کانال مذهبی خادم الشریعه
درروايات شنيده ام که ميگويند دختر رحمت است و پسر نعمت، خداوند درقيامت از رحمت بازخواست نميکند ولي از نعمت بازخواست ميکند، اينکه ميگويد از رحمت بازخواست نميکند يعني چه ؟
پاسخ:
آنچه در مورد این روایات میتوان گفت، این است که: این تعابیر با توجه به شرایط زمانیای که دختران دارای چندان جایگاهی در میان اعراب، به ویژه اعراب جاهلی نبودند صادر شده است، تا به آنها اعلام کند دختران، هدیه الهی هستند و با آنها متناسب با شأن آنان برخورد کنید؛ و خداوند در قبال آنها فقط پاداش میدهد، اما پسران نعمتاند که باید نسبت به آن پاسخگو باشید. جامعهای که وقتی به پیامبرش(ص) مژده فاطمه(س) داده شد، ناخرسندی در چهره اصحابش نمایان میشود. اینجا است که پیامبر(ص) به آنان میفرماید چه شده است شما را؛ چرا چهرهها دگرگون شده است؟! دختر گل معطّری است که آنرا میبویم و روزیش هم با خداوند است. (العروسى الحویزى، عبد على بن جمعة، تفسیر نور الثقلین، محقق، مصحح، رسولى محلاتى، هاشم، ج 3، ص 61، اسماعیلیان، قم، چاپ چهارم، 1415ق. « و قال: انه بشر النبی صلى الله علیه و آله بفاطمة علیها السلام، فنظر فی وجوه أصحابه فرأى الکراهیة فیهم، فقال: مالکم ریحانة أشمها و رزقها على الله »)
روایاتی نیز همین مساله را بیان می فرمایند:
«وَ قَالَ (ع) الْبَنَاتُ مِحْنَةٌ وَ الْبَنُونَ نِعْمَةٌ وَ اللَّهُ تَعَالَى یُعْطِی الْجَنَّةَ بِالْمِحْنَةِ لَا بِالنِّعْمَة...»؛[4] امام صادق(ع) میفرماید: دختران مشقت و گرفتاری و پسران نعمتاند، خدای تعالی بهشت را به محنت میدهد نه به نعمت.
از لحن روایات فهمیده میشود که فرزندان پسر برای مردم، نوعی سرمایه کاری و پشتوانه اقتصادی به شمار آمده و دختران از نگاه آنها تنها نیروی مصرف کننده بودند؛ لذا تعبیر به سؤال از نعمت میتواند به همین جنبه نظر داشته باشد که ای مردم این نعمتی که خداوند به شما داده و از او در جنبههای مالی و اقتصادی استفاده میکنید، فردا باید پاسخگو باشید.
اما فرزندان دختر برای آنها یک سربار اقتصادی و حیثیتی به شما رمیآمدند(عقیده اشتباه) خدا برای اصلاح این رفتار اجتماعی دختر را رحمت الهی معرفی می کند . از آنجا که داشتن فرزند یک نعمت بزرگ الهی برای بشر است و بر این نعمت باید شکر بگوید خدا دختر را رحمت مشخص کرده تا این رسم جاهلی بر طرف شود. و الا هر چیزی که انسان دارد در حقیقت نعمتی از سوی خداست که شکر می خواهد و این که خدا می گوید از این نعمت الهی (دختر) سوال نمی شود به خاطر رساندن اهمیت دختر در زندگی است.
کانال مذهبی خادم الشریعه🔰🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db
کانال مذهبی خادم الشریعه
کارت به کارت کردن فطریه
آیا می شود زکات فطره را درشب عید فطر ویا در روز عید فطر،کارت به کارت کرد وآیا صرف کارت به کارت کردن کافی درتحقق زکات می باشد؟
رهبری: اگر با این کار، تحویل فقیر شود، کافی است.ش564662
زنجانی : اگرزکات فطره کنارگذاشته باشدبایدبه وکالت ازفقیرزکات فطره راقبض کندوسپس به جای آن به حسابش واریز کندواگرکنار نگذاشته جایزاست به حساب فقیرواریز کندودرهرصورت بایدوقت ادای زکات فطره –که دررساله آمده است –رارعایت کند.ش10098
صافی:اگر پول را به عنوان فطریه جدا کرده همان پرداخت شود واگر جدا نکرده کارت به کارت اشکال ندارد (نقل از حاج اقای علوی)
سیستانی:مادامی که فقیرآن را برداشت نکرده اداء فطره اززکات محسوب نمی شود
مکارم:درروزعیدقبل ازنماز اشکال ندارد.ش197971
کانال مذهبی خادم الشریعه🔰🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db
کانال مذهبی خادم الشریعه
لطفاً چند نمونه از مزيت هاي حکومت جمهوري اسلامي را نسبت به دوران محمد رضا شاه پهلوي بيان کنيد.
پاسخ:
1- مهم ترين و اصلي ترين مزيت حكومت اسلامي نسبت به حكومت شاهنشاهي نوع مشروعيت حكومت است كه در اولي مبتني بر مشروعيت الهي است كه در آن افراد صرفا بر اساس داشتن ويژگي ها و لياقت هاي خاصي به حكومت مي رسند ، اما دومي فاقد مشروعيت و يا حداكثر داراي مشروعيت مبتني بر زور ، غلبه و وراثت مي باشد.
در نظام جمهوری اسلامی حاكم كه اصطلاحا ولي فقيه خوانده مي شد با توجه به داشتن ويژگي ها و شرايطي همچون تقوا ، عدالت ،علم ، فقاهت ، مديريت و كارداني تصدي اين مسئوليت را بر عهده مي گيرد
2- مقايسه استقلال دوران پس از انقلاب اسلامي با دوران شاه : به نظر ما در هر زمينه اي ميان دوران انقلاب اسلامي با شاه ، مقايسه اوليه به منظور قضاوت در مورد نحوه آن شاخص ها در دو دوره صورت گيرد ، در زمينه استقلال ، حتي نبايد مقايسه اوليه صورت گيرد ، چرا كه استقلال در دوران شاهنشاهي ، گوهر گمشده اي بود كه هيچ كس در نبودش شكي نداشت كما اينكه همين موضوع در دوران بعد از پيروزي انقلاب اسلامي به گوهري پيدا شده تبديل شد كه به خاطر آن ، سالهاست انواع فشارها را از سوي دشمنان در حال تحمل كردن هستيم و اين موضوع به اندازه اي عيان است كه كمتر كسي در آن شك مي كند .
3- مقايسه وضعيت آزادي در ايران قبل وبعد از انقلاب : بيشك با وقوع انقلاب اسلامي يكي از مسائل مهمي كه در جامعه ما اتفاق افتاد آزاد شدن مردم از مسائلي بود كه در رژيم گذشته به شدت ترويج ميشد. فساد و فحشاء قانوني در سطح گسترده كه نمونهي آن بيشتر بودن تعداد مشروبفروشيها از تعداد كتابفروشيها در كشور بود، نمونهاي از اين امر است. وقوع انقلاب اسلامي باعث شد كه جوانان و روشنفكران كشور اجازه پيدا كنند تا در مسائل مختلف اظهار نظر نموده و عمدهترين مسائل را كه پيش از آن حتي اجازه صحبت درباره آنها داده نميشد.
4- وضعیت اقتصادی مردم ایران: آمارهاي جهاني گوياي بهتر شدن وضعيت رفاه مردم ما در سالهاي پس از انقلاب است. بر اساس آمار بانك جهاني، 46 درصد مردم ايران در سال 1356 زير خط فقر بودند؛ اما اين رقم در سال 1378 به 16 درصد كاهش يافته يعني بيش از 8/2 برابر وضعيت رفاه جامعه بهتر شده است
5- فن آوری:
ما قبل از انقلاب چیزی به نام صنعت هسته ای نداشتیم اما
فناوري هسته اي و انرژي هسته اي جمهوري اسلامي به رغم تحريم هاي شديد امريكا و فشار به كشورهاي ديگر براي نداشتن همكاري در طرح هسته اي ايران، توانست چرخه سوخت هسته اي را با دستان دانشمندان داخلي به صورت چشمگيري افزايش دهد تا جايي كه تعجب جهانيان را برانگيزد. در اين خصوص، نظام جمهوري اسلامي توانست با كشف و استخراج اورانيوم طبيعي در يزد و فناوري آن در اردكان يزد و سپس تبديل آن به سه ماده: «هگزا فلورايد اورانيوم، «اكسيد اورانيوم» و «تترا فلورايد اورانيوم» را در «پايگاه هستهاي اصفهان»، بزرگترين گام هاي چرخه سوخت هسته اي بردارد و سپس با تأسيس پايگاه در «نطنز» با استفاده از دستگاههاي سانتريفوژ به غني سازي اورانيوم دست يابد. اين امر، ايران را به رديف دهمين كشور با فناوري هسته اي ارتقا داده است.
6- در عرصه علم :
به اذعان کارشناسان خارجی ایران در رتبه اول شتاب علیمی در جهان است و در برخی از علوم پایه در ردیف 9 کشور اول جهان است مانند نانو و ... این در حالی است که ایران قبل از انقلاب از عقب مانده ترین کشور ها از لحاظ علمی بوده است.
و ده ها مولفه دیگر که قابل بررسی است از جمله مساله نظامی، اقتدار در جهان، ارتباطات سیاسی و خارجی، رفاه عمومی، خدمت رسانی ، فرهنگ و ...
کانال مذهبی خادم الشریعه🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db
کانال مذهبی خادم الشریعه
🥀☘عید واقعی :
💠 امام علی علیه السلام می فرمایند:
إنَّما هُوَ عيدٌ لِمَن قَبِلَ اللّهُ صِيامَهُ
وشَكَرَ قِيامَهُ،
🌻 وكُلُّ يَومٍ لا يُعصَى اللّهُ فيهِ فَهُوَ عيدٌ .
🌹 اين، عيد كسى است كه خداوند، روزه او را پذيرفته
و عبادتش را قبول كرده است
🕯 🥀 و هر روزى كه در آن، خدا معصيت نشود، آن روز عيد است.
🌹 📗نهج البلاغة : حكمت ٤٢٨
🌷 💦 💥 💐 یا علی مدد
🌷 💦 التماس دعای مخصوص
🌹🍀🥀☘💐🌿🌻
کانال مذهبی خادم الشریعه🔰🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db
کانال مذهبی خادم الشریعه
ميخواستم بدونم اگه يه خواسته اي ازخداداشته باشيم وبه آن اصراربورزيم ولي اون خواسته ازنظر خدابه نفع مانباشه،امکان داره به دليل اصرارها ودعاهاي زياد ما خدا اون خواسته رو برآورده کنه ولي عواقبش روبه پاي خودمون بذاره؟؟؟
يانه...اگه چيزي که ازخداميخوايم به ضررمون باشه حتي اگه دعاهم کنيم خداهيچوقت اون رو برآورده نميکنه؟؟
پاسخ:
رحمت و لطف و مهربانی خدا اقتضا می کند که اگر بنده خواسته ای داشته باشد که مفسده ای برای آن بنده دارد آن دعا را اجابت نکند مگر این که بر اثر اسرار و پا فشاری اگر خدا ان را اجابت نکند مفسده بزرگ تری مثل مایوس شدن از خدا، شرک ، کفر و یا سست شدن ایمان برای آن فرد پیش بیاید که این مفسده دوم از آن مفسده آن کار خواسته شده بیشتر است برای همین خدا دعای او را بر آورده می کند تا از مفسده بزرگتری جلو گیری کند ولو این که آن مورد خواسته هم دارای مفسده است.
به عنوان مثال فرذدی دعا می کند که خدا وسائل ازدواج او را با فلان زن فراهم سازد خدا که با علم خود می داند که این مورد ازدواج به صلاح او نیست و مفسده هایی را به دنبال دارد مثلا این ها کارشان به طلاق می انجامد ولی از طرفی این فرد آنقدر شیفته این زن است که خواسته خود را مهمترین امر زندگی خود می داند و اگر این خواسته را نگیرد از دین خارج می شود و یا به خدا بد بین می شود خدا ازدواج با آن زن را برای او (با وجود آن مفسده) فراهم می سازد تا جلو بی دین شدن این فرد را بگیرد.
امام باقر علیهالسلام میفرماید: «واللّه لا یُلِحُّ عبدٌ مُؤمِن علَى اللّه عز و جل فی حاجتِهِ إلاّ قضاها لَهُ». بـه خـدا سوگند هیچ بـنده مؤمنى در حاجت خود به درگاه خداوند عز و جل اصرار نورزد، مگر آن که حاجتش را بر آورد. الکافی: 2/ 475/ 3
بنا بر این ما باید اصرار بر دعا داشته باشیم اما اصرار بر استجابت نداشته باشیم چراکه نفس این دعا به نفع ماست و آیا مورد این دعا به نفع ما باشد یا نه را ما نمی دانیم و باید آن را به خدا واگذار کنیم:
«عَسى أَنْ تَكْرَهُوا شَیْئاً وَ هُوَ خَیْرٌ لَكُمْ وَ عَسى أَنْ تُحِبُّوا شَیْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ»(بقره/216)
کانال مذهبی خادم الشریعه🔰🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db
کانال مذهبی خادم الشریعه
چرا کفار از هر لحاظ از ما بالاترن چرا اونا امکاناتشون از ما بيشتر چه از لحاظ نظامي چه اقتصادي ولي مسلمانان پايين هستند؟
پاسخ:
در پاسخ به این پرسش می بایست به چند نکته توجه بفرمایید:
نکته اول:
اگر به دوران طلایی تمدّن اسلامی (بین قرنهای ۲ تا ۱۰ هجری قمری (۷ و ۱۶ میلادی)) نگریسته شود، این نکته بخوبی روشن می شود که اهتمام مسلمانان به اسلام و دستورات قرآن کریم هر چه بیشتر باشد، پیشرفت علمی و معنوی ایشان نیز به همان نسبت بیشتر خواهد شد( به خلاف جریان فکری در اروپا که با کنار گذاشتن دین کلیسایی، به پیشرفت دست یافت). لذا بر خلاف آنچه شما فرمودید که : بزرگترين دانشمندان و کاشفان جهان مسلمان نيستند... ، مسلمانان در برهه ای از تاریخ بزرگترین پرچم داران علمی در جهان به حساب آمده و تمدّن امروزه غربی، مدیون بهره مندی از دستاوردهای علمی مسلمانان است. از آنجا که بیان حتی برخی از این دستاوردها در اینجا به اطاله کلام منجر خواهد شد، توصیه می کنیم به منابع زیر مراجعه بفرمایید:
- فرهنگ اسلام در اروپا – نوشته دکتر زیگرید هونکه ، ترجمه مرتضی رهبانی – دفتر نشر فرهنگ اسلامی
- تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی- نوشته علی اکبر ولایتی- دفتر نشر معارف
- دانش مسلمین- نوشته محمدرضا حکیمی- نشر فرهنگ اسلامی
- پویایی فرهنگ و تمدن اسلام و ایران- نوشته علی اکبر ولایتی-چاپ و انتشارات وزارت امور خارجه
نکته دوم:
برای عقب ماندگی مسلمانان در روزگار کنونی می توان دلایل بسیاری بر شمرد (1) ولی به نظر ما علّت اصلی این عدم پیشرفت، اتفاقا در پشت کردن به قرآن کریم و حقایق عالیه اسلامی است. چه اینکه اگر پیکره جامعه انسانی را به پیکره جسمانی بشر تشبیه کنیم، آنچه در حکم خونِ جاری در رگ های زندگی بشر است، روح تعالیم دین است. در نتیجه پويايي زندگي وامدار معرفت و عمل به دستورهاي الهي است و پيامد جهل و بياعتنايي به فرامين خداوند، ايستايي و انحطاط و عقب ماندگي است.» (2)
برای حسن ختام این متن به بیانی از استاد شهید مرتضی مطهری اشاره می کنیم که می فرماید:
«تا آن روزى كه به اسلام ولو به طور نسبى عمل مىكرديم، پيشرفتهترين ملتهاى دنيا بوديم. به اتفاق تمام اهل تحقيق، از ابتداى ظهور اسلام تا قرن پنجم و بلكه قرن ششم هجرى، مشعلدار تمدن و فرهنگ جهان، جهان اسلام بوده است؛ جهان اسلام بود كه از قطعهها و تكّه پارهها و از موادّ متلاشى شده تمدنهاى مختلف، مايهاى ساخت و از اين مايه حقيقتى را به نام «تمدن و فرهنگ اسلامى» به وجود آورد، و در آن وقت دنياى مسيحيّت در نهايت توحّش و بربريّت زندگى مىكرد ... و از آن روزى كه ما واقعيت و حقيقت اسلام را رها كرديم و فقط يك قشر و پوستهاى از آن براى ما باقى ماند بدبخت شديم؛ به خيال خودمان اسلام در ميان ما عمل مىشود ولى اسلام در ميان ما عمل نمىشود. (3)
موفق باشید.
پی نوشت ها:
1- ر.ک . استاد شهید مرتضی مطهری، انسان و سرنوشت (مقدمه)
2- آیت الله جوادی آملی، جامعه در قرآن - ص184
3- مجموعهآثاراستادشهيدمطهرى ج13 485
کانال مذهبی خادم الشریعه🔰🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db
کانال مذهبی خادم الشریعه
چرا اگر نماز خونيم وارد جهنم مي شويم
پاسخ:
ورود به بهشت دو شرط دارد. ایمان و عمل صالح
و طبیعتا کفر و ارتکاب اعمال قبیح سبب ورود به جهنم می شود.
ترک نماز به صورت عمدی دلیل روشن کفر است. چرا که اگر انسان به خدای متعال ایمان داشته باشد، در مقابل مهم ترین دستورات او مثل نماز کوتاهی نمی کند.
البته خدای متعال به نماز نیاز ندارد. کما اینکه جهنم رفتن یک شخص، به دلیل احساس منفی و دشمنی خدا علیه او نیست. چون خدای متعال منزه از این امور است و اگر می گوییم او غضب کرده، منظورمان این است که آنچه معمولا در بین خودمان به دنبال غضب است، همان اتفاق برایش می افتد.
و از آنجا که ترک نماز و ذکر الهی انسان را از رفتن به سمت کمالات باز می دارد و در شهوات و نفسانیات و دنیای پست باقی نگاه می دارد، با کنار رفتن پرده های دنیا، محنت و رنج فرو رفتن در این شهوات پست را خواهد چشید.
کانال مذهبی خادم الشریعه🔰🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db
کانال مذهبی خادم الشریعه
چرا اسلام به زور شمشير و کشور گشايي خلفا گسترش پيدا کرد نه از طريق تبليغ
پاسخ:
منطقی این بود که ابتدا در این مورد سوال می کردید که آیا اسلام با زور شمشیر گسترش پیدا کرد یا با تبلیغ نه اینکه بدون هیچ دلیل و مدرکی گسترش اسلام با زور شمیشر را قطعی فرض کرده و از چرایی آن سوال کنید.
یکی از شبهه های پوچ مخالفین اسلام در طول تاریخ اسلام و مخصوصا در زمان ما همین شبهه بزور تحمیل شدن دین مقدس اسلام است که پشت سرهم تکرار میشود.
اما پاسخ مختصر به این سخنان نادرست و بی پایه و اساس:
1. اصولاً، اسلام و هر مذهب حق از دو جهت نمى تواند جنبه تحمیلى داشته باشد:
الف ـ بعد از آن همه دلائل روشن، استدلال منطقى و معجزات آشکار، نیازى به این موضوع نیست، کسانى متوسل به زور و تحمیل مى شوند که فاقد منطق باشند، نه اسلام، با آن منطق روشن و استدلال هاى نیرومند.
ب ـ اصولاً دین که از یک سلسله اعتقادات قلبى ریشه و مایه مى گیرد ممکن نیست تحمیلى باشد، زور و شمشیر و قدرت نظامى در اعمال و حرکات جسمانى ما مى تواند اثر بگذارد، نه در افکار و اعتقادات ما.
آیه شریفه«لااکراه فی الدین» یکى از آیاتى است که دلالت مى کند بر اینکه مبنا و اساس دین اسلام شمشیر و خون نیست و اکراه و زور را تجویز نکرده، پس سست بودن سخن عده اى که می گویند: اسلام دین شمشیر است معلوم مى شود.
2 مطالعه تاریخ اسلام و کشورهای اسلامی بیانگر این واقعیت است که بسیاری از کشورها همچون مالزی و اندونزی و .... بدون جنگ و درگیری،اسلام در آنها نفوذ کرده و تعالیم حیات بخش و منطقی و منطبق بر فطرت پاک انسانی تنها عامل ورود و گسترش اسلام در آن مناطق بوده است.
همچنان که امروزه هم شاهد رشد روز افزون گرایش مردم کشورهای مختلف اروپایی به اسلام هستیم در حالی که مسلمانان در آن کشورها هیچ قدرت سیاسی و نظامی قابل توجهی هم ندارد،بلکه تنها چیزی که سبب گرایش مردم آن مناطق به اسلام می شود،تعالیم ناب اسلام می باشد.
کانال مذهبی خادم الشریعه🔰🔰🔰
دوستان خود را دعوت کنید
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db
کانال مذهبی خادم الشریعه
در پاسخ به شبهه زير بايد چه جوابي بدهيم؟
مضحک ترين داستان اديان،داستان خروج انسان از بهشت است،خدا انسان را بخاطر يک سيب از بهشت اخراج ميکند بعد يک لشکر پيامبر ميفرستد،ميليون ها نفر را به کشتن ميدهد تا همان انسان را قانع کند که برگردد به بهشت.
وهمچنين اين ؛ برخي افراد در رد توسل به اهل بيت، اين فراز از وصيت اميرالمومنين به امام حسن عليهماالسلام را مطرح مي کنند: و اگر ميتواني بين خود و خداي خويش واسطه اي از مردم دنيا قرار ندهي، حتما به کار ببند!
در پاسخ چه بگوييم؟
پاسخ:
1. در مورد داستان خروج حضرت آدم از بهشت:
اولا: آن بهشتي که حضرت آدم در آن بوده و بعد از آن اخراج شده است، آن بهشتي نيست که همه انسان ها بعد از زندگي در اين دنيا و امتحانات فراوان، وارد آن مي شوند؛ بلکه بهشت حضرت آدم، يک باغ زيبائي در همين دنيا و يا در عالم برزخ بوده و اگر از بهشتهاى آخرت بود، هيچ گاه حضرت آدم از آن خارج نمي شد.
ثانيا: اگر بهشت حضرت آدم، از بهشتهاى آخرت بود، هيچ گاه امتحان و تکليف و تنبيه و اخراج و اين جور مسائل در آن معنا نداشت و فقط نعمت محض بود.
ثالثا: چه حضرت آدم از اين امتحان سربلند بيرون مي آمد و چه اين که ترک اولي کرد و خارج شد، در هر صورت بايد همه انسان ها در اين دنيا زندگي مي کردند تا با امتحان شدن، استعداد هاي ذاتي خود را نشان دهند و خودشان با نوع عملکردشان، بهشت يا جهنم را کسب کنند؛ و به عبارت ديگر بهشت يا جهنم شان را بسازند. مسلماً لازمه امتحان، آگاهي است و چون علم و عقل بشر ناقص است و توان کسب آگاهي لازم را ندارد، پس نياز به ارسال رسل و انزال کتب آسماني دارد.
رابعا: اخراج از بهشت به خاطر خوردن سيب نبوده، بلکه به دليل بي توجهي به دستور الهي بوده است. کما اين که در بقيه انسان ها هم ، گناه آنان ضرري به خداوند متعال نمي زند، بلکه اين نافرماني از خداوند و اعلان جنگ با دستورات خداوند است که باعث جهنمي شدن آنها مي شود. البته توجه به اين نکته هم لازم است که، عذاب هاي جهنم، چيزي جز تجسم و بازتاب اعمال ما در اين دنيا نيست. يعني نعمت ها و عذاب هاي آخرتي، آن روي سکه اعمال ماست.
2. اما در مورد توسل نیز می گوئیم:
توسل، درخواست از غیر خدا نیست، بلکه درخواست از خداوند است از زبان کسی که آبرومند درگاه خداست، و خداوند دعای او را به سبب اطاعت ها و عبادت هایش، زودتر و بهتر مستجاب می کند. همان طور که در قرآن کریم نیز آمده است که برادران حضرت یوسف ع، از پدرشان درخواست کردند تا او برایشان طلب استغفار کند.
کانال مذهبی خادم الشریعه🔰🔰🔰
دوستان خود را دعوت کنید
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db
کانال مذهبی خادم الشریعه
اينکه ميگويند معجزه پيامبر قران هست؟منظور از معجزه يعني چه چه معجزه اي داره؟فقط بي زحمت با مثال واضع و روشن توضيح دهيد؟
پاسخ:
قرآن وجوه مختلفی در اعجاز دارد:
قرآن كريم هم معجزيست در بلاغت، براى بليغترين بلغاء و هم آيتى است فصيح، براى فصيحترين فصحاء و هم خارق العادهايست براى حكماء در حكمتش و هم سرشارترين گنجينه علمى است معجزهآسا براى علماء و هم اجتماعىترين قانونى است معجزهآسا براى قانون، و سياستى است بديع و بى سابقه براى سياستمداران و حكومتى است معجزه براى حكام و خلاصه معجزهايست براى همه عالميان در حقايقى كه راهى براى كشف آن ندارند، مانند امور غيبى و اختلاف در حكم و علم و بيان.
قرآن مجيد اين مطلب را در آيات متعدد و به صراحت بيان مىكند كه محمد اُمّى و درس نخوانده است... ولى با اين كه رسول خدا صلی الله علیه و آله درس نخوانده، سوادى ياد نگرفته بود كتابى آورد كه مالامال از معارف عقلى و دقايق علمى و فلسفى است... و اين خود از بزرگترين جنبههاى اعجاز قرآن مجيد است. (اولین جنبه اعجاز) به واقع اگر فردی درس نخوانده کتابی به این محکمی و استواری و سر شار از معارف عالیه بیاورد آیا اعجاز گونه نیست؟؟
دومين جنبه اعجاز قرآن هماهنگى كامل و نظم و انسجام حاكم در آيات قرآن است، يعنى كوچكترين اختلاف و تناقضى در ميان آيات و مفاهيم آن وجود ندارد...
قرآن مجيد در تمام شئون و امور زندگى انسانها به طور وسيع و دامنهدار وارد شده، در اين موارد سخن گفته و تشريع و قانون گذارى نموده است، با اين حال كوچكترين اختلاف و تناقض در آن مشاهده نشده است و در سرتاسر اين مباحث از دايره عقل و خرد به دور نرفته است.
سومین جنبه اعجاز آمیز قرآن خبر های غیبی است
آیات در این مورد، بعضى درباره داستان هاى انبياء گذشته و امت هاى ايشان است، مانند آيه: «تِلْكَ مِنْ أَنْباءِ الْغَيْبِ، نُوحِيها إِلَيْكَ، ما كُنْتَ تَعْلَمُها أَنْتَ وَلا قَوْمُكَ مِنْ قَبْلِ هذا»؛ اين داستان از خبرهاى غيب است كه ما به تو وحى مىكنيم و تو خودت و قومت هيچ يك از آن اطلاع نداشتيد.[ هود، آيه 49.]
و آياتى ديگر و يك قسمت ديگر درباره حوادث آينده است، مانند آيه: «غُلِبَتِ الرُّومُ فِي أَدْنَى الْأَرْضِ، وَ هُمْ مِنْ بَعْدِ غَلَبِهِمْ سَيَغْلِبُونَ فِي بِضْعِ سِنِينَ»؛ سپاه روم در سرزمين پائينتر شكست خوردند، ولى هم ايشان بعد از شكستشان بزودى و در چند سال بعد غلبه خواهند كرد.[روم، آيات 1-4.] که این واقعه بعد از چند سال رخ داد.
و آيه: «إِنَّ الَّذِي فَرَضَ عَلَيْكَ الْقُرْآنَ، لَرادُّكَ إِلى مَعادٍ»؛ آن خدايى كه قرآن را نصيب تو كرد، بزودى تو را بدانجا كه از آنجا گريختى يعنى به شهر مكه برمىگرداند.[قصص 85]
و آيه: «لَتَدْخُلُنَّ الْمَسْجِدَ الْحَرامَ، إِنْشاءَ اللَّهُ آمِنِينَ، مُحَلِّقِينَ رُؤُسَكُمْ، وَ مُقَصِّرِينَ لاتَخافُونَ»؛ بزودى داخل مسجدالحرام مي شويد، انشاءاللَّه در حالى كه سرها تراشيده باشيد و تقصير كرده باشيد و در حالى كه هيچ ترسى نداشته باشيد.[فتح، آيه 27]
و آيه: «سَيَقُولُ الْمُخَلَّفُونَ، إِذَا انْطَلَقْتُمْ إِلى مَغانِمَ لِتَأْخُذُوها، ذَرُونا نَتَّبِعْكُمْ»؛ بزودى آنها كه از شركت در جهاد تخلف كردند، وقتى براى گرفتن غنيمت روانه مي شويد، التماس خواهند كرد: كه اجازه دهيد ما هم بيائيم.[فتح 15]
که این موارد همه محقق شد و خبر غیبی قرآن به وقوع پیوست.
و نمونه های فوق العاده از علومی که بشر بعد از گذشت 14 قرن تازه دارد به آن می رسد.
مثل زوجیت در عالم، اثر انگشت، کرویت زمین (که چند قرن است بشر به آن رسیده است) و جاذبه بین کرات و ...
کانال مذهبی خادم الشریعه
دوستان خودتون دعوت کنید 🔰🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/2573139970C47741049db