eitaa logo
قول معروف | علیرضا رنجبر
209 دنبال‌کننده
121 عکس
38 ویدیو
5 فایل
به قول معروف «بپرس تا بدانی» 🌱 که آدمی از نپرسیدن در نادانی بماند... ✨اندیشیدن، برترین عبادت‌هاست✨ 🔹راه گفت‌وگو: 🆔 @Ali71R13 🔸پیام ناشناس: 💠 https://daigo.ir/secret/449727837 📜 احادیث روزانه: ♦️https://eitaa.com/Qmar71H
مشاهده در ایتا
دانلود
آقای قاضی‌زاده به حرف‌های تکراری برخی از کاندیداها که جنبه شعاری دارد، اشاره کرد و به برنامه خودش برای راهکارهای جزئی گفت. او تأکید دارد که باید دست از سر مردم برداریم و آنها را با تغییرات قوانین و بخشنامه‌ها آزار ندهیم. او گفت ما باید کاری کنیم که مردم با ایجاد رقابت بتوانند کالای مورد نیاز خود را با قیمت مناسب پیدا کنند.
آقای قالیباف، پزشکیان و پورمحمدی را مخاطب قرار داد و با استناد به برنامه هفتم از لزوم انسجام و تقویت فرهنگ گفت. همچنین با اشاره به شعار دولت قاضی‌زاده به نقش و اهمیت خانواده در برنامه هفتم اشاره کرد و گفت قانون هست و باید قانون را اجرا کنیم. قالیباف به هدر رفتن منابع در حوزه انرژی گفت و از لزوم یک مدیریت قوی در رأس کار گفت که اشاره به خودش بود.
با خواندن حدیثی شروع کرد و با اشاره به تحریم‌ها، از لزوم شفافیت گفت. همچنین لزوم اجرای FATF و تلاش برای رفع تحریم‌ها و پیوستن به روندهای جهانی گفت. صحبت‌های پزشکیان در رد طرح‌ها و برنامه‌هایی بود که برخی می‌گویند این کار را می‌کنیم پس چرا تاکنون نشده است.
آقای جلیلی با اشاره به ظرفیت‌های نخبگان و فناوری‌های موجود در کشور، اظهار داشت که هم می‌توان جذب سرمایه کرد هم به افزایش رشد کمک کرد. او به لزوم دانش و آگاهی نسبت به فرصت‌ها و موانع اشاره و بر تشخیص اولویت‌ها در تصمیم‌گیری تأکید کرد.
زاکانی علاوه‌بر متانتی که در کلام و بیان خود دارد، ابتدا به نقد دیدگاه قالیباف پرداخت. بعد با نقد صحبت‌های پزشکیان به کنایه گفت که تعجب می‌کنیم که چطور شما نامزد ریاست جمهوری شده‌اید. آقای زاکانی هم در تراز کارشناسی سخن می‌گوید و هم در بیانش انسجام، اتقان، نظم و بهم‌پیوستگی وجود دارد.
آقای پورمحمدی اصل برنامه‌های پنج‌ساله را زیر سوال برد. او چالشی‌تر از همه وارد صحنه مناظرات شده است و می‌گوید چرا باید برنامه‌ای که یک دولت و مجلس دیگری، با عقیده و رویکرد مخالف با ما تصویب کرده‌اند را اجرا کنیم. تندی و عصبانی شدن او، میخی بر تابوت هویت سیاسی‌اش در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری است.
سوالات مرحله دوم مناظره با موضوع مشارکت مردم - برای جهش تولید، در زمینه سرمایه‌گذاری و مشارکت مردم دارید؟ - رویکرد رئیس جمهور برای مردمی کردن اقتصاد چه چیزی می‌تواند باشد؟ - چرا دولت به وظیفه خودش در تنظیم‌گری اقتصاد نپرداخته است؟ - تدبیر شما برای باز کردن دست بخش خصوصی و محدود کردن بنگاه‌های دولتی و خصولتی در اقتصاد چیست؟ - و... نوع مطرح شدن سوالات بسیار نامناسب است. پشت سر هم پرسیدن و پخش کلیپ‌های ضبط‌شده سوالات کارشناسان در مناظره ناکارآمد است. شاهدش پراکنده‌گویی و نامرتبط پاسخ دادن کاندیداها به این سوالات است.
ابتدا از کارشناسی صحبت نکردن برخی عزیزان انتقاد کرد و سپس به شفاف‌سازی اقتصاد در بورس تأکید کرد. بخشی از مسائل کشور از قبیل زیرساخت‌ها را وظیفه دولت دانست. او همچنین از عدم‌رقابت دولت با بخش خصوصی گفت.
بهره‌وری را بر سرمایه‌گذاری ارجح دانست و گفت اگر درست مدیریت کنیم، از همین منابع موجود فعلی می‌توان بهترین بهره‌وری را به دست آورد. به مواردی از جمله نقدینگی اشاره کرد که می‌توان آنها را درست مدیریت کرد تا به بهره‌وری رسید.
او همچنان به مواردی از بررسی‌های سازمان‌های جهانی اشاره کرد. رویکرد پزشکیان، جهانی‌سازی است براساس آنچه مجامع بین‌المللی طی کرده‌اند. تکیه بر تجربیات بین‌المللی دارد. او همچنان با ارائه بخشی از محفوظات خود از احادیث، به بیان دیدگاه و نظراتش می‌پردازد. وی همچنین به کار کارشناسی و اهمیت به نظرات کارشناسان و آگاهان تأکید دارد. به‌نوعی ناآگاهی و کارشناس نبودن خودش را ابراز می‌کند.
جلیلی همچنان در تراز یک کارشناس آگاه و با نپرداختن به اشخاص، به نقد دیدگاه‌ها می‌پردازد. روحیه اخلاقی او با تأیید برخی دیدگاه‌های سایرین، رفتاری شایسته در مناظره است. او عرصهٔ مناظره را زمینه‌ای مناسب برای انتخاب رویکرد بهتر برای ریاست جمهوری توسط مردم می‌داند و می‌گوید دولت مقتدر، دولت مشرف به مسائل و دولت آگاه، باید بداند آنچه که می‌گذرد چیست.
دولت مقتدر را خدمتگذار مردم می‌داند. زاکانی در حالی‌که متانت خود را حفظ می‌کند با نام‌آوردن از قالیباف و پزشکیان و پورمحمدی به نقد برخی نظرات آنها می‌پردازد. در زمینه موضوع مطرح‌شده می‌گوید طبق اصل ۴۳ دولت باید شرایط لازم را برای همه مردم فراهم کند. همچنین به مبالغی که به شهرداری بازگردانده است اشاره کرد. او همچنین با مثال زدن از دوران کرونا، به نوع مواجهه با تحریم انتقاد کرد و گفت ابتدا باید از داخل تحریم را خنثی کنیم، در کرونا تحریم بودیم، واکسن تولید کردیم و اثر تحریم‌ها در این زمینه خنثی شد.