✨﷽✨
❓آیا در برزخ خواب هست؟
✍در برزخ خواب به معنای دنیوی آن وجود ندارد ولی اگر عالم برزخ را با قیامت مقایسه کنیم یک نوع خواب است و فقط قیامت بیداری محض و هوشیاری خالص است در سوره کهف آیه 19 قرآن مجید میفرماید: هنگامی که قیامت برپا میشود و با نفخ صور اول همگی میمیرند و با صور دوم زنده میشوند وقتی ملائکه از مدت اقامت در برزخ از آنها میپرسند: چه مقدار در عالم برزخ اقامت نمودید؟ میگویند: گویا یک روز یا نصف روز در آنجا مقیم بودیم
✍ بنابراین اگر با دیدگاه عمیقی نگاه کنیم تمام عالم برزخ نسبت به قیامت خواب است ولی روایات آمده که بعضی از ارواح ضعیف و مستضعف که نه از عذاب برزخ برخوردارند و نه از نعمتهای آن بهرهمندند در عالم برزخ به صورت انسان خوابیده بسر میبرند و از برزخ جز یک ترسیم خواب آلودی بیش ندارند.
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
#خانمها به شوهرشان بگویند: نانی که سر سفره میآوری، اگر #کم_باشد_و_حلال، بهتر است که #حرام_باشد_و_زیاد. رزق مختصر و حلال، همان جاده تنگی است که منتهی به #پل میشود، که آخرش سلامتی است. سفره اگر رنگین باشد و حرام، آن جاده پهنی است که ماشین میتواند بهسرعت در آن بتازد، اما پل ندارد و به #دره سقوط میکند.
ای مرد! این را خوب دریاب که تو راننده ماشین هستی و اهل و عیال تو مسافرانت. مبادا وسوسهات کنند که «چرا در این جادۀ سنگلاخ و تنگ آمدهای؟ ما یک ساعت در ماشین فلانی نشسته بودیم، چقدر کیف داشت، جادهاش صاف بود و نرم».
راه تقوا راهی است که سرازیری و سربالایی، سنگلاخ و گردنه، تنگنا و معبر دارد، اما آخرش «پل» دارد. ولی جادۀ دنیا، اتوبانی است که هرچه سریعتر بروند، زودتر به ته جاده که پلی در کار نیست میرسند و به دره پرت میشوند. گاهی یک عابر، لنگلنگان میگذرد، نهتنها ماشین ندارد و پیاده است، که لَنگ هم میزند، اما او در راهِ نجات است، با نظر حقارت به او نگاه نکن!
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
❤️ وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَىٰ
هر مؤمنی باید به آنچه خدا به او عطا میکند راضی باشد. اما «رضا بهعطا» غیر از «عطا به مقدار رضا»ست. وعدۀ خدا به پیامبر این است که درقیامت آنقدر به پایت میریزم که راضی شوی و حاشا به پیامبر رحمت که به عطایی غیر از خلاصی امت از جهنم راضی شود. بیجهت نیست این آیه امیدبخشترین آیۀ قرآن است.
📖ضحی آیه ۵
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
✨﷽✨
ولایَغتَبْ...(غیبتنکنید) یعنیچه؟
مفاسدغیبت
تفسیرالمیزان/
غيبت در حقيقت ابطال هويت و شخصيت اجتماعی افرادی است كه خودشان از جريان اطلاعی ندارند و خبر ندارند كه دنبال سرشان چه چيزهايی میگويند، و اگر خبر داشته باشند و از خطری كه اين كار برايشان دارد اطلاع داشته باشند از آن احتراز میجويند و نمیگذارند پردهای را كه خدا بر روی عيوبشان انداخته به دست ديگران پاره شود، چون خدای سبحان اين پردهپوشيها را بدين منظور كرده كه حكم فطری بشر اجراء گردد،
يعنی اينكه فطرت بشر او را وامیداشت تا به زندگی اجتماعی تن در دهد، اين غرض حاصل بشود، و افراد بشر دور هم جمع شوند، با يكديگر تعاون و معاضدت داشته باشند، و گر نه اگر اين پردهپوشی خدای تعالی نبود، با در نظر گرفتن اينكه هيچ انسانی منزه از تمامی عيوب نيست، هرگز اجتماعی تشكيل نمیشد.
#غیبت
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✍امام صادق علیه السلام:
از مشاجره كردن بپرهيزيد كه آن دل را مشغول مى كند و موجب نفاق مى شود و كينه به بار مى آورد.
📚الکافي ج2 ص301
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نیت خوب رزق رو زیاد میکنه
👤استاد قرائتی
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://telegram.me/joinchat/AAAAAE7XYciaiM_s4AlFoQ
✨﷽✨
✅ «ناموس» داری به سبک خدا
شنیده اید می گویند: «ناموس دهر»؟!
می دانید منظور از ناموس دهر چیست؟
در روایات، حضرت زهرا(س)، "ناموس الله الاکبر" خوانده شده. اکنون ببینید خدا در سوره «دهر» چگونه هوای «ناموس»ش را دارد!!
خدا از نور چشمی های خودش در قرآن تعبیر می کند به "مقرّبان"؛ یعنی کسانی که در عبودیت، تا قاف قله قرب حضرتش بالا رفته اند. بالادست این جماعت، کسی قرار نمی گیرد. از اینها که بگذریم، می رسیم به «ابرار» که خدا برایشان سنگ تمام گذاشته است حسابی!
در سوره دهر، اول، ویژگی های "ابرار" را می شمرد و بعد وعده برخورداری از 18 نوع نعمت رشک برانگیز! را به آنها داده است؛ از شرب انواع شراب های معطر به عطر کافور و زنجبیل گرفته تا سقایت از دست ساقی اعلی، حضرت باریتعالی (و سقیهم ربّهم شرابًا طهورًا)
اما... آدم آیات 5 تا 22 سوره دهر را که می خواند یک سوال بزرگ در ذهن و زبانش سبز می شود 🌱
❓ چرا در میان انبوهی از نعمت های اخروی که چشم به راه ابرارند، از حوران بهشتی، سخنی در میان نیست! سرّ مساله چیست؟
✔️ پاسخ، نکته لطیفی است که از ذهن زیبای علامه طباطبایی تراویده، و آن اینکه: در میان این ابرار که مخاطبان اصلی این آیاتند، عُلیا مخدّره و بانوی باکرامتی است که خدا به پاس حرمتش، از ذکر حوران بهشتی، چشم پوشیده است، و ان کسی نیست جز عصمت کبری و ناموس دهر، فاطمه زهرا (سلام الله علیها).
📚 ر.ک: المیزان، ج20، ص131
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
❇ قرآن آینه ی بهشت و جهنّم
آیت الله بهجت (ره):
💡 اگر کتابی بود که عکس اشیا را نشان میداد، آن کتاب همین قرآن است که بهشت و جهنّم را نشان میدهد، با این همه ما این گونه بیتفاوت هستیم و به دنیا دل بسته ایم. ای کاش مابه التّفاوت (=تفاوت آنها) چیزی بود که ارزش جدا شدن از حقّ و پیوستن به باطل را داشت. دنیا و مقاماتش چه ارزش دارد؟
✨ خدا میداند که صاحبان مقامات معنوی در اوقات خلوت و مناجات چه حالی دارند، و خاموشی فکر چگونه آنها را در اثر مشاهدهی انوار الهی میسوزاند ولو در مدّت کوتاه!
📚 در محضر بهجت، جلد اول، نکتهی ۵
🏷 #آیت_الله_بهجت (ره)
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
❤️خدا در سورۀ انبیاء از دعای مستجاب سه پیامبرش سخن گفته: ایوب، یونس و زکریا. بعد، اینجا به عنوان یک قاعدۀ کلی از کلیدهایی پرده برداشته که مایۀ استجابت همیشگی دعاست: «در کارهای خوب، سر از پا نمیشناختند؛ خدا را با امید به بخشش و ترس از رنجش صدا میزندند و فروتن بودند». امروز، روز عرفه، این کلیدها بیشتر به کارمان میآید.
📖انبیاء آیه ۹۰
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
✨﷽✨
⁉️آیا آخر الزمان، همه مسلمان می شوند؟
از استاد پرسیدم:
آیا روایتی که می گوید : (همه در زمان حضرت مهدی علیه السّلام مسلمان می شوند) درست است ؟
فرمودند:
خداوند متعال می فرماید: اذ قال الله : یا عیسی ، انی متوفیک و رافعک الی و مطهرک من الذین کفروا ، و جاعل الذین اتبعوک فوق الذین کفروا الی یوم القیامه ، ثم الی مرجعکم فاحکم بینکم فیما کنتم فیه تختلفون (آل عمران : ۵۵)
✍(یاد کن ) هنگامی را که خدا گفت : ای عیسی ، من تو را بر گرفته ، و به سوی خویش بالا می برم ، و تو را از (آلایش ) کسانی که کفر ورزیده اند پاک می گردانم ، و تا روز رستاخیز کسانی را که از تو پیروی کرده اند فوق کسانی که کافر شده اند قرار خواهم داد . آنگاه فرجام شما به سوی من است ، پس در آنچه بر سر آن اختلاف می کردید میان شما داوری خواهم نمود .
🔶ظاهرا روایت فوق ،مخالف با این قسمت از آیه است که می فرماید : (و جاعل الذین اتبعوک فوق الذین کفروا الی یوم القیامه)
زیرا این جمله می رساند که کفار تو روز قیامت وجود دارند . در روایتی نیز آمده است که : (حضرت از آنها جزیه می گیرد)
📚در محضر علامه طباطبایی، محمد حسین رخشاد
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
هدایت شده از سه شنبه های مهدوی
خوشا «ذیالحجه» روزِ عیدِ قربان
شروعِ داستانِ عشق و ایمان
خادم المهدی های سه شنبه های مهدوی قصد دارند تا در روز عید سعید قربان، به نیت سلامتی آقا امام زمان (عج) و رفع بلا و بیماری از مردم جهان، قربانی کنند و گوشت آن را به خانواده های نیازمند اهدا نمایند.
شما هم می توانید در نذر قربانی سهیم شوید.
#سه_شنبه_های_مهدوی
🤝پرداخت نذورات :
💳 5041721112421939
بنام سه شنبه های مهدوی
(جهت کپی، برروی شماره کارت کلیک کنید.)
📱*۷۸۰*۳۱۲#
🔗 https://3shanbe.com/ghorbani
کانال رسمی سه شنبه های مهدوی:
➕ https://eitaa.com/joinchat/1043595267Cfd9a9234d0
💠 عید قربان با نماز و عبادتش ، با ذکر و دعایش ، با قربانی و صدقات و احسانش ، بستری برای جاری ساختن مفهوم عبودیت و بندگی است .
🌸جشن رهایی از اسارت نفس
🌸و شکوفایی ایمان و یقین
🌸و عید سرسپردگی و بندگی
🌸بر همهی مسلمانان مبارک باد
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir