eitaa logo
شبکه بهداشت و درمان پاکدشت
240 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
179 ویدیو
29 فایل
دانستنی های بهداشتی و اطلاع رسانی
مشاهده در ایتا
دانلود
روز سه شنبه ۲۰آذرماه 1403 کارشناسان نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان پاکدشت ضمن بازدید از یک مرکز پزشکی به علت فعالیتهای غیرمجاز اقدام به پلمب آن نمودند.
📰بخوانید: ⛔️ سقط جنین عوارض متفاوتی دارد. این عوارض شامل عوارض جسمی، عوارض روحی و عوارض معنوی است. ❌️عوارض کوتاه مدت شامل انواع عفونت‌ها و خونریزی‌ها است که اگر تشدید پیدا کند برای مادر مشکل ساز خواهد شد. همچنین عفونت‌ها نیز اگر در بدن مادر ماندگار شود یا سقط ناایمن انجام شود می‌تواند منجر به عفونت‌های بلند مدت مثل عفونت‌های لگنی شود. فردی که سقط انجام داده تا مدت‌ها درگیر این عوارض خواهد کرد، بعد از اولین سقط خود خواسته دچار سقط‌های مکرر و زایمان زودرس نیز شوند. ❌️از عوارض بلند مدت سقط جنین می‌توان اشاره به ناباروری، سندروم آشرمن (داخل رحم چسبندگی ایجاد می‌شود)، سرطان‌های مختلف به خصوص اگر فرد از قرص سقط استفاده کرده باشد. سقط جنین ۵۰ درصد احتمال خطر سرطان سینه، سرطان رحم و سرطان تخمدان در خانم بالا خواهد برد. 🌐پیوند این خبر mehrnews.com/x36FmF
پیشتازی تولد فرزند دومی‌ها در خانواده‌های ایرانی 🔹ثبت احوال: از ۶۶۵ هزار و ۹۰۳ ولادت ثبت شده در ۸ ماهۀ اول امسال، ۳۶ درصد مربوط به فرزند اول، ۳۶.۸ درصد فرزند دوم، ۱۸.۷ درصد فرزند سوم و ۸.۵ درصد مربوط به فرزند چهارم و بیشتر است.
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جدید ترین آمار 80درصد سقط جنین‌ها بعلت نخواستن پدر خانواده است مادران هم قربانی می شوند
14.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌳 دکتر بانکی پور نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما: 🍃 طبق آمار‌های ثبت احوال، ۹ درصد الگوی فرزند سوم، ۲۸ درصد الگوی فرزند چهارم و ۵۱ درصد الگوی فرزند پنجم در کشور افزایش یافته است. 🍃 امیرحسین بانکی پور افزود: میزان باروری در کشور، هر ساله کاهشی بوده به طوریکه در هفت سال گذشته ۲۰ درصد کاهش یافته، اما امسال در ۱۵ استان افزایشی شده است. 🍃 وی با بیان اینکه طبق آمارها، اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، در تثبیت یا افزایش میزان باروری در کشور تأثیرگذار بوده است گفت: در استان‌هایی که به علت تعداد جمعیت، لزومی به اجرای این قانون نبود ، در حدود سه سال گذشته که از اجرای قانون می‌گذرد، میزان باروری کاهش یافته است.
سومین کمیته شهرستانی کاهش مرگ و میر نوزادان و کودکان 1 تا59 ماهه روز شنبه ۲۴ آذر سال1403 سومین کمیته کاهش مرگ و میر نوزاد و کودک در سالن جلسات شبکه بهداشت برگزار گردید. در این کمیته که با حضور دکتر باطبی متخصص اطفال، دکترحاجتی معاون بهداشتی شبکه،کارشناسان برنامه نظام مراقبت مرگ کودک بیمارستان شهدای پاکدشت و زعیم و کارشناسان ستادی عضو کمیته تشکیل شد، مرگ‌های کودکان و نوزادان 3 ماهه سوم سال جاری مورد بررسی قرار گرفت؛ و راهکارهای لازم جهت پیشگیری از مرگ‌های مشابه ارائه شد. درخاتمه دکتر حاجتی با توجه به نقش آموزش در کاهش مرگ و میر، تاکید کردند آموزش به والدین، به صورت چهره به چهره و گروهی، در مراقبت کودکان توسط مراقبین سلامت و بهورزان مورد توجه ویژه قرار گیرد.