➖ سفیهترین انسان
🔻امام علی علیه السلام:
اسْفَهُ السُّفَهاءِ الْمُتَبَجِّحُ بِفُحْشِ الکلامِ
❗️سفيهترين انسانها، دشنام دهندهاى است كه از فحشدادن خود شادمان است.
📚 غررالحكم و دررالحکم، ج ۱، ص ۲۰۵
🔅 ألسَّلاَمُ عَلَيکِ يَا فَاطِمَةَ المَعصُومِة (س) اشْفَعِي لِي فِي الْجَنَّه
🔸 امام جواد علیه السلام :
🔹 من أطاعَ هَواهُ أعطى عَدُوَّهُ مُناهُ.
🔹 آن كه از هوسش پيروى كند ، آرزوى دشمنش را برآورد.
📚 اعلام الدین، ص۹۰۳
🔵 امام جعفر صادق (ع)
💎 ذکرُ المَوتِ يُميتُ الشَّهَواتِ فيالنَّفسِ، و يَقلَعُ مَنابِتَ الغَفلَةِ، و يُقَوّي القلبَ بمَواعِدِالله، و يُرِقُّ الطَّبعَ، و يَکسِرُ أعلامَ الهَوى و يُطفِئُ نارَ الحِرصِ، و يُحَقِّرُ الدُّنيا.
💎 ياد مرگ، خواهشهاى نفس را مىميراند و رويشگاههاى غفلت را ريشهکن مىکند و دل را با وعدههاى خدا نيرو مىبخشد و طبع را نازک مىسازد و پرچمهاى هوس را درهم مىشکند و آتش حرص را خاموش مىسازد و دنيا را در نظر کوچک مىکند.
📚 بحارالأنوار(ط-بیروت)، ج6، ص133، ح32
🔴این ره که ما می رویم به قبرستان است!
🔲مرحوم آیت الله بهلول به بعضی از درس های حوزه اعتراض داشت و میفرمود:
«هرکسی که در حوزه به جایی رسیده،طبق این برنامه ریزی ها پیش نرفته، و این ره که ما میرویم به ترکستان که هیچ به قبرستان است.»
📚منبع:کتاب حضور مطلق،ص 76 اثر حجت الاسلام سید عباس موسوی مطلق
🆔 @feghahat
🔰 انفعال اقتصادی و ظرفیتهای بر زمین مانده اقتصاد ایران
❔ چرا چشم داشتن به خارج راهکار مسائل اقتصادی کشور نیست؟
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی بار دیگر بر مسئلهی معطل نکردن اقتصاد کشور تأکید کردند: «یکی از بدترین مشکلات در کشور همین است که ما اقتصاد را شرطی کنیم. متأسّفانه اقتصاد ما در این چند سال اخیر شرطی است؛ ببینیم چه میشود؛ شش ماه دیگر چه میشود؛ #برجام چه میشود.»
👈 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در یادداشت تحلیلی زیر، خسارت بار بودن انفعال در حوزهی #اقتصاد را مورد بررسی و تحلیل قرار داده است.
🔴 پیامدهای منفی انفعال اقتصادی
۱. بازار داخلی را ملتهب میکند
۲. ابزار تحریم را موثر میکند
۳. قدرت اقتصادی و رقابت را ضعیف میکند
🔸️ ظرفیتهای بر زمین مانده اقتصاد ایران
۱. تسهیلگری در حوزه کسب و کار
۲. توسعه دیپلماسی اقتصادی با همسایگان
۳. تقویت پایههای اقتصاد بدون نفت
🔍 ادامه را بخوانید و نظر بدهید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=44128
💎 اینگونه یار مهدی (عج) شویم
🔻امام صادق عليه السلام:
مَن سَرَّهُ أنْ يَكونَ مِن أصحابِ القائِمِ فَليَنتَظِر وَ لْيَعَمل بِالوَرَعِ
هر كس خوش دارد از ياران امام مهدى عليهالسلام باشد، بايد منتظر باشد و پارسايى پيشه كند.
📚 الغيبة، نعمانى، ص ۲۰۰
💠 مفهوم غیبت در دیدگاه شیعه
✍ «غیبت» در دیدگاه شیعه به معنای ناپیدا بودن در مقابل «ظهور» است و نه به معنای «ناپدید بودن» در مقابل «حضور». در این دیدگاه، غیبت دورهای است که حضرت مهدی ارواحنا له الفداه، در میان مردم هست، ولی ظهور ندارد.
از دیدگاه شیعه، «صاحب الزمان» عنوان ویژهٔ امام غایب است. کسی که برای حواس ظاهری ناپیدا است، ولی او بر اعمال انسانها احاطه دارد.
✅ و زمین هیچگاه از امام معصوم خالی نخواهد ماند. از این رو در فرازی از دعای ندبه میخوانیم؛
🌺 أَيْنَ بَقِيَّةُ اللَّهِ الَّتِي لا تَخْلُو مِنَ الْعِتْرَةِ الْهَادِيَةِ؛
❓كجاست آن باقيمانده خدا كه عالم از عترت هدايت گر خالی نشود؟
🌷 و از سخنان امام علی عليه السّلام به كميل ابن زياد نخعىّ است که می فرماید:
«زمين هرگز از وجود قائمي که براي خدا قيام کند و حجّت حقّ را بر پا دارد خالي نخواهد بود، که آن يا ظاهر و آشکار است و يا ترسان و نهان، تا حجّتها و دلايل روشن پروردگار باطل نشود».
🌹 «لا تَخلُو الارضُ مِن قَائِمٍ للَّهِ بِحُجَّهٍ، اِمّا ظَاهِراً مَشهوراً، اَو خَائِفَاً مَغمُوراً لِئَلا تَبطُلَ حججُ اللَّهِ و بَیِّنَاتُه»؛
📗 نهج البلاغه، کلمات قصار، جمله ۱۴۷.
کودکم برخی رفتارهای غلط دارد که نمی دانم با آن ها باید چه کنم. مثلا هر جا گُل ببیند آن
را می کَنَد. چگونه آن را تنبیه کنم؟
پاسخ:
🔻مشکلات و عادتهاي رفتاري غلط کودکان شرايط سختي را براي والدين ايجاد ميکند، البته بروز اين رفتارها دلايلي دارد که شايد اولين و مهمترين کار پيدا کردن علت يا علل اين رفتارها است.
👈 وقتي كودك اين رفتار را براي به دست آوردن خواستههاي خود و يا به عنوان وسيلهاي براي محک زدن عکس العمل و جلب توجه والدين کرده و در مقابل والدين براي کاهش رفتارهاي غلط کودکان از امر و نهيهاي بي مورد و زياد استفاده ميکنند و يا در مقابل خواسته کودک کلافه و خسته مي شوند اين رفتار کودک تقويت ميشود.
🌹گل کندن بچه چهار ساله موضوعي نيست که در تعامل با دچار مشکل شويد، حساسيت و منع اين کار باعث شدت گرفتن کار شده است، بي تفاوتي و تغافل مانع تکرار رفتار غلط خواهد شد.
☘️عمل به راهکارهاي زير در اصلاح اين رفتار کودک، به شما کمک خواهد کرد :
1. 📌در ابتدا سعي کنيد علت يا عللي احتمالي که بيان شد را شناسايي و آنها را برطرف کنيد.
2. 📌كودكان از نوع برخورد اطرافيان، واكنش بعدي را انجام مي دهند؛ بنابراين شايسته است گاه در مقابل برخي از رفتارها و واكنش هاي او بي تفاوت باشيد تا آن رفتار در وي خاموش گردد؛ زيرا چه بسا توجه شما خود به خود باعث تقويت رفتار در كودك گردد. پس 👈در قبال رفتارهاي غلط تغافل و عکس العمل نشان ندادن بهترين و موثرترين کار براي ترک رفتارهاي غلط است.
3.📌 يکي از مهمترين كار در بر طرف كردن مشكلات رفتاري كودكان، بر قرار كردن ارتباط عاطفي با كودك مي باشد. ايجاد ارتباط عاطفي با كودك نقش پلي بين شما و كودكتان را دارد. تا زماني اين پل بين شما و كودك ايجاد نشده است، تلاش هاي تربيتي شما فايده اي ندارد و به هيچ نتيجه اي نمي رسد. پس در اولين گام بايد تلاش كنيد كه اين پل بين شما و كودكتان بر قرار شود.
4. 📌زماني كه كودكتان شروع به رفتار غلط مي كند، صبور بوده و زود از كوره در نرويد. از چنين فرصت هايي براي آموزش كودك خود بهره گيريد. با آرامش با او صحبت كنيد و به او بگوئيد چگونه براي به دست آوردن خواسته هاي خود بايد عمل كند.
5. زمينه بروز اين گونه رفتارها را در فرزند خود كاهش دهيد.
6. 📌با توجّه به موقعيّتي كه او اقدام به رفتار غلط مي كند، سعي نماييد در برخي از مواقع از روش محروم سازي به جاي تنبيه كلامي و رفتاري براي كاهش رفتار نادرست فرزند خود بهره گيريد. به اين صورت كه پس از اقدام وي به رفتار غلط به او اجازه ندهيد با اسباب بازي هايش بازي نمايد. به او توضيح دهيد كه چرا او را از اسباب بازي هايش محروم شده است. او را از اسباب بازي هايش دور كنيد تا مهلت يابد كه دريابد چرا او را از اسباب بازي هايش، دور نموده ايد ( براي مدت زياد او را از اسباب بازي ها دور نكنيد؛ زيرا در اين صورت فراموش مي كند كه چرا چنين رفتاري با او داشته ايد). به وي بگوييد كه اگر به شما قول دهد كه ديگر اين كار را تكرار نكند او را به محل بازي بر مي گردانيد.
7.📌 همانطور که گفته شد يكي از دلايل تكرار رفتار غلط اين است كه كودك به اين نتيجه ميرسد كه نه تنها رفتار غلط منجر به پيامد بدي نميشود بلكه تقويت هم ميشود. مثلاً والدين گاهي چون حوصله سر و صدا و داد و فريادهاي كودك خود را ندارند، هنگام بروز رفتار غلط از سوي كودك سريع او را به خواستهاش ميرسانند تا او را آرام كنند، در نتيجه كودك ياد ميگيرد براي رسيدن به خواستهاش از اين رفتار استفاده کند. پس بايد مراقب باشيد كه با رفتار خود موجب تقويت رفتار منفي در او نشويد.
8. 📌 اگر بد رفتاري كودك نشانه اعتراض وي است، به او و اعتراضش گوش دهيد؛ زيرا گاه بد رفتاري در بچه ها نشانه اعتراض آنهاست. اين نوعي رفتار تلافي جويانه است كه برخي از كودكان در پيش مي گيرند؛ زيرا احساس مي كنند فقط با اينگونه رفتارها است كه مي توانند نارضايتي خود را نشان دهند.
9. 📌در موارد عدم رفتار غلط، رفتارهاي مثبت كودك مورد تشويق و توجه قرار گيرد. جهت تقويت رفتارهاي مثبت مي توان از جدول رفتاري و امتياز دادن بهره برد .البته با توجه به سن او بايد بيشتر بصورت ديداري باشد تا بتواند بفهمد؛ يعني قرار گرفتن و بالا رفتن امتيازات را ببيند.
10.📌 در مخالفت هاي خود با كودك ، دقت داشته باشيد كه پاي « نه گفتن » خود بايستيد تا كودك تصميمات را جدي بگيرد. جديت و قاطعيت شما ، آرامش و امنيت را براي كودك به ارمغان مي آورد. البته منظور ما از قاطعيت به موقع ، خشونت و ديكتاتوري در برابر فرزند نيست. (در تربيت او كم نه بگوئيد اما محكم).
🎭 پیامبر(ص) این افراد را لعنت کرده است
🔻امام صادق علیهالسلام:
لَعَنَ رَسُولُاللَّهِ(ص) الْمُتَشَبِّهِینَ مِنَ الرِّجَالِ بِالنِّسَاءِ وَ الْمُتَشَبِّهَاتِ مِنَ النِّسَاءِ بِالرِّجَالِ قَالَ وَ هُمُ الْمُخَنَّثُونَ وَ اللَّاتِی یَنْکِحُ بَعْضُهُنَّ بَعْضاً
➖ پیامبر(ص) مردانی که خود را به صورت زن درمیآورند و همچنین زنانی که خود را به شکل مردان درست میکنند را لعنت کرده است. اینان مردان و زنان همجنسبازند.
📚 برقی، احمدبنمحمدبنخالد، المحاسن، ج ۱، ص ۱۱
🔵 حضرت علی علیه السلام
💎 أَنَّهُ کَتَبَ إِلَى رِفَاعَةَ، إنْهَ عَنِ الْحُکْرَةِ فَمَنْ رَکِبَ النَّهْیَ فَأَوْجِعْهُ ثُمَّ عَاقِبْهُ بِإِظْهَارِ مَا احْتَکَر.
💎 حضرت علی علیه السلام به رفاعهبن شداد البجلی قاضی خود در اهواز نوشت، از احتکار جلوگیری کن و هر کس احتکار کرد کیفری دردناکش ده و سپس با بیرون آوردن اجناس احتکار شده، محتکر را به عقوبت برسان.
جامع أحادیثالشیعة (للبروجردی)/ج23/ص344
🔻امام جواد عليه السلام:
مَنِ استَحسَنَ قَبيحا كانَ شَريكا فيهِ .
🔸 هر كس كار زشتى را نيك شمارد، در آن كار شريك باشد.
📚 بحارالانوار، ج ۷۵، ص ۸۲
❌ شبهه و شایعه
مجلس خبرگان اینترنت را فیلتر کرد!!
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_ir
این شبهه در اثر سوپر گاف خبرگزاري دولت براي فرار از مسئوليت قطع اينترنت توسط دولت ایجاد شده است.
ايرنا: مجلس خبرگان مسدود شدن شبكه هاي اجتماعي را تصويب كرده!
پس از انتشار ۱۸ خبر در يك روز توسط ايسنا درباره قطع اينترنت، نسبت دادن تصويب مسدود شدن شبكه هاي اجتماعي به مجلس خبرگان توسط خبرگزاري دولت يك سوپر گاف محسوب مي شود.
ايرنا به نقل از آيت الله سيد احمد خاتمي نوشته: «كميسيون سياسي مجلس خبرگان انسداد شبكه هاي اجتماعي خارجي را تصويب كرده است»
آيت الله خاتمي به اين خبر واكنش جالبي نشان داد و گفت: سواد سياسي و اشراف به قوانين يكي از ضروريات رسانه داري است، من گفتم:
كميسيون سياسي مجلس خبرگان انسداد شبکههای اجتماعی را #توصیه کرده ولي خبر با عنوان «تصويب قانون» درج شده!
🔹 آنقدر غلط بودن آن روشن است كه نياز به تكذيب يا توضيح ندارد. مجلس خبرگان اختيار و وظيفه اي براي قانون گذاري در اين زمينه ندارد. به عبارت دیگر هر گردی گردو نیست و هر مجلسی قانونگذار نیست!!!
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_ir