آدرس ما در ایتا
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamrezaa
┗━━━🍂━
💥
ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺍﻛﺮﻡ ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﻭﺳﻠﻢ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ:
ﺃﺩﻧﻲ ﺍﻟﻜُﻔﺮ ﺃﻥ ﻳَﺴﻤَﻊَ ﺍﻟﺮَّﺟُﻞُ ﻣِﻦ ﺃﺧﻴﻪِ ﺍﻟﻜَﻠِﻤَﺔَ ﻓَﻴَﺤﻔَﻈَﻬﺎ ﻋَﻠَﻴﻪِ ﻳُﺮﻳﺪُ ﺃﻥ ﻳَﻔﻀَﺤَﻪُ ﺑِﻬﺎ؛
ﻛﻤﺘﺮﻳﻦ(مرتبه) ﻛﻔﺮ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺍﺯ ﺑﺮﺍﺩﺭﺵ ﺳﺨﻨﻲ ﺑﺸﻨﻮﺩ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﺩ ﺗﺎ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﻥ ﺳﺨﻦ ﺭﺳﻮﺍ ﻛﻨﺪ.
(ﻭﺳﺎﻳﻞ ﺍﻟﺸﻴﻌﻪ، ﺝ17، ﺹ211)
آدرس ما در ایتا
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamrezaa
┗━━━🍂━
آیت الله فاطمی نیا:
در نهج البلاغه ی امیرالمومنین در خطبه 177 حضرت در آخر خطبه می فرماید: ای مردم خوشا به حال کسی که اشتغال به عیوب خود او را از عیوب دیگران باز دارد. یعنی مشغول بررسی اعمال خودش باشد که من چه عیوبی دارم.
الان ببینید بسیاری اوقات وقتی می نشینیم بیشتر صحبت ها در مجالس و محافل راجع به غیر است و منجر به غیبت می شود. در حالی که کلی حدیث داریم درباره غیبت که غیبت ایمان را کم می کند، مانع استجابت دعا می شود و... خیلی ضررها دارد ولی می بینید حتی بعضی مسجدی ها، حاج آقاها، هیئتی ها، حاج خانم ها و گل سرسبدها هم از این غیبت روی گردان نیستند. نفس اماره است بالاخره.
آدرس ما در ایتا
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamrezaa
┗━━━🍂━
🌴🌴🌴ثواب اذان گفتن🌴🌴🌴
🌷در روایتی از پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند :🌷
أَلَا وَ مَنْ أَذَّنَ مُحْتَسِباً يُرِيدُ بِذَلِكَ وَجْهَ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ أَعْطَاهُ اللَّهُ ثَوَابَ أَرْبَعِينَ أَلْفَ شَهِيدٍ وَ أَرْبَعِينَ أَلْفَ صِدِّيقٍ وَ يَدْخُلُ فِي شَفَاعَتِهِ أَرْبَعُونَ أَلْفَ مُسِيءٍ مِنْ أُمَّتِي إِلَى الْجَنَّة
🍃بدان و آگاه باش که هر كس بقصد قربت اذان بگويد و تنها رضاى خدا را طلب كند، 🍃
🍃خداوند ثواب چهل هزار شهيد، 🍃
🍃و چهل هزار راستگو باو عطا فرمايد🍃
و بشفاعت او چهل هزار تن از امت من كه گنهكار باشند را وارد بهشت می گرداند.
من لا يحضره الفقيه ؛ ج4 ؛ ص17
آدرس ما در ایتا
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamrezaa
┗━━━🍂━
🍃🌼🍃
#تدبر درقران آقای قرائتی
در مورد اهمیت تدبر در قرآن توضیحاتی بفرمایید .
پاسخ – حضرت علی (ع) می فرماید :عجایب قرآن قابل شمارش نیست و کهنه نمی شود .ملاصدرا می گوید : من عمرم را در مسائل عقلی گذراندم ولی در اواخر عمرم فهمیدم که من در سایه بوده ام زیرا در اواخر عمرم به سراغ قرآن رفتم. ملاصدرا قطب علم است و این مطلب را در مورد قرآن می گوید. فیض کاشانی که دویست کتاب علمی دارد می گوید : در چند رشته تخصص یافتم ولی درهیچ کدام از علومی دوایی برای عطش علم خودم پیدا نکردم و در آخر عمر به سراغ قرآن رفتم . امام خمینی در کتاب صیحفه ی نور جلد 20 ص 20 می فرماید: اینجانب بطور جد می گویم از گذران عمر خودم ناراحت هستم که چرا از اول به سراغ قرآن نرفتم .
ما قرآن را می خوانیم که می فرماید : قسم به زیتون و انجیر. این جمله می تواند پایان ÂÂ ÂÂ نامه ی یک دکترا باشد که چرا قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و به میوه های دیگر قسم نخورده است . مثلا در قرآن می خوانیم : وقتی دریاها جوش می آید .نکند مفهوم این جمله همان است که الان ژاپن می خواهد از آب دریا بنزین درست بکند .اینها برای ما تلنگر است . قرآن می فرماید :با آب یخ آب تنی بکنید . ما باید بدنبال این باشیم که آب سرد با پوست و اعصاب بدن چکار می کند. چرا اسم انجیر یک بار در قرآن آمد است ولی اسم زیتون هفت بار در قرآن آمده است؟ نکند خوردن یک انجیر و هفت زیتون آثاری دارد که خوردن یک زیتون و هفت انجیر آن آثار را ندارد .چرا قرآن می فرماید که بدن خودتان را با سدر بشویید ؟ رابطه ی سدر با پوست بدن چیست ؟ ما فکر می کنیم که لباس پشمی خوب است در حالیکه قرآن می فرماید لباس پنبه ای خوب است .قرآن می فرماید :وقتی به رنگ گوساله ی بنی اسرائیل نگاه می کردی ،شاد می شدی . این آیه در مورد روانشناسی رنگ هاست .یعنی رنگ در روح اثر دارد .
مقداری از سخنان اقای قرائتی در برنامه سمت خدا
🌼
🍃🌼
🌼🍃🌼
دعای روز چهارشنبه
آدرس ما در ایتا
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamrezaa
┗━━━🍂━
زیارت حضرات معصومین امام موسی کاظم،امام رضا،امام جواد و امام هادی(علیهم السلام) در روز چهارشنبه
آدرس ما در ایتا
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamrezaa
┗━━━🍂━