💢 مسابقه کتابخوانی پویا به «قصههای خوب برای بچههای خوب» رسید
✅ هشتمین دوره مسابقه کتابخوانی «پویا» با محوریت مجموعه «قصههای خوب برای بچههای خوب» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان آغاز به کار کرد.
✅ به گزارش خبرگزاری ایبنا هشتمین دوره مسابقه کتابخوانی «پویا» با همکاری مرکز رسانهای شیرازه، شبکه پویا، شبکه نهال و انتشارات امیرکبیر و با محوریت مجموعه کتاب «قصههای خوب برای بچههای خوب» از دوازدهم مردادماه ۱۴۰۰ شروع به کار کرد.
✅ مسابقه بزرگ کتابخوانی ویژه کودک و نوجوانان بوده و در هشتمین دوره خود به سراغ مجموعه دوستداشتنی و پرطرفدار «قصههای خوب برای بچههای خوب» نوشته مرحوم مهدی آذریزدی رفته است. این مجموعه هشتجلدی شامل ۱۸ داستان قرآنی از «قرآن کریم»، ۲۴ داستان از «مثنوی معنوی»، ۲۱ داستان از «مرزبان نامه»، ۲۵ داستان از مجموعه «کلیله و دمنه»، ۱۳ داستان از «سندبادنامه و قابوسنامه» و ۲۱ داستان از «قصههای شیخ عطار»، داستانهایی از «گلستان و ملستان» و زندگانی چهارده معصوم است.
✅ مهلت شرکت در این پویش از دوازدهم مردادماه تا دوازدهم مهرماه ۱۴۰۰ بوده و جوایز این دوره از پویش پویا، ۲۰۰ میلیون ریال وجه نقد خواهد بود که با قرعهکشی به برگزیدگان اهدا خواهد شد. علاقهمندان برای تهیه کتاب و سؤالات مسابقه میتوانند عدد ۸ را به ۵۰۰۰۴۰۱۴۶ ارسال کرده، به سایت amirkabirpub.ir مراجعه یا از طریق کتابفروشیهای سراسر کشور کتاب را تهیه کنند.
📝 لینک مطلب در خبرگزاری ایبنا:
ibna.ir/vdcd9n0sjyt0zz6.2a2y.html
🔹 کانال انجمن نویسندگان کودک و نوجوان
🔰#چراغ_مطالعه (کانالی برای کتابخوانهای نوجوان)
https://eitaa.com/ParvazBaKetab
کتاب #قصه_های_من_و_ننه_آغا نوشته #مظفر_سالاری برای هشتمین بار توسط انتشارات کتابستان منتشر شد.
قصه های من و ننه آغا مجموعه ای از ماجراهای خاطرهانگیز دوران کودکی و نوجوانی نویسنده در قالب روایتی داستانی است. داستانهایی شنیدنی و لطیف که رنگ و بویی کاملا بومی داشته و طعم شیرین سنتهای ایرانی را در دل زنده میکند.
این کتاب شامل ۲۳ داستان کوتاه جذاب و خواندنی با محوریت خانواده و سبک زندگی است.
این اثر که تلنگری بر سبک زندگی امروزی است به موضوع خانواده و فرهنگ اصیل شهر دارالعباده یزد میپردازد و نویسنده سعی دارد از رهگذر قصه، این فرهنگ بومی و محلی که رو به فراموشی است را حفظ و احیا کند.
«آغا» به معنای بزرگ است که در یزد و برخی مناطق به مادرِ پدر «ننه آغا» گفته میشود. ننه آغا آرام است و صبور، دنیا دیده و پرحوصله، پیرزنی دوستداشتنی که برای سرد و گرم روزگار چاره دارد. او در مواقع حساس نوهاش را راهنمایی میکند و نشان میدهد که وجود معنوی پدربزرگها و مادربزرگها برای خانوادهها یک نعمت بزرگ است.
این کتاب در ۱۷۶صفحه و با قیمت۳۹هزار تومان روانه بازار نشر شده است.
#چراغ_مطالعه (کانالی برای کتابخوانهای نوجوان)
https://eitaa.com/ParvazBaKetab
#نور_ماه_و_نور_خورشید
شبها مهتاب را میبینید و با نورش حرکت میکنید. مهتاب، نور خورشید است، اما از ماه میتابد. نور اهل بیت از نور خداست. به ماه که توجه میکنید، توجه به خورشید است، از ماه که استفاده میکنید، درحقیقت از خورشید استفاده کردهاید. ماه یک آیینه است که نور خورشید را گرفته و به شما منعکس کرده است.
اهل بیت علیهمالسلام را هم به خاطر خدا میخواهید؛ اینها دوتا نیستند. اصلا ماه در مقابل خورشید چه دارد؟! نور خورشید است که از او میتابد. اهلبیت علیهمالسلام هرچه دارند مال خداست و هرچه از اینها به دست آورید، از خدا به دست آوردهاید.
#تمثیلات جلد اول ص۴۳
#حایری_شیرازی
#چراغ_مطالعه (کانالی برای کتابخوانهای نوجوان)
https://eitaa.com/ParvazBaKetab
44.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽📚 بررسی زندگی استاد هوشنگ مرادی کرمانی به مناسبت زاد روز استاد در دهمین قسمت تورق به روایت علیرضا علیخانی/فرهنگسرای ارسباران
🔹۱۶ شهریور ماه سالروز تولد جناب هوشنگ مرادی کرمانی است.
#چراغ_مطالعه (کانالی برای کتابخوانهای نوجوان)
https://eitaa.com/ParvazBaKetab
🔹 آموزش نویسندگی
https://school.toluehagh.ir/Nevisandegi-Aparat
#چراغ_مطالعه (کانالی برای کتابخوانهای نوجوان)
https://eitaa.com/ParvazBaKetab
💢 معصومه یزدانی:
ارتباط نویسندهها با مدارس قطع شده است/ اگر مجلهها رونق بگیرند فروش کتاب هم خوب میشود
🔹 از گفتوگوی خبرگزاری پانا بامعصومه یزدانی درباره حال و هوای نویسندگی برای کودک و نوجوان
✅ ارتباط من با حوزه ادبیات کودک با بچههایم اتفاق افتاد. برای آنها قصه میگفتم و اولین نوشتهام برای بچههای خودم بود. کمکم این فکر از ذهنم گذشت که به سراغ کلاسهای نویسندگی بروم. البته دوره تخصصی نویسندگی برای کودک نبود اما همان داستانی که برای بچههای خودم نوشته بودم را سر کلاس بردم و آقای عموزاده خلیلی که استادم بودند، گفتند در جلسات انجمن شرکت کنم و بعد کلاسهای نویسندگی تخصصی رفتم. من به جز موارد خاص برای بزرگسالان چیزی ننوشتم و همیشه در حوزه کودک و نوجوان نوشتهام.
✅ نشریهها عموماً تعدیلشدهاند. برخی نشریه دولتی هستند و ممکن است کیفیت لازم را نداشته باشند و بخش خصوصی هم آنقدر شکننده است که ممکن است از یک شماره به شماره دیگر دربیاید و چندان نمیتواند برنامهریزی کند. گاهی ناگزیر است در بحث سفارش محتوا صرفهجویی کند. اینکه من نویسنده باشم و از فروش کتابم خوشحال باشم و به مجله نروم که کار کنم چون مبلغ ناچیزی میدهند، خوب نیست. من معتقدم اگر مجله رونق بگیرد فروش کتاب هم خوب میشود.
✅ در حوزه آسیا اگر ژاپن را کنار بگذاریم؛ چون فضای ادبیاش در دنیا جاافتاده، کارهای دیگر با ایران چندان قابل مقایسه نیست. من با کارهایی از ترکیه مواجه بودهام که برای ترجمه میآوردند و یا حتی کتابهای جایزهبردهشان با ایران قابل قیاس نیست. در مورد کتابهای کشورهای عربی هم همین است. در آسیا ادبیات ایران به روز و تازهتر است، اما مسائلی که گفته شد باعث شده ناشرها حتی اعتماد به نفس معرفی کتابها را ندارند وگرنه ما حرف برای گفتن داریم و آبرومندانه هم حرف برای گفتن داریم.
✅ یکی از گلهها این است که ارتباط ما نویسندهها عملاً با مدارس قطع شده است مگر مدارس غیرانتفاعی که آن هم به دلیل شرایط خاصشان است. ما ارتباطمان با عموم دانشآموزانی که مدرسه میروند قطع است و درهای مدرسهها به روی ما بسته است. مدیر مدرسه آنقدر مشکلات دارد که صرفاً به نمرهگرفتن دانشآموزش در درسهای فارسی و ریاضی توجه دارد. من دیدهام که عملاً زنگ انشا هم حذف شده و اگر این ارتباط برقرار باشد، اتفاق خوبی رخ خواهد داد...
📝 لینک مطلب کامل در خبرگزاری پانا:
http://pana.ir/news/1221346
🔹 کانال انجمن نویسندگان کودک و نوجوان
@nevisak
#چراغ_مطالعه (کانالی برای کتابخوانهای نوجوان)
https://eitaa.com/ParvazBaKetab