هدایت شده از سیناآبگون
حمید پورمحمدی،رئیس سازمان برنامه و بودجهی دولت چهاردهم کیست؟
سیدحمیدپورمحمدگلسفیدی معروف به حمید پورمحمدی متولد ۲۸ دیماه سال ۱۳۴۶در استان چهارمحالوبختیاری است.وی فارغالتحصیل دکترای علوماقتصادی از دانشگاه تهران میباشد.
طی مدتزمان فعالیت خود مناصب و سمتهای متفاوتی را عهدهدار بوده که میتوان دههی ۸۰ را پرکارترین بازهی فعالیت ایشان دانست.در بخشی از این دوره وی قائممقام رئیس بانک مرکزی(ریاست محمودبهمنی) و مشاور عالی رئیس بانک مرکزی(ریاست طهماسبمظاهری) بود.
جنجالیترین اقدام و موضع او را میتوان ایستادگی در مقابل طرح ادغامبانکها دانست.طرحی که از سوی صمصامی مطرح شده بود و همین مخالفت باعث برکناری پورمحمدی در زمان سرپرستی صمصامی بر وزارت اقتصادودارائی گردید.
و اما در آبان ماه سال ۱۳۹۰ و در پی پروندهی اختلاس ۳هزارمیلیاردی مهآفریدخسروی،پورمحمدی بعنوان یکی از متهمین پرونده بازداشت و روانهی زندان شد.طی این مدت علیرغم وعدهی رئیس بانک مرکزی جهت معرفی جایگزین،او همچنان بر سمت خود باقی بود و از داخل زندان کنترل بانک مرکزی را انجام میداد!
لازم بذکر است این بازداشت موجبات اعتراض محموداحمدینژاد را نیز فراهم کرد.درنهایت ۲۸ آذرماه همان سال با قرار وثیقهی ۵ میلیارد ریالی از زندان آزاد شد.جالب اینجاست که بعد از آن همچنان در سمت خود ابقا شد و حتی بعد از شروع بکار دولت روحانی از طرف نوبخت(معاون روحانی) چند سمت مهم دیگر گرفت!
و اینک پس از روی کار آمدن دولت چهاردهم،آقای پزشکیان بهصورت رسمی پورمحمدی را بر ریاست سازمان برنامهوبودجه گمارده است!
حال سوال اینجاست:شخصی که طی سالها تصدی بر مناصب مهم و تاثیرگذار اقتصادی و مالی کشور(از جمله نظارت بر بانکها و صدور مجوزهای بانکی) نتوانسته ذرهای از مشکلات اقتصادی جامعه را حل نماید،چطور قرار است طی چهارسال آینده راهگشا و تسهیلگر این امور شود؟!
چطور میتوان به فردی که از نظر قانون در یکی از سرسامآورترین اختلاسهای کشور متهم به همکاری بوده برای دراختیارداشتن بودجهی بیتالمال اعتماد کرد؟!
https://eitaa.com/roshangari_ammar313
⚫️ راهکار یک مزدور سیاسی به نام آذری جهرمی برای استثمارِ جوانان:
❌ آنها را با شعارِ آزادی، سرگرم هوی و هوس کنید تا بر مسند قدرت بمانید و کسی حواسش به چپاولِ ملت و ویژهخواریهایتان نباشد.
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
هدایت شده از مریم اشرفی گودرزی/ پَستوی فرهنگ و سیاست
#ویرآوا
باحضور:
حجتالاسلام والمسلمین حمید نظری،دبیر مجمع مطالبهگران استان تهران
و
سرکار خانم دکتر مریم اشرفیگودرزی،فعال سیاسی و استاد حوزه و دانشگاه
زمان:جمعه ۱۹ مردادماه ساعت ۲۲
میزبان:
https://virasty.com/Roshangari_ammar313
هدایت شده از مشفقون
ادعایی بی دلیل و چه بسا متحجرانه! / «شما ببینید همین یک کلمه حرف امام ... چه تعداد افراد را از ما رویگردان کرد!»
🔸 بعضی می گویند: «علت بیشتر دین گریزی ها، معرفی دین متحجرانه است!»
آیا واقعا چنین است؟
🔸 «معنای تحجّر این است که از هر آنچه که به صورت یک باور در ذهن انسان وارد شده، بدون این که پایههای استدلالی و استناد مستحکمی داشته باشد، بی دلیل و متعصّبانه دفاع کردن» [رهبری]
🔸 این که دفاع غیر معقول از هر چیزی(چه دین و چه غیر دین) ممکن است در مواردی باعث نفرت مردم از آن چیز بشود، نکته درستی است.
🔸 اما اینکه عامل «تحجر» را خیلی پررنگ کنیم و بیشتر دین گریزی ها را به دلیل آن بدانیم، خودش ادعایی بی دلیل و چه بسا متحجرانه باشد!
🔸 آیا انبیاء ما دین را متحجرانه معرفی می کردند؟
به عنوان مثال آیا حضرت نوح که مدت رسالتشان ۹۵۰ سال بود ولی متأسفانه افراد بسیار کمی به ایشان ایمان آوردند، متحجر بود یا دین متحجرانه معرفی می کرد؟
حضرات ائمه معصومین(ع) چه طور؟
🔸 در مورد شرایط فعلی جامعه هم همین طور است.
این نگاه که همیشه نقص را در فاعل(مبلغ) ببینیم درست نیست! گاهی و چه بسا در موارد زیادی نقص در خود قابل و یا موانعی دیگر است.
🔸 این خاطره رهبری 👇 در این موضوع، راه گشا است:
🔹 «گاهی در یک قشر، گَهگیریای هست که نمیشود راحت با آن کنار آمد. گذشته از این، اسلام خصوصیتی هم دارد. اسلام به مسؤولیت های اجتماعی بسنده نمیکند؛ بلکه به مسؤولیتِ فردی هم قائل است.
🔹 جزو ارزشهای اسلامی، یکی هم این است که طرف اهل فحشا نباشد؛ شُرب خمر نکند؛ فساد جنسی نداشته باشد؛ دروغگو نباشد. اینها هم هست دیگر!
🔹 خوب؛ آن هنرمندی که خیلی هم آدم صاف و سالم و نجیب و خوبی است، اما اهل این کارهاست، می تواند با این نظام همراهی کند!؟ طبیعی است که نمی تواند؛ مگر با یک گذشت. خوب؛ گذشت را که همه کس ندارد!
🔹 یکی از روشنفکرانِ فعّال معروف که هنوز هم در قید حیات است و قبل از پیروزی انقلاب، اندک مقالات خوبی هم با امضای مستعار در روزنامهها به دست چاپ می سپرد، اوایل انقلاب با ما آشنا شد. من این فرد را از دور میشناختم، ولی از نزدیک با وی آشنایی نداشتم.
🔹 من و مرحوم بهشتی و آقای هاشمی و مرحوم باهنر، با چند نفر دیگر در «کانون توحید» نشسته بودیم که گفتند این شخص آمده است. دیگرانی که آنجا حضور داشتند وی را نمی شناختند؛ اما من که دورادور او را می شناختم، گفتم: «بگویید بیاید.»
🔹 آمد و خیلی با ما گرم گرفت و با جمع ما مأنوس شد. مردی روشنفکر و هوشمند و از لحاظ ذهنی، انسانی فرهیخته بود. آدمِ کوچکِ بدی نبود.
🔹 جلسهی دومی که ایشان از ما وقت گرفت و با عجله نزدمان آمد، مصادف با روزهایی بود که امام دستور داده بودند زن های بی حجاب نباید در ادارات حضور داشته باشند.
🔹 یادتان هست دیگر! امام در همان اوایل انقلاب -ماه اوّل بود یا دوم، نمیدانم- چنان دستوری صادر کرده بودند.
🔹 باری؛ این شخص، یقهکَنان آمد و گفت: «آقا! این چه دستوری است امام دادهاند!؟ این چه کاری است که می کنید!؟ این چه حرفی است که می زنید!؟»
🔹 خلاصه، با ما بنای محاجّه کردن را گذاشت و بعد هم رفت که رفت!
🔹 شما ببینید همین یک کلمه حرف امام که به موضوع حجاب و پوشش زن ارتباط پیدا می کرد -یعنی حکمی است در اسلام که نمی شود آن را ندیده گرفت- چه تعداد افراد را از ما رویگردان کرد!»
پ.ن: دقیق حرف بزنیم! مخصوصا در زمان های خاص و تریبون های بزرگ...
یاعلی🌹
✍ #طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
⁉️ پشت پرده علی ربیعی چیست؟
نمایندگان بدانند خیانت است به کسانی رای اعتماد دهند که با تحصن و نامه ننگین به نظام و رهبر انقلاب دهان کجی کردند.
بعضی مسئولین با مدل سرمایه داری رفاقتی میخواهند کشور را اداره کنند/عمر ایران و ایرانی با این سعی و خطاها به باد رفت.
محمدحسین عظیمی در توئیت خود در شبکه اجتماعی ایکس…
https://jebhe24.com/پشت-پرده-علی-ربیعی-چیست؟/
❌ عبدالرضا داوری، صحبتهای دکتر قالیباف درباره پذیرش قطعنامه را منتشر کرده و به طرز حیرت انگیزی با ربط دادن گودرز و شقایق به هم، نتیجه گرفته که ما نباید به اسرائیل حمله کنیم و هرکس نظرش غیر از این باشد تندرو و بنیادگراست.
❌ ابلهِ خودداناپندار، فرمان خونخواهی و پاسخ سخت را ولیِّ امر مسلمین جهان صادر نموده است.
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
⁉️چه ریگی به کفش این جماعتِ موسوم به اصلاح طلب است که اسم نهادهای امنیتی که میآید تمام وجودشان میلرزد و به دست و پا میافتند که از استعلامِ این نهادها بگریزند؟
❌ ما که میدانیم بعضا پروندههای قطور در مفاسد اقتصادی و اخلاقی و یا حضور فعال در اغتشاشات و فتنهها و دست دادن به بیگانگان دارند و حالا تقلا میکنند کل شاکلهی حکمرانی را به هم بریزند که روی کار بیایند و نظام را به چالش بیندازند.
⚫️ این دستنوشتهی فیاض زاهد و محمد مهاجری که در روزنامه اعتماد درج شده، در صدد همین ناخالصسازی برآمده است:
رئیسجمهور شخصدوم کشور است و نهادهای امنیتی پایین تر از او هستند/دلیلی ندارد استعلام برای تایید وزرا برایش الزام آور باشد.
🔹از موانع تشکیل دولت، پدیدهای به نام استعلام از مراکز امنیتی است که گویا قانون آن به تصویب مجلس نیز رسیده. طبق قانون، پاسخ منفی به استعلام، وحی منزل است.
🔹️ اصل اینکه نهادهای امنیتی نظر خود را درباره اشخاصی که میخواهند در پستهای حساس قرار گیرند، ابراز نمایند منطقی است اما تجربه نشان داده که چنین استعلامهایی گاه به شدت شائبهبرانگیز است.
🔹️ هر چند نمونههای مختلفی برای آن میتوان نام برد، اما یکی از موارد برجستهاش پاسخ منفی به استعلام درباره دکتر علی لاریجانی در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ است که همان نهاد استعلامشونده بعد از ۳ سال، نظر خود را پس گرفت.
🔹️ برای رفع این مشکل، راه میانهای باید جست ازجمله اینکه رییسجمهور به عنوان شخص دوم کشور، مستندات نهادهای امنیتی را دریافت و پس از مشورت با افراد امین، خودش درباره اجرایی شدن یا نشدن نظر امنیتیها تصمیم بگیرد./
برگرفته از یادداشت مشترک فیاضزاهد و محمدمهاجری در روزنامه اعتماد
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat