به مناسبت هفته نیروی انتظامی الحاق تجهیزات جدید به این نیرو
اون خودروی پایین خیلی شبیه خودروهای زرهی ساخت انصارالله و حشد شعبی می باشد که البته کامل نشده است و شواهد از شاسی تویوتا بهره می برد و اصلا شلید نسخهی زرهی تویوتا باشد
#m_h_m
╔══🚀MilitaryPershian🚀══╗
splus.ir/militarypershian
https://t.me/MilitaryPershian
http://eitaa.com/militarypershin
╚══🚀MilitaryPershian🚀══╝
هدایت شده از جامعه آگاه
رزمایش بزرگ سپاه پاسداران متشکل از نیروی هوایی و موشکی و زمینی و با همه نوع تجهیزات نظامی از جمله پدافند هوایی برگزار خواهد شد.
سرتیپ قادر رحیم زاده اعلام کرد این رزمایش نیمی از کشور در بر خواهد گرفت و آن را به نوعی جنگ واقعی تشبیه کرد.
🇱🇧🇮🇷Persian Militarism🇮🇷🇵🇸
رزمایش بزرگ سپاه پاسداران متشکل از نیروی هوایی و موشکی و زمینی و با همه نوع تجهیزات نظامی از جمله پد
ارتش گفته شده نیز شرکت خواهد کرد.
#m_h_m
╔══🚀MilitaryPershian🚀══╗
splus.ir/militarypershian
https://t.me/MilitaryPershian
http://eitaa.com/militarypershin
╚══🚀MilitaryPershian🚀══╝
ارتقای انجام شده و مورد نیاز تانک ام ۴۷ و ام ۴۸ پاتن 👇🏻👇🏻👇🏻
#ali
╔══🚀MilitaryPershian🚀══╗
splus.ir/militarypershian
https://t.me/MilitaryPershian
http://eitaa.com/militarypershim
╚══🚀MilitaryPershian🚀══╝
⚜️ ام 47 پاتن:
این تانک 60 ساله که همچنان در خدمت ارتش ایران است . این تانک در سال 1958 تا 1959 به شکل دست دوم وارد ایران شد. ایران 400 دستگاه از این تانک را دریافت کرد که همگی از نوع ام 47 نسخه تولید بود ولی در دهه 1970 اکثر انها پیش از انقلاب ارتقاء یافته و به مدل ام 47 ام ارتقاء یافتند . این ارتقاء شامل نصب موتور دیزل ام 60 ای و نصب سامانه اتش تانک ام 60 ای 1 بود و همچنین کمک راننده که کنار راننده قرار داشت حذف شد و به جای ان میزان بیشتری مهمات 90 م م قرار گرفت.این ارتقاء در ایران روی تانک های ام 47 ایرانی و ارتش پاکستان انجام شد. ام 47 با سن 60 سال بین سال های 1951 تا 1953 تولید شد یعنی زمان جنگ کره. این تانک بر اساس نیاز جنگ کره ساخته شد و عملا در اواخر همان دهه 1950 با تانک ام 48 جایگزین شد ولی امروزه ایران همچنان این تانک را در خدمت دارد و تنها کاربر نظامی ان است.این تانک در جنگ ایران و عراق حضور داشت ولی به دلیل زره کم و کارایی کم توپ 90 م م بیشتری برای پشتیبانی اتش و اتش غیر مستقیم مورد استفاده قرار رفت. ایران حدود 130 تا 160 عراده ام 47 دارد. دو پروژه سبلان و تیام روی این تانک اجرا شد که در هر دو مورد شامل نصب توپ 105 م م، تعویض برجک و استفاده از سامانه اتش کت 72 ( نسخه تولید داخل سامانه EFCS-3) ولی مشخص نیست ایا این ارتقا روی چه میزان از این ناوگان انجام شده است. در نهایت همچنان تعداد زیادی ام 47 در ایران در خدمت هستند که مجهز به توپ 90 م م هستند که عملا تنها برای پشتیبانی نیروی پیاده انهم با سامانه اتش قدیم موثر هستند.
#ali
╔══🚀MilitaryPershian🚀══╗
splus.ir/militarypershian
https://t.me/MilitaryPershian
http://eitaa.com/militarypershim
╚══🚀MilitaryPershian🚀══╝
⚜️ ام 48 پاتن:
اما ماجرای تانک های M48A5 باید به اوایل دهه 50 برگشت .هنگامی که کارخانه جات زرهی مسجد سلیما با موفقیت و با تکیه بر دانش و پرسنل داخلی تانک M47 را ارتقا داد و به سطح M رساند مورد توجه اکثر کشورها قرار گرفت برای مثال اسپانیا نیز بر اساس ارتقا ایران دو نوع ارتقا به نام های E1 E2 بر روی تانک های M47 خود انجام داد یا ارتش پاکستان تانک های M47 خود را به ایران فرستاد تا ایران ان تانک ها را به سطح M برساند. در همین راستا با رضایت پاکستانی ها از ارتقا ایرانی که بر روی تانک های خود اشتند دیگر تانک خود یعنی تانک M48A3 های خود را به ایران فرستادن تا انها رانیز به سطح A5 برساند . سطح A5 یک ارتقای بود که توسط خود امریکایی ها انجام شد و بسیار موفقیت امیز بود.ارتقای سطح A5 شامل تجهیز برجک با سیستم ارتباط رادیوی بهتر تعویض توپ 90 م م با توپ 105 م م و ارتقای سیستم سوخت رسانی بسته قدرت تانک .البته به سفارش پاکستان که می خواست از این تانک ها در مرزها خود با هند استفاده کند نیاز به شنی بهتر از شنی های پلاستیکی معمول بود( به دلیل کوهستانی بودن و لغزنده بودن منطقه) که ایران نیز خورشیدی تانک را به صورتی تراشید که بتوان از انواع شنی مختلف بر روی ان سوار شود.هنگامی که در تابستان 57 اخرین سری از تانک های M48 پاکستانی وارد مسجد سلیمان شد برای ارتقا به حوادث انقلاب منتهی و طول کشید و برای مدت ها نیز کارخانه جات به حالت تعطیل کامل بود تا تابستان 59 البته قبل از زمستان 57 و حوادث انقلاب تعداد 12 عدد از تانک ها ارتقای ان ها کامل انجام شده بود و اماده بارگیری بود و تعدادی نیز در مرحله های پایانی ارتقا بودن .اوایل تابستان 59 با قطعی شدن حمله ارتش عراق برای نیروی زمینی ارتش ستاد این نیروی در دو دستور مجزا اول تیپ اموزشی مرکز اموزش زرهی شیراز را که شامل 2 گردان رزمی و 1 گردان اموزشی بود به منطقه غرب کرخه تا مرز گسترش داد که این یگان های به گروه رزمی 37 مشهور شد و دستور دیگر بازگشت پرسنل کارخانجات مسجد سلیمان به و امادگی ان مرکز برای پشتیبانی فنی از یگان های نیروی زمینی در منطقه و خود شخص تیمسار فلاحی نیز بازدیدی داشت از این کارخانه جات و دستور اعزام تانک های پاکستانی به ستاد لشکر 92 و ارتقای باقیمانده تانک ها و اماده کردن ان ها برای جایگزینی با تانک های که در جنگ با عراق اسیب دیده اند.باشروع رسمی جنگ و امادن یگان های نیروی زمینی ارتش به منطقه اولین یگانی که این تانک های M48A5 را در اختیار گرفت گردان 144 پیاده از لشکر21 پیاده بود اولین ماموریت این گردن هجوم و به دشمن و انجام عملیات تاخیری یگان های عراقی مستقر بر جاده ماهشهر –ابادان برای جلوگیری از نفوذ به تمام جاده و محاصره کامل ابادان. این گردان 6 تانک M48A5 در اختیار گرفت و خدمه ان ها نیز از بین خدمه تانک M47M لشکر 77 خراسان انتخاب شده که زود تر از تجهیزات خود را به منطقه رسانده بودن متاسفانه تانک های مذکور در خیز اول هنگامی برای پشتیبانی گردان 144 پیاده امده بودن مورد هدف موشک های مایوتکای عراقی قرار گرفتند و 6 تانک از بین رفتند . بعدها البته بعد از شکست محاصره ابادان 4 تانک از این 6 تانک تعمیر و به خدمت بازگشت.بقیه تانک های که در کارخانه جات بود و 6 عراده دیگر که در لشکر92 بود در عملیات ثامن الائمه در اختیار گردان 246 تانک لشکر 77 پیاده قرار گرفت و تا پایان جنگ نیز در این گردان بود و حتی تا چند سال گذشته نیز دراین گردان حضور داشت.
(پ.ن: دو مطلب بالا از سایت جنگاوران ، مقاله تانک موجود در خدمت نیروهای مسلح ایران کپی شده است.)
#ali
╔══🚀MilitaryPershian🚀══╗
splus.ir/militarypershian
https://t.me/MilitaryPershian
http://eitaa.com/militarypershim
╚══🚀MilitaryPershian🚀══╝
⚜خوب دوستان تا به اینجا با ام ۴۷ در ایران آشنا شدید. در آمریکا سری ام ۴۷ به ام ۴۸ ختم شد و پر اسرائیل هم تانک های ام ۴۷ و ام ۴۸ خود را له استاندارد ماگاچ ۵ ارتقا پیدا کرد که همان ام ۴۸ ای ۵ بود.
⚜ در ایران موثر ترین ارتقای انجام شده بر روی ام ۴۷ تانک تیام بود. تیام شامل نصب برجک ۱۰۵ میلی متری جدید و نسخه داخلی سایت کنترل آتش کت ۷۲ که نسخه مهندسی کنترل آتش تی ۷۲ است و همچنین در در برجک طرفین مجهز به زره واکنشی کنتاک ۱ شد. این ارتقا بد نبود ولی کافی نبود. اگرچه ام ۴۷ در کل یک تانک پشتیبانی آتش است تا تانک میدان نبرد اما باز هم کافی نبود.
⚜ برجک ۱۰۵ م.م برای یک تانک پشتیبانی آتش خوب و کار آمد است اما تحت شرایطی: ۱- از گلوله های با نفوذ و برد موثر برای مثال گلوله های انرژشی جنبشی با نفوذ ۶۰۰ م.م ۲- گلوله گذاری دستی یا خودکار (اتوماتیک ) در صورتی از سیستم گلوله گذاری چرخ و فلکی بهره نبرد زیرا آسیب پذیری آن را به شذت افزایش میدهد. نکتهای که میتوان حدس زد در مورد تیام یک برجک ۱۰۵ م.م فاقد گلوله هایی با کارایی مناسب و با گلوله گذاری دستی است.
⚜ اما اگر بخواهیم از ام ۴۷ هایمان یک تانک خوب بسازیم باید چه ارتقاعاتی روی آن نصب شود؟
⚜ ۱- تعویض توپ ۱۰۵ م.م با یک توپ ۱۲۰ م.م یا ۱۲۵ م.م مجهز به گلوله های انرژی جنبشی با حداقل نفوذ ۶۰۰ میلس متر در زره.
⚜ ۲- ارتقای سامانه کنترل آتش و نصب یک سامانه کنترل آتش دیگر برای توپچی تا توپچی و فرمانده یا راننده مجبور نباشند همگی از یک سایت استفاده کنند اما نکته مهم این است که این سایت باید کامل و جامع باشد تا برای مثال در شب مشکل استفاده تمام خدمه از یک سایت پیش نیاید.
⚜ ۳- نصب سامانه هشدار دهنده لیزری و مصب دفاع فعال نرم است تا تانک ما را در میدان نبرد یک حقتظت معقول داشته باشد. اگر بتوان دفاع فعال سخت مصب کرد که نور علی نور است اما با توجه به بودجه کشور و امکانات همان نرم هم کفایت میکند.
⚜ ۴- تعویض زره واکنشی انفجاری که مهمترین بخش مورد نیاز آن است. برای جایگزینی این زره میتوان از زره واکنشی غیر انفجاری با لایه های سرامیکی یا کامپوزتی به صورت ماژورلا تا هو بتواند گلوله های انرژی جنبشی را دفع کند و هم اینکه از آنجایی که ام ۴۷ زرهی نزدیک به ۰ دارد و در صورت انفجار زره واکنشی زره اصلی هم از بین خواهد رفت مگر اینکه یک لایه نازک برای مثال ۴۰۰ م.م کامپوزیت به صورت ثابت نصب و زره واکنشی روی آن نصب شود. اما این زره باید بتواند آر پی جی ۷ دو مرحلهای را حداقل دفع کند تا در میدان نبرد یک سیبل متحرک نباشد. بهترین گزینه برای ارتقای زره این تانک مقداری کامپوزیت برای مثال ۴۰۰ م.م و نصب زره واکنشی غیر انفجاری با لایه های سرامیکی به ضخامت ۳۵۰ م.م به بالا است زیرا کمترین هزینه را دارد و بهترین کیفیت را ارائه میدهد و بر خلاف زره واکنشی انفجاری گلولههای انرژی جنبشی را هم دفع میکند. البته اگر زره ماژورلا باشد که بسیار عالی است تا بتوان در صورت آسیب آن را به سرعت تعویض کرد.
⚜ ۵- موتور: موتور جزء مهمترین ارتقاعات است تا زیرا یک تانک میدان نبرد باید چالاک باشد تا به راحتی مورد هدف قرار نگیرد. برای چنین ارتقایی یک موتور ۸۵۰ الی ۹۵۰ اسب بخاری ۸ سلیندر کفایت میکند.
⚜ ۶- تیربار ریموت کنترل: این تیربار میتوان از کالیبر ۷.۶۲ الی ۱۴.۵ میلی متر باشد و باید به سامانههای اپتیکی مجهز باشد. خوشبختانه در ایران چندین مدل از این تربار ها تولید میشود و وجود دارد.
#ali
╔══🚀MilitaryPershian🚀══╗
splus.ir/militarypershian
https://t.me/MilitaryPershian
http://eitaa.com/militarypershim
╚══🚀MilitaryPershian🚀══╝
⚜ بریم سراغ ارتقای مورد تبدیل تیام به یک زره کوب خوب. تیام در حال حاضر تیام نسبتاً زره کوب بدی نیست. تبدیل تانک تیام به یک زره کوب یا تانک سبک خیلی تفاوت چندانی با تانک میدان نبرد ندارد و بدون تفاوت هم نیست.
⚜ نصب یک برجک با توپ ۱۰۵ با قابلیت شلیک گلوله های انرژی جنبشی با نفوذ ۵۰۰ الی ۶۰۰ م.م و گلوله گذاری دستی یا زنجیری. میتوانیم برای مثال از برجک تانک سبک VT-5 نصب کنیم که برجک کاربردی و خوبی است.
⚜ نصب دو سامانه الکترواپتیک جامع و پیشرفته برای توپچی و فرمانده
⚜ افزایش زره به حدی که بتواند در مقابل آر پی جی ۷ دو مرحلهای مقاومت کند. حال همانطور که بالاتر گفته شد این زره میتواند ترکیبی از کامپوزیت، واکنشی انفجاری یا غیر انفجاری یا تمام کامپوزیت باشد.
⚜ نصب یک تیربار ریموت کنترل ۷.۶۲ یا ۱۲.۷ م.م ریموت کنترل مجهز به سامانه های اپتیکی
⚜ نصب سامانه هشدار دهنده لیزری برای شکستن قفل لیزری موشک های ضد تانکی چون هلفایر و نصب سامانه دفاع فعال نرم.
⚜ نصب یک موتور با قدرت ۷۵۰ الی ۹۰۰ اسب بخار از ۸ تا ۱۲ سیلندر.
⚜ البته دوستان چنین ارتقایی چه در نسخه تانک اصلی رزم و چه در زره کوب یک ارتقای سنگین و پر هزینه است ولی هرچقدر هزینه داشته باشد از ساخت یا خرید کمتر است. اما هر کاری کنیم به یک تانک درجه یک تبدیل نمیشود اما باز از این ارتقاعات باعث میشود کارایی آن افزایش پیدا کند و بتواند نقش مفیدی برای نیروهای مسلح بازی کند. از نظر بنده ساخت یک تانک جدید بهتر است زیرا باعث افزایش زیرساخت در کشور میشود.
#ali
╔══🚀MilitaryPershian🚀══╗
splus.ir/militarypershian
https://t.me/MilitaryPershian
http://eitaa.com/militarypershim
╚══🚀MilitaryPershian🚀══╝
تانک تیام. بلوک های زره واکنشی و تیریار مشخص است.
#ali
╔══🚀MilitaryPershian🚀══╗
splus.ir/militarypershian
https://t.me/MilitaryPershian
http://eitaa.com/militarypershim
╚══🚀MilitaryPershian🚀══╝
تیام از رو به رو و همچنین ذوالفقار ۳ در کنار آن
#ali
╔══🚀MilitaryPershian🚀══╗
splus.ir/militarypershian
https://t.me/MilitaryPershian
http://eitaa.com/militarypershim
╚══🚀MilitaryPershian🚀══╝
🔺مرکز اطلاعات تهدید مایکروسافت (MSTIC) روز دوشنبه مدعی شد، که هکرهای ایرانی شرکت های فناوری دفاعی آمریکا و اسرائیل را با موفقیت هدف قرار دادند.
#m_h_m
╔══🚀MilitaryPershian🚀══╗
splus.ir/militarypershian
https://t.me/MilitaryPershian
http://eitaa.com/militarypershin
╚══🚀MilitaryPershian🚀══╝
🔴صدر از همین ابتدا برای گروه های مقاومت [حشد الشعبی و حزب الله]خط و نشان کشید:
🔻عراق فساد را شکست داده است
🔻الحمدلله که اصلاحات را با بزرگترین بلوک آن ، نه شرقی و نه غربی ، آغاز خواهیم کرد
🔻این روزِ مردم ، دولت و نیروهای امنیتی قهرمان است ، روزی که مظلومان بر ظالم پیروز شدند.
🔻ما از همه سفارتخانه ها استقبال می کنیم به شرطی که آنها در امور عراق و تشکیل دولت دخالت نکنند
🔻می خواهیم اسلحه به دست دولت محدود کنیم
🔻زمان آن فرا رسیده است که مردم بدون شبه نظامیان در صلح زندگی کنند
#m_h_m
╔══🚀MilitaryPershian🚀══╗
splus.ir/militarypershian
https://t.me/MilitaryPershian
http://eitaa.com/militarypershin
╚══🚀MilitaryPershian🚀══╝
🚨 خبرگزاری فرانسه: ایران و عربستان به توافق اولیه برای بازگشایی کنسولگریها دست یافتهاند
🔹یک دیپلمات به خبرگزاری فرانسه گفت ایران و عربستان بر سر اصل بازگشایی کنسولگریها به توافق دست پیدا کردهاند و عادیسازی روابط میان دو کشور ممکن است طی چند هفته آتی اتفاق بیفتد.
#m_h_m
╔══🚀MilitaryPershian🚀══╗
splus.ir/militarypershian
https://t.me/MilitaryPershian
http://eitaa.com/militarypershin
╚══🚀MilitaryPershian🚀══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیویی از موشک کروز نصیر (CM_90) توسط وزارت دفاع منتشر شده است وه یک هدف در خشکی مورد اصابت قرار میدهد!و چون این موشک از خشکی،دریا،و همچنین احتمالا هوا شلیک میشود و در صورت شلیک از هوا به بردی نزدیک به ۱۵۰ تا ۲۰۰ک.م احتمالا خواهد رسید که اگر با توجه به امکان نصب موشک بر روی برخی پهپادهای ما(بر روی پهپاد کرار کوثر نصب شده است)قدرت اتش مناسبی در هوا از نظر پهپادی به ما میدهد ،همچنین پروژهی جاسک ۲ چون از موشک نصیر استفاده میکند احتمالا انهم توانایی حمله به زمین خواهد داشت و تقریبا میتوان گفت اولین کروز دریایی ایران با قابایت زدن اهداف زمینی،و احتمالا نیز بتوانیم کروزهای دیگر دریایی را نیز قابلیت ضد زمین بودن بدخیم قدرت تهاجمی بالای به ما خواهد داد.
#m_h_m
╔══🚀MilitaryPershian🚀══╗
splus.ir/militarypershian
https://t.me/MilitaryPershian
http://eitaa.com/militarypershin
╚══🚀MilitaryPershian🚀══╝
موشک نصیر، موشک کروز ضد کشتیِ[ساخت وزارت دفاع ایران است.به گفتهٔ وزیر دفاعِ (وقتِ) ایران، از جمله ویژگیهای این موشک میتوان اشاره کرد به: سرعت بالا در آمادهسازی و انجام واکنش، ارتفاع پروازیِ پایینِ آن، بالا بودن دقت این موشک در ناوبری و اصابت به هدف، بالا بودن توان آن در تخریبِ اهداف، توانایی ضد جمینگ بالا بسبب دارا بودنِ رادار پیشرفته میباشد
مطالبی از ویکی پدیا
#m_h_m
╔══🚀MilitaryPershian🚀══╗
splus.ir/militarypershian
https://t.me/MilitaryPershian
http://eitaa.com/militarypershin
╚══🚀MilitaryPershian🚀══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قادر هوا به زمین😄
#m_h_m
╔══🚀MilitaryPershian🚀══╗
splus.ir/militarypershian
https://t.me/MilitaryPershian
http://eitaa.com/militarypershin
╚══🚀MilitaryPershian🚀══╝