eitaa logo
اندیشکده قرآن، عرفان، اخلاق و سیاست
1.3هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
3.4هزار ویدیو
28 فایل
کانال عمومی
مشاهده در ایتا
دانلود
11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 🎥 "نکاتی پیرامون بازی (۹)" 🌻دوران_کودکی 🌻بــازی_مــنــــاســب 🌻مــکــان_و_امــکــانــات ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
14.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 🍂 حسرت داشتن یه همسر خوب و به دل هم نذارید😔 🎙علی بورقانی: مدرس_دانشگاه ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
@Quran124 ⛔️عدم طرد توده‌های مؤمن جامعه 🔰«(جمعی از بزرگان مشرکان از پیامبر(ص) درخواست کردند که بین ما و طبقه پایین و فقیر جامعه فرق بگذار و جلسات تبلیغ ما را از آنها جدا کن. خداوند پیامبر(ص) را از این پیشنهاد نهی نموده و می‌فرماید:) کسانی را که صبح و شام پروردگار خود را می‌خوانند در حالی که خشنودی خدا را می‌خواهند، هرگز از خود دور مکن برای اینکه نه حساب آنها بر عهده تو است و نه حساب تو بر عهده آنهاست تا آنها را از خود برانی و از ستمکاران شوی» 🔷 پیام ها 1⃣ حفظ نيروهاى مخلص و فقير و مجاهد، مهم‌تر از جذب سرمايه‌داران كافر است. «لا تَطْرُدِ» 2⃣ هدف، وسيله را توجيه نمى‌كند. براى جذب سران كفر، نبايد به مسلمانان موجود اهانت كرد. «لا تَطْرُدِ» 3⃣ اسلام، مكتب مبارزه با تبعيض، نژاد پرستى، امتياز طلبى و باج خواهى است. (با توجّه به شأن نزول) 4⃣ اغلب طرفداران انبيا، پابرهنگان بوده‌اند. (با توجّه به شأن نزول) 5⃣ بهانه گيران، اگر از رهبر و مكتب نتوانند عيب بگيرند، از پيروان و وضع اقتصادى آنان عيب‌جويى مى‌كنند. (با توجّه به شأن نزول) 6⃣ هيچ امتيازى با «ايمان» برابرى نمى‌كند. «يُرِيدُونَ وَجْهَهُ» 7⃣ ميزان، حال فعلى اشخاص است. اگر مؤمنان فقير، خلاف قبلى داشته باشند، حسابشان با خداست. «ما عَلَيْكَ مِنْ حِسابِهِمْ مِنْ شَيْ‌ءٍ» 8⃣ حساب همه با خداست، حتّى رسول اكرم نيز مسئول انتخاب وعمل ديگران نيست، «ما عَلَيْكَ مِنْ حِسابِهِمْ مِنْ شَيْ‌ءٍ» و خود نيز حساب و كتاب دارد. «وَ ما مِنْ حِسابِكَ عَلَيْهِمْ مِنْ شَيْ‌ءٍ» 9⃣ طرد پابرهنگان و محرومان مخلص، ظلم است. «فَتَكُونَ مِنَ الظَّالِمین» 🌸🌴🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 💟 اگر همسرمان مورد پسند نیست 🙁⁉️ 🎙 استاد_عالی ❤️همسرداری ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐ @Quran124 ࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐ ⛔️ باورنکردنیه ⛔️ ❌پاسخ به ۱۲ شبهه انتخاباتی و حقوق زنان در ۲ دقیقه❌ 🔺۱.چرا یک زن در انتخابات شرکت کند وقتی حق طلاق و حق خروج از کشور نداره 🔺۲.چرا دیه و ارث نصف مرد داره ۳.حق پوشش خود را نداره ۴.حق آوازخوانی و دوچرخه‌سواری نداره ۵.توسط گشت‌ارشاد توقیف میشه و ۷سال بیشتر نمیتونه بچه شو نگه داره و... (توسط: مرتضی‌ کهرمی ) ┄┅═✧❁ 💐❁✧═┅ 🌺 تقدیمی اندیشکده «عرفان-قرآن، اخلاق، سیاست و اجتماع»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐ @Quran124 ࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐ 👌غیرت زیباکلام و این معلول را با هم مقایسه کنیم 🎥بازی دیروز یک غیرت سنج بود بود معیاری برای اندازه گیری عرق ملی. ▪️هیپنوتیزم رسانه‌ای که سال گذشته شادی را ممنوع و عرق ملی را سرکوب کرد و با دوگانه تیم جمهوری اسلامی و تیم ملی ما را به جان هم انداخت، امسال دستش برای همه رو شد. ▪️امروز تنها بی‌وطن ها ناراحت هستند. ‏‌ ┄┅═✧❁ 💐❁✧═┅ 🌺 تقدیمی اندیشکده «عرفان-قرآن، اخلاق، سیاست و اجتماع»
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 🔴 توجه_به_فضای_شخصی 💠 هیچ مردی نباید فضای شخصی همسرش را از او بگیرد. زنان فضاهایی دارند که مختص به خودشان است. 💠 مثلا: "امشب دامن آبی‌مو بپوشم بهتره یا قرمزه رو؟" 💠 مرد نباید این فضا را از او بگیرد، چون خودش نمی‌تواند جایگزینی برای آن باشد. 💠 زنها در این مدل حرف‌ها کلی انرژی عاطفی رد و بدل می‌کنند که مردها هیچ وقت نمی‌توانند چنین کاری بکنند. ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ خوشبخت کسی ست که...✅ 🎙دکتر: محمود_انوشه ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐ @Quran124 ࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐ ما به این دست، یک جان بدهکاریم رای که چیزی نیست. ‏‌ ┄┅═✧❁ 💐❁✧═┅ 🌺 تقدیمی اندیشکده «عرفان-قرآن،اخلاق، سیاست و اجتماع»
24.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
@Quran124 اول شناخت استاد بعد اشخاص 🌹هر چه مقام و مسئولیّت بالاتر باشد،تضمین بیشتری برای سلامتِ مسئول لازم است.ما ضَلَّ - ما غَوی - ما یَنْطِقُ 🌸در مدیریّت،باید از افراد پاک،دفاع و دامن آنها از تهمت پاک گردد.ما ضَلَّ صاحِبُکُمْ 🌹هوی و هوس،با وحی سازگار نیست.وَ ما یَنْطِقُ عَنِ الْهَوی إِنْ هُوَ إِلاّ وَحْیٌ یُوحی 🌸دین به قدری ارزش دارد که باید معلّم آن،خداوندی باشد که دارای قدرت بی نهایت است،«عَلَّمَهُ شَدِیدُ الْقُوی» و شاگرد آن،پیامبری باشد بی لغزش و معصوم. «ما ضَلَّ صاحِبُکُمْ» 🌹 یکی از راه های شناخت افراد،شناخت استاد است. ما ضَلَّ صاحِبُکُمْ،عَلَّمَهُ شَدِیدُ الْقُوی 🌸وحی،همان تعالیم الهی است. یُوحی ، عَلَّمَهُ شَدِیدُ الْقُوی 🌹تحلیل ها و تهمت های ناروا را پاسخ دهید.در مقابل کسانی که می گفتند:این قرآن را دیگران به پیامبر آموخته اند، یُعَلِّمُهُ بَشَرٌ»،خداوند می فرماید:عَلَّمَهُ شَدِیدُ الْقُوی 🌸معلّم باید در کار خود توانا باشد.عَلَّمَهُ شَدِیدُ الْقُوی 🌹با تعلیم خدا،یک امّی می تواند معلّم تمام بشریّت شود.عَلَّمَهُ شَدِیدُ الْقُوی 🌸برنامه های الهی برای بشر،بسیار محکم و کامل است.عَلَّمَهُ شَدِیدُ الْقُوی ذُو مِرَّهٍ 🌹رابطه معلّم و شاگرد باید نزدیک و صمیمی باشد.دَنا فَتَدَلّی 🌸در سخن،از واژگان و ادبیات مخاطب استفاده کنیم و به لسان قوم سخن بگوییم. قابَ قَوْسَیْنِ (در فرهنگ عرب،نزدیکی دو کمان،نشانه نزدیکی صاحبان آنها بود.) 🌹پیامبر اکرم ص هم در دریافت وحی معصوم است و هم در ابلاغ آن.ما یَنْطِقُ عَنِ الْهَوی، ما کَذَبَ الْفُؤادُ ما رَأی تلاوت سوره نجم ۱تا۱۱
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ 👌آیا پدر سالاری همان مرد ساری است⁉️(قسمت ۱) ✍ دکتر ابوالفضل اقبالی 📝ویراستاری: اتاق فکر اندیشکده [۱] ♻️ ضرورت شناخت تفاوت میان مردسالاری و پدرساری ❇️ نقدهای فمینیستی به سنت فرهنگی جوامع بشری، منجر به انکار «جنسیت»، و دیگر مسائل مرتبط به آن، بسیار غیر دقیق و گُتره‌ای است. البته از زنِ ستم‌کشیده در مناسباتِ جنسیتیِ ناعادلانه‌ در طول تاریخ، چنین واکنش‌هایی طبیعی است. اما تکرار طوطی‌وارِ ایده‌های تاریخ مصرفش گذشته ی فمینیسمِ تندرو، توسط فعالان حوزه زنان و خانواده در زمانه کنونی، کمی نگران‌کننده است. به‌ویژه وقتی «بچه مسلمون‌ها»ی آشنا با سنت فرهنگی و دینی ایران و جایگاه محوری «پدر»، از این حرف‌ها می‌زنند. ❇️ فمینیست‌های موج دومی، در مسیر مبارزات فرهنگی و سیاسی خود، دوگانگی هایی را تعیین کرده که یکی از آنها "" بود. آنها با پدرسالاری در مناسبات خانواده، مخالفت می‌کردند چون معتقد بودند این نظم جنسیتی در خانواده، ادامه مردسالاریِ نهفته در تاریخ و فرهنگ است. البته که ما چنین نوعی از پدرسالاری، مخالفیم. اما حقیقت این است که در سنت و فرهنگ اسلامی-ایرانی، پدرسالاری غیر از مردسالاری است. ❇️ مردسالاری در سنت ایرانی فارغ جنبه ی اسلامی آن، و تمام تاریخ بشر، دلالت بر نوعی برتری انسانی به‌واسطه جنسیت است که چنین رویکردی به انسان فرسنگ‌ها دور از اسلامِ ناب است. آیاتی نظیر آیه ۱۳ سوره مبارکه حجرات، صراحتا این اتهامات به اسلام را نفی می‌کند. ادامه قسمت بعد⏪ ۱.اندیشکده "خانواد، تربیت و اصل سبک زندگی"
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ @khanvadtarbiat ╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯ ➡️ادامه از قسمت قبل⏬ 👌آیا پدرسالاری همان مردسالاری است⁉️(قسمت ۲) ✍دکتر ابوالفضل اقبالی 📝ویراستاری: اتاق فکر اندیشکده [۱] ➡️...پدرسالاری در نگاه اسلام، اساسا هیچ جایگاه ارزشی ندارد. (اصلا به معنی برتر دانستن پدر نسبت به مادر یا فرزندان نیست، چون در اسلام برتری فقط به پرهیزکاری است) و صرفا شیوه ای و برنامه ای برای مصالح خانوادگی است. پدرسالاری در اسلام، به نقش و جایگاه پدر در اجرای ماموریت‌های خانوادگی‌ است. ❇️ پدر کیست و چه ماموریت‌هایی دارد؟ پاسخ این سوال دقت‌های زیادی را می‌طلبد. "" یک تعریف ذاتی دارد و یک تعریف تاریخی و تجربی در شیوه زندگی ایرانیان. پدری در معنای ذاتی آن، جلوه‌ی صفاتِ تدبیر و مدیریت، رزق، رأفت، اقتدار، کفایت، رفق، حلم، غیرت و ولایت خداوند است که ماموریت او تلاش برای مصالح خانواده می‌باشد. پدری کردن، نشان از ارزش هایی دارد که در فرهنگ ایرانیان به «مردانگی» از آنها یاد می‌شود و این نرتبه و مقام، کاملا از نوع تحول شخصیت در مردان است. ❇️ به همین دلیل است که "پدری" در درک و فهم جمعی ما ایرانیان، اگرچه تحقق کامل همه این ارزش ها نبوده، اما همه ما هم‌ زمانی، این صفات را با تصویر پدر در ذهن‌مان به نحو وسیع و مکرری، تجربه کرده و لذتش را چشیده‌ایم و برای نبود آن، حسرت خورده‌ایم. پیوند عاطفی قدرتمند «پدر-دختری» یا تجربه‌های ناب «پدر-پسری» که در فرهنگ واژگان و اصطلاحات خانوادگی مردم ایران وجود دارد، دلالت آشکار بر ذهنیت تاریخی مثبت ایرانیان از مفهوم پدر و جایگاه معتبر او در خانواده دارد. ❇️ پدرسالاری معانی زیادی را تداعی و یادآوری می نماید، از جمله: «احترام»، «همراهی» و «پذیرش» کاملا متاثر بر اصول و ارزش‌های اسلامی بوده و همواره در متن فرهنگ جامعه ایرانی وجود داشته است. کسانی که از روی نادانی، در گفتن و نوشتن خود نوک پیکان انتقادشان را به جای «مردسالاری» به‌سمت «پدرسالاری» می کشانند، نمی‌فهمند که مشغول تخریب میراثی هستند که ضامن حفظ و بقای خانواده در طول تاریخ بوده است. پدرسالاری تدبیر حکیمانه تاریخی و فرهنگی، برای حفظ خانواده بوده است. ❇️ اگرچه نباید منکر شد که این ارزش متعالی گاه با آمیختن با عناصر منحط فرهنگ "مردسالاری" در جامعه ایرانی زمینه بروز انحراف‌هایی در فرآیند «پدری‌کردن» مردها را ایجاد کرده و زمینه و امکان «ظلمِ نهادینه‌شده» برای اعضای خانواده به‌ویژه زنان و دختران فراهم می کند. اما باز هم در بدترین حالت، نتیجه رسانه‌ای و تصویری آن به سمت روایتِ پدری با «داس» نبوده است و از این منظر فیلم‌هایی چون «خانه پدری» کیانوش عیاری، دروغ بزرگی درباره پدرِ ایرانی بود. پایان ┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄ 💠 اندیشکده «خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی»