هدایت شده از اصحاب انقلاب
🇮🇷تقاضای محاکمه حسن روحانی🇮🇷
به دلیل چوب حراج زدن به ذخایر ارزی و طلای کشور
جناب آقای رئیسی لطفا هرچه سریع تر ؛ آقای روحانی را محاکمه ، بازداشت و مجازات کنید
1⃣ پرده اول:
امام خامنه ای در۲۲ مرداد ۹۷:
همین قضیّهی ارز و سکّه و این حرفهایی که این دو سه ماهه پیش آمد، خب، مبالغ زیادی -حالا گفتند #هجده_میلیارد_دلار، اسکناس موجودِ ارز؛ برای کشور ما که در تهیّهی ارز مشکل داریم و ارزها و پول های خودمان را هم نمیتوانیم از خارج وارد کشور کنیم و سخت است، هجده میلیارد رقم بالایی است- بر اثر بعضی از بیتدبیریها و بیتوجّهیها، آمد دست افرادی که از آن #سوءاستفاده کردند. یک نفری یک کالایی را ثبت سفارش کرد، یک کالای دیگر آورد؛ یک چیزی را درخواست کرد برای یک مقصودی، ارز را در آنجا مصرف نکرد؛ گفت میخواهم مسافرت بروم، نرفت؛ ارز را، یا آوردند -یک تعداد معدودی- استفاده کردند، یا به قاچاقچی فروختند [و او] ارز را برداشت برد خارج، یا به کسی فروختند که آن را احتکار کرد و نگه داشت تا گران بشود و بیاید به قیمت دو برابر و سه برابر بفروشد و به ثروت بادآورده [برسد]؛ خب اینها #مشکلات_مدیریّتی است؛ این ربطی به تحریم ندارد. مسئولین محترم کشور، به این معنا اذعان دارند؛ قبول دارند که مشکلِ اینجوری هست؛ بنابراین بسیاری از مشکلات از این قبیل است. مشکلات، مربوط به نحوهی مدیریّت ما و نحوهی سیاستگذاریِ اجرایی ما است.
ارز را یا سکّه را وقتی که بهصورت غلط تقسیم میکنند، این دو طرف دارد: یکی آن که میآید این را میگیرد و مثلاً فرض کنید قاچاقچی است یا به قاچاقچی میفروشد؛ یکی آن که این را میدهد.
ما همهاش داریم دنبال آن کسی که «میگیرد» میگردیم -مفسد اقتصادی، قاچاقچی-
درحالیکه تقصیر عمده متوجّه آن کسی است که «داد»؛
"" او "" را باید دنبال کرد.
در این کاری که اخیراً قوّهی قضائیّه شروع کرده که کار درستی است، دنبال این هستند. نه اینکه بیخود زید و عمرو را متّهم کنند؛ نه،
لکن بالاخره یک تخلّفی انجام گرفته، یک خطای بزرگ انجام گرفته. نمیگوییم هم «خیانت»؛ زبان بنده اینجور نمیگردد که راحت بگوییم فلانی یا فلانکَسها #خیانت میکنند؛ نه، امّا بالاخره خطا کردند و خطای مهمّی کردند که ضررش به مردم برگشت.
وقتی اینجور قیمت ارز ترقّی پیدا میکند -یعنی قیمت ریال میآید پایین- خب برای آن کارمندی که روزمُزد است یا حقوق اندکی دارد، دیگر چیزی باقی نمیماند. قیمت ریال وقتی آمد پایین، قیمت پول ملّی وقتی آمد پایین، مشکلات همین میشود که ملاحظه میکنید. خب، این یک نکته که بنابراین، تحریمها اثر دارند -نه اینکه اثر ندارند- امّا عمدهی تأثیرِ سوء، مربوط به نحوهی اقدام ما و مدیریّتها است.
2⃣ پرده دوم:
در تاریخ 17 تیر 1396 ، ری تکیه ، عضو ارشد شورای روابط خارجی آمریکا: « امروز مأموریت دولت آمریکا آن است که برای شروع محتمل یک جنبش اعتراضی که می تواند سبب بی ثباتی نظام جمهوری اسلامی تا مرز فروپاشی شود ، برنامه و طرح ریزی کند . این کار نه فقط به " خالی کردن خزانه جمهوری اسلامی " نیاز دارد ، بلکه به یافتن راه هایی جهت قدرتمند کردن مخالفین داخلی آن هم نیاز دارد . برنامه ریزی برای همه این کارها ، باید همین امروز آغاز شود چرا که وقتی بحران شروع شد ، برای اینکه آمریکا بازیگر جریان بشود ، بسیار دیر خواهد بود .»
3⃣ پرده سوم:
وحید مظلومین معروف به سلطان سکه در ۲۳ آبان ۹۷ اعدام شد. (مردم می پرسند چرا کسی که راه را بر سوء استفاده امثال این فرد باز کرده محاکمه نمی شود؟)
4⃣ پرده چهارم:
احمد عراقچی ، معاون ارزی بانک مرکزی ، بعد از بازداشت در اعترافاتش می گوید "من با این کار مخالف بودم ، اما نمی دانم آقای روحانی با چه استدلالی دستور انجام این کار را داده بود!!" . یعنی دستور انجام این کار ، توسط شخص آقای حسن روحانی صادر شده بود.
⏹ نتیجه گیری:
آقای رئیسی رئیس محترم قوه قضائیه!
وقتی حسن روحانی در راستای پیاده کردن این توطئه آمریکایی ، در خرداد و تیر ماه 97 ، به میلیاردها دلار ارز و نیز هفت میلیون قطعه سکه طلای خزانه کشور ، چوب حراج زده و بخش قابل توجه آن را در اختیار دلالان و رانت خواران و باندهای مافیایی قرار داده است. در نتیجه ، قیمت دلار تا حدود 12 هزار تومان افزایش یافت و قیمت سکه نیز به بیش از چهار میلیون تومان رسید و اغلب کالاهای مورد نیاز روزمره مردم نیز گران شد؛ تعلل بیش از این صحیح نیست و ما از شما میخواهیم که آقای روحانی را به دادگاه فراخوانده و ایشان را بازداشت و محاکمه کنید. چرا که به حکم قطعی رهبر انقلاب جرم کسی که این ارز ها و سکه ها را با تخلف و غیر قانونی توزیع کرده ، بسیار بیشتر است به استناد سبب اقوی من مباشر. لذا مقتضی است با ایشان به شدید ترین وجه برخورد قانونی کنید.
اصحاب انقلاب:
@a_enghelab
هدایت شده از میز نیوز
حلقه وصل:
📝 «سیدامیر سیاح» در یادداشتی نوشت:
🔸 در طول حدود 15 سال بعد از جنگ، دولت عادت داشت نوروز هر سال درصدی کمتر از نرخ تورم، به قیمت بنزین اضافه کند، یعنی هر سال قیمت واقعی بنزین را عملا ارزانتر میکردند. این مساله در کنار چند برابرشدن خودروها، تغییر فرهنگ جابهجایی به سوی خودروهای شخصی، به تدریج پدیدههایی نظیر اتلاف وقت و اعصاب شهروندان در ترافیکهای شدید، آلودگی هوا، قاچاق سوخت ارزان یارانهای به خارج و ناچارشدن کشور به پرداخت مبالغ هنگفتی ارز برای واردات بنزین را از اوایل دهه80 وارد اقتصاد ایران کرد. در میانه دهه80، با تصویب تبصره13 قانون بودجه، بسته سیاستی جدیدی با اولویت راهکارهای غیرقیمتی تصویب شد که خلاصه آن این بود: تقاضا برای بنزین کم شود، عرضه بنزین زیاد شود و الگوی مسافرت درونشهری هم از خودروی شخصی به حملونقل عمومی هدایت شود. در اجرای این راهبرد، با سهمیهبندی بنزین توسط سامانه کارت سوخت، از سال ۸۶ رشد مصرف بنزین مهار شد و قاچاق خروجی آن تقریبا از بین رفت. حمایتهای دولتی به جای استفاده خودروی شخصی (یارانه سوخت)، به شبکه حملونقل عمومی پرداخت شد که در نتیجه، علاوه بر گسترش سریع مترو در تهران و سفارش ساخت مترو در هفت کلانشهر، خطوط بیآرتی، ترمینالهای ون و تاکسی به طور مویرگی در اطراف ایستگاههای مترو و پایانههای بیآرتی ایجاد شد و شبکه حملونقل عمومی درونشهری شکل گرفت و قرار بود تا سال 1391 این شبکه آنقدر کارآمد شود که برای شهروندان بصرفد به جای خودروی شخصی، از حملونقل عمومی سریع و ارزان و راحت استفاده کنند و در آن زمان، سهمیه سوخت خودروهای شخصی به تدریج کم شود و به صفر برسد و کمکم از خودروهای پرمصرف، خودروهای لوکس، مالیات هم گرفته شود.
🔸 متاسفانه در میانه راه، در سال 89 دولت ناگهان اجرای تبصره 13 (قانون توسعه حملونقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت) را تقریبا کنار گذاشت و به طرح هدفمندی یارانهها مشغول شد. از سال 92 هم با استقرار دولت آقای روحانی، هر بسته سیاستی که با ابتکار مجلس هفتم و دولت دهم اجرا شده بود (از جمله کارت سوخت)، مورد تمسخر قرار گرفت و کنار گذاشته شد. متاسفانه دولت آقای روحانی نه بسته سیاستی قانون توسعه حملونقل عمومی را درست اجرا کرد و نه مانند دولتهای اصلاحات و سازندگی، نرخ بنزین را سالانه افزایش داد و درواقع 6 سال، هیچ کار مشخصی نکرد و توصیههای خیرخواهانه اقتصاددانان را هم یکسره نادیده گرفت. اجرای سهمیهبندی بنزین و تعیین نرخ دوم برای بنزین هرچند از روی اجبار بیپولی و جبران کسر بودجه صورت گرفته اما حداقل یک گام در راه درستی است که سال 86 شروع شد و قرار بود تا سال91 یارانه بنزین را فقط محدود به حملونقل عمومی کند و از مصرف بنزین در مواردی (مثلا در ایام بارانی یا داخل کلانشهرها یا خودروهای لوکس و...) انواع مالیات و عوارض تنظیمگر هم بگیرد. این مسیر درست قابل پیمودن و هدف آن هنوز هم قابل تحقق است. درست است بهخاطر لجبازی این دولت، اقتصاد ایران به دلیل کنارگذاشتن کارت سوخت، در این سالها ضربه خورد و میلیونها لیتر به جیب باندهای قاچاق رفت، اما عقبنشینی دولت از اشتباه و بازگشت بهسوی مسیر درست، جای خوشحالی و تبریک دارد به شرطی این گام، با گامهای بعدی تکمیل شود که عبارتند از:
🔺 تعیین سهمیه بنزین به ازای هر فرد ایرانی بهجای هر خودرو و ایجاد سامانه عرضه و فروش سهمیه اضافه
🔺 پرداخت بخشی از یارانهها برای توسعه و کارآمدسازی شبکه حملونقل عمومی
🔺 تعیین زمانبندی برای کاهش سهمیه خودروهای شخصی همزمان با افزایش کارآمدی سیستم حملونقل عمومی
🔺 حذف سهمیه خودروهای لوکس و گرانقیمت و اعمال عوارض و مالیات بر مصرف سوخت آنها
🔺 ازسرگیری اسقاط خودروهای پرمصرف و کهنه و جایگزینی آنها با خودروهای دوگانهسوز
🔺 نظارت سامانهای بر توزیع سهمیه سوخت شبکه حملونقل عمومی.
🔸 روشن است که دولت در طول 6 سال گذشته بیتدبیری کرده و روشن است که اگر این دولت بخواهد مانند بقیه تصمیمات اقتصادیاش، سهمیهبندی را هم ناقص اجرا کند، افتضاح دیگری در کارنامه اقتصادیاش ثبت خواهد کرد. میتوان کناری ایستاد، آیه یأس خواند و انتقاد کرد که چرا الان؟ چرا دیر؟ چرا کج؟ میتوان به دولت بهخاطر اشتباهات قبلیاش فقط سرکوفت زد و جامعه را ناامیدتر کرد؛ اما خوشمان بیاید یا نیاید، آقای روحانی تا 1400 رییسجمهوری ماست، پس اگر موفق شود، به نفع کشور ماست. حال که درباره بنزین یک گام درست برداشته، کمکش کنیم تا موفق شود. از همین یک گام تشکر کرده و دولت را تشویق خیرخواهانه کنیم تا در مسیر درست گامهای بعدی را هم بردارد.
#افزایش_قیمت_بنزین
#بنزین
#مصرف_سوخت
#سوخت
#اقتصاد
#سید_امیر_سیاح
@ansoyesiasat
هدایت شده از سوغات قائنات « زعفران، زرشک، و انواع خشکبار و ادویه»
یه چیز جالب بگم که کلا از خودمون ناامید بشیم👇
سه نفر توی جلسه حضور داشتن که دو تاشون به گران شدن بنزین رای دادن که اون دو تا لاریجانی و روحانی بودن که هر دوتاشون رو ما رای دادیم ولی اونا به ضرر مردم کار کردن.
اون یکی که رئیسی بوده رو رهبر انتخاب میکنه و اونم به نفع مردم با گرانی مخالفت کرده.
بریم یه خورده توی خلوت فکر کنیم که توی انتخابات دقیقا حرف کی رو داریم گوش میدیم. از این ژست های روشنفکری دائما منتقد هم دست برداریم و یه مقدار خودمون رو سرزنش کنیم.
@persiantwiter
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
⛔️ ایران در حال تست بی سر و صدای اینترنت بومی!
اپلیکیشن های پیام رسان ایرانی مانند ایتا، بله، گپ و سروش مستقل از شبکه جهانی فعال هستند.
وب های تحت سرور ایرانی همگی فعال هستند که توسط مرور گر پارسی جو (parsijoo.ir) امکان دسترسی به آنها وجود دارد،
در حالی که گوگل، یاهو و... مسدود شده است
سیستم ایمیل های گوگل و یاهو و... مسدود شده اند اما ایمیل ها ایرانی هدهد hod.ir، میهن میل mihanmail.ir، چاپار chmail.ir و النون elenoon.ir در حال فعالیت هستند.
@gharar_a
🔴 آرامشی که هدیه گرفته ایم/سپاس از حافظان امنیت/ماجرای شیراز...
این 2روز یکی از خبرنگاران ما در شیراز، حجم خشونت و رذالت آشوبگران براش غیر قابل باور بود و از اون همه خرابکاری که حتی به مراکز علمی و خیریه ها هم رحم نمی کردن تعجب کرده بود.
اما وقتی بهش گفتیم تاکنون حدود 100 نفر بازیگردان و لیدر میدانی فقط تو شیراز شناسایی و دستگیر شدند، براش منطقی شد.
متأسفانه سرشاخه های متصل به منافقین و سلطنت طلب ها بعد از اینکه نتونستند در سایر استان ها کار خاصی انجام بدن، به شیراز منتقل شده بودن(یعنی غیر بومی بودن) که اونجا رو به آشوب بکشن و الحمدالله دیشب 100 نفرشون دستگیر شد.
نکته جالب در آشوب های این 2روز حضور زنان لیدر بود. زنانی که مسئولیت انتشار اخبار و فیلم ها رو داشتند و گاهی باعث متشنج شدن بیشتر میشدند.
به عنوان مثال زنها دنبال درگیری با نیروهای پلیس بودن تا بتونن با درگیری و سروصدا هیجان بیشتری به مردها(نامرد) بدن و برخی موارد در نزدیکی پایگاه ها و کلانتری ها، نقش بیشتری رو ایفا میکردن تا جوان ها احساساتی تر بشن و بتونن نقشه های تخریب رو به درستی اجرا کنند.
الحمدلله فضا تحت کنترل نیروهای حافظ امنیت هست و از دیشب پاسداران انقلاب اسلامی جهت کنترل بهتر شرایط وارد میدان شدند و دیشب در کمتر از 2ساعت تمام آشوبها رو ابتدا کنترل و سپس سرشاخه ها رو با شگردهای خاصی دستگیر و آرامش رو به شهرها هدیه کردند.
از نیروهای انتظامی و امنیتی که این 48 ساعت بدون خستگی و بدون منت در خدمت آرامش مردم بودند، سپاسگزاریم 🌸
🔸️ اما نباید فراموش کرد که نحوه اجرای مدیریت #بنزین_روحانی، این آشوب و بلوا رو سر شهرهای آرام کشورمون آورد و باید مسببین مواخذه شوند.
ان شاء الله
🔴جناب مطهری! این شمه ای از روحیه جوانمردانه ولایت بود! / رفتار اخیر رهبری را باید درس عملی همه مسئولان کشور و نمایندگان مجلس باشد!
✔️علی مطهری نماینده مجلس در خصوص حمایت مقام معظم رهبری از تصمیم سران قوا مبنی بر افزایش قیمت سوخت گفت:"نفس فرمایشات مقام رهبری یک کار جوانمردانه بود. ایشان مسئولیت این تصمیم را پذیرفتند و خودشان را در معرض انتقادات قرار دادند. ایشان از تصمیم شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا حمایت کردند تا وحدت داخلی خدشه دار نشود و آرامش به جامعه برگردد."
🔹جناب مطهری! همه رفتار و کردار مقام معظم رهبری در جایگاه ولایت، برگرفته از روحیه جوانمردی است به شرط اینکه نگاه سیاسیونی چون شما ، نگاهی دینی و انقلابی باشد تا آن را به عینه به نظاره بنشینند!
🔹جوانمردی مشخصه ولایت است و این را می شود در برهه های مختلف از جانب امامین انقلاب مشاهده کرد و بعد از امام عظیم الشأن بارها از سوی رهبر معظم انقلاب در مقابل دیدگان بوده است. در قائله فتنه قائم مقام رهبری در دهه 70 و پس از آن فتنه 78 و دوران اصلاحات و یا در دوران ریاست جمهوری معظم له تمکین در برابر نظر امام و قبول شخصی به عنوان نخست وزیر که با او مشکل داشت.
در سال 88 نیز نگاه معظم له در دفاع از رأی ملت یک نگاه جوانمردانه بود در حالی که برخی از سیاسیون و خواص مورد حمایت شما، حرکاتی ناجوانمردانه کردند و بر آتش فتنه دمیدند و هنوز هم حاضر به پذیرش اشتباه نیستند.
🔹آن سال هم رهبری خود را در معرض انتقادات قرار داد تا جمهوریت نظام لطمه نبیند تا امثال مطهری ها همچنان بتوانند بر کرسی ها قانون گذاری لم داده و از فتنه گران آن سال به بهانه مختلف حمایت کنند!
🔹رهبری پای قانون ایستاده است و اجرای دقیق مُرقانون را فدای احساسات و فشارهای سیاسی زودگذار نمی کنند! رهبری در حمایتشان از سران قوا باز هم این پیام را دادند که ایشان حامی قانون است و همه مسیرها باید از طریق قانونی حل گردد و نه از طریق جنجارهای سیاسی و یا احساسی!
🔹رهبری مسئولیت تصمیمی را پذیرفتند که چندسال پیش با یکدنگی دولت مورد حمایت امثال مطهری و لیست امید نشینان مجلس به بهانه فسادزا بودن متوقف شد!
🔹رهبری با حمایتشان به مسئولان از جمله شخص رئیس جمهور این درس را داد که هر کاری که در مملکت اگر قرار است انجام گیرد باید از کانال کارکارشناسی و مسیر قانونی صورت گیرد و نه رفتارهای انتخاباتی و احساساتی و از سر عصبانیت! نه مانند کاری که جناب روحانی و تیم اقتصادی ایشان چندسال پیش در توقف کارت سوخت و نرخ بنزین انجام دادند! و یا سخنرانی احساسی و دشمن شادکن روحانی در یزد!
🔹رفتارها و عملکردهای رهبری در طول مدت رهبریشان بویژه در مواقع بحرانی، منشوری از عملکرد مدبرانه و جوانمردانه است که چه خوب می شد اگر سرلوحه خواص پرمدعایی قرار می گرفت که از خواص بودن فقط ژست آن را با خود یدک می کشند!
🔹جناب مطهری! به خوبی اشاره کردید که اقدام رهبری برای حفظ وحدت داخلی بود تا آرامش به جامعه بازگردد ، پس بهتر است این رفتار رهبری برای شما و همکاران مجلسی تان و رئیس جمهور و دیگران مسئولان همانند چند واحد عملی دانشگاهی باشد تا با خود مرور کنند که با سخنان و نطقهاییی وحدت را مخدوش و آرامش را از جامعه سلب ننمایند!
#علی_صالحی_زاده
💠کانال خبری - تحلیلی #پلاک :👇
🌐 @pelakdez
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🌹شهید مبارزه با اشرار و آشوبگران
♦️پاسدار شهید مرتضی ابراهیمی، از نیروهای سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران در درگیری روز گذشته با منافقین و آشوبگران در ملارد به شهادت رسید.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از تریبون مستضعفین
⭕️سرکوب اغتشاشگران همراه با تریبون دادن به مردم معترض
🔹طرح سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین که در اصل وجودش تقریبا میان همه کارشناسان اتفاق وجود دارد اما نقدهای کارشناسی و فنی به شیوه اجرای آن و زمان اجرای آن وجود دارد و باید میان نخبگان و کارشناسان طرح و بررسی شود و مقامات مسئول در شورای هماهنگی اقتصادی نیز به آنها گوش فرا دهند تا همانطور که رهبرمعظم انقلاب فرمودند هرچه می شود از فشار بر مردم کمتر بشود، مساله ای مهم و درخور تامل تبعات اجتماعی آن و فضای شنیده شدن حرف مردم منتقد و معترض به این طرح و مصوبه است.
🔹هنوز فراموش نکرده ایم که بعد از آشوب های دی ماه ۹۶ و اتمام آن فتنه که هرچند نقش عوامل خارجی در آن کاملا بارز و روشن بود اما اصل اعتراضات مردمی به وضعیت نامناسب معیشتی و اقتصادی بود که در اغتشاش ها دیده نشد و به فراموشی سپرده شد. بعد از فروش کردن آشوب های دی ماه ۹۶ بنا شد مکانی مشخص شود با تامین امنیت نیروهای انتظامی و امنیتی مردم بتوانند مطالبات خود را بیان کنند و دچار حاشیه و انحراف و اغتشاش نیز نشود. هرچند به این طرح هم انتقاداتی وارد است اما با گذشت زمان همان نیز به فراموشی سپرده شد.
🔹اکنون نیز با افزایش ناگهانی قیمت بنزین آن هم بدون درنظرگرفتن پیوست های رسانه های و اقناع مردم و همچنین حمایت های جبرانی قبل از اجرای طرح، شاهد اعتراضات و البته اغتشاشاتی در کشور هستیم. که مانند گذشته با دو مساله مواجه هستیم.
🔺اولا آنچه از صحنه اغتشاشات و اطلاعاتی که مقامات امنیتی ذکر کرده اند برمی آید افرادی در پوشش مطالبات مردمی که وابستگی های روشنی به گروهک منحوس منافقین و جریانات ضدانقلاب دارند، وارد میدان شده و دست به آشوب و اغتشاش و آتش زدن بانک ها و تخریب اموال عمومی زده اند. اتفاقی که نیروی انتظامی و دستگاه های امنیتی باید با قاطعیت تمام با اینگونه اقدامات ضدامنیت ملی برخورد کنند و نگذارند امنیت کشور و مردم دچار چالش شود. اشرار و اراذلی که نه تنها امنیت را از مردم می گیرند بلکه مسیر صحیح مطالبات مردمی را منحرف می کنند و به اموال عمومی کشور نیز آسیب می زنند. ذره ای مماشات و سهل گیری با این جریانات ضدانقلاب آشوب طلب چیزی جز خسارات به بار نخواهد داشت.
🔺دوما اما از طرفی آنچه که این میان باید برای مسئولین و سران قوا قابل اهمیت باشد ترمیم شکاف اجتماعی موجود و شنیدن حرف های منتقدین و معترضین مردمی است، که اکنون صفوف خود را از آشوب گران ضدانقلاب جدا کرده اند. مردم نجیبی که زیربار مشکلات اقتصادی و معیشتی قرار دارند و در تمامی صحنه های حساس انقلاب نیز تکیه گاه اصلی کشور هستند و به میدان آمده اند اما نسبت به عملکرد مقامات دولتی انتقادات جدی دارند. مردمی که صاحبان انقلابند، اما تریبونی برای بیان دردها و مطالبات خود ندارند.
🔺حاکمیت باید مسیر صحیحی برای شنیدن حرف های مردم طراحی کند. در درجه اول صداوسیما موظف است به میان مردم رفته و مطالبات و انتقادات مردم را نسبت به طرح مذکور و اعتراضات معیشتی مردم را بازتاب دهد. اگر صداوسیما و رسانه های دولتی تریبون مردم نباشند، بی بی سی و رسانه های ضدانقلاب خود را در جایگاه تریبون مردم جا خواهند زد و مسیر صحیح مطالبات مردمی را نیز منحرف خواهند کرد.
🔺دولت و دستگاههای اجرایی نیز باید به فورا به فکر تدبیری باشند تا مردم بتوانند در جایی اعتراضات منطقی خود را بیان کنند. از کارگران تا معلمان و توده های مردمی که صدایشان سهم ناچیزی در تصمیم گیری ها دارد.
🔺جدای از این ها نهادهای انقلابی، ائمه جمعه، مساجد و پایگاه های بسیج نیز باید در خط مقدم باشند و اماکن و تریبون های خود را تریبون دردها و مطالبات به حق مردمی کنند. و مسئولین را دعوت کنند تا در برابر مردم پاسخگوی عملکردهای خود باشند.
🔺مسئولین و متولیان امر باید هرچه سریعتر به فکر چاره ای برای یک سیستم گسترده برای شنیده شدن حرف ها و انتقادات مردمی باشند و در کنار آن نیز سطح تحمل و انتقادپذیری خود را بالا ببرند. که اگر چنین فضایی مهیا گردد ضدانقلاب و آشوب گران نیز امکان جولان نخواهند داشت و موجبات افزایش اعتماد عمومی در کشور را نیز در پی خواهد داشت.
✅ @teribon
هدایت شده از تبیین
🔴 حمایت رهبری معظم انقلاب از طرح سهمیهبندی بنزین؛ نکات و ملاحظات مهم
🔸 در مورد چرائی حمایت رهبری معظم از تصمیمات شورای سران قوا، سخنان دیروز رهبری معظم کاملاً روشن و بدون ابهام است. هرچند در این زمینه میتوان به نکاتی اشاره کرد:
🔺۱. در مورد طرح سهمیهبندی و افزایش قیمت بنزین، باید بین سه محورِ #اصل_طرح ؛ #زمان_طرح ؛ #شیوه_اجرای آن مرزبندی کرد. همان طور که رهبری عزیز فرمودند اصل طرح دارای پشتوانه کارشناسی قابل اعتنا است. (مواردی چون کاهش فاصله طبقاتی، جلوگیری از مصرف بیرویه و سرسامآور سوخت، کمک به دهکهای پایین جامعه و... از جمله فواید این طرح است که ادله کارشناسی جدی دارد.) اما در زمینه شیوه و زمان اجرای طرح، قطعاً نقاط ضعف جدی و بزرگی دیده میشود.
🔺۲. تاکید رهبری بر #خوشبینی به تصمیم سران سه قوه در کنار انذار ایشان به دولت جهت جلوگیری از افزایش قیمتها، کاملا معنادار و مهم است. اتفاقا اعتراضات هیجانی سبب ایجاد جو روانی کاذب و افزایش قیمتها خواهد شد. بهعلاوه تاکید بر #خوشبینی، نه از روی سیاسیکاری است بلکه توصیهای مهم به همگان در #سیاستورزی_خدامحور است.
🔺۳. (مهم) حمایت صریح رهبری از طرح مذکور با وجود تاکید چندباره ایشان که از لحاظ کارشناسی بنده کارشناس نیستم، یک پیام فوقالعاده ارزشمند را به عموم نخبگان و تصمیمگیران و البته مردم فهیم ایران میرساند. این پیام آن است که ساختار نظام جمهوری اسلامی بر مبنای تصمیمات #کارشناسیمحور قرار دارد و مهمترین رکن حاکمیتی نظام از اجرایی شدن تصمیمات کارشناسیِ تحول آفرین دفاع مینمایند. به عبارت دیگر نشان داده شد چه در این دولت و چه دولتهای قبلی و آینده، اگر عزم و اراده کارشناسی، پایهای برای جراحیهای اقتصادی #تحولآفرین و مبنایی وجود داشته باشد، ایشان تمام قد دفاع مینمایند. اقتصاد مقاومتی با چنین پیش زمینه مدیریتی قابل اجرا است.
🔺۴. حمایت رهبری از مصوبه سران قوا، به معنی #فداشدن رهبری یا تصمیم منفعلانه نیست. بلکه نشانه #اقتدار نظام و ضرورت استحکام ساختارهای تصمیمگیری کشور است. نظام وقتی تصمیمی میگیرد از این میزان اقتدار برخوردار است که آن را عملی سازد و نارضایتی برخی طبقات مردمی که اتفاقا در این مورد، یک برداشت و احساس اشتباه است (معظم له فرمودند؛ خیال میکنند به ضررشان است) نباید مانع اجرایی شدن یک تصمیم قانونی و کارشناسی باشد.
ب
🔺۵. بدون تردید فرمایشات بسیار دقیق، بهنگام و سنجیده رهبری معظم انقلاب تاثیر انکارناپذیری در مدیریت و هدایت ذهنی گروهها و طبقات مختلف مردمی، وحدت و انسجام نیروهای دولتی، قضایی، نظامی و انتظامی داشته است. ریزش شدید بدنه مردمی و افول تحرکات اشرار نشان داد؛ فرمایش ایشان بازدارندگی قاطعی در محاسبات اشرار و اغتشاشگران داشته است.
🔺۶. با وجود مسموع بودن مخالفت مسالمتآمیز و آزادی نقد و حتی اعتراض، باید توجه کرد با وجود #فرصتطلبی سرویسهای بیگانه دشمن، گروههای برانداز و معاند منافقین، سلطنت طلب و.... اصولا زمینه عملی این موضوع فعلا وجود ندارد و تجربه نشان داده اعتراضات مسالمت آمیز توسط سوءاستفادهگران معاند شبکهای به اغتشاش حاد و شرارت خشن منتهی میشود.
📚 عضو کانال راهبردی #تبیین شوید:
️http://eitaa.com/joinchat/1033961472C8a1cc59c8c
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
🔻 با توجه به مسدود بودن شبکههای مجازی خارجی
🔺 و لزوم رساندن اخبار و تحلیلهای مختلف
🔻 به فعالان فضای مجازی، لطفا
🔹کانال حجت الاسلام حمید رسایی
🔹(نماینده ادوار هشتم و نهم مجلس و مدیر مسئول هفتهنامه ۹ دی)
🔺 در ایتا را به دوستانتان معرفی کنید:
🔸کانال حمید رسایی در ایتا👇
@rasaee
🔸کانال هفته نامه ۹ دی در ایتا👇
@noheday
هدایت شده از اصحاب انقلاب
به نام خدا
✍ #حجت_الاسلام_رحمت_الله_معظمی
یکی از کارهای لازم در بحث سهمیه بندی سوخت، ارائه تحلیل های درست به مردم و پرهیز از یک سو نگری است.
با این هدف و برای کمک به جامع تر شدن تحلیل ها، چند نکته مهم در این باره عرض می شود:
1⃣- بدون شک زمان و شکل سهمیه بندی غلط بوده و اینکه آیا این کار عمدی بوده یا غیر عمدی باید مورد بررسی واقع شود؟
2⃣- بحث انتخابات مجلس و ترس غربگرایان و وابستگان دولت و مفسدان، از اینکه آیا ردصلاحیت می شوند یا نه؟ و استفاده از این شرارت ها برای فشار بر شورای نگهبان نیز به عنوان یک احتمال باید مورد توجه قرار گیرد.
3⃣- عصبیت جمع کثیری از مدیران و مفسدان از رییس محترم قوه قضاییه و تلاش شان برای کم کردن سرعت و قاطعیت این قوه با مفسدان نیز باید مورد توجه باشد به خصوص بازداشت وابستگان به رییس جمهور و دولت.
از طرفی کسانی که در این ماه ها محاکمه شده اند، غالبا دارای باندهای فساد و نفود در فضای رسانه هستند.
4⃣- طرح آمریکایی ایجاد اغتشاش در کشورهای شیعی و محور مقاومت با هدف:
اولا) نشان دادن فاصله بین مردم و مقاومت
ثانیا) کم کردن فشار بر رژیم کودک کش صهیونیستی و عربستان سعودی و دیگر مهره های استکبار
و لزوم کشاندن این فضا به ایران نیز مطلب قابل تأملی است.
5⃣- این اتفاقات نشان داد عملکرد وزیر ارتباطات در چندسال اخیر، استقلال کشور را در فضای مجازی کاملا آسیب پذیر کرده است و تعیین کننده خط فکری برخی جوانان، رقاصه ها و چند نفر بی سواد شده اند.
که حضرت آقا در جمع بسیجیان در ورزشگاه آزادی نسبت به این موضوع هشدار دادند.
6⃣- حضور و قدرت تعیین کننده نیروی مقدس بسیج موضوعی است که تحسین همگان را باعث شده است که اگر بسیج نبود هیچ قدرت دیگری نمی توانست این گونه با صلابت فتنه ها و فتنه گران را تبخیر کند که باید تقویت بسیج و افتخار به حضور در نیروی بسیج برای حوزویان را سبب شود.
7⃣- اینکه با وجود گذشت دو سال از اغتشاشات سال ۹۶ هنوز با یک اشاره دشمن، به راحتی چند صد نفر شرور، با هم شبکه می شوند را باید
از نیروهای اطلاعاتی و امنیتی پرسید
که نوع اشراف شان بر این افراد شرور چگونه بوده آن هم در برخی شهرها که سال۹۶ هم این حوادث تکرار شده است ،
لااقل در آن شهر ها تدابیر لازم اتخاذ میشد!!!
8⃣- جمعیت جوانان حاضر در شرارت ها که غالبا غافل و اصلاح پذیرند نشان دهنده تعطیلی فعالیت های فرهنگی تربیتی با فرماندهی! امامان جمعه در آن شهرها بوده
و رخوت یا سوء مدیریت حوزه های علمیه آن شهرها و رها کردن امر تربیت مسجل است.
9⃣- اینکه تصمیم اخیر تا چه اندازه به تصمیمات به ظاهر محیط زیستی نهادهای بین المللی (تفاهم نامه پاریس) مربوط است نیز از نکات مورد غفلت تحلیل گران است.
0⃣1⃣- شکست های پی در پی دولت مانند برجام و مذاکره و... و نیاز به انحراف اذهان از این شکست ها مطلب قابل توجه دیگر است.
1⃣1⃣- یکی شدن دو جریان انحرافی اصلاح طلب و اصولگرا در سطح سرکرده ها، به خاطر
تلاش عدالت خواهان در رسوا کردن چهره های وجیه دو جریان
عزم جدی قوه قضاییه
و شکستن انحصار رسانه از جانب جوانان انقلابی
نیز از نکاتی است که لازم است مورد توجه باشد.
و بدون تردید این دو گروه در آینده ریشه فتنه های دیگر خواهند بود.
2⃣1⃣- نادیده گرفتن نقش فرقه های ضالّه در فتنه ها از سوی نهادهای مربوطه در حکومت اسلامی (بهاییت، صوفیه، تشیع لندنی من جمله صادق شیرازی) و غفلت متولیان از این مهره های استکبار مسئله ای خطرناک است.
در پایان؛
🌀 موضع گیری و اظهار نظر حضرت امام خامنه ای در این باره نباید اینگونه تفسیر شود که با این بیانات دیگر کسی نباید اظهار نظر و ارائه تحلیل در این موضوع داشته باشد.
( باید توجه داشت فرامین ایشان حجت شرعی است.
و معظم له در سکوت و بی عملی نهادهایی که موظف به اقدام بودند،
با ایثار و شجاعت برای جلوگیری از سقوط دولت و جلوگیری از بالا رفتن هزینه ها برای مردم به این قضیه ورود پیدا کردند.)
🔹 ایشان به خاطر اصل لزوم این طرح برای حفظ سرمایه نفت، بحث آلودگی هوا، جلوگیری از قاچاق، اصلاح الگوی مصرف و...
🔹و احترام به انتخاب های پخته یا ناپخته! مردم و ساختار موجود
🔹 احترام به نظرات کارشناسی
🔹 و نیز جلوگیری از گسترش شرارت ها و...
اصل تصمیم را حمایت فرمودند.
❌ اما اگر مجلس خبرگان رهبری به سخن حضرت آقا مبنی بر لزوم حضور در مناسبات توجه می کرد و در این قضیه ورود فعال داشت و اگر مجلس شورای اسلامی (که بدترینِ مجلس های انقلاب است) به وظیفه خود عمل می کرد طرح مذکور بدون آسیب به مردم و با مقدمه و تدبیر انجام می پذیرفت.
نکات فوق، برای کمک به جمع بندی ها و اقدام بهتر ارائه شد.
والسلام
اصحاب انقلاب:
@a_enghelab