25.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰دنیای وارونه
💢نقد و بررسی مفاهیم سریال آینه سیاه
☑️بخش سوم (پایانی)
📌بمباران تبلیغاتی در دنیای سایبری
🎙حجت الاسلام دکتر سید محسن میر مرشدی
💠 نسخه با کیفیت در آپارت:
https://aparat.com/v/hBV9d
#دوره_آموزشی
#دنیای_وارونه
#کلیپ_آموزشی
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
🔰حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور مدیر حوزههای علمیه خواهران باتاکید به برپایی نمایشگاه دیجیتال آثار پژوهشی، بیان داشت: سازمانی که در فضای مجازی آثار خود را کریمانه ارائه نکند، مورد بی توجهی قرار میگیرد.
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
💠 سالروز حماسه نهم دی ماه، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، گرامی باد.
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
⭕️ شبکههای اجتماعی و گسترش فمینیسم سایبری در عربستان
🔹استفاده روزافزون از شبکههای اجتماعی مانند فیس بوک، یوتیوب، واتساپ، تلگرام، توییتر و اینستاگرام و... آگاهی جهانی را در مورد آزادی زنان متحول کرده است. اصطلاح فمینیسم سایبری به فعالیتهایی در حوزه کنشگری حول مطالبه حقوق و آزادی زنان با استفاده از فضای مجازی می پردازد.
🔸براساس اطلاعات ثبت شده در کتاب (CIA World Factbook 2020) تعداد کاربران زن اینترنت در عربستان به شکل قابل ملاحظهای در حال رشد است. بهگونهای که 8 میلیون نفر از جمعیت 25 میلیونی کاربران فعال شبکههای اجتماعی عربستان را زنان تشکیل میدهند.
🔹شایان ذکر است که در سالهای اخیر جنبش فمنیسم با استفاده از شبکه های اجتماعی توانسته است که طرفداران بسیاری را جذب کند به طوری که مطالبات فمنیستی اکنون جایگاه مهمی را در رسانه ها و کشورهای مختلف پیدا کرده است.
منبع: فِرست پست
https://b2n.ir/e19956
🌐 تهیه شده در واحد #بین_الملل
#فمینیسم_سایبری #عربستان #خبر
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
🔶 9 دی در تاریخ ماندگار شد
🔻 روزهای سال، به طور طبیعی و به خودی خود همه مثل همند؛ این انسانها هستند، این ارادهها و مجاهدتهاست که یک روزی را از میان روزهای دیگر برمیکشد و آن را مشخص میکند، متمایز میکند، متفاوت میکند و مثل یک پرچمی نگه میدارد تا راهنمای دیگران باشد. روز عاشورا - دهم محرم - فی نفسه با روزهای دیگر فرقی ندارد؛ این #حسین_بن_علی (علیه السّلام) است که به این روز جان میدهد.
روز #نهم_دیِ هم از همین قبیل است. این مردم اند که ناگهان با یک حرکت روز نهم دی را هم متمایز میکنند.
🔆 رهبر معظم انقلاب اسلامی
🗓 ۱۳۸۸/۱۰/۱۹
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
#معرفی_آثار_پژوهشی_فضای_مجازی
💠عنوان کتاب:
الانترنت ومقاصد الشريعة واصولها وقواعدها (بيان الاحكام الفقهية للانترنت)
اینترنت و مقاصد شریعت، اصول و قواعد آن (احکام فقهی اینترنت)
✍️ نویسنده: نورالدین مختار الخادمی
📌تحصیلات: دکتری فقه و سیاستهای اسلامی، استاد دانشگاه زیتونة تونس.
📆 سال انتشار: مکتبة الرشد ناشرون، 2006.
🗒 تعداد صفحات: 225
(بخش اول) 1️⃣
✅ موضوع علم "اینترنت و مقاصد شریعت، اصول و قواعد آن" به دو دانش منسوب میباشد: دانش رایانه و دانش مقاصد و اصول و قواعد شریعت اسلام. ظهور اینترنت و بروز آثار آن در زمینههای اقتصادی، فرهنگی، اخلاقی و غیره سبب شده نیاز به بررسی این شبکه جهانی از دیدگاه انطباق بخشهای مختلف آن با شریعت اسلام بیشتر احساس میشود.
📚 نویسنده کتاب را در دو باب نگاشته است. هر باب شامل دو فصل میباشد و هر فصل مباحثی را در بر میگیرد.
🔸فصل نخست باب اول، نویسنده به بیان تاریخچه اینترنت و خدمات و وظایفش میپردازد. سپس به تعریف دانش مقاصد شریعت، انواع آن، مثالهایی از آن و اهمیّتش در اجتهاد و فهم و استنباط احکام میپردازد.
🔹نگارنده مقاصد شریعت را به این صورت تعریف میکند: همه معانی و اهدافی که احکام و ادلّه شرع، آنها را در بر میگیرند. وی مقاصد را به سه دسته مقاصد ضروری، مقاصد حاجتی و مقاصد تحسینی (کمالی) تقسیم مینماید. او فهم مقاصد شریعت را برای اجتهاد و استنباط شرعی، واجب میداند.
🖋ادامه دارد...
🌐 تهیه شده در واحد #بین_الملل
#اینترنت #مقاصد_شریعت
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
🔸نشست علمی هوش مصنوعی و حکمرانی آینده
🔰 هسته آزمایشگاه هوش مصنوعی مرکز رشد و نوآوری پژوهشگابه صورت مجازی برگزار میکند:
🎙با حضور:
دکتر حسن بشیری عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی همدان و پژوهشگر آینده پژوهی
⏰ یکشنبه 12 دیماه، ساعت 10:00
📡 ثبت نام از طریق:
🌐 iict.ac.ir/events
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
💠 ششمین کرسی ترویجی
ارائه مقالات مرتبط با جشنواره بین المللی "دین و فضای مجازی"
🔹 با ارائه: آقای حسین مطلبی
با موضوع "نگاهی به مهمترین مسائل فلسفی، اخلاقی و فقهی هوش مصنوعی در اسلام"
🔹 ناقدین:
حجت الاسلام دکتر محسن انبیائی
عضو شورای فکری دفتر مطالعات اسلامی پژوهشگاه فضای مجازی
حجت الاسلام دکتر علیرضا قائمی نیا
دانشیار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📅 زمان: دوشنبه، ۱۳ دی، ساعت ۲۰
لینک جهت شرکت در کرسی:
https://daneh.ir/demo2/mod/lmskaranskyroomtwo/view.php?id=8599
#جشنواره #پیوست_جشنواره #نشست_علمی #جلسه_نقد
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
✅ چارهای جز قدرتمند شدن در هوش مصنوعی نداریم!/ نگاه نقادانه باعث میشود عوارض جانبی آن به حداقل برسد/ فقه خطوط سبز حرکت را ترسیم کند
🔸وظیفه اولیه و ذاتی حوزه نسبت به هوش مصنوعی (و البته پدیدههای مشابه دیگر) آن است که هوش مصنوعی را از چهار منظر فلسفه هوش مصنوعی، الهیات هوش مصنوعی، اخلاق هوش مصنوعی و فقه هوش مصنوعی مورد بررسی قرار دهد که البته بررسی چهارم منوط به کسب نتایج روشن در سه حوزه نخست میباشد. البته در این تقسیم بندی اخلاق و فقه را دو حیطه مستقل در نظر گرفته ایم که صحت این تقسیم نیازمند بحث مستقلی میباشد.
🔹باید توجه داشته باشیم که در فقه هوش مصنوعی ما با دو نوع سؤال مواجه میباشیم. سؤال اول ناظر به اصل جواز ورود به حوزه هوش مصنوعی میباشد که تقریباً جواب آن مشخص است، اما سؤالات دسته دوم ناظر به مسائلی است که در روند تحقیقات هوش مصنوعی و در زمان استفاده از آن رخ میدهد. به عنوان مثال جواز استفاده از اطلاعات شخصی افراد و یا مسائل مربوط به ضمان شرعی در صورتی که استفاده از هوش مصنوعی منجر به بروز خساراتی برای کاربر شود.
لینک جهت مطالعه:
https://b2n.ir/u18049
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
🔴 هشدار رهبر انقلاب به مسئولان درباره مدیریت فضای مجازی
💠 رهبر انقلاب برخورد حذفی مستکبران با شهید سلیمانی در فضای مجازی را نشانه ترس آنها حتی از اسم شهید و واهمهشان از رواج و تکثیر آن الگوی گرانسنگ دانستند و گفتند: در دنیای امروز، فضای مجازی زیر کلید مستکبران است و این واقعیت باید مسئولین فضای مجازی کشور را نیز هوشیار کند تا بهنحوی عمل کنند که دشمن نتواند به هر شکل و هر جا که اراده کرد، در فضای مجازی برخورد کند.
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
🔴 فلسفه اسلامی تولید سوپرذهن دیجیتال را رد میکند.
💠 حجتالاسلام والمسلمین علیرضا قائمینیا، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، هفتم دی ماه در نشست علمی«ذهن دیجیتال» گفت: کسانی که در آیندهپژوهی هوش مصنوعی کار میکنند مدعی هستند که نوعی هوش مصنوعی سوپرتولید خواهد شد و به عصری میرسیم که همه کارها توسط هوش مصنوعی انجام میشود و در سال ۲۰۹۰ حتی هوش طبیعی را در همه ابعاد کنار خواهد گذاشت؛ البته اینها یکسری پیشگوییهای علمی است.
🔸استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: با پیشرفت در این مقولات، فلسفه این مباحث هم مطرح است؛ سؤالاتی چون اینکه این مغز دیجیتال آیا دقیقا مانند مغز بیولوژیکی عمل میکند، مسئولیتپذیر است و اراده خواهد داشت؟ آیا کارکرد انتزاعی که در فلسفه مورد بحث است، دارد؟. از لحاظ فقهی هم این سؤال مطرح میشود که آیا انسان، حق شرعی و فقهی برای انجام چنین کاری یعنی تولید ذهن دیجیتال با مفهوم گفته شده را دارد یا خیر؟
✅ برخی مدعی هستند که الان هر دو سال یکبار ظرفیت هوش مصنوعی متحول میشود؛ اگر این گزاره درست باشد، امکان رسیدن به این افق وجود دارد ولی از لحاظ فلسفه اسلامی معتقدم که هر چند آگاهیهای ضعیف برای هوش مصنوعی قابل اثبات است، ولی نمیتوان قابلیت عقلی انسان را در موجود دیگری مانند هوش مصنوعی فراهم بیاوریم و قطعا این مسائل با فلسفه صدرایی سازگار نیست.
مطالعه بیشتر: https://b2n.ir/a33586
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
🔰دکتر سید ابوالحسن فیروزآبادی – دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی:
🔸در عصر حاضر توسعه اقتصادی، اجتماعی و سیاسی بدون توسعه فضای مجازی و اقتصاد دیجیتال امکان پذیر نیست و در صورت محدود سازی فضای مجازی و اقتصاد دیجیتال، اصل ضرورت توسعه برای کشورها در صحنه رقابت جهانی انکار شده است.
🔸 با توسعه فضای مجازی قوانین و مقررات با یک توافق کلی و اجتماعی گذاشته می شوند و برخلاف گذشته که قوانین نگاشته شده و سال ها پس از اجرا نسبت به اصلاح آن اقدام می شد، امروزه با تحولاتی که ایجاد شده و مشارکت و بلوغی که در جامعه وجود دارد قوانین بلافاصله به گفتمان گذاشته می شود بنابراین نیاز است تا به توافق جمعی لحظه ای برای قانون گذاری دست یابیم که این خود فصل جدیدی در حوزه حکمرانی در جهان است.
🔸نقدهای مثبت و سازنده ما را به سمت بالندگی و تکامل در حوزه قانون گذاری در فضای مجازی کشور رهنمود می کند و خوشبختانه در جامعه در سطوح مختلف در فضای مجازی شاهد نقدهای موثر در حوزه های مختلف هستیم که همین امر موجب وحدت نظری در بسیاری از حوزه ها شده است.
✅ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi