#میزگرد_سیاسی #جلیلی (۱)
ابتدا از شما دعوت میکنم مجدد این کلیپ را تماشا و به کلیدواژهها دقت کنید.
💠 دکتر سعید جلیلی در این گفتگو به آگاهی، شناخت، تجربه و سابقهٔ ۳۵ ساله در عرصه سیاست خارجی و داخلی که بر مبنای کارنامهٔ علمی و تجربی اوست، اشاره کرد.
🔰 در تبیین شعار انتخاباتیاش (یک جهان فرصت، یک ایران جهش؛ هر ایرانی یک نقشِ باشکوه) گفت این شعار فقط لفظهای قشنگ نیست بلکه همان گفتمان و رویکردی است که بنا دارد در دولتش دنبال کند. شعاری که نگاهِ دقیق و معناداری به عرصهٔ جهانی و گسترهٔ فرصتهاست و تعریف کردن نقشی باشکوه برای هر ایرانی براساس استعداد و ظرفیتی که دارد، با هدف جهش ایران صورت میگیرد که در نهایت به شیرین شدن کام مردم در بهرهگیری از این فرصتها منجر میشود.
🔰 جلیلی کاملاً ثابت کرده که دارای گفتمان و منظومهٔ فکری منسجم و ثابت است، همانگونه که در سال ۱۴۰۰ نیز با شعار «جهاد بزرگ برای جهش ایران» حضور داشت، اکنون نیز بدون تغییر رویکرد و گفتمان، به دنبال همان جهش ایران عزیزمان است. اگر شعارهای انتخاباتی دیگر کاندیداها را بررسی کنید، میبینید اقتضای زمانه در این فاصلهٔ کوتاه سهساله، حتی در شعارشان هم تغییر ایجاد کرده است.
✅ جلیلی با بیان اینکه «تحولات جهانی در حال یک گذار است که برای ما تولید فرصت و اقتدار کرده» بهخوبی شناختِ آگاهانهٔ خود را نسبت به عرصههای منطقهای و جهانی نشان داد. وی به این نکته اشاره کرد که امروز خودِ غربیها میگویند در برخی از مناطق نفوذِ سابق را ندارند، بلکه این ایران است که میتواند در این نقاط تأثیرگذار، نقشآفرین و در معادلات تعیینکننده باشد.
قول معروف | علیرضا رنجبر
#میزگرد_سیاسی #جلیلی (۱) ابتدا از شما دعوت میکنم مجدد این کلیپ را تماشا و به کلیدواژهها دقت کنید.
#میزگرد_سیاسی #جلیلی (۲)
💠 دکتر جلیلی بیان کرد در این گذار تاریخی که از ضعف دشمنان و ارتقای قدرت خودمان بهوجود آمده، فرصتی برایمان فراهم شده که باید از آن استفاده کنیم تا مردم این را در زندگی بچشند. او معتقد است فرصتهای داخلی به ما این امکان را میدهد تا بتوانیم در سیاست خارجی نقشآفرینی کنیم و با استفاده از فناوریهایی مثل هوش مصنوعی و کوانتوم و ظرفیتهای دیگری که در داخل کشور داریم، قدرت خودمان را ارتقا بدهیم و از این رهگذر در مناسبات بینالمللی جایگاه بالاتری پیدا کنیم.
✅ این دومین گفتگوی جلیلی است که او به هوش مصنوعی و علوم نوین مثل کوانتوم اشاره میکند. همین یعنی نگاه راهبردی، عمیق و آیندهنگری در ریاست جمهوری او به چشم خواهد آمد و فراتر از امروز و فردا، به آیندهای دورتر اندیشیده و در انتظار فرصتی است تا بتواند با بهرهگیری از همه استعدادها و ظرفیتهای طبیعی و انسانی، و استفاده از فرصتهای موجود در عرصه جهانی، کاری کند که کام مردم از جهش ایران شیرین شود.
🔰 یکی از کارشناسهای برنامه اشاره میکند که برنامههای جلیلی برای پیشرفت کشور، یک افق اساسی را منعکس میکند. گرچه در ادامه با توضیحاتی طولانی که منجر به تذکر مجری شد، از دستاوردهای عملی و کارنامه دکتر جلیلی پرسید. آقای جلیلی در پاسخ به این سؤال و نیز در دیگر صحبتها، به موارد متعددی از دستاوردهای اجرایی در کارنامه و سابقه خودش اشاره کرد. او بارها و بارها مصادیق و موارد متعددی از اینکه برنامهاش عملیاتی و اجرایی و امتحانپسداده است را ذکر میکند که هر انسان منصفی را به تأمل وامیدارد.
✅ برای نمونه، از دستاوردی که در عرصه هستهای و افزایش غنیسازی به ۲۰٪ برای مردم کشور بهوجود آمده گفت. اینکه در همان زمان، بیمارانی نیاز به داروی خاصی داشتند که تحریمها مانع واردات بود، اما با غنیسازی ۲۰٪ در کشور خودمان توانستیم دارو تولید کنیم و جمعیتی حدود یکمیلیون نفر از این دستاورد بهرهمند شدند.
🔰 این دستاوردها فراوان است که آقای جلیلی به برخی از آنها اشاره میکند که در موارد مهمی مستقیماً مدیریت کرده یا در برخی دیگر نقشی اساسی در پیشرفت و رسیدن به آنها ایفا کرده است. این دستاوردها در عرصههای مختلف از امنیت تا علم و تکنولوژی، مسکنسازی، صنعت نفت، پتروشیمی، واردات و صادرات بوده است.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
قول معروف | علیرضا رنجبر
#میزگرد_سیاسی #جلیلی (۲) 💠 دکتر جلیلی بیان کرد در این گذار تاریخی که از ضعف دشمنان و ارتقای قدرت خو
#میزگرد_سیاسی #جلیلی (۳)
💠 نکته مهم کارنامه جلیلی این است که اگر برنامهها و تجربیاتی که تاکنون در مقامی غیر از ریاست جمهوری داشته و به این نتایج چشمگیر رسیده است، چرا عدهای با دلایل واهی به دنبال آن هستند که جلیلی رئیسجمهور نشود تا مدیریت و به ثمر رساندن این دستاوردها و دیگر پیشرفتها را از دکتر جلیلی مشاهده نکنیم؟
✅ آقای جلیلی همچنین برخلاف نظر اشتباهی که درباره او پررنگ کردهاند که «جلیلی اهل تعامل نیست!»، بارها بیان میکند که دنیا فقط ۳-۴ کشور محدود نیست که ما همهٔ مناسباتمان را با آنها تنظیم کنیم، در حالی که بیشترین نقاط اختلاف را هم با همین چند کشور داریم؛ بلکه دنیا را باید متشکل از ۲۰۰ کشور ببینیم و هرجا فرصتی برای مردم و کشور وجود دارد به دنبال آن برویم.
👌🏻 اتفاقاً نگاه دکتر جلیلی، تعاملیترین رویکرد در میان دیپلماتهاست؛ چرا که همیشه تلاش کرده است تا نقاط تعامل با کشورهای مختلف را پیدا کند و برای بهرهمندی کشور و مردم از آن فرصتهای موجود، بهترین استفاده را انجام دهد. نمونهاش حضور تولیدکنندگان تراکتور یا پیمانکاران برای ساخت مسکن در کشورهای آمریکای لاتین است که تا قبل از مدیریت او، نگاه تعاملی با این کشورها وجود نداشت.
✅ دکتر سعید جلیلی در این گفتگو بیان کرد که «فردای ریاست جمهوری، شروع عملیات بر مبنای برنامه است؛ که البته در ۳ سال گذشته در دولت شهید رئیسی شروع شده است». این یعنی رویکردِ ایشان در ادامهٔ مسیرِ مثبت و سازندهٔ شهیدِ جمهور است و با مدیریت و پیادهسازی برنامه دقیق و کارشناسیشدهای که خودش نسبت به تمام زوایای آن اشراف کامل دارد، جهش ایران را شاهد خواهیم بود.
💠 تفاوت مهم و اساسیِ جلیلی با تمام رؤسای جمهورِ قبلی و حتی شهیدِ جمهور عزیزمان، و دیگر کاندیداهای ریاستجمهوری که تاکنون - چه با برنامه، چه بدون برنامه - به میدان انتخابات آمدهاند، این است که جلیلی همراه با تیم دولت سایه، چندین سال به مطالعه و بررسی و آسیبشناسی طرحها و برنامههای مختلف پرداخته و نسبت به آنچه بناست در ریاست جمهوری انجام دهد، اشراف کامل و دقیقی دارد. جلیلی اینگونه نیست که بخواهد فردای رئیسجمهور شدن، عدهای را بهخط کند تا برایش برنامه بنویسند یا از برنامههای دیگران استفاده کند. او اینگونه نیست که هر طرح و برنامهای نزدش آورَند و به نظرش خوشایند بود، بگوید «بروید اجرا کنید» تا در میدان عمل با آسیبها و چالشها روبرو شود، که گاهی نیز تبعات سنگینی بر کشور و مردم تحمیل کند.
👆🏻 همین نکات، جلیلی را یک سر و گردن بالاتر از دیگران و در ترازی شاخص و بینظیر قرار داده است. گرچه کارنامهٔ سوابقش نیز تجربههای عملیاتی مثبت که حاصل مدیریت او بوده است را نشان میدهد.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
#با_مردم #پزشکیان (۱)
♦️ دکتر مسعود پزشکیان که به صاف و صادق بودن شناخته میشود، در برنامهٔ با مردم عجیب ظاهر شد. شاید محل تصویربرداری دفتر نمایندگی مجلس باشد، ولی چیدمان و آن مبل راحت قرمز رنگی که بر آن نشسته، و حتی نوع نشستن آقای دکتر که پا روی پا انداخته، فقط یک چیز را نشان میدهد و آن هم سبک لاکچریِ مدیریت اوست. گویا آن کتابهای نفیسِ اشعار شاعرانِ نامدار ایران و آن تزئینات در صحنه، حرفهای صادقانهٔ پزشکیان مبنی بر مثل مردم زندگی کردن را نفی میکند.
🔰 آقای پزشکیان از دستفروشی و بلالفروشی در نوجوانی و جوانیاش تا تحصیلات پزشکیاش را تعریف کرد و دلیل اینکه رشته پزشکی را انتخاب کرده، این اعلام کرد که میخواسته به حکومت سابق وابسته نباشد و دهانش باز باشد تا حق را بگوید (این را به خاطر داشته باشید) و اگر حکومت از او خوشش نیامد یا خواست او را اخراج کند، علم و مهارت داشته باشد و بتواند راحت در هر نقطهای از ایران خدمتگزار مردم باشد. البته ایشان پس از انقلاب اسلامی، مسیر خدمت به مردم را در جایگاههای ریاست دانشگاه علوم پزشکی، وزارت بهداشت، نمایندگی مجلس و اکنون در شرف ریاست جمهوری طی کرده است.
✴️ دکتر پزشکیان از سهمیه نگرفتن خودش در تمام این سالها میگوید. از ماجرای خانههایی که در دولت خاتمی به وزرا میدادند و او نگرفته است؛ خانههایی که حتی برای تماشای آنها رفته است، درحالیکه به او میگفتند هر کدام را که بخواهد با او کنار میآیند. ولی آقای دکتر از این سهمیههای دولتی استفاده نکرده است.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
قول معروف | علیرضا رنجبر
#با_مردم #پزشکیان (۱) ♦️ دکتر مسعود پزشکیان که به صاف و صادق بودن شناخته میشود، در برنامهٔ با مردم
#با_مردم #پزشکیان (۲)
🔻 آقای پزشکان از این سخن گفت که در همان زمان به او زمینهای هکتاریِ آیندهداری را در منطقهٔ لواسان و کنار سد لتیان پیشنهاد دادهاند؛ ولی او هیچ وقت سهمیه نگرفته است. این صداقت دکتر پزشکیان جای تقدیر دارد و جای سؤال! که جناب دکتر مگر نهاینکه بنا بود حق را بگویید؟ آن هم در حکومت پهلوی این تصمیم را داشتید؛ چطور در جمهوری اسلامی که بنایش عدالت است، شما چنین تبعیض، بیعدالتی و توزیع سهمیهای را دیدید و همان زمان حق و عدالت را که از امیرالمؤمنین(ع) آموختهاید بر زبان نیاوردید؟ یا اساساً چطور با چنین دولتی کار کردید که با مردم صادق نبود؟ و اما امروز که از حق و صداقت سخن میگویید، چرا همان رفقای سهمیهبگیرِ دیروزتان دارند بساطِ سفرهٔ جدید را آماده میکنند تا با شما بر سر سفره بنشینند و حقِ مردم مظلومی که از آنها دم میزنید را بخورند؟!
🔻 آقای پزشکیان دلیل اینکه عدهای از مردم بهخصوص جوانان از حکومت زده شدهاند را خشونت و گرفتاری و بدرفتاری سیستم حکومت میداند؛ البته خودشان هم میدانند که دلیلش همان سهمیهخوریهای همپیالههای دیروز و امروز خودشان است اما اگر اینها را به زبان بیاورند، رأی نخواهند آورد.
🔰 واقعنگری دکتر پزشکیان در این بیانش که «نمیگویم آمدهام تا همه مشکلات را برطرف کنم ولی امیدوارم با همراهی، مشارکت و کمک مردم بتوانیم تغییر ایجاد کنیم» و اینکه وعدهٔ گل و بلبل شدن نمیدهد، قابل تحسین است. البته اگر چنین نباشد که بعداً بگویند «خواستم، اما نشد (یا) نگذاشتند».
♦️ آقای پزشکیان در این برنامه نیز، هم از ضربالمثل ترکی استفاده کرد، هم آیه و حدیث نهجالبلاغه نقل کرد و هم از کلمات انگلیسی بهره برد تا جمعی میان قومیت و دین و نخبگان بهوجود بیاورد. همین رفتارش میتواند بخشی از جامعه را با او همراه کند. علاوهبر اینها، او بیعدالتی و تبعیضها را ناشی از رفتار و عملکرد مسئولین عنوان کرد که موجب جدایی بخشی از مردم از حکومت شده است. وی همچنین به این اشاره کرد که «آن دختری که روسری به سر ندارد، اگر ما مداخله کنیم بدتر میشود؛ باید در عمل ثابت کنیم، نه با گرفتن و زدن».
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
قول معروف | علیرضا رنجبر
#با_مردم #پزشکیان (۲) 🔻 آقای پزشکان از این سخن گفت که در همان زمان به او زمینهای هکتاریِ آیندهدار
#با_مردم #پزشکیان (۳)
✴️ پزشکیان در یک کلام، کاملاً تلاش خود را بر صحبتهای اینچنینی متمرکز کرده است تا با بیان سخنانی ساختارشکنانه در موضوعات چالشی که بخشی از جامعه خوشش میآید، به تعداد آرای سبد خویش اضافه کند. موضوعاتی مثل حجاب الزامی، گشت ارشاد، فیلترینگ، قومیتها و...، یکی از داغترین صحبتهای آقای دکتر خواهد بود. البته برخی از کاندیداهای دیگر نیز مستعد چنین صحبتهایی هستند. بالاخره باید هر کدام به هر شکلی که میتوانند بخشهایی از جامعه را به سمت خود مایل کنند تا به کرسی ریاستجمهوری برسند.
◽️ آقای پزشکیان رویکرد داخلی خود را تلاش برای وحدت و نگاه یکسان داشتن به مردم، و رویکرد خارجیاش را تعامل سازنده با همه دنیا مطرح کرد.
🔰 او حتی از بحثها و انتقادهای دوطرفهای که با نوهاش دارد یا از حضور در ورزشگاه همراه با نوهٔ خود، جهت تماشای مسابقات فوتبال تیم تراکتور نیز سخن گفت.
🔹 ایشان همچنین از این گفت که مسئولین هم باید با مردم سر یک سفره بنشینند نه اینکه مردم سفره تنگتری داشته باشند و مسئولین برای خودشان سفره فراختری دست و پا کنند. او کلام خود را با درخواست از مردم به پایان رساند: «دعا کنید تا آخر صادق باشیم و راستگو».
💠 ساخت برنامه کمی ضعیف بود؛ هم صحنه و طرز نشستن، و هم تدوین نامناسبی داشت. نامرتب بودن بیان و ارائه موضوعات به چشم میخورد؛ مثلاً بین صحبتهای جدی، ناگهان با خنده درباره بحث با نوهاش و تماشای مسابقه فوتبال میگوید. گاهی اوقات بهنظر میآید شبیه مصاحبه بوده است که در تدوین، پرسشِ سؤالکننده حذف شده است.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
هدایت شده از بصیرت محور
20.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرازی از دعای عرفه
التماس دعا از همگی💔
#بصیرت_محور
📍 http://Eitaa.com/basirat_mehvar
هدایت شده از بصیرت محور
گریه ی رسول خدا(ص)
بر مظلومیت مسلم بن عقیل💔
#بصیرت_محور
📍 http://Eitaa.com/basirat_mehvar
یکی از دعاهای روز عرفه، دعای چهلوهفتم صحیفه سجادیه است. امام سجاد(ع) در فرازی از این دعا به مسئله مهمی اشاره میکند که همان درس بزرگ امامت در قالب دعاست. آن امام بزرگوار به ضرورت وجود امام در هر زمان و وجوب اطاعت از او میپردازد که برای هر مسلمان مؤمنی مایه تفکر و هدایت است.
در این ماه عزیز و روزهای باعظمت ذیحجه که ماه امامت و ولایت است، این فرازهای نورانی دعای حضرت زینالعابدین(ع) را مرور کنیم:
💠 خدایا، تو دینت را در هر زمان و هر دیار بهوسیلهٔ امامی که او را نشانهٔ خود قرار دادهای، بهپا داشتی و او را رشتهٔ متصل بین خود و مردم و وسیلهای بهسوی خشنودی خود قرار دادهای، و اطاعت از او را بر مردم واجب و از نافرمانی او برحذر داشتهای، بلکه امر به پذیرش اوامر و دوری از تخلف او فرمودهای؛ بهگونهای که هیچکس حق تقدم بر او و عقب ماندن از او را ندارد؛ همو که موجب نگهداری پناهندگان، پناهگاه مؤمنان، دستگیرهٔ متمسکان و نور جهانیان است.
💠 خدایا، شکر نعمت خود را به ولیّ خود قسمت گردان و همانند آن امام لطف خود را نصیب ما بفرما، و قدرت امامت یاری شده و پیروزی آسان برای او فراهم کن و با تکیهگاهی توانا و محکم، توانا ساز و تواناییاش را برقرار بدار و بازوان او را تقویت گردان و با دیدهٔ عنایت خود او را مراعات کن.
💠 و در پناه خود حفظ بنما و با ملائکه و لشکریان خود یاریاش بفرما و بهواسطهٔ او، دستورها و حدود و آیین سنتهای رسول خدا را بر پا دار و سنتهایی را که ظالمان در تباه کردن آن کوشیدهاند، احیا بفرما، و زنگار جور و ستم را از سر راه خود بردار و مشکلهای آن را برطرف کن و عدولکنندگان از راهت را برگردان و کسانی را که مانع مقاصد تو میباشند و در گمراهی مردم میکوشند، بهوسیلهٔ او نابود گردان.
💠 خدایا، جانب امام معصوم را برای بهرهمندی دوستان و اولیای خود قرار بده و قدرت او را بر دشمنانش مسلط و گسترده بگردان، و رأفت و رحمت و تمایل و مهربانی او را نصیب ما بفرما، و ما را شنوای فرمان، پرتلاش در جلب خاطر و کوشا در دفاع و یاری از او بگردان؛ بهگونهای که مایهٔ قرب به تو و رسول گرامیات باشد.
💠 خدایا، درود خود را بر دوستان امامان نثار بفرما، آنان که با مقام آن بزرگواران آشنایند و راه آنان را میپیمایند و پیرو فرمان و دستآویز رشتهٔ هدایت و متوسل به ولایت آنان هستند و اقتدای به آنان نموده و تسلیم فرمان و کوشا در اطاعت آنان میباشند و منتظران ایام ظهور آن ولیّ تو هستند که چشمانشان بهسوی آن بزرگواران دوخته است؛ درودی بس مبارک و پاکیزه و فزاینده در هر صبح و شام.
💠 خدایا، بر امت اسلام و ارواح آنان درود فرست و امور آنان را بهوسیلهٔ تقوا، از پراکندگی نجات ده و زندگی آنان را از راه تقوا سامان ده، و آنان را بهسوی خود متمایل گردان و آنان را بپذیر، که تو پذیرندهٔ توبه و مهربان و بهترین بخشندگانی و ما را نیز همراه با آنان در منزلگاه سلامت و اطمینان جای ده، به رحمت و رأفتت، ای مهربانترین مهربانان.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
#میزگرد_سیاسی #قالیباف (۱)
💠 دکتر محمدباقر قالیباف با حضور در برنامه میزگرد سیاسی به بیان دیدگاهها و رویکردهای سیاست خارجی و داخلی خود پرداخت؛ در حالیکه آقایان کاظم غریبآبادی و علی فکری، او را بهعنوان مشاور همراهی کردند.
🔰 آقای قالیباف همچنان در زمینه رفتارهای رسانهای نسبت به سایر کاندیداها پیشتاز است و بهدرستی از کلام و بیان خود برای سخن با مردم و ارتباط چشمی و نگاه به دوربین استفاده میکند. البته باید توجه داشت که این محاسن رفتاری، مثل مستحبات در مقابل واجبات است؛ چهاینکه ما پیش از این رئیس جمهوری داشتیم که ست رنگی لباس و ریش خود را چنان اهمیت میداد که به اقتدار و عزت و سلامت مدیریت در دولتش اهمیت نمیداد. یا مثلا آن بازیگر اروپایی که تمام کنشهای رسانهای حرفهای را بلد بود، وقتی رئیسجمهور شد، با ندانمکاریهایش مملکتش را درگیر جنگ کرد و هنوز نمیتواند از آن نجات یابد. پس بیش از ظواهر به عمق مبانی و راهبرد باید اهمیت داد.
🔹 دکتر قالیباف مقدمه برنامه را به تبیین اصول دیدگاه خود در زمینه سیاست پرداخت و همه دستگاهها را در مقابل دستگاه دیپلماسی قرار داد که نشان از اهمیتدادن او به دستگاه دیپلماسی و وزارت خارجه است. او حکمرانی در سیاست خارجی را به تنظیم روابط معنا کرد فارغ از اینکه ارتقا پیدا کند یا کاهش؛ بلکه مهم این است که حداکثر منافع و حداقل هزینه را برای کشور داشته باشد.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
قول معروف | علیرضا رنجبر
#میزگرد_سیاسی #قالیباف (۱) 💠 دکتر محمدباقر قالیباف با حضور در برنامه میزگرد سیاسی به بیان دیدگاهها
#میزگرد_سیاسی #قالیباف (۲)
💠 دکتر قالیباف رویکرد خود را که بهترین رویکرد برای کشور میداند، «آرمانگرایی واقعبینانه» مطرح کرد. وی همچنین سه اصل «عزت، مصلحت و حکمت» را امور مهمی دانست که باید پیگیری شود.
♦️ آقای قالیباف در این برنامه نیز چندینبار با تکیه بر کارنامه و سابقه اجراییاش، خود را مدیری کارآمد و قوی اعلام کرد؛ در همان ابتدا گفت: «باور من این است که مدیریت قوی و مدیر قوی و آگاه که هم کارنامه داشته باشد و هم برنامه داشته باشد و شجاعت تصمیمگیری و تنظیم روابط و تصمیم نهایی و نهایی کردن موضوعات را داشته باشد که اقدام بکند و کار را پیش ببرد».
مجدد تأکید میکنم پررنگکردن هر کدام از کارنامه یا برنامه، بهنوعی تقلیل جایگاه ریاستجمهوری از هر دو جهت است؛ چرا که رئیسجمهوری توانمندتر است که هم قدرت مدیریت و تصمیمگیری او سنجیده شده باشد، و هم برنامهٔ دقیق و حسابشده، و اشراف کامل بر آن برنامه داشته باشد.
🔰 قالیباف راهبردهای سیاست خارجی دولتش را در دو محور اعلام کرد: ۱. اقتدار منطقهای که با «ارتباط با همسایگان»، «تقویت محور مقاومت» و «تأمین امنیت و ثبات در منطقه» قابل تحقق دانست؛ ۲. انتفاع اقتصادی که آن را در «تقویت هاب منطقهای در مسیر حمل و نقل جادهای، ریلی، دریایی و هوایی»، «انرژی و صدور کالاهای خدمات عمومی» و «رفع تحریم» پیگیری خواهد کرد.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
قول معروف | علیرضا رنجبر
#میزگرد_سیاسی #قالیباف (۲) 💠 دکتر قالیباف رویکرد خود را که بهترین رویکرد برای کشور میداند، «آرمان
#میزگرد_سیاسی #قالیباف (۳)
🔰 آقای قالیباف به این شبهه که وقتی ریاست مجلس را برعهده دارد، اخلاق حرفهای اقتضا میکرد در همان جایگاه به خدمت خود ادامه دهد، چنین پاسخ داد که به دنبال آن حرکت انقلابی که در مجلس شروع کرده بودند و امتدادش در دولت سیزدهم شکل گرفت و با همکاری مجلس و دولت به برنامه هفتم توسعه رسید، برای اینکه آن حرکت انقلابی ادامه یابد و مسیر شهید رئیسی پیگیری شود، لازم دانسته تا در عرصه انتخابات ریاست جمهوری حاضر شود. او میگوید: «من با اقتدار و گرفتن ۱۹۸ رأی رئیس مجلس شدم، جایگاه مطالبه داشتم ولی از راحتطلبی فرار کردم و بهجای مطالبهگری، خودم را در معرض پاسخگویی و زحمت قرار دادم». ایشان همچنین با اشاره به سوابق و کارنامه ۴۵ سالهاش در عرصههای گوناگون، اعلام کرد: «دقیقاً اخلاق حرفهای را رعایت کردم و نسبت به این کار، هم آگاهی و هم تجربه و هم کارنامه دارم».
🔻 این سخنان دکتر قالیباف از جهتی بدین معناست که عزیزانی که از جبهه انقلاب کاندیدا شدهاند را بهنوعی انقلابی یا در جهت آن حرکت انقلابی نمیداند که به آن اشاره کرد؛ در حالی که عزیزان انقلابی حاضر در میدان هم جهتگیری و رویکردشان انقلابی است و هم اذعان به ادامهٔ راه شهید رئیسی میکنند که این جای تعجب است آقای قالیباف سخن از اجماع میگوید اما کاندیداهای مکتبی و انقلابی را در جهت حرکت و مسیر انقلابی نمیداند. شاید هم تعبیرشان از حرکت انقلابی، مسیر سیاسی خاص خودشان باشد.
🔰 دکتر قالیباف به این سؤال که آیا امکان کنارهگیریاش بعد از مناظرهها وجود دارد یا نه؟ چنین پاسخ داد که «حتماً جبهه انقلاب باید قبل از ۸ تیر به یک فرد برسیم. این عقلانیت، این گذشت، این محبت، حتما در جبهه انقلاب وجود دارد و این اتفاق خواهد افتاد».
♦️ از آنجا که آقایان زاکانی و قاضیزاده از اقبال کمتری نسبت به دیگران برخوردار هستند، احتمال زیادی وجود دارد که به نفع جبهه انقلاب کنارهگیری کنند؛ اما سؤال اساسی اینجاست که وقتی آقای قالیباف نیت کنارهگیری و انصراف به نفع دکتر جلیلی ندارد، چرا از اجماع و وحدت سخن میگویند؟ به نظر میرسد با ابراز این سخنان بهدنبال افزایش هزینه برای طرف مقابل هستند که یا مجبور به کنارهگیری شود یا اگر در صحنه بماند، او را متهم به قدرتطلبی و خودخواهی کنند.
✴️ اصل حضور آقای قالیباف پس از کسب جایگاه ریاست مجلس، در صورتی که اجماع و وحدتِ شکلگرفته، موجب کنارهگیری ایشان شود، مورد انتقاد جدی است چرا که منجر به صرف هزینههای تبلیغاتی فراوان از سوی او و طرفدارانش و متحمل کردن بیتالمال مسلمین در ضبط و پخش برنامههای انتخاباتی شده است؛ و در صورت عدم اجماع نیز، تبعاتی از جمله تکرار انتخابات ۱۳۹۲ محتمل است که همچنان نقد و اشکال به اصل حضور دکتر قالیباف برقرار میماند.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸