رزمایش.jpg
323.1K
📱 رزمایش محتوایی #گوهرشاد
🌐#رزمایش_گوهرشاد، ویژه بسیجیان برگزار می گردد
🔹زمان: 17 دی ماه 1399 راس ساعت 9 صبح الی 12
📝دستورالعمل اجرایی:
👈 این رزمایش با هدف توانمندسازی کانال ها و گروه های شبکه پیام رسان داخلی در سه محور خانواده، نشاط، نجابت برگزار می شود
👈محتوای رزمایش، روز چهارشنبه 17 دی ماه 1399 در کانال فرصت، تجربه آرامش به آدرس زیر بارگزاری می گردد.
👈 اعضای حاضر در کانال های ذکر شده، محتوای مورد نظر را جهت توزیع و نشر به ادمین گروه و کانال های زیرمجموعه خود ارسال نمایند.
👈مدیران حاضر در رزمایش، از محتوای منتشر شده در کانال و گروه، اسکرین شات گرفته و به صورت یک عکس ترکیبی با ذکر تعداد کانال و گروه برای ادمین به آی دی @zan_es ارسال نمایند.
👈لازم به ذکر است، محتوای رزمایش به صورت همزمان در کانال تجربه آرامش با لینک زیر بارگزاری می گردد؛ لذا بسیجیان؛ در این کانال الزامیست.
🔰لینک کانال محتوا:
https://eitaa.com/es_tajrobeyaramesh
#محتوای_اول
❤️محبت در خانواده متمرکز شود❤️
این حجابی که اسلام درست کرده، این نگاه حرامی که اسلام معنی کرده است، این معاشرتی که اسلام ممنوع قرار داده است، برای این است که شما دلهایتان و محبت هایتان روی یک نقطه متمرکز شود؛ هم شما خانم ها و هم شما آقایان💯
#خانواده_نشاط_نجابت
📲رزمایش فرهنگی گوهرشاد _ چهارشنبه 17 دی ماه 1399 همزمان با سالروز اجرای طرح استعماری کشف حجاب توسط رضاخان در سال 1314 هجری شمسی
#رسانه_باشید
📲برای ادامه رزمایش با لینک زیر به کانال بپیوندید👇
@es_tajrobeyaramesh
🌠🍁
🍁
✅#عکس_نوشت
💢موضوع: مردم سالاری دینی از دیدگاه شهید مطهری
🔸🌺🔹
❇️مردم داریِ واقعی از خصوصیات حکومت های مردم سالار است
💠 شهید مطهری مردم داری واقعی را سبب جلب و جذب رعیت می داند
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیار
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🆔https://eitaa.com/goftemansazan
🍁
🌠🍁
هدایت شده از [جَھٰادْتٰاعَبٰاسْ]
💢دلنوشته فاطمه مغنیه دختر شهید عماد مغنیه فرمانده مقاومت حزب الله لبنان برای شهید حاج قاسم سلیمانی
🔹🔸«دخترت زینب چند ماه پس از شهادت شما از من پرسید که کدام جدایی و فراق برای شما سختتر بود؟ من کمی گیج شدم که بگویم جدایی پدرم عماد یا برادرم جهاد یا دایی مصطفی یا شما. گفتم شما (حاج قاسم).
♦️او تعجب کرد و از من دلیلش را پرسید.
دلیل این است که ای عمو شما پدر من که مرا به دنیا آورده باشد نبودی و مجبور نبودی که همانطور که برای دو پسر و دخترت پدری میکنی برای من به تمام معنا پدری کنی. من شاهد بودهام که رزمندگان وقت ندارند که به وظایف پدری خود برسند.
♦️من همواره جوانیام را در حال انتظار سپری کردم. همواره منتظر بودم که پدرم یا از جلسه بازگردد یا اینکه منتظر پایان جنگ یا پایان آماده باش بودم یا منتظر وقتی بودم که متعلق به خودش یا من نبود بلکه همواره متعلق به امت اسلامی بود؛
♦️اما شما ای حاج قاسم به سوی من آمدی اندکی از وقت گرانبها و مقدس قهرمانان را به من دادی و آنچه عماد مغنیه نتوانسته بود یا عمرش کفاف نداده بود که از پدری به من دهد، به من دادی و در حق من پدری کردی.
♦️هر آنچه که من از عماد نخواسته بودم از تو طلب کردم و هر آنچه که نتوانسته بودم که به عماد بگویم؛ درخواست ساده و اغلب کودکانه و مسخره به شما گفتم. شما هنگامی که انتظارش را داشتم یا نداشتم، حضور داشتی.
♦️اینکه شما به عنوان فرمانده قاسم سلیمانی در سالگرد شهادت عماد به منزل ما بیایی و جویای احوال ما شوی، عادی است اما این انتظار که هرگاه به لبنان میآیی به منزل ما هم سری بزنی یا هنگامی که بیمار میشویم در بیمارستان به عیادت ما بیایی، عادی نبود.
♦️انتظار نداشتم که هر گاه به ذهنم خطور میکند که صدای شما را بشنوم با شما تماس بگیرم و شما بدون انتظار پاسخ من را بدهید تا همواره آنچه دوست دارم یعنی «سلام عمو» را بشنوم.
♦️فاطمه مغنیه در ادامه خطاب به حاج قاسم آورده است: من هرگز از شما نمیپرسم که چگونه برای جهاد و یاری مظلوم و جنگهایی که عامل تقویت و یاری ما شد وقت پیدا کردی؛ اما میپرسم که چگونه وقت برای جواب دادن همیشگی به تماس من و قرار دادن وقت گرانبهایت برای من داشتی و این وقت را در اختیار من گذاشتی و با عنوان «سلام عمو حال دختر ما چطور است؟» را در اختیار من گذاشتی؟
♦️میدانم خیلیها آرزو میکنند آنها جای من باشند. امروز، با این حال، من به شما میگویم که از دست دادن شخصی مانند قاسم سلیمانی سختترین چیزی است که هر کسی میتواند پشت سر بگذارد، شاید مانند خارج شدن روح از بدن است.
♦️خداوند به قلب شما ای زینب، نرگس و فاطمه، خانواده دوم من، کمک کند. در تحقق عشق، محبت، انسانیت، مردانگی، دلاوری، پیروزی، زیبایی، دین و همه معانی و ارزشهای محمدی که پدر شما در عمل ثابت کرده است من چه به شما هدیه کنم.
♦️من ایمان دارم که امثال حاج قاسم خود زمان شهادت و مرگ را انتخاب میکنند و این را ماهها قبل از شهادتش به ایشان گفتم و به او گفتم که احساسم به من، زمان رفتن را میگوید و از او خواهش کردم که وقت بیشتری به من بدهد تا شاید بیشتر و با ژرفی تمام از معرفتش بهره گیرم و از زمان پیشه گیرم و از مهربانی او بهرهمند شوم؛ به ویژه که زمانی که عماد را از دست دادم، در مظهر عمو متجلی شد. من با عبارت سالی که گذشت به پایان نمیبرم زیرا سال و زمان برای شما مفهوم پیدا نمیکند و شما مردی خارج از زمان هستی».
📝منتشر شده در روزنامه الاخبار