💠 دو عامل اجتماعی و اقتصادی موتور محرکه فضای مجازی
🔸دبیر شورای عالی فضای مجازی بر اهمیت دو عامل اجتماعی و اقتصادی به عنوان موتور محرکه فضای مجازی تاکید کرد.
💡مشروح خبر:
http://majazi.ir/news/94842-دو-عامل-اجتماعی-اقتصادی-موتور-محرکه-فضای-مجازی.html?t=اخبار
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
🔰برگزاری نشست سالانه کامستک با شبکههای سیزدهگانه علمی و فناوری کشورهای اسلامی
🔹دبیرکل شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام در نشست مجازی سالانه کامستک با شبکههای سیزدهگانه علمی و فناوری کشورهای اسلامی از ارائه خدمات نوین این سازمان بینالمللی دانشگاهی خبر داد و تقویت ارتباطات موثر با سایر شبکههای علمی و فناوری را در جهت پیشبرد علمی جهان اسلام خواستار شد.
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
🔻اهداف انقلاب اسلامی باید متناسب با فضای مجازی بازخوانی شود
✔️دکتر کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: هدف اصلی حکمرانی فضای مجازی اداره کشور بر اساس ارزش ها و شعارهای انقلاب اسلامی است، بنابراین اهداف انقلاب اسلامی باید متناسب با فضای مجازی بازخوانی شود.
✔️امروز سخت ترین حکمرانی را آمریکایی ها در فضای مجازی دارند و به صراحت هرگونه تهدید در فضای سایبری را پاسخ می دهد. متاسفانه ما این مسئله را جدی نگرفتیم و با صورت بندی های غلط، فضای مجازی را رها کردیم.
✔️حکمرانی متاثر از فضای مجازی با ویژگی هایی نظیر شبکه ای شدن، همه جایی و همه زمانی، اجتماعی بودن، پلتفورمی بودن و غیر تغییر کرده و بر مباحثی از قبیل حکمرانی شبکهای، دیجیتال، تعاملی و غیره شکل گرفته است.
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
☑️ حضور ۹ هزار مبلّغ دفتر تبلیغات اسلامی در فضای مجازی
🔹حجت الاسلام شیخ الاسلامی معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفترتبلیغات: ضمن شناسایی ۹ هزار مبلّغ در فضای مجازی و فعالیت جدّی ۲۵۰۰مبلغ در این عرصه، قریب به ۲۰نوع حمایت را برای این نوع مبلغین درنظر گرفته ایم که حمایت مادی آخرین نوع آن است.
🔹راه اندازی شهر مجازی به عنوان یک شبکه ارتباطی بین مبلغان شیعه در جهان، از اقدامات صورت گرفته در معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی قم
🔹 مدیریت فضای مجازی با منطق فضای حقیقی ممکن نیست،منطق فضای مجازی را باید بیاموزیم، در رابطه با فضای مجازی با نگاه سازمانی کار بجایی نخواهد رسید، باید با نگاه تشکیلاتی، آتش به اختیاری و کف خیابانی در این عرصه کار کرد.
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
🔰 نشست علمی
💠موضوع: «فضای مجازی و تأثیر آن بر نظام ارتباطات اجتماعی جوامع مسلمان»
🔹 با ارائه: دکتر احمد اولیایی (دکترای فرهنگ و ارتباطات)
📆 تاریخ برگزاری: سهشنبه 7 دی (28 دسامبر)
🕰 ساعت: 10:30
⭕️با توجه به وجود محدودیتهای کرونایی،نشست به صورت مجازی و برخط برگزار خواهد شد.
📌این نشست به زبان انگلیسی ارائه خواهد شد و به حاضرین در جلسه که خلاصه ای از نشست به زبان فارسی، یا انگلیسی یا عربی ارائه نمایند، گواهینامه به زبان انگلیسی از طرف «مرکز ملی فضای مجازی» اعطاء خواهد شد.
🌐 پیوند ورود به نشست:
اینستاگرام:
https://b2n.ir/w55836
با ترافیک رایگان:
https://heyatonline.ir/heyat/3491
#نشست_علمی #بین_الملل #جهان_اسلام
✅دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
🌐 آیا جامعهی جهانی، متاورس را میپذیرد؟
✅ متاورس نیز مانند هر پدیدار فناورانهی دیگر، علیرغم همهی شایستگیهای فنیاش تنها در صورتی مجال بروز خواهد یافت که جامعهی کاربران بالقوه، پذیرای آن باشد. به نظر میرسد که بیم و امیدها در این باره، پذیرش اجتماعی متاورس را در هالهای از ابهام قرار دهد؛ امیدهایی همچون «ارتقاء زیست مجازی در پساکرونا» و بیمهایی همچون «ترس از تبدیل شدن انسانها به ربات!».
📌 تهیه شده در گروه مطالعات بنیادین پژوهشگاه فضای مجازی
💡 مشروح یادداشت:
yun.ir/qhw074
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
🔰حجت الاسلام احتشام امام جمعه موقت کاشان در نشست "شاخص های جهاد تبیین" در دفتر مطالعات اسلامی: استفاده از ظرفیت های گذشته برای امید به آینده از شاخصه اصلی جهاد تبیین است.
🔸 جهاد باید بر مبنای معرفت، بصیرت و شجاعت باشد و استفاده از ظرفیت های گذشته برای امید به آینده شاخصه اصلی جهاد تبیین است.
🔸سه گام تقوا، عقلانیت و جهاد فی سبیل الله در راه تبیین وقایع ضروری است، انسان مومنِ ابزارمند اگر مانند شهید مطهری و امام عظیم الشأن در راه علوم دین غواصی و کنکاش نکند در زندگی موفق نخواهد بود.
🔸 حضرت زهرا (س) شهیده جهاد تبیین بودند، اگر فدک و ذوالفقار را هم بگیرند اما از آبرو و زبان برای جهاد تبیین باید خرج کرد، با کسانی که نقطه آمالشان مالزی، ترکیه و ژاپن است با اسلام مدنظر آن ها نمی توان مقدمات ظهور حضرت مهدی (عج) را در گام دوم انقلاب فراهم کرد.
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
📓 کتاب «حکمرانی در عرصه پنجم: گذار به دیپلماسی سایبری»
✅ کتاب حکمرانی در عرصه پنجم: گذار به دیپلماسی سایبری به عنوان یکی از طرحهای مطالعاتی در زمینه دیپلماسی سایبری در 10 فصل تدوین یافته و هماکنون به صورت مشترک از سوی انتشارات پژوهشگاه فضای مجازی، دانشکده روابط بینالملل وزارت امور خارجه و اداره هماهنگی امور پژوهشی و نشر وزارت امور خارجه در اختیار محققان، پژوهشگران و علاقهمندان مسائل دیپلماسی سایبری قرار گرفته است.
📌 تهیه شده در گروه مطالعات بینالملل پژوهشگاه فضای مجازی
💡 دریافت کتاب:
yun.ir/4t7c98
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
🔻 محدوده فضای مجازی تا جایی باشد که حریمهای حیای زن، پاکدامنی، پاکگویی و پاکشنیدن زن را به هم نزند
🔰حجت الاسلام و المسلمین بهجتپور (مدیر حوزههای علمیه خواهران):
🔸وقتی که از حضور خانمهای طلبه در فضای مجازی صحبت میکنیم، باید از شأن خانمها و فضای خانوادگی به دقت مراقبت کنیم. یعنی طوری برنامهریزی شود که زن در عین مدیریت خانواده، در فضای مجازی هم کنشگری داشته باشد.
🔸باید کاری کنیم که در فضای مجازی، افرادی سلبریتی باشند که خانوادههای مستحکمی دارند.
ممکن است نحوه ارتباط در فضای مجازی با حقیقی متفاوت باشد اما باید توجه داشت که محدوده فضای مجازی تا جایی باشد که حریمهای حیای زن، پاکدامنی، پاکگویی و پاکشنیدن زن را به هم نزند.
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
💢 آیت الله اراکی «حاکمیت و سیاستگذاری رمز ارز از منظر فقهی» را تشریح کرد
☑️ به گزارش خبرگزاری حوزه، با توجه به اظهار نظرهای پیرامون سخنان آیت الله اراکی در نشست علمی-پژوهشی دین و فضای مجازی با محوریت «حاکمیت و سیاستگذاری رمز ارز از منظر فقهی»؛ مشروح سخنان آیت الله اراکی جهت تنویر افکار عمومی و اطلاع اهل علم از مسائل فقهی مطرح شده توسط ایشان در این نشست، در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است.
https://www.hawzahnews.com/news/998343/
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
🔴استفاده 49 درصد والدین عربستانی از اپلیکیشنها برای نظارت بر فعالیت آنلاین فرزندان
💠به گزارش سایت عرب نیوز، براساس نتایج بهدست آمده از یک نظر سنجی در عربستان سعودی، تقریبا نیمی از والدین در این کشور از برنامه های نظارت بر فعالیت آنلاین فرزندان خود استفاده می کنند.
🔹این نظرسنجی بر رفتارهای دیجیتالی خانوادههای عربستانی که توسط شرکت امنیت سایبری Kaspersky انجام شد، نشان داد که در طول همهگیری کووید-19، والدین بهطور فزایندهای نگران مدت زمان آنلاین بودن و امنیت محتوایی که توسط فرزندانشان مشاهده میشود، شدهاند.
🔸براساس این نظرسنجی 49 درصد والدین پاسخ دادهاند که از برنامه های کنترل والدین استفاده میکنند و 47 درصد آنها گفتهاند به طور مرتب سابقه جستجوهای اینترنتی فرزندان خود را بررسی می کنند.
✅نتایج این مطالعه همچنین نشان داد که والدین و اعضای خانواده عمدتاً مسئولیت تنظیم رفتار کودکان در فضای دیجیتال را برعهده گرفتهاند و در مجموع 98 درصد از والدین گفتند که در مورد قوانین رفتار آنلاین و آداب دیجیتالی با فرزندان خود صحبت کرده اند.
منبع: عرب نیوز
https://b2n.ir/r39020
🌐 تهیه شده در واحد #بین_الملل
#فعالیت_آنلاین #عربستان #خبر
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
نشست علمی دکتر دیرباز 20 آذر (2).mp3
10.47M
🔊صوت اولین نشست علمی هفته پژوهش
🎙با سخنرانی دکتر دیرباز، رئیس دانشگاه قم
📆 20 آذر 1400
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi