🔴دستیار رئیس جمهور:مانورهای فاتح خیبر ارتش ایران یک پیام هشداردهنده به اسرائیل در صورت هرگونه اشتباه در نزدیکی مرزهای ما است.
#m_h_m
@militarypershian
🔴وزارت دفاع باکو:
🔻نیروهای نظامی باکو تمامی فعالیت های ایران در مرزها را به دقت دنبال می کند
#m_h_m
@militarypershian
#تکمیلی
🔹بخشی از جاده جایگزین گوریس-کاپان راه اندازی شد. این مسیر جایگزین گوریس-کاپان است که در حال حاضر در بخشی از آن شاهد از سرگیری تردد مجدد کامیون ها و اتوبوس های گرجستان و ایران و ارمنستان هستیم.
🔹این جاده مسیر اصلی ترانزیت ایران و گرجستان و روسیه خواهد بود که از ارمنستان عبور خواهد کرد و جایگزین بخشی از جاده قدیمی خواهد شد.
#m_h_m
@militarypershian
برخی رسانهی اسرائیلی خبر از خرید سامانه ی ارو ۳ توسط اذربایجان می دهند.تایید نمیشود
#m_h_m
@militarypershian
کمتر از 48 ساعت نیروها و تجهیزات را به منطقه رزمایش فاتحان خیبر منتقل کردیم
امیر سرتیپ حاجیلو فرمانده قرارگاه منطقهای شمال غرب نیروی زمینی ارتش گفت : ظرف مدت کمتر از 48 ساعت توانستیم نیروها و تجهیزات را از شمالغرب کشور به منطقه رزمایش فاتحان خیبر منتقل کرده و رزمایش را با موفقیت اجرا کنیم.
رزمایش فاتحان خیبر با به کاری گیری بخشی از توان یگان های عمده شمالغرب کشور از جمله یگانهای مستقر در استان های قزوین ، مرکزی ، تهران ، گروه پهپاد نزاجا و هوانیروز انجام شد.
در رزمایش ها معمولا مرحله تکمیلی آموزش ها هستند و چون نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران مرتباً در حال بروزرسانی ساختار و تجهیزات و توسعه دانش نظامی است لذا در جهت هماهنگی ساختار جدید آموزش ها و نیروها لازم است در رزمایش های مختلف کارایی این بروزرسانی ها در میدان عمل تمرین شوند.
ما طبق دستوراتی که از سلسله مراتب فرماندهی دریافت می کنیم و در نقاط مختلفی که تشخیص داده شود رزمایش را اجرا می کنیم.
#m_h_m
@militarypershian
🚨دیدار سفیر ایران و وزیر دفاع ارمنستان در این دیدار سرهنگ بهمن صادقین فرد نظامی سفارت ایران نیز حضور داشت.
تایید نمیشود
#m_h_m
@militarypershian
⚜در این مقاله قصد داریم به بررسی تخصصی سامانه پدافندی نهم دی و موشک سوم خرداد و کارایی آنها بپردازیم.
⚜ سامانه پدافندی نهم دی یک سامانه مشتق شده از سامانه پدافندی سوم خرداد است که این سامانه در 30 خرداد سال 1398 موفق به رهگیری نابودی پهپاد RQ-4 global Hawk شد. سامانه پدافندی سوم خرداد یک سامانه پدافندی از خانواده رعد و طبس است که از خانواده سامانه بوک روسی برداشته شده اند. این سامانه بر روی یک شاسی تجاری قرار گرفته که فاقد قابلیت ضد گلوله بودن است. این سامانه از موشک های پدافندی طائر 1 و 2 و همچنین صیاد 2 سی استفاده میکند.
⚜ رادار نصب شده روی شاسی این سامانه دارای حداکثر برد 75 کیلومتر( در برخی منابع تا 125 کیلومتر) است همچنین مجز به یک سامانه دید حرارتی با برد 80 کیلومتر هم است و می تواند به طور همزمان با 4 هدف درگیر شده و 8 موشک را به سمت آنها هدایت کند. در سامانه سوم خرداد موشک ها در لانچر های مکعبی یا کنیستر قرار ندارند اما در سامانه نهم دی موشک های درون لانچر های معکبی قرار گرفتند و دو لانچر 4 تایی باکسی ( مجموعا 8 لانچر) بر روی سه ریل موشک های خانواده طائر و صیاد 2 نصب شده است.
#ali
splus.ir/militarypershian
@militarypershian
⚜ سامانه پدافندی نهم دی دارای 8 موشک پدافندی نهم دی با بردی بین 20 تا 30 کیلومتر است البته احتمالا قابلیت رسیدن به برد 40 کیلومتر را هم دراست. موشک نهم دی می تواند به ارتفاع پروازی حداکثر 10 کیلومتر است ولی در برخی مابع گفته می شود قابلیت رسیدن به ارتفاع 15 کیلومتر هم داراست. طول این موشک 4 متر، قطر آن 250 میلی متر ، سرعت آن 3.5 تا 4 ماخ و وزن آن حدود 200 کیلوگرم تخمین زده می شود.
⚜ موشک نهم دی دارای دو نسخه هدایت رادری فعال( البته در هیچ منبعی این ذکر نشده ولی باتوجخ به اینکه ایران چنین کاونده هایی دارد به احتمال 99.99% دارای هدایت راداری فعال است) و یک نسخه هدایت فرمانی است و احتمالا برای ناو زمان هایی که رادار ها کارایی مناسبی ندارند برای مثال شرایط جنگ الکترونیک یا ناو های فاقد رادار برای مثال سهند است.
⚜ سامانه نهم دی همانطور که گفته شده بر روی شاسی و پرتابگر سامانه سوم خرداد واقع شده است و از رادار و الکترو اپتیک همان سامانه بهره میبرد. طبق گفته فرماندهان سپاه این سامانه قابلیت انهدام تسلیحات پرتاب شده از هواپیما ها یعنی بمب های هوا پرتاب، موشک های کروز و همچنین پهپاد ها را داراست. این سامانه برای کشف اهداف و درگیری با انها علاوه بر رادار به یک سیستم الکترواپتیک حرارتی با برد احتمالی 80 کیلومتر مجهز است که کارایی ان را بسیار بالا می برد.
#ali
splus.ir/militarypershian
@militarypershian
⚜ موشک سوم خردا فرمانی برای اولین بار در نمایشگاه هوا و فضای سپاه پاسداران دیده شد که مجهز به فیوز لیزری و کاونده حرارتی می باشد و همچنین دارای هدایت فرمانی است. این موشک احتمالا نسخه ای از نهم دی است که مجز به سیکر حرارتی شده است ولی معلوم نیست قابلیت شلیک از سامانه پدافندی سوم خرداد را داراست یا خیر. هیچ مشخصاتی از این موشک اعلام نشده اما احتمالا دارای مشخصات مشابه نهم دی باشد و در صورت کاهش ابعاد میتواند یک موشک مناسب برای نصب بر روی جنگنده های ما باشد
#ali
splus.ir/militarypershian
@militarypershian
بالگرد نان تاو در رزمایش ارتش!
این بالگرد فقط توان شلیک راکت و توپ را دارد و حتی توان شلیک تاو را ندارد! اصلا ارتقای مانند طوفان ۱ یا ۲ به کنار ما میتوانیم با تجهیزات ۴۰سال پیش این بالگردها به موشک تاو مجهز کنیم که بسیار بهتر از راکت است!و همه میدانیم که ما هم اکنون ارتقاهای مناسبی برای کبرا ساخته و وارد خدمت کرده ایم و حتی گفته شده است که طوفان۲ غیر از ارتقا ساخت نیز است!ولی یک بالگرد را به یکموشک ضدتانک ساده مجهز نمی کنیم!ما هم اکنون در برخی کبراها درحال نصب فلر و احتمالا چف و حتی سیستمهای جنگ الکترونیک هستیم ولی در بعضی بالگردها حتی توان شلیک تاو ندارند!
#m_h_m
splus.ir/militarypershian
@militarypershian