کارگاه مباحثه ی کتاب "کار باید تشکیلاتی باشد" ویژه ی اعضای شورای پایگاه معراج، مسجدقبا واقع در پردیسان
به همت فرماندهی پایگاه معراج، و لزوم آشنایی ارکان پایگاه با بیانات رهبری در زمینه ی کار تشکیلاتی و معیارهای مد نظر معظم له، جلسه ی دوم این کارگاه امروز سه شنبه 11 خرداد در حسینیه مسجدقبا برگزار شد.
در این جلسه که اعضای شورا حضور داشتند، توسط مربی پایگاه، خانم مطهری، مطالب کتاب بیان شد.
خانم مطهری سخنرانیهای رهبری در این کتاب را بیان کردند و گفتند: تشکیلات یک کارجمعی است که فرد باید خود را در آن حل کند.
و اسلام بر آن سفارش کرده و نماز که یک عمل عبادی فردی است، تاکید اسلام بر جماعت خواندن آن است و همینطور حج که مهمترین عمل عبادی مسلمانان است مراسم آن ،جمعی برگزار میشود.
و همچنین درتشکیلات، اخلاق جایگاه مهمی دارد، اخلاق تشکیلاتی یعنی اخلاق اسلامی، یعنی چگونگی برخورد دوبرادر، دوهمفکر، دوهم جهت...
و در ادامه شاخص های کار تشکیلاتی را که عبارتند از: مدیریت متمرکز، عدم انشعاب و انشقاق، نظم سازمانی و فرهنگ جهادی است را بیان کردند.
و در پایان جلسه، برای مشارکت حداکثری مردم محل در انتخابات برنامه ریزی شد.
#سفرهی_پدری
🌿طبخ و توزیع غذای گرم به صورت خانه به خانه در مجتمع ها در سه شنبه های مهدوی
🌺به نیت سلامتی و تعجیل در فرج اقا صاحب زمان(عج) .
#آمادوپشتیبانی
#پایگاه_معراج
#حوزه_حضرتآسیه(س)
#محلهکرامت
1400/3/11
🌤 #تمثیل
☀️ #تمثیل_مهدوی
⚽️در مسابقات برونمرزی فوتبال، گاهی پیش میآید، که روادید و ویزای سرمربی صادر نمیشود و در زمان مسابقه امکان حضور مربی نیست ،در این صورت همه بازیکنان خودشان را موظف به اطاعت از حرفهای کمکمربی که جانشین سرمربی تیم است، میدانند.
🌤 در عصر غیبت امام زمان علیهالسلام هم که به ایشان دسترسی نداریم،وظیفه همه ما در این شرایط اطاعت از #ولی_فقیه است،چرا که او نایب و جانشین امام است.
@pmerag☘
#ثامن
🔸️چند نکته مهارتی برای انتخاب درست
۱️⃣ تفاوت شعار و برنامه را تشخیص دهید
#برنامه مبتنی بر مسائل اصلی کشور و مردم است، راهکار دارد و جزئیتر مطرح میشود. اما #شعار اکثرا کلی، پر ابهام و با استفاده از واژگان فریبنده مطرح میشود.
۲️⃣ آیا وعدههای کاندیدا در حیطه اختیارات رئیسجمهور است؟
گاهی کاندیداها قولهایی میدهند که طبق قانون اساسی در حیطه اختیارات رئیسجمهور نیست. مثلا در حیطه اختیارات مجلس یا ستاد کل نیروهای مسلح یا سایر بخشهاست. مهم است بدانیم فرد قانونا توانایی اجرای وعدهاش را دارد یا فقط بنا دارد با ذکر برخی مسائل، از این مرحله عبور کند.
۳️⃣ به کلیدواژهها دقت کنید
واژگان بیعلت انتخاب نشدهاند و به شما کمک خواهند کرد میزان دغدغه فرد در قبال مسائل کشور را ارزیابی کنید. مثلا کاندیدایی که از هشتگ یار کمکی یا نامزدپوششی بسیار زیاد بهره میبرد مسأله اصلی کشور را پوششی بودن نامزدها میداند یا موضوعات اقتصادی. کلیدواژههای پرتکرار یک کاندیدا اگر ناظر بر مسائل اصلی کشور نبوده و مربوط به حواشی باشد، یکی از روشهای است که به شما در انتخاب بهتر کمک کند.
۴️⃣ فقط تیتر اخبار را نخوانید
در هفتههای گذشته بهوفور اخباری را دیدهایم که تیترشان به نکتهای جنجالی اشاره کرده که اساسا آن جملات و کلمات به شکلی دیگر در متن اظهارات فرد بوده است. دقت کنید تیترها میتوانند شما را گمراه کنند.
۵️⃣برچسب است یا واقعیت؟
در انتخابات رقبا برای بیاثر کردن تبلیغات یکدیگر اقدام به برچسبزنی و انگ زدن میکنند. لزوما برچسبها با واقعیت یکی نیستند و گاهی حتی در تضاد با واقعیت هستند اما در زرورق واژگان جذاب پیچیده میشوند و شما را از مسیر اصلی دور میکنند.
@pmerag🇮🇷