هدایت شده از روابط عمومی ف.انتظامی غرب استان تهران
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻چشم گفتن رهبر ایران به یک فرد خرد سال...
🌹ای جانم به این سید والا
شما رفتار ایشون و با رهبران دیگر کشورها مقایسه کنید هرچند اصلا قابل مقایسه نیست چرا که نگاه کردن به چهره مطهر و پاک امام خامنه ای(مدظله العالی) زیارت حساب میشه
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
#خادمان_امین
#رهبر_جوان_جهان
#غرب_استان_تهران
هدایت شده از روابط عمومی ف.انتظامی غرب استان تهران
26.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻غم فراق،اشک های#شهید_جمهور در فراق کربلا..
روضه خوانی شهید آیت الله رئیسی درباره امام حسین(ع)
#خادمان_امین
#الگوی_خدمت
#سیدالشهدای_خدمت
#غم_فراق
#غرب_استان_تهران
هدایت شده از روابط عمومی ف.انتظامی غرب استان تهران
🔻دستگيري سارق و کشف 3ميليارد ريال طلا در رباط کريم
✅به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس، سرهنگ "تيمور کلانتري " در تشريح اين خبر اظهار داشت: در پي اعلام خبري مبني بر سرقت تعدادي النگو و انگشتر طلا توسط فردي با عنوان جعلي مامور ادارات دولتي، بررسي موضوع در دستور کار کارآگاهان پليس شهرستان رباط کريم قرار گرفت.
وي افزود: ماموران پليس آگاهي شهرستان رباط کريم با انجام اقدامات اطلاعتي و بررسي محل وقوع سرقت موفق به شناسايي سارق شده و با هماهنگي قضائي متهم دستگيرشد.
اين مقام انتظامي تصريح کرد: در بازجويي هاي پليسي، متهم به جرم خود اعتراف و اعلام داشت با جعل عنوان مامور يکي از ادارات دولتي به همراه همدست خود به درب منزل شهروندي رفته و با تهديد مالباخته تعداد12 النگو و 2 انگشتر را به ارزش 3 ميليارد ريال از منزل وي سرقت کرده و از محل متواري شده است.
#خادمان_امین
#الگوی_خدمت
#رهبر_جوان_جهان
#سیدالشهدای_خدمت
#شهید_جمهور
#غرب_استان_تهران
هدایت شده از روابط عمومی ف.انتظامی غرب استان تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻رقم کلاهبرداری موبایل موسوی سیصد میلیارد تومان اعلام شده.
بعد طبق اخبار، ۲۰۰ شکایت علیه این شخص ثبت شده. به ازای هر ۱.۵میلیارد تومان کلاهبرداری، یک شکایت.
یعنی مالباختهای که پول داده و ۸ ماه چیزی تحویل نگرفته، این مدت حتی نرفته برای گرفتن حق خودش یک شکایت ثبت کنه.
⚠️ در موارد مشابه، با ثبت شکایت زودهنگام، کمک میکنید افراد کمتری در دام کلاهبردار بیفتند.
#غرب_استان_تهران
هدایت شده از روابط عمومی پلیس
متن کتاب سیری در نهج البلاغه.pdf
1.63M
📢📢 اطلاع رسانی مسابقه 📢📢
اطلاع رسانی برگزاری اولین مسابقه کتابخوانی به صورت مجازی از متن کتاب سیری در #نهج_البلاغه به قلم متفکر شهید مرتضی مطهری در سال ۱۴۰۳ 😍😍😍😍
پویش #نهج_البلاغه_ای_شویم
زمان مطالعه : ۲۷اردیبهشت ماه لغایت ۱۷خردادماه
زمان شرکت در مسابقه : نوزدهم و بیستم خرداد مصادف با سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س)
در پایان برگزاری مسابقه به تعدادی از عزیزانی که در مسابقه به سوالات درست پاسخ دهند جوایز نفیسی اهدا خواهد شد...
برای شرکت در مسابقه در زمان ذکر شده روی لینک زیر کلیک کنید...
لینک شرکت در مسابقه
شرکت برای عموم آزاد است😍❤️
معاونت تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
اسامی برندگان پس از قرعه کشی در کانال دارالقرآن پلیس به نشانی زیر انتشار داده خواهد 👇👇👇👇
کانال رسمی دارالقــ♥ــرآن پلیس
🆔 @police_qhorani
🔻دنیا
🔻امام علی علیهالسلام: پيش از آنكه بدنهايتان از دنيا بروند، دلهايتان را از آن بيرون ببريد؛ زيرا دنيا آزمايشگاه شماست و براى غير آن، آفريده شدهايد.
📚 نهجالبلاغة، خطبه ۲۰۳
#غرب_استان_تهران
#شهرستان_بهارستان
🔻همستر کامبت از اهداف تا پیامدها
آبان ۱۴۰۲ بود که رباتی در بستر پیامرسان تلگرام با نام «نات کوین» پدیدار شد. این ربات به کاربران اجازه میداد تا با کلیک کردن بر روی یک سکه، ارزی از جنس دیجیتال و با نام Notcoin جمعآوری کنند. شش ماه بعد در فروردین امسال، تلگرام، ربات و ارز مربوطه را در قالب بلاکچین عرضه کرد. این آغازی بود برای شروع نوع جدیدی از ارزهای دیجیتال که راه را برای معرفی یک ربات جدیدتری با نام «همستر کامبت» هموار کرد.
فارغ از کم و کیف این ربات، نکات بسیار مهمی در حاشیه آن وجود دارد که در این یادداشت کوتاه به بخشی از آنها اشاره میکنیم:
۱ـ پشت پرده این ربات: وجه مهم و اساسی در این موضوع، کسب انتفاع برای شرکت تأمینکننده و پشتیبانیدهنده زیرساخت ربات، یعنی تلگرام است. یک بخش این است که تلگرام با اخذ تبلیغات از شرکتها، کانالها و مؤسسههای جهانی، اسامی آنها را در معرض دید و مشاهده عموم مردم قرار میدهد و از این طریق درآمد کسب میکند. بخش دیگر مربوط میشود به اینکه زیرساخت این ربات، یعنی تلگرام با جذب مخاطبان بیشتر نسبت به پیامرسانیهای رقیب، گسترش مییابد و کاهش مخاطب خود را که در برخی کشورها به دلیل فیلترینگ رخ داد، جبران میکند. متولیان ربات یا نرمافزار مربوطه احیاناً میتوانند با فروش اطلاعات کاربران نیز کسب درآمد داشته باشند. مسئله استفاده ابزاری در حوزه امنیتی و سایبری از این ربات بخش احتمالی این پروژه است که نمیشود نادیده گرفت.
۲ـ واقعی یا دروغ بودن: نکته بسیار مهم در استفاده از این ربات گمان نادرستی است که القا میشود به همه کاربران (۱۲۰ میلیون) سود هنگفتی اختصاص داده میشود. این در حالی است که بر فرض محقق شدن اهداف گفته شده، سود مورد نظر به اندازهای نیست که بتواند همه کاربران را پوشش دهد و اگر هم باشد به اندازه بسیار زیادی ناچیز خواهد بود و صرفاً سرشبکههای اصلی را تأمین خواهد کرد و عموم کاربران را شامل نمیشود.
۳ـ اهداف: علاوه بر کسب درآمد، جذب مخاطب برای تلگرام، راز دیگر همستر کامبت احتمالاً در راهاندازی یک توکن (ارز دیجیتال جدید) است که برای افزودن به ارزش آن، باید تلاش ویژهای در جهت عمومیت یافتن آن صورت بگیرد.
۴ـ پیامدها: نکته مهم دیگر اینکه اگرچه همستر پروژهای در ظاهر اقتصادی است، اما جنبههای متعددی از زندگی بشر مخصوصاً فرهنگ را متأثر میکند. این ربات نشان داد که رؤیای پولدار شدن و شتابزدگی در رسیدن به ثروت، آن هم بدون تلاش و سختکوشی از ویژگیهای بارز نسل جدید جامعه ماست و از قضا این ربات چنین ناهنجاری را در جامعه گسترش میدهد. جامعهای که کار و تلاش جزء فرهنگ ملی و دینی آن بوده و کار را یک ارزش میدانسته، به سمت راحتطلبی و کسب درآمد از طریق هیچ سوق مییابد. ضمن اینکه ارز مجازی، مخصوصاً از این جنس رباتها، از آنجا که فاقد ارزش است و پشتوانهای ندارد، اکل مال به باطل بوده و جایز نیستند و بدیهی است چنین درآمدهایی بر فرض وجود، پیامدهای منفی در جامعه خواهد داشت.
#غرب_استان_تهران
#شهرستان_بهارستان