواندن نمیدانند😐
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🌀 دو رویکرد سیاسی روحانیت و پیامدهای آن
📝 علت اصلی روحانیت ستیزی
🖋 هادی چیتساز
🔹 در صدساله اخیر، همواره دو چهره از روحانیت در سیاست وجود داشته، که نتیجه یکی محبوبیت بوده و دیگری ستیز با روحانیت.
🔹 شهید مدرس، حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری مصداق روحانیونی هستند که سیاست را با هدایتگری شروع کردند و وقتی وارد کارهای اجرائی شدند، سادگی و زهد بیشترشان الگوی سیاست پاک بود. ایشان سیاست را برای خدمت به مردم میخواستند، نه برای مقام و شهرت و پرکردن جیبشان. امروز نیز بسیاری از طلاب که وارد سیاست میشوند، پیرو همین مکتب هستند و از پلیدیهای سیاست به دورند.
🔹 اما آخوندهای سیاستزدهای هم بوده و هستند که لباس روحانیت آلت دستشان برای بازی در سیاست است. قبل از انقلاب، «آخوندهای درباری» بودند و امروز سکولارها و لیبرال مسلکها هستند. در حکومتی وارد سیاست شدهاند که نظریه «دیانت عین سیاست» بر آن حاکم است، اما در سیاست بر اساس «جدایی دین از سیاست» عمل میکنند و در فرهنگ غربزدهتر از غربیها هستند. جیبی دارند که فقط در سیاسیبازی پر میشود. پدیده «آقازادگی» و عمامه به سرهای «هنوز غوره نشده مویز شده»، میوه شوم همین رویکرد است.
این دو رویکرد، چند وظیفه برای مردم و مدیریت حوزه ایجاد میکند:
🔹 وظیفه مردم این است که گذشته و حال این دو جریان و مصادیقش را بشناسند، تا در بزنگاههای سیاسی، انتخابی صحیح داشته باشند. نمیتوان سکولارها را انتخاب کرد و انتظار تحقق شعارهای اسلام ناب را داشت.
اما علما و مسئولان حوزوی دو وظیفه دارند:
🔹 اولا طلابی تربیت کنند که پیرو مکتب امام(ره) باشند، نه سکولار و غربزده. واقعیت آن است که برخی از مدارس سطح مقدمات، و برخی نشستها، مارهای خوش خط و خال در آستین حوزه پرورش میدهند.
🔹 ثانیا، آخوندهای سکولار و سیاست زده را منزوی کنند. متأسفانه امور صیانتی حوزه ظاهرا فقط برای طلاب غیر مشهور تأسیس شده، حال آنکه وظیفه اصلیش، بررسی عملکرد آخوندهای مشهور است. اگر طلبه گمنامی در قهوهخانهای رؤیت شود، امور صیانتی حوزه او را احضار کرده و بعد از تذکر اول، مرتبه دوم خلع لباسش میکند؛ چون خلاف مروت عمل کرده و چهره روحانیت را تخریب میکند. اما نسبت به آخوندهایی که سیاست را به ابتذال میکشند، امور صیانتی هیچ موضعی نمیگیرد. ازاینرو، آخوند فاسد هم هیچ نهادی را مانع رفتار خود نمیداند. به راستی، کدام تخریب بیشتری دارد، طلبهای در قهوهخانه، یا آخوندی که در منصب اجرائی خائنانه و سکولار عمل میکند؟
🔹 اگر در این سالها گاهی مردم با طلاب ستیز میکنند، علت اصلیش عملکرد همین قشر است، که با ارتباطات و پارتیبازی، اعتبار روحانیت را لکهدار میکنند. این رویکرد، اگر در آینده نزدیک ریشهاش سوزانده نشود، تخریبهای غیر قابل جبرانی خواهد داشت.
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🎧 سخنرانی سیاسی
🌀 دو رویکرد سیاسی روحانیت و پیامدهای آن 📝 علت اصلی روحانیت ستیزی 🖋 هادی چیتساز 🔹 در صدساله اخیر، ه
سروران عزیز روحانی اعضای کانال نیز می توانند نقطه نظرات خود را راجع به قتل های اخیر و این #روحانیت_ستیزی را به آیدی ادمین بفرستند
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🎧 سخنرانی سیاسی
سروران عزیز روحانی اعضای کانال نیز می توانند نقطه نظرات خود را راجع به قتل های اخیر و این #روحانیت_س
📠 نظر کاربران
💬 اسماعیل پورغلامحسین:
سلام علیکم به نظر حقیر بخشی از علت روحانیت ستیزی میتواند عملکرد یک روحانی در جامعه باشد وقتی یک روحانی به خودش اجازه نمیدهد اول سلام کند ...سلام؟! ...بله ..همین سلام که وقتی پیامبر اکرم صلوات الله علیه میفرمایند در سلام کردن پیشی بگیرید این خودش زمینه ساز #اخلاق اجتماعی و مبارزه با نفس پلید و خضوع و خشوع است اما متاسفانه در بین روحانیت بعضا منتظرن که دیگران سلام کنند.
یکی دیگر از علل اینکه مدرک گرایی در حوزه اخلاق حوزه و روحانیت را زیر سوال میبرد چون بعض از روحانیون بدون فهم عمیق فقط و فقط به دنبال کسب مدرک و بعد در نهایت استخدام و یا قاضی شود و دنیایی بدست آورد و بعد میبینی همین اقای روحانی بزرگترین ضربه را به دین میزند مثلا یکی همین قضاوت اگر چنانچه بدون علم و اگاهی و فهم عمیق یه حکم فقط در طول عمر قضاوت یه حکم ناعادلانه بدهد نگاه جامعه نسبت به روحانیت در واقع عوض میشود!!! و یا آن روحانی مسئول که عملش با قولش یکی نیست بزرگترین ضربه را به روحانیت وارد میکند!!
به نظر حقیر حوزه و روحانیت و مراجع که مدعی اسلام ناب هستند باید تمام تلاششان و کوششان بر روی اخلاق و اخلاق و اخلاق متمرکز شود مثلا درس و اخلاق عملی و اخلاق باطنی و در هر حال هیچگاه اخلاق را از خودشان دور نکنند چون ضربه به دین ومراجع و روحانیت و حوزه وامثالهم است.
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🎧 سخنرانی سیاسی
سروران عزیز روحانی اعضای کانال نیز می توانند نقطه نظرات خود را راجع به قتل های اخیر و این #روحانیت_س
📠 نظر کاربران
💬 تراب الزهرا:
شاید بشه گفت علت روحانیت ستیزی خود ما روحانیون باشیم ، به نظر حقیر روحانیت با مردم باید از سر یه سفره نان بخورند و وقتی ما از دل مردم فاصله بگیریم کسانی دیگر به آنها نزدیک میشوند.
به نظر من #همیشه نکته کلیدی است، بعضی از علما و زعمای حوزه را ببینید که فرزندانشان اکثرا به علت کوتاهی پدرانشان مسیر و خط عوض کردند، حال علت های دیگری هم گاها دارد که از بحث خارج است، ولی نکته «همیشگی نبودن» بعضی ارتباطات است ، ما مردم را تا یه سنی کنار خود داریم بعد رهاشون میکنیم. نمونهاش در کانونها و بعضی پایگاهها ، برای بچه تا قبل دوره راهنمایی برنامه داریم بعد ولش میکنیم. یا رو منبر با مردم کار داریم بعد رهاشون میکنیم. در تبلیغ موقع نماز و صحبت کارشون داریم بعدا رهاشون می کنیم.
استاد ما میفرمود من هر موقع میرم تبلیغ میرم قسمتی قابل توجهی از وقتم و کنارشون کشاورزی و بنایی و... میکنم و کنار کار مشکلات دینی انها را حل میکنم...
ما هم #همیــــــــــــــشه باید با مردم #رفیق باشیم و اگر پدری نکنیم برای مردم آنها گرم آغوش دیگری میشوند ، پیغمبر طبیب دوارٌ بطبه بود ، ما هم باید دنبال مردم (فرزندمان) بدویم ، انتم کالمرضا و رب العالمین کالطبیب ، اگر خدا طبیب باشد ، طبیب نیاز به پرستار دارد ، روحانیت پرستار معنوی و اموراتی مردم نیز هست ، پس لااقل این یک شغل را درست انجام دهد ، پرستار اگر مهربانی کند ، مریض با واسطهی پرستار با طبیب ارتباط می گیرد و اینجا باید گفت که اگر پرستار خود مریض بود چه؟! آیا مریض رغبت میکند بیاید و ارتباط بگیرد؟!
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🔴 امام خمینی: #منتظری فاسد و فاسق و فاجر است.
روزنامه "فرهیختگان" امروز برای اولینبار بخشهایی از کتاب روایت رهبری متعلق به موسسه انقلاب اسلامی را منتشر کرد؛ در بخشی از این کتاب آمده است:
آیتالله خامنهای در توضیح جزئیات مذاکرات هیاترئیسه خبرگان بعد از قرار گرفتن در جریان نامه ششم فروردین امام، در این باره میگویند: مشورت کردیم که چه کنیم. به ذهنمان رسید که برویم با امام ملاقات کنیم و ایشان را از این کار منصرف کنیم... وقتی نشستیم، آقای هاشمی شروع کرد به صحبت و گفت که آمدهایم که یک فکری بکنیم برای این کار؛ تا این حرف از ایشان صادر شد، امام برگشتند گفتند: "چه فکری؟" یک تعبیر اینجوری. "آقای منتظری «فاسد» و «فاسق» و «فاجر» است." این سه تعبیر را ایشان کردند.
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🔻آیتالله اعرافی در جمع مدیران حوزه یزد:
☑️ پيگيري مطالبات رهبري و مراجع عظام در دستور کار قرار دارد
مدیر حوزههای علمیه کشور با تاکید بر این که حوزه علمیه باید در هدایت و راهبری فكری و اخلاقی جامعه نقش اصلی را داشته باشد، گفت: پيگيري مطالبات مقام معظم رهبري و مراجع عظام در دستور كار قرار دارد و با گردآوري ايدهها و طرح ها، قريب هزار طرح و ايده تهيه شده كه پس از بررسي در كارگروههاي مختلف و نتيجهگيري از آنها، در قالب نرمافزار در دسترس قرار خواهد گرفت.
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
خیلی وقته مردم کمتر از این صحنه ها دیدند.😔
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
❇️آیت الله بهجت:
◀️یک #منبری در رشت می گفت: در ابتدای منبر به امام حسین(ع) سلام می دهم، اگرجواب دادند منبر را ادامه می دهم وگرنه ازمردم عذرخواهی می کنم و پایین می آیم.
پرسیدند: چطور به این مقام رسیدی؟
گفت: در مجلسی من و منبری دیگری دعوت بودیم. او قبل از من به منبر رفت. در دل خواستم طوری صحبت کنم که منبر او را خراب کنم، ولی بانفس خود مبارزه کردم و تا 40 روز #منبر نرفتم. خدا هم این عنایت را به من کرد.
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🔴 به بهانه فرارسیدن سالگرد قمری ارتحال مجتهد مبارز و مشروطه خواه فارس، آقا سید عبدالحسین لاری(ره)
⁉️ وقتی ایشان به اشتباه خود در فریب خوردن از جریان انگلیسی مشروطه پی برد! قصد جبران نمود! ولی منصرف شد‼️
🔴 به گفته مورخان پس از آنکه در مشروطه دوم [آقا سید عبدالحسین لاری] از شیراز به لار برگشت و از کردار و رفتار مشروطه خواهان[جریان غربگرای مشروطه]، بطلان و فساد مشروطه بر وی کشف گردید و خدعه و فریب ایشان را فهمید[که انگلیس مسبب این فتنه است] باز حرکت به جانب شیراز نمود و نهایت سعی داشت که[جبران نماید و] مشروطه مشروعه را عملی کند و این مشروطه فاسده باطله را از میان بردارد; فایده نبخشید، پس اعراض فرمود و [منصرف شد و از باب توجیه] مکرر می فرمود که: - مذهب ما مخطِّئه است نه مصوبه، و خطا بر غیرمعصوم جایز!!!؟ است. سرکه انداختیم، شراب بیرون آمد!
آخرین آواز قو، صفحه ۱۳۰/ علی ابوالحسنی منذر، نقل از دوحه احمدیه فی...،سید علی اکبر آیت اللهی
⁉️ افشاگری و اعتراف تلخ!
شهید مدرس این حقیقت تلخ و مهم تاریخی را در کتاب زرد افشا می کند که:
کشتن[مرجع شهید علامه] شیخ فضل الله[نوری]، که اعلم علمای وقت [زمان] بود، هم پیروزی بلشویک های [روس] اعزامی به ایران بود، هم پیروزی انگلیس، و هم ضایعه برای علمای[بازی خورده]و[حامی جریان غربگرا وانگلیسی مشروطه در] نجف و ایران!(برداشت، تنهای شکیبا/علی ابوالحسنی)
🔴 امام خامنه ای(حفظه الله):
⁉️انگلیس ها چطور کامیاب شدند؟
«چه شد که غربیها، مشخصا #انگلیسیها، در این مساله [#مشروطه] کامیاب شدند؟از چه شگردی استفاده کردند که کامیاب شدند؟ در حالی که مردم که جمعیت اصلی هستند، میتوانستند در اختیار علما باقی بمانند و اجازه داده نشود که[#مرجع_شهید] شیخ فضلالله[نوری] جلو چشم همین مردم به دار کشیده شود؛ قاعدهی قضیه این بود. به نظر من مشکل کار از اینجا پیش آمد که اینها[جریان غربگرای مشروطه] توانستند یک عدهای از اعضای جبههی عدالتخواهی - یعنی همان اعضای دینی و عمدتا #علما - را فریب بدهند و حقیقت را برای اینها پوشیده نگه دارند و #اختلاف ایجاد کنند... انسان میبیند که حساسیت آنها را در مقابل #انحراف کم کردهاند؛ اما حساسیت بعضیها مثل[مرجع شهید] مرحوم آشیخ فضلالله [نوری] باقی ماند... یک جمع دیگری از همین جبهه،[آقا سید عبدالحسین لاری، حاج آقا نورالله اصفهانی، آخوند محمد کاظم خراسانی، ملا عبدالله مازندرانی، شیخ محمد حسین نائینی، سید محمد طباطبایی، سید عبدالله بهبهانی و...] این حساسیت را از دست دادند و دچار خوشباوری و حسنظن و شاید هم نوعی تغافل شدند.
البته انسان حدس میزند که بعضی از ضعف شخصیتیها و ضعفهای اخلاقی و هوای نفس بیتاثیر نبود.» مقام معظم رهبری ۱۳۸۵/۰۲/۰۹
#عبرتهای_مشروطه
#بصیرت_انقلابی_سیاسی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi