چرا رفراندوم برگزار نمیکنید؟
برخی از نخبگان سیاسی و روشنفکران ما فهم بسیار بسیط و در مواقعی درکی فانتزی از سیاست و حکمرانی دارند و این فهم ناقص خود را به جامعه انتقال میدهند. سالهای پس از آغاز پرونده هسته ای عده ای از همان نخبگان اصرار داشتند در موضوع هسته ای از مردم نظر خواهی شود! آیا انرژی هسته ای با این هزینه میخواهید یا نه! یا در زمینه سیاست خارجی ایران از مردم نظرخواهی شود. پشت واژه مردم و مردمخواهی مخفی میشدند. آن دسته ما را در الگوبرداری به غرب ارجاع میدادند که همانند دولت های غربی رفراندوم برگزار کنید!!!!! حال باید این پرسش را طرح نمود چرا غرب برخلاف نظر اکثریت مردم خودش! از سیاست حمایتی از رژیم اسرائیل دست نمیکشد؟ چرا یک رفراندوم برگزار نمیکنند؟ چرا از اصول سیاست خارجیشان کوتاه نمیآیند؟
فهم بسیط از سیاست، افراد را به این ادارک فانتزی و رمانتیک از حکمرانی می رساند.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
علیرضا زادبر
چرا رفراندوم برگزار نمیکنید؟ برخی از نخبگان سیاسی و روشنفکران ما فهم بسیار بسیط و در مواقعی درکی ف
این طعنه ای بود به اهل تقلید که طوطی وار آرا دیگران را تکرار میکنند.
عزیزان همیشه همراه توجه بفرمایید:
سال گذشته برای ایجاد رونق در مساجد #نوجوان_محور به ویژه در مناطق محروم طرحی را با کمک شما پیش بردیم در دو بخش: کمک عمرانی و کمک فرهنگی. الحمدلله در سال گذشته موفق شدیم نسبت به دو مسجد اقدام نماییم. ان شاالله در اردیبهشت پس از یک وقفه نسبتا طولانی مسجد سوم را پیگیری خواهیم نمود. علت اصلی از ایجاد این فاصله زمانی این بود که قصد داشتیم دو مسجد قبلی به نتیجه عملیاتی برسند. الحمدلله فعالیت هر دو مسجد ادامه دارد.
ملاک ما فقط محور بودن نوجوان و جوانان در مساجد است.
#تشکر
حمله رژیم به رفح آغاز شده است و صفحه دیگری از این جنگ پیچیده ورق خواهد خورد. نتانیاهو مجبور به گسترش جنگ به سمت شرق و رفح بود. این اجبار از روی ناچاری و حرکت به سمت هلاکت است. گسترش جنگ عمر کابینه و حیات سیاسی او را تعیین خواهد نمود. تلفات نیز بیشتر خواهد شد.
https://eitaa.com/Politicalhistory
🟢 دو تفاوت میان عصر پیامبر(ص) و علی(ع)؛ مشکل منافقان و مشکل جاهلان متنسک
🔹 تفاوتهای میان وضع علی علیه السلام و وضع پیغمبر صلی الله علیه و آله یکی این بود که پیغمبر با مردم کافر، یعنی با کفر صریح، با کفر مکشوف و بیپرده روبرو بود، با کفری که میگفت من کفرم، ولی علی(ع) با کفر در زیر پرده یعنی با نفاق روبرو بود؛ با قومی روبرو بود که هدفشان همان هدف کفار بود اما در زیر پرده اسلام، در زیر پرده قدس و تقوا، در زیر لوای قرآن و ظاهر قرآن.
🔹 تفاوت دوم این بود که در دوره خلفا، مخصوصاً در دوره عثمان، آن مقداری که باید و شاید، دنبال تعلیم و تربیتی را که پیغمبر(ص) گرفته بود نگرفتند. فتوحات اسلامی زیادی صورت گرفت. فتوحات به تنهایی کاری نمیتواند بکند. پیغمبر سیزده سال در مکه ماند و اجازه نداد که مسلمین حتی از خودشان دفاع کنند، چون افراد هنوز لایق این دفاع و جهاد نبودند.
🔹 اگر دست به جهاد و فتوحات هم باید زد، به تناسب توسعه فرهنگ و ثقافت اسلامی است؛ یعنی همینطور که از یک طرف فتوحاتِ تازه میشود باید به موازات آن، فرهنگ و ثقافت اسلامی هم توسعه پیدا کند؛ مردمی که به اسلام میگروند و حتی آنها که مجذوب اسلام میشوند، اصول و حقایق و اهداف اسلام، پوسته و هسته اسلام، همه اینها را بفهمند و بشناسند.
🔹 ولی در اثر این غفلتی که در زمان خلفا صورت گرفت، یکی از پدیدههای اجتماعی که در دنیای اسلامی رخ داد این بود که طبقهای در اجتماع اسلامی پیدا شد که به اسلام مؤمن و معتقد بود اما فقط ظاهر اسلام را میشناخت، با روح اسلام آشنا نبود؛ طبقهای که هرچه فشار میآورد فقط روی مثلاً نماز خواندن بود نه روی معرفت، نه روی شناسایی اهداف اسلامی.
🔹 یک طبقه مقدسمآب و متنسّک و زاهدمسلک در دنیای اسلام به وجود آمد که پیشانیهای اینها از کثرت سجود پینه بسته بود. یک طبقه متعبّد جاهل و خشکه مقدس در دنیای اسلام به وجود آمد که با تربیت اسلامی آشنا نیست و با روح اسلام آشنا نیست ولی به پوست اسلام چسبیده است، محکم هم چسبیده است.
🔹 علی علیه السلام در شرایطی خلافت را به دست میگیرد که چنین طبقهای هم در میان مسلمین وجود دارد و در همه جا هستند؛ در لشکریان خودش هم از این طبقه وجود دارند.
📗 شهید آیتالله مطهری، سیری در سیره ائمه اطهار ، ۳۱-۲۷ص (با تلخیص)
#تاریخ_اسلام
https://eitaa.com/Politicalhistory
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما در سیل پلدختر و آستارا، زلزله سرپل ذهاب و خوی، طرح آبرسانی به روستاهای خوزستان و چندین مورد دیگر فعالیت داشتیم. از تهیه اثاثیه برای خانواده ها تا انتقال مصالح و... در مورد اخیر یعنی آتش سوزی امامزاده ابراهیم(ع) همه چیز کاملا سوخته، چیزی باقی نمانده... در سیل و زلزله بخشی از اقلام مردم سالم بود اما در این آتش سوزی وسیع هیچ چیز باقی نمانده و اولویت ساختن منازل و مغازه هاست.
لعنت بر این انسان قدرت طلب!
اگر دلش را ندارید دانلود نکنید
نبینید!
دیگر همه چیز تکراری شده
تکراری ترین مساله امروز جهان که برای همگان به عادت و امری طبیعی تبدیل شده است: قتل عام کودکان است.
دیگر این تصاویر هم دلی را نمیلرزاند!
خدا صاحب کار را برسان
از دست ما کاری برنمیاید
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
#استوری_کنید
شاه برای بازی تیم پرسپولیس و تیم اوروگوئه به استادیوم آمد. مردم سرِ شیرهای دستشویی های استادیوم صدهزار نفری را دزدیده بودند!
https://eitaa.com/Politicalhistory
تفاوت جمهوری اسلامی و حکومت اسلامی!؟
https://telewebion.com/episode/0xcdf7bf6
#ببینید
#تاریخ_معاصر
امام روزه نمیگیرد!!!!!!
حاج احمد خمینی: وقتی امام مبارزه را شروع کرد در نجف میگفتند(اهل حوزه): امام تارک الصلوه است! والله میگفتند: امام روزه نمیگیرد، زردچوبه به صورتش می مالد که بگوید روزه میگیرم! عده ای هنگاممبارزه عده ای میگفتند: "امام انگلیسی" است! آمریکایی است. امام دارد با شاه شیعه مبارزه میکند!
از کارهای مرتجعان نجف این بود که کتاب ولایت فقیه امام را میگرفتند و در چاههای نجف می انداختند! عده ای می آمدند منزل امام درخواست کتاب میکردند(ولایت فقیه) و می گفتند میخواهیم به بصره و بغداد بفرستیم بعد متوجه شدیم کتابها را در شط فرات می انداختند!
هنگام عبور امام از درس تا مسجد برای نماز در مسیر امام می ایستادند تا به امام بی اعتنایی کنند.(سلام و علیک و احترام نمیکردند)
امام میگفت: مبارزه با متحجرین واپسگرا قربانی میخواهد و دعا کنید من اولین قربانی آن باشم!
#علیرضا_زادبر
این جریان هنوز وجود دارد.
https://eitaa.com/Politicalhistory
همان عزیزانی که در شبکه های اجتماعی منتقد فرار نخبگان از ایران بودند حاضر نبودند به دانشمند ایرانی اعتماد کنند. روزها حاضر به تزریق واکسن ایرانی نبودند اما شبها در توییتر مینوشتند: در ایران به نخبگان بها نمیدهند!
https://eitaa.com/Politicalhistory
#شب_ولادت_حضرت_معصومه
💢چرا حضرت معصومه(س) #ازدواج نکردند؟ آیا صحت دارد که #وصیت پدرشان این بود که ازدواج نکنند؟ این با سنت پیامبر #منافات دارد
✅نکته اول در اسناد تاریخی
در تاريخ يعقوبي آمده است كه حضرت موسي بن جعفر(ع) #وصيت كرده بود كه دخترانش #شوهر نكنند و براي همين هيچ يك از دختران آن حضرت شوهر نكردند.
📚تاریخ یعقوبی ج 2، ص 421
✅اين #نظريه را نمي توان به اين آساني پذيرفت.
چون در اصول كافي آمده است كه حضرت امام موسي بن جعفر (ع) كار شوهر كردن و شوهر دادن دخترانش را به پسرش حضرت امام رضا واگذار كرد و فرمود: اگر علي خواست آنان را شوهر مي دهد و اگر نخواست شوهر نمي دهد.
و جز پسرم علي هيچ كس حق ندارد دخترانم را شوهر بدهد . نه برادران ديگرشان، نه عموهايشان و نه سلطان وقت #هيچكدام حق ندارند در امر ازدواج #دخترانم دخالت كنند.
📚كافي ج اول ، ص 316، حديث 15
بر اساس اين #روايت، نمي توان گفت كه امام موسي بن جعفر(ع) وصيت به عدم ازدواج كرده بلكه #وصيت كرده كه امر ازدواج دخترانش به امام رضا (ع) مربوط است و ديگران حق دخالت ندارند.
✅نکته دوم
از ديدگاه برخي، خفقان شديد هاروني باعث شد كه دختران امام موسي بن جعفر(ع) نتوانند ازدواج كنند و در عصر هارون #خفقان و #استبداد و ستم به جايي رسيد كه كسي جرأت نداشت به خانه امام موسي بن جعفر رفت و آمد كند . اگر كسي نتواند به خانه امام رفت و آمد داشته باشد، به طور يقين نمي تواند خيال دامادي آن حضرت را در سر
بپروراند.
اگر بخواهيم اين مسأله را بيشتر توضيح بدهيم بايد بگوييم كه #هارون مي خواست كاري كند كه نسل امام موسي بن جعفر كم گردد و يكي از راه هاي اين، جلوگيري از #ازدواج زنان و دختران اين خاندان است و بطور طبيعي اگر دختران و زنان شوهر نكنند، نسل آل علي(ع) كم مي گردد و كمي اين نسل براي دستگاه خلافت بسيار #مطلوب بود و علت كشتار آن همه #سادات هم مي تواند همين باشد كه اين نسل بر افتد.
📚زندگانی کریمه اهل بیت ص۱۵۰
https://eitaa.com/Politicalhistory
این همان کتابخانه شخصی آقاست که در آن مستند (غیررسمی) اشاره شد کمتر کسی در این مکان با ایشان ملاقات و گفتگو داشته است.
https://eitaa.com/Politicalhistory
در صفحه اینستاگرامم در قالب ویدئو کتاب مهمی معرفی کردم. برای شناخت اُپوزیسیون حکومت امام علی(ع).
مخالفان حکومت حضرت از چه طیفی بودند؟ اشکالاتی که به حکومت امام معصوم میگرفتند چه بود؟
دنبال بفرمایید
51.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اُپوزیسیون حکومت علی(ع)
میگفتند: علی که آمد برادرکُشی بین ما راه افتاد!
معرفی کتاب برای نمایشگاه
امروز نمایشگاه کتاب بودم
لیست کتابهایی که تهیه کردم و به شما همپیشنهاد میکنم را همینجا منتشر میکنم
علیرضا زادبر
امروز نمایشگاه کتاب بودم لیست کتابهایی که تهیه کردم و به شما همپیشنهاد میکنم را همینجا منتشر میک
لیست پیشنهادی #علیرضا_زادبر جهت تهیه در نمایشگاه کتاب تهران با محوریت تاریخ سیاسی معاصر:
۱. چالشهای تاریخی
عباس سلیمی نمین
۲. نیم قرن تا ناکامی
ترجمه حسین جاجرمی
هردو انتشارات دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران راهرو ۱۶ غرفه ۳۲۳
۳. رضاخان تا رضاشاه
از بخت جمهوری خواهی تا تخت شاهنشاهی
هدایت الله بهبودی
۴. معماران نظری حکومت خودکامه
حسین آبادیان
۵.سایه روشن حیات سیاسی آیت الله خویی
سید محسن طباطبایی فر
۶ . ایستگاه خیابان روزولت
محمد محبوبی
هر چهار موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی
۷. لله، بررسی دوره میان سالی و پیش از قیامامام خمینی(جلدسوم)
حمیدرضا باقری
پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم(ع)
۸. صخره سخت
محمدحسن روزی طلب
مرکز اسناد انقلاب اسلامی
۹.درآمدی بر علوم انسانی اسلامی
سیدمهدی موسوی
انتشارات انقلاب اسلامی
۱۰. سیره نامه امیرالمومنین سه جلد
علی کورانی عاملی
شرکت چاپ و نشر بین الملل
۱۱. کوفه و نقش آن در قرون نخستین اسلامی
محمدحسین رجبی دوانی
دانشگاه جامع امامحسین(ع)
۱۲. پژوهشی درباره ولایت
شهید صدر
پژوهشگاه تخصصی شهید صدر
۱۳. شاه، انقلاب اسلامی و ایالات متحده
داریوش بایندر
کتاب پارسه
کتاب شماره ۱، ۳، ۴، ۷، ۱۰، را بطور ویژه و در اولویت تهیه قرار دهید.
#علیرضا_زادبر
جامعه به شهروند کتابخوان نیاز دارد
https://eitaa.com/Politicalhistory
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬حاج قاسم تاریخ اسلام و ایران را درک کرده بود
«علیرضا زادبر» پژوهشگر حوزه تاریخ سیاسی معاصر در جریان بازدید از غرفه مکتب حاج قاسم:
🗣ایرانیها قهرمان را دوست دارند؛ یک زمان جنس این قهرمانها ساختگی، افسانه و پرداخته ذهن شاعر است و گاهی قهرمان واقعی همچون شهید سلیمانی وجود دارد.
🗣نوع دیگر قهرمان سازی هم، قهرمان سازی هالیوودی است؛ اما ما قهرمان واقعی مثل شهید سلیمانی داریم.
🗣حاج قاسم تاریخ اسلام و ایران را درک کرده بود و اعتقاد داشت که جمهوری اسلامی حرم است و باید این حرم حفظ شود؛ این نگاه از تجربه تاریخی شهید سلیمانی نشات میگیرد.
🗣کتابهایی که وجهه پژوهشی دقیقی دارند باید در خصوص شهید سلیمانی تولید شوند.
🗣اگر در خصوص حفظ شخصیت و دستاوردهای شهید سلیمانی مراقبت نکنیم؛ دشمنان در خصوص این شخصیت ایجاد تشکیک میکنند.
📚#نمایشگاه_کتاب
🔸 @Soleimany_ir ایتا | بله | سروش | روبیکا | آپارات | ویراستی | توئیتر
لیست کشورهایی که با رژیم در رایگیری همراهی نمودند:
آرژانتین
آمریکا
چک
مجارستان
میکرونژیا
نائورو
پالائو
پاپوآ گینه نو
بی آبرویی و انزوای جهانی رژیم بی سابقه است. به اسامی کشورها دقت کنید. هرچند نظم ناعادلانه جهان به آمریکا در جلسه شورای امنیت حق وتو داده است و میتواند عضویت نهایی را رد کند با این حال نفرت و انزوای جهانی برای رژیمی که چند دهه برای مشروعیت سازی تلاش نموده است تا وجه بین المللی خود را اصلاح و ترمیم سازد غیرقابل ترمیم خواهد بود.
اجماع جهانی به این میگویند!
https://eitaa.com/Politicalhistory
مشارکت دیروز
این تحلیل هایی که تحلیلگران مجازی و بلاگرسیاستمدارها از نتایج دور دوم انتخابات مجلس دارند در نتیجه این است که تصور آن از سیاست و تاریخچه امر سیاسی محدود به همین چندسال اخیر است. گویی تاریخ سیاسی و انتخابات در این مملکت از همین چند سال پیش آغاز شده که آنان وارد سیاست مجازی شده اند. هیچ گاه در هیچ دوره، دور دوم انتخابات ملاک تحلیل نبوده و همیشه به نسبت جمعیت مشارکت کننده در دور اول همین نسبت تقریبا وجود داشته است. مساله کاهش مشارکت که یک نگرانی واقعی بحساب می آید را با همان مشارکت زیر پنجاه درصد اسفندماه تحلیل کنید. کشف بزرگی نشده که در دور دوم مردم شرکت نمیکنند. این از خاصیت توییتری و بلاگری شدن امر سیاسی است.
https://eitaa.com/Politicalhistory
#نمایشگاه_کتاب
سه شنبه حوالی ساعت ۱۶ با جمعی از دوستان نمایشگاه کتاب خواهم بود. عزیزانی که علاقمند به حضور در نمایشگاه و گفتگو پیرامون کتابها هستند میتوانند برنامه ریزی کرده و در این نمایشگاهگردی مشارکت نمایند.
#علیرضا_زادبر
♦️بدهی زنجانی به شرکت ملی نفت تسویه شد
محسن خجسته مهر، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران:
🔹خوشبختانه با پیگیریهایی که قوه و قضاییه و سیستمهای نظارتی داشتند معادل بدهی که بابک زنجانی داشت کالا دریافت شده و عملا تسویه بدهیهای وی با شرکت ملی نفت انجام شد.
🔹بر اساس بررسیهای کارشناسان دادگستری، محموله وارد شده از سوی زنجانی به اندازه بدهی او بوده است.
https://eitaa.com/Politicalhistory
علیرضا زادبر
لیست پیشنهادی #علیرضا_زادبر جهت تهیه در نمایشگاه کتاب تهران با محوریت تاریخ سیاسی معاصر: ۱. چالشها
کتابهای که معرفی کردم
چه در گذشته و الان
با پیگیری و عزم شما همیشه
تهیه شدن
من قراردادی و ارتباط با انتشارات ندارم که برای شما تخفیف بگیرم
هر چند انقدر استقبال شده
و خرید کردن که خدا میدونه
بهرحال درسته قیمت ها بالاست
اما برای کتاب پول خرج کردن
هدر دادن نیست
سرمایه گذاریه
البته دیروز با دکتر سلیمی نمین صحبت کردم که دوستان رو تشویق به خواندن کتاب "چالش های تاریخی" کنیم
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory