هدایت شده از Dr. Sadeghi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 توی عربستان همه سایتهای ایرانی فیلتره به جز سایتهای اصلاحطلب
🔹علاوه بر نتانیاهو بن سلمان هم این جماعت رو دوست داره :)))
🇮🇷 کانال رسمی #عنتر_نشنال 👇🏻
@antarnational
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 دکترای هوش مصنوعی که مدیریت در شرکتهای آمازون و مایکروسافت رو رها کرده و به ایران بازگشته؛چرا😳😳😳😳😳
چون در آمریکا محصول میساختم اما در ایران کشور میسازم
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
مقام معظم رهبری:
من احتمال میدهم که بخشی از گرانی در این وضع موجود ما - شاید حدود چهل درصدش - ناشی از عوامل غیر تورمی باشد که یکی از آنها، همین عوامل اخلاقی، یعنی سوء استفادهگرها هستند که واقعاً مردم را اذیت میکنند! این گرانی در بخشهای مختلف اقتصادی، گاهی حتی دامنهاش به کارهای دولتی هم کشیده میشود، که باید به شدت از آن پرهیز کرد. گرانفروشی روحیهی بدی است که باید با آن مبارزه کرد. مبارزهی با آن هم این نیست که ما بیاییم سیستم اقتصاد و کار و حرکت اقتصادی را طوری کنیم که تورم کاهش پیدا کند؛ اگر چه ممکن است بخشی از این گرانی، مربوط به آن تورم باشد.
#فولاد #پتروشیمی #دلارزدایی
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از رسانه فتن (اخبار خاص)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عباس آخوندی به عباس آخوندی گفت: دروغگو!
🔹وزیر راه و شهرسازی دولت روحانی هنگام ثبتنام برای انتخابات ریاستجمهوری، در پاسخ به انتقاد یک خبرنگار از عملکرد وی در حوزه ساخت مسکن، مدعی شد: «هر کس به شما گفته من خانه نساختهام، دروغ گفته.»
🔹این در حالی است که در گذشته، آخوندی بارها «نساختن حتی یک واحد خانه» را از افتخارات خود دانسته بود.
@fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد محمد شجاعی در سلسله جلسات سبک زندگی(۱۴۰۳/۰۳/۱۹) : "آدم باید به کسی رأی بدهد که فردای قیامت خودش هم بتواند جواب دهد! یک کسی باید رأی دهید که وقتی رأی آورد گناه خیلی نکند، معصیت نکند، تخلف نکند... من به آقای جلیلی رأی میدهم؛ ایشان را هم تبلیغ میکنم.
🎙استاد شجاعی
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅
https://eitaa.com/ghalvazi911
هدایت شده از دکتر علی سعیدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین نطق مجلس دوازدهم
دفاع تمام عیار راستینه از اقتصاد مقاومتی به عنوان وعده صادق مجلس دوازدهم و دولت چهاردهم و حذف اقتصاد لیبرالی به عنوان فتح آخرین و زیربنایی ترین سنگر دولت اسلامی
وقتی میگویند به علم اقتصاد برگردید،
منظورشان پذیرش الزامات اقتصاد بازار آزاد و نسخه های تحمیلی تجارت جهانی است.
وعده صادق اقتصاد مقاومتی، تحقق مدل اقتصاد مردمی به جای اقتصاد آزاد و اقتصاد دولتی، حذف ربا، مردمی سازی به جای خصوصی سازی، تغییر قوانین اقتصادی به نفع توده مردم، جبران شکافهای ناعادلانه ایجاد شده از شوکهای قیمتی و توزیع منابع عادلانه قبل از تولید خواهد بود.
🆔 @DrSaeedi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
آنهایی که به #شهیدجمهور طعنه و کنایه می زدند، این روزها بوی کباب شنیده اند و میل به سفیدکردن خود دارند. حال آنکه بوی چیز دیگری است. مردم بوی خیانتتان را سالهاست از دور تشخیص می دهند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
جنگ شناختی اقتصادی!
۱. ابتدا یک نمودار به صورت گسترده در رسانهها منتشر میشود. نموداری با اعدادی شگفتانگیز که نشان میدهد اقتصاد ایران وضعیتی فلاکتبار دارد در مقایسه با کشورهای عربی!
۲. منبع این نمودار هم اتاق بازرگانی معرفی میشود. هیچکس به این شبهه پاسخ نمیدهد و در ذهن مردم این نمودار جاخوش میکند
۳. چه کسی این نمودار را منتشر کرده است؟ مشخص نیست؟
۴. چه کسی آن را تولید کرده است؟ اتاق بازرگانی هم تکذیب میکند انتساب این اطلاعات را
۵. ماجرا چیست؟
در اتاق فکر و طراحی جنگ شناختی اقتصادی برای ناامیدکننده مردم و القاء بدبختی مردم ایران و خوشبختی مردم خارج از ایران عدهای اقتصادخوانده نشستهاند و این نمودار را تولید کردهاند. قطعا کسانی که این نمودارها را تولید میکنند افراد "باسوادی" هستند!
اما این دزدان با چراغ چه کردهاند؟
یک کار ساده!
نموداری که تولید کردهاند تورم را محاسبه نکرده و رشد اسمی را در نظر گرفته نه رشد حقیقی با شاخص برابری قدرت خرید را.
رشد اقتصادی ایران و سعودی در چند دهه گذشته ۲.۶ و ۲.۷ بوده.
حالا تفاوت را ببینیدو توجه داشته باشید که رشد اقتصادی سعودیها بدون جنگ اقتصادی و تحریم و با اتکا به خامفروشی و نهایتا سرمایهگذاری خارجی بوده ولی ایران یک رشد درونزایِ دانشبنیان همراه با استقلال اقتصادی داشته است.
پن: چرا تولیدکنندگان و منتشرکنندگان چنین اطلاعات غلطی شناسایی و معرفی و محاکمه نمیشوند.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از دکتر غزل قلوزی
📝 یادداشت میثم ظهوریان نماینده مردم #مشهد در مجلس شورای اسلامی در حمایت از دکتر سعید #جلیلی:
▫️چرا در بین نامزدهای موجود دکتر جلیلی را شایستهتر میدانم؟
۱- فهم درونی شده از مسائل کشور: جلیلی برنامه دارد. برنامه داشتن او به معنای داشتن یک فهم منسجم درونی شده از مسائل کشور و راه حلهای آنهاست، نه جزوه ای که سایرین برایش تهیه کردهاند. چنین فهمی پیشنیاز مؤثر بودن سایر ویژگیهای مثبت مورد نیاز سکاندار قوه مجریه است.
۲- سلامت اقتصادی: جایگاه ریاستجمهوری به معنای دسترسی به میزان قابل توجهی از منابع اقتصادی (شرکتها، پروژهها و ...) است. سلامت اقتصادی شخص رئیسجمهور و شبکه همراه یا مورد وثوق او پیشنیاز استفاده مؤثر از این منابع در راستای منافع ملت است. نگاه طعمهوار به منابع در دسترس رئیسجمهور چه برای کسب منفعت شخصی و چه ایجاد پشتوانه سیاسی مهمترین مانع استفاده از این ظرفیتها در جهت بهبود زندگی مردم است. جلیلی نه تنها یک نقطه سیاه بلکه نقطهای خاکستری هم در کارنامهاش ندارد. این گزارهای است که حتی مخالفینش نیز به آن اذعان دارند.
۳- سلامت سیاسی: جلیلی اهل زد و بندها و بده بستانهای متعارف دنیای سیاست نیست. در عین اینکه با بدنه نسبتاً گستردهای از کارشناسان و متخصصان حوزههای مختلف ارتباط دارد اما باند و حلقه شخصی ندارد. اگرچه ممکن است همین ویژگی موجب شده باشد، به او وصله «اهل تشکیلات نبودن» بچسبد.
۴- آشنایی با سیستم اداری کشور: جلیلی بر خلاف بسیاری از سیاستمداران، نظام اداری کشور را از کف شروع و پلهپله طی کرده است. او از ابتدا مدیر نبوده و بههمین دلیل با آنچه در بدنه و کف دستگاه اداری کشور میگذرد بیگانه نیست.
۵- فهم سیاستگذاری و تصمیمگیری: سِمَت ریاست جمهوری، جایگاهی راهبردی و سیاستگذار است و بیش از مهارت مدیریت پروژه، به قدرت تصمیمگیری و فهم دیدگاههای مختلف نیاز دارد. رئیسجمهور به طور طبیعی در موضوعات مختلف در معرض دیدگاههای مختلف و بعضاً متضاد قرار میگیرد و باید بتواند این دیدگاهها و «هزینه-فرصت» هر کدام را فهم کند و بین آنها انتخاب کند. تجربه جلیلی چه بهعنوان مدیر کل بررسیهای سیاسی دفتر رهبری و معاون اروپا-آمریکای وزارت خارجه و چه در شورای عالی امنیت ملی، سازگار با این اصلیترین ویژگی لازم برای هدایت قوه اجرایی کشور است. مسیری که بعد از سال ۹۲ در دولت سایه هم ادامه داشتهاست.
۶- مبانی فکری منسجم و مستحکم: جلیلی با اینکه سالهاست حضور فعالی در عرصه سیاست داشته و به تبع آن نسبت به موضوعات و حوادث مختلف کشور موضع گرفته، اما در دیدگاههای او نمیتوان اعوجاج و رنگبهرنگ شدن مشاهده کرد. آنچه جلیلی بیان میکند، برخاسته از مجموعهای از مبانی فکری و اعتقادی است. او فاقد چرخشهای اساسی گفتاری و رفتاری است. براساس سنجش جَوّ سیاسی یا برداشت از ذائقه عمومی موضع نمیگیرد. جلیلی از این جهت سیاستمداری قابل اعتماد است. رای دهنده میتواند بفهمد به چه کسی میخواهد رای بدهد یا ندهد.
📲 مرجع جامع اخبار دکتر #سعید_جلیلی
☑️ @Jalili_saeed
هدایت شده از Dr. Sadeghi
🔴همتی در جواب خبرنگاری که پرسید، آقای همتی؛ چرا دستتون میلرزه پاسخ داد: شما چشمات داره میلرزه!!!
🔷متاسفانه کلا منطق #اصلاحطلب جماعت همین است!
🔷یکی گفت نیاز به فیزیوتراپی دارم گفتند: خودت بمال!
🔷دشمن زیر برجام زد، گفتند: تقصیر شماست که موشک ساختید!
🔷گفتند چرا خانه نساختید؟ گفتند وظیفه دولت ساختن خانه نیست!
🔷گفتند چرا تحریم ها لغو نشد؟ گفتند کاسبان تحریم نگذاشتند!
🔷گفتند شما که دولت بودید چرا کاری نکردید؟ گفتند ما کاره ای نبودیم!
🔷گفتند چرا بنزین را یک دفعه گران کردید؟ گفتند خودمان هم صبح جمعه فهمیدیم، هر هر هر...
🔷گفتند چرا واکسن وارد نمی کنید؟ گفتند چون FATF را تصویب نکردید!
و...
🔷کلا این جماعت کار نکن، پر رو، پر ادعا و #فرافکن هستند!
🔰کانال #بیداری_جهانی عضو شوید👇
@bidari_jahani
اولین نظرسنجی پس از انتشار اسامی تأیید صلاحیت شدگان انتخابات ریاست جمهوری
به کدام گزینه رای میدهید ؟
(لطفا انتشار دهید تا جامعه آماری بزرگتری را شامل شود)
https://EitaaBot.ir/poll/tl7up2
https://EitaaBot.ir/poll/tl7up2
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
اطلاعات ضریب جینی به عنوان یکی از شاخص های شکاف طبقاتی را در جدول زیر ببینید. در دو ساله اول دولت #شهید_جمهور، ضریب جینی کل کشور از ۰.۴ به ۰.۳۸ کاهش یافت. این درحالی است که این شاخص در دولت آقای روحانی بیش از ۰.۳ درصد افزایش یافت.
اطلاعات ۱۴۰۲ هنوز منتشر نشده.
دستمان در دفاع از کارآمدی #شهید_جمهور پر است الحمدلله. چون کارآمد بود. تکلیف تولید محتوا با ما، انتشار و تبیین با شما. علی الخصوص انتشار در فضای واقعی و خانوادگی...
اگر تبیین نکنید جای شهید و جلاد را در همین یکی دو هفته عوض می کنند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
16.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقل قول :من اهل تبریزم و دکتر #پزشکیان را به خوبی میشناسم؛ نقطه ی قوت او در ساده زیستی و مردمی بودن و صراحت لهجه اش است ولی او همین است که میبینید.
وقتی از او درمورد عملکردش درمجلس و استخدام دخترش در پتروشیمی جم در دولت روحانی سوال شد به جای پاسخگویی اول حمله کرد و گفت همه از دولت و مجلس دزد هستیم بعد که از او سوال شد با چه مدرکی همه رو متهم به دزدی میکنید؟! به جای عذرخواهی ، مثل چاله میدون پرید بالا و گفت فساد از بالا است و سیستم فاسد است.
اما طرف مقابل مودبانه گفت آقای دکتر شما به ما اتهام دزدی زدید ولی ما شما رو به پاکدستی و نهج البلاغه میشناسیم و پزشکیان دوباره گفت مشکل از سیستم فاسد است و هرکس هم بیایید مشکل حل نمیشود و نهایتا هم وقتی دید وضع خرابه و فضا به نفعش نیست حاضر به گفتگو نشد و فرار کرد.
این آدم رئیس جمهور هم باشد تهش میگه نذاشتن و سیستم فاسده. خب اگر کسی چنین عقیده ای دارد که هرکس بیایید چیزی درست نمیشود چرا الان فکر میکند میتواند کاری کند؟! شاید هم او دنبال تغییر سیستم است. الله اعلم...
هدایت شده از حسن عباسی
«هدف از این #بند۲_اصل۴۳ قانون اساسی، مقابله با دو شکل اقتصاد امروز جهان است: شکل کاپیتالیستی، سرمایه داری به اصطلاح خصوصی یا گروهی، و شکل سوسیالیستی که عملا سرمایه داری دولتی شده است.
بر روی این نکته خیلی تاکید داریم که آنچه اقتصاد اسلامی میخواهد با آن مبارزه کند «حاکمیت سرمایه» است، خواه این حاکمیت سرمایه مربوط به اشخاص و گروهها و خواه مربوط به دولت باشد. ما باید حاکمیت سرمایه بر صاحبان نیروی کار را از بین ببریم، چه این حاکمیت به دست سرمایه دارها اعمال بشود، چه به دست دولت اعمال بشود. این بند میگوید امکانات کار باید در دست خود صاحبان نیروی کار قرار بگیرد، به شکلی که هیچگونه حاکمیتی برای صاحبان سرمایه به وجود نیاید.»
شهید بهشتی_ نظام اقتصادی در اسلام صفحه۳۳
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از یاحسین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اگه کسی فهمید پزشکیان چی گفت به ماهم بگه؟! 😉😁
اگر قیمت این لیوان ده تومانه، وقتی صد تومان دادیم باید ١٠٠ تا از این لیوان هارو بیارن تحویل بدن
شکی نیست دکتر قالیباف مرد صالحی است
ولی به نظر میرسه، اصلح جلیلی است؛
با شخصیتی که از جلیلی سراغ داریم، بیشتر میشه امیدوار بود که منافذ فساد انگیز، اصلاح و با مراکز فساد برخورد جدی صورت بگیره
آقای قالیباف حدش مشخص شده ولی خیلی جای امید واری هست که جلیلی به رکورد های بسیار بالاتری در زمینه ی:
_فساد ستیزی
_ مبارزه با اشرافیت اداری و تجمل گرایی دولتی
_ مصرف بهینه ی بیت المال
_ استیفای حقوق بیت المال
_ مردمی کردن اقتصاد
_ کوتاه کردن دست تریلیاردر ها از بیت المال و از سود های کلان توام با فرار مالیاتی
_ بالاکشیدن اقشار کم در آمد و آسیب خورده از زد و بند های بورسی و مافیایی،
_ تکیه بر پول ملی و ارزهای منطقه ای و خارج کردن دولار و یورو از چرخه ی اقتصاد ملی
_ کنترل تورم
و ......
دست پیدا کنه.
💠 آن نیمساعت حساس!
روایتی از تصمیم مهم جلیلی برای دستگیری «ریگی»
🔰 یکی از بزرگترین تهدیدات امنیتی جمهوری اسلامی در دهه ۸۰ جنایات گروهک تروریستی جندالشیطان به سرکردگی «عبدالمالک ریگی» بود. این گروهک سابقه بمبگذاریهای سلسلهوار و قتلعام بیش از ۸۰۰ نفر از هموطنان، قاچاق مواد مخدر و آدمربایی را داشته است و با گذشت زمان بر شدت آن افزوده میشد.
🔹 ایران در آن زمان به دلیل تسلط امنیتی و اطلاعاتی نهچندان قدرتمند در مرزهای جنوب شرقی توان کمی برای جلوگیری از رشد تصاعدی عملیاتهای تروریستی داشت. یکی از اصلیترین دلایل عدم توانایی کامل در کنترل آنان، پناه بردن #تروریستها به خاک کشور پاکستان بود؛ دور شدن از مرز باعث کاهش شدید اشراف اطلاعاتی روی تروریستها میشد. توافقات امنیتی بینالمللی با کشورهای همسایه نیز با دخالتهای ایالات متحده و همقطارانش به نتیجه نمیرسید.
🔸 پس از کارهای اطلاعاتی دقیق و پیچیده وزارت اطلاعات، رد #عبدالمالک_ریگی در فرودگاه دبی زده شد اما نسبت به حضور وی در پرواز از مبدأ دبی به مقصد بیشکک (برای دیدار با ریچارد هالبروک، نماینده ویژه اوباما در امور افغانستان) تردید وجود داشت. این مسئله پس از بلند شدن هواپیمای مسافربری بلافاصله به شخص دکتر جلیلی دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی انتقال داده میشود. در این وضعیت حساس که یک تصمیم اشتباه میتواند عواقب زیانباری را برای کشور به همراه داشته باشد، سرعتعمل در تصمیمگیری بسیار حائز اهمیت بود.
🔹 دکتر جلیلی باتوجه به محدودیت زمان، آن «تصمیم موثر» را گرفت؛ این اثرگذاری به سبب خطیر بودن موضوع، لزوم تصمیمگیری به موقع بدون مشورت مقامات عالی کشور، آنهم در چند دقیقه از حساسترین لحظات تاریخی آن برهه کشور بود که نشانهی #شهامت و جسارت دکتر جلیلی در تصمیمگیریها است. این تصمیم آنقدر سریع بود که رئیس جمهور وقت نیز بعد از دستگیری ریگی متوجه این اقدام فوری شد.
🔸 آشنایی با مسائل، قدرت #تصمیمگیری بالا، وقت شناسی و جسارت از مهمترین ویژگی سعید جلیلی در شرایط پیچیده و #بزنگاههای حیاتی کشور است که نتیجه آن اتخاذ #بهترین_راهبرد میشود. این اقدام به موقع باعث شد یکی از مهمترین تهدیدات امنیتی کشور رفع شود.
✍ میثم گلدوست
#جلیلی
#سعید_جلیلی
عضو شوید 👇
📌 @jalili_javanan
هدایت شده از دکتر غزل قلوزی
💠 بدون تعارف در مبارزه با فساد
🔰 در ماجرای اختلاس ۳۰۰۰ میلیاردی که مهآفرید خسروی با همدستی بیژن #خاوری، رئیس وقت بانک ملی مرتکب آن شد، دکتر سعید جلیلی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی ورود کرده و با تشکیل جلسات فراوان و ارتباط با بخشهای مختلف سازمانی و حاکمیتی سرنخهای وقوع این جرم را مشخص نمود. با تلاشهای جلیلی متهم پرونده دستگیر، به اتهامات او رسیدگی، تمام اموال #اختلاس شده به بیتالمال برگردانده شد و مجرم به اعدام محکوم و حکم اعدام او نیز اجرا شد.
🔹 خستگینشناس، در پیگیری
دکتر جلیلی برای این پرونده چندین روز بهصورت شبانهروزی با مسئولان نهادهای مختلف جلسات متعدد برگزار کرد و با #تقاطعگیری_اطلاعات، سرنخ فرارهای قانونی، ثبت شرکتهای صوری و سایر تراکنشهای مختلف مالی و بانکی که منجر به این حجم از اختلاس شده بود را مورد تحقیق و بررسی قرار داد تا نحوه ارتکاب جرم و افراد درگیر در پرونده مشخص شوند. در نهایت نیز مجرمان دستگیر و برای بررسی و تعیین مجازات به دست عدلیه سپرده شدند.
🔸 مقتدر در دستگیری، محاکمه و اجرای حکم مفسدان
در این پرونده دکتر جلیلی دو نکته را آشکار کرد؛ اول آنکه حاکمیت با اقتدار و شجاعت خود میتواند مفسدانی که با دور زدن قانون و استفاده از خلأهای قانونی موجود فسادهای بزرگ را رقم میزنند را با پیگیری دستگاههای اطلاعاتی و همافزایی آنها که دکتر جلیلی آن را تقاطع اطلاعاتی مینامد تعقیب و دستگیر کند.
دوم اینکه با ارجاع این افراد به عدلیه، جرائم متهمان را به شایستگی رسیدگی نمود و با اقتدار و بدون توجه به فشار روانی و اجتماعی دستگاههای پروپاگاندای دشمن حکم دادگاه را [حتی اگر اعدام باشد] درباره مجرمان اجرا نمود. این باعث میشود تا کسی برای خود حاشیه امن فساد و آسوده از پیگرد و مجازات نسازد.
🔹 تقاطع اطلاعاتی، دامی برای مفسدان
ایجاد #تقاطع_اطلاعاتی کلیدواژهای است که جلیلی درباره همکاری بخشهای مختلف و همپوشانی نهادها و سازمانهای اطلاعاتی در پیگیری عملکرد پروندهها بهکار برد. از نظر دکتر جلیلی باید بانکهای اطلاعاتی نهادهای گوناگون به هم کمک کنند تا پیگیری تخلفات احتمالی و دور زدن قانون و ارائه اطلاعات ضدونقیض برای فرار از قانون میسر گردد. دکتر جلیلی معتقد است که این فرآیند در کشورهای مختلف دنیا صورت گرفته و ما هم باید از این الگو برای فراهم آوردن مبنای اطلاعاتی درست از کنشهای مالی و اقتصادی افراد استفاده کنیم تا جلوی ارتکاب جرم تا حد امکان گرفته شود.
✍ نرگس سادات اثنی عشری
#سعید_جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۰ویژگی آقای جلیلی🌱
بسمه تعالی
با سلام و احترام
این حکم مأموریت شماست
شخصا مشاهده بفرمایید👇
https://DigiPostal.ir/cupzznm
🌀داستان غمبار دلار در اقتصاد ایران
🔹هم اکنون ۴ نرخ دلار داریم:
1⃣ دلار ۲۸۵۰۰ تومانی عمدتا ناشی از صادرات نفت توسط دولت (حدود ۲۵٪)
2⃣ دلار ۴۲۰۰۰ تومانی عمدتا از پتروشیمی ها و فولادی ها (حدود۵۰٪)
3⃣ دلار ۵۶۰۰۰ تومانی اشخاص ۵٪زیر قیمت دلار آزاد عمدتا از صادرکنندگان غیرنفتی(حدود۲۵٪)
4⃣ دلار آزاد ۵۹۰۰۰ تومانی عرضه قاچاق (تخمین ۳۵میلیارد دلار)
🔻سیاستگذاران ارزی در حال حذف تدریجی دلار ۲۸۵۰۰ تومانی تخصیصی به کالاهای اساسی و مواد اولیه و تامین واردات آن در نرخ ۴۲۰۰۰ تومانی میباشند، این اقدام را با حذف ارز شکر و... شروع کردند و ادامه دارد.
🔹اگر برنامه بعدی حذف ارز نیمایی ۴۲۰۰۰ تومانی و نزدیک کردن آن به نرخ دلار اشخاص حدود ۵۶۰۰۰ تومانی باشد، نرخ دلار روندی صعودی خواهد داشت.
🔹با این دو اقدام نرخ دلار آزاد حدود ۶۰۰۰۰ تومانی هم شروع به افزایش میکند و به تبع نرخ دلار اشخاص هم که ۵درصد زیر نرخ ارز آزاد است بالا میرود
🔻با افزایش قیمت دلار، قیمت اقلام وارداتی(عمدتا نهادههای تولید) بالا میرود و قیمت نهادههای و محصولات پالایشی، پتروشیمی و فولادی هم که باید به قیمت فوب خلیج فارس و ...به تولیدکنندگان داخلی فروخته شود، افزایش مییابد و محصولات داخلی هم گران میشود.
🔹و اینگونه تورمی مزمن به اقتصاد ایران تحمیل میشود و سفره مردم مرتب کوچک و کوچکتر میشود.
🔻 در واقع این چهار نرخ دلار همانند #پاندولی عمل میکنند که وقتی اولی را می خواهی با یک ضربه به دومی برسانی، این گوی بقیه گویها را هم به جلو می راند و این داستانی است که مرتب در قیمتهای بالاتر تکرار میشود.
✍️توکلی
وزیر صمت اخیرا گفته است که ما ارز ۲۸۵۰۰ تومانی بعضی کالاها را برداشتیم و قیمت گذاری دستوری شکر را حذف کردیم بله آقای علی آبادی وزیر لیبرال صمت شما تلاش زیادی کردی تا ارز ترجیحی شکر را حذف کنی و موفق شدی ولی به چه قیمت
به قیمت گران شدن دوبرابری قیمت شکر و کوچک شدن سفره مردم محروم و مستضعف
در ضمن اگر دولت بخواهد ارز ۲۸۵۰۰ تومانی را حذف کند و به قیمت ۴۰ هزار تومان نیما برساند تجربه ثابت کرده است که حذف ارز ترجیحی سیگنال افزایش قیمت به بازار خواهد داد و دوباره چرخه افزایش ارز به راه خواهد افتاد
خدایا مردم ایران را از دست لیبرال ها نجات بده
هدایت شده از دکتر غزل قلوزی
شک نکنید که #شخص آقای قالیباف و آقای جلیلی ملاک نیست،ملاک همین مبانی و تفکرات است که باید در کمال احترام و بدون توهین تبیین بشه تا مردم با تفکرات کاندیدا آشنا بشن و در انتخاب #اصلح اشتباه نکنن،در هر مسئله مبنایی که وارد میشویم و تحقیق میکنیم،اختلاف مبانی بسیاری بین آقای قالیباف و #مبانی_انقلاب میبینیم و بلعکس در آقای جلیلی بیشترین پایبندی به مبانی انقلاب رو میبینیم.
#ادامه_دارد
✍️ #مجید_سرگزی
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
دولت باید اسنپ رو بخره و واگذار کنه به تمام راننده ها...
اساسا این یکی از وظایف دولت است که زیرساخت های حمل و نقل عمومی را آماده کند
آسفالت و جاده و این همه هزینه کرده
چرا باید در اختیار بخش خصوصی قرار بگیره همه این امکانات عمومی؟
باید در اختیار "مردم" قرار بگیره به شکل تعاونی
و بسیاری از پلتفرم های مشابه...
#سرمایه_داری_پلتفرمی
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از دکتر غزل قلوزی
💠 جلیلی؛ پناه نخبگان
🔰 دو سال پیش و در اوج نابهسامان بودن شرایط دانشگاهها، در ایامی که حتی مسئولین دانشگاهی نیز از حضور در جمعهای دانشجویی خودداری میکردند، ما در دانشگاه بیرجند از حضور دکتر جلیلی در شهر بیرجند مطلع شدیم و با یک هماهنگی ساده، توانستیم او را به دانشگاه خود دعوت کنیم.
🔸 ۱۳ هزار دانشجوی دانشگاه بیرجند میتوانستند سوالات خود را از جلیلی بپرسند. سالن مملو از #دانشجویان_معترض بود و جلسه ۵ ساعت طول کشید؛ اما دکتر از سوال ها خسته نمی شد و یکی یکی به آنها جواب می داد؛ چون دکتر ارزش #دانشجوی_نخبه را می داند و به دانشگاه اهمیت می دهد.
🔹 سعید جلیلی دانشجویی که هنوز فارغ التحصیل نشده است
سعید جلیلی ۱۱ سال است که در هر شرایطی کنار دانشجویان ایستاده و به دانشگاه های سراسر کشور مثل دانشگاه تهران، شریف، امیرکبیر، تبریز، اصفهان، بیرجند و... رفته است. دانشگاهیان او را از خود می دانند که نمود آن را می توان در نامه حمایت ۱۳۰۰ نفر از اساتید دانشگاه از نامزدی او ، بدرقه اساتید دانشگاه برای ثبت نام در انتخابات و حضور اساتید دانشگاهی در کارگروه های دولت سایه مشاهده کرد. سخنگوی ستاد جلیلی هم یک نخبه دانشگاهی است که هماکنون عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی است.
🔸 #نخبگان، حلقه اول دور جلیلی هستند. اگر شما جوانان مستعد و متخصص، حرفی برای گفتن دارید؛ حتماً #جلیلی بر روی توانمندیهای شما حساب ویژهای باز کرده است.
✍ محسن شکیبامنش
#سعید_جلیلی
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨دیکتاتوری نئولیبرالیسم و سلاح جهل جماعت
فریدریش فون هایک در کتاب «در سنگر آزادی» جماعتی را وصف میکند که به دلیل نداشتن اعتقادات راسخ، مستعد ارزشهایی هستند که کسی با فریاد و به طور مکرر، در گوش آنها فرو کند: «کسانی هستند سربهراه و سادهلوح که از خودشان اعتقادات راسخ ندارند و برای پذیرفتن نظام حاضر و آمادهای از ارزشها مستعدند، مشروط بر اینکه کسی با فریاد و بارها و بارها مطلب را به گوششان فرو کند».
هایک این جمله را در بحثی که علیه دیکتاتوری میکند، آورده و اضافه کرده است که دیکتاتور موفق به جلب پشتیبانی چنین کسانی خواهد شد.
اصل سخن هایک صحیح است، اما پرسش ما درباره مصادیق «سادهلوحان سربهراه فاقد اعتقادات راسخ» و «دیکتاتور» است.
میخواهم از روشی که هایک برای جلب حمایت «سادهلوحان سربهراه» توسط «دیکتاتور» وصف کرده، به مصداق برسم: فرو کردن یک مطلب با فریاد و به شکل مکرر در گوش مخاطب!
کدام جریان در کشور ما کل رسانهها و فضای مجازی را تسخیر کرده و بام تا شام، میخواهد اندیشه و اعتقادات خود را در گوش مردم و مسئولان فرو کند و هر ایده رقیب دیگری را سرکوب میکند؟
بله عزیزان! ما با «دیکتاتوری سرمایهداری نئولیبرال» مواجه هستیم که برای پیشبرد منافع خود، میخواهند هم آحاد مردم و هم سیاستمداران، به نظام ارزشی سرمایهداری نئولیبرال معتقد شوند. در این میان، چه مردم، و چه سیاستمدارانی که سربهراه و سادهلوح و فاقد اعتقادات راسخ باشند، بلاتردید قربانی این دیکتاتوری خواهند شد؛ و تاریخ بر این حقیقت تلخ گواه است.
راه مبارزه با این دیکتاتوری، اولا از مسلح کردن مردم به سلاح آگاهی میگذرد، ثانیا از روی کار آمدن سیاستمدارانی که یک نظام فکری منسجم و راسخ دارند و تسلیم جوسازیهای دیکتاتورمآبانه سرمایهداری نئولیبرال نمیشوند.
رهبر حکیم انقلاب اسلامی تعبیری دارند قریب به این مضمون که سیاست اموی روی جهل مردم سوار است و سیاست علوی روی آگاهی مردم. مردم هرگاه آگاه شدند، زمینهساز حکومت علوی میشوند و هرگاه جاهل ماندند، سرباز تاخت و تاز معاویه میشوند.
دیالوگ مشهوری از فیلم امام علی(ع) وجود دارد که معاویه از عمروعاص میپرسد «ما سحر و جادو چه داریم که اعجاز ذوالفقار علی را باطل کند؟» و عمرو عاص پاسخ میدهد: «جهل جماعت را!»
ابتنای نظام ولایت فقیه، بر آگاهی و هشیاری مردم است. جریان انقلابی نباید در این جهت کوتاهی کند...
@syjebraily