تقی آزاد ارمکی، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران:
🔹به حاشیه رفتن سلبریتیها در این انتخابات که به نظرم اتفاق عجیبی است و کسی در جامعه به آن نمیپردازد. به خاطر اینکه سلبریتیها مست از شهرت، پول، ثروت و قدرت بودند و تصور میکردند که اگر وارد شوند چه اتفاقاتی میافتد. هیچ کدام از سلبریتیها به این عرصه وارد نشدند.
🔹در کل سینمای ایران، یک آقای پرستویی را میبینیم که آمده و ورزشیها نیامدند. بیشتر آدمهای دانشگاهی آمدند که بخشی از طبقه متوسط مهم بودند.
🔹به حاشیه رفتن سلبریتیها قوت است؛ اتفاق خیلی خوبی برای ایران افتاده که دولت را از پدیده پوپولیستی نجات داده است.
🔹مسأله اصلی کشور تحریمها، برجام و افایتیاف است. مسأله اصلی کشور این است که داریم به میرایی فرهنگی و تعطیلی پروژه توسعه اقتصادی میرسیم. آقای جلیلی کدام یک از اینها را میتواند حل کند؟! او عامل همه این قضایا بوده است./جماران
.
عکس این دو مهندس را به جای مقامات کشور در صفحۀ اول بگذارید!
✍ روزبه علمداری
🔹روز گذشته تصاویری از زحمات فداکارانه و طاقت فرسای شماری از کارگران جوان خوزستانی در نیروگاه رامین اهواز منتشر شد که در دمای نزدیک به ۷۰ درجه و رطوبت بالای ۹۰ درصد محیط توربین «در حال کار»، آن را تعمیر کردند تا مبادا به دلیل تعمیرات حتی برای کسری از ثانیه برق مردم قطع شود.
🔹«رضا خسروی» و «محمد امیری» دو نفر چندین از مهندس مکانیک و کارشناسان توربین بودند که در این فرایند 18 ساعته ایفای نقش کردند. در روزهایی که لابی گر های سیاسی و شیفتگان خدمت! بر سر در هر اتاق و کمیته ای زنبیل می گذارند تا وزارت و ریاست کسب کنند و دست به هر نوع شایعه سازی رسانه ای می زنند، چرخش نگاه به طرف این خدمتگزاران پاکباخته حال انسان را خوب می کند و ما را متوجه می کند که تمام ریاست ها و وزارت ها، و به عبارتی اصل «ایران»، روی دوش چه کسانی است.
🔹 یاد سخنان امام افتادم که یکبار به طور غیرمنتظره مدیران رورزنامه های اصلی کشور را احضار کرده بودند و گفته بودند: «...البته، من نسبت به همۀ مسائل مربوط به مطبوعات نمی توانم نظر بدهم. الآن آنچه مربوط به مسائل آخر است، این است که رادیو ـ تلویزیون و مطبوعات مال عموم است ـ چنانچه شما هم همین اعتقاد را دارید که عموم بر آنها حق دارندـ از این جهت، من به سهم خود خیال دارم که راجع به من کم باشد، مگر در مواقع حساسی که لازم است که آن هم باید از ما سؤال شود که آیا مطلبی را باید نقل بکنند یا خیر. والاّ آنچه خوب است در رادیوـ تلویزیون و مطبوعات باشد، آن است که برای کشور اثری داشته باشد. مثلاً اگر زارعی خوب زراعت کرد و زراعتش خوب بود، شما این شخص را به جای مقامات کشور در صفحۀ اول بگذارید و زیرش بنویسید این زارع چگونه بوده است، این منتشر بشود. و یا کارمندی خوب کار کرد، و یا اگر طبیبی عمل خوبی انجام داد، عکس او را در صفحۀ اول چاپ کنید و بنویسید که این عملش چطور بوده است. این باعث تشویق اطبا می شود و بیشتر دنبال کار می روند. یا مثلاً اگر کسی کشفی کرد، باید مفصل با عکس و مطلب باشد، یا اگر کسی سارقی را دستگیر نمود، و یا یک کشاورز و یا هنرمند و یا جراح، که متأسفانه نه اسمشان است و نه عکسشان، در حالی که اینها لایق اند تا در روزنامه ها مطرح شوند، خلاصه، باید اساس تشویق اشخاصی باشد [که] در این کشور فعالیت می کنند؛ اینها به این کشور حق دارند، به این روزنامه ها حق دارند، به رادیوـ تلویزیون حق دارند، ولی ماها نسبت به آنها حقمان کم است. البته، آنچه من می گویم راجع به خودم است، به دیگران هیچ کاری ندارم، آنها اختیارش با شما و با خود آنهاست. من میل ندارم رادیو هر وقت باز می شود اسم من باشد، مدت هاست که از این جهت متنفرم، این کار غلطی است، به اندازۀ متعارف نسبت به همه خوب است، زیادی اش مضر است، این به ضرر مطبوعات است و مطبوعات را سبک می کند. اشخاص، شخصیت هایشان با خودشان است، این طور نیست که اگر اسمشان زیاد یا کم مطرح گردد، شخصیتشان زیاد یا کم شود. در ایران هرکس معلوم است چه جوری است. بنابراین، آنچه راجع به خودم می گویم این است که اگر قرار است عکس مرا بگذارید، به جای آن، عکس یک رعیت را بگذارید و زیرش بنویسید این رعیت چه کار مهمی کرده است.»(صحیفه امام - ج۱۹ - ص۳۶۱ - ۳۶۲)
🔹 اگر در زمان امام، یک رادیو-تلویزیون رسمی و چند روزنامه وجود داشت، امروز نه فقط با رسانه های متعدد، بلکه با «دنیای رسانه ای» و «جهان رسانه ای شده» مواجهیم که در آن هر شهروند می تواند به اتکاء کوچکترین قابلیت فردی، «چهره» شود؛ ولو این قابلیت پوچ و بی حاصل باشد.
🔹 اما جای امثال این کارگران و تکنسین ها در این فضای پر ازدحام کجاست؟ آیا فرصتی برای پست و استوری کردن دارند؟ چه کسی باید آنها را ببیند؟ چه کسی باید برایشان هشتگ بزند؟ آیا ما آنها را می بینیم؟/
🔴 واقعا امام آنهم بزرگ شده یک قرن پیش خیلی باهوش بود
ترور ترامپ؛ واقعی یا فیک؟
🔹«همه چیز زیادی درست و خوب است» این جمله یکی از کاربران در صفحات مجازی است که واقعی بودن ترور ترامپ را زیر سؤال برده است. او به عکس معروف ترامپ که به یک نماد مقاومت در بین طرفداران او تبدیل شده، اشاره و تأکید میکند «همه چیز زیادی درست است. چطور ممکن است که حتی پرچم آمریکا در پشت سر او هم اینقدر درست قرار گرفته باشد؟»
🔹«توطئه» نیز از دیگر کلیدواژههایی است که از دیروز توسط مردم جهان در شبکههای اجتماعی ترند شده است. برخی این اتفاق را یک «توطئه» توصیف کردهاند. این در حالی است که همچنان ترور جان. اف. کندی در ۱۹۶۳ در هالهای از ابهام قرار دارد و این، شک و ظن مردم جهان به وقوع توطئه در ترور ترامپ را افزایش میدهد.
🔹ضعف نیروهای امنیتی از مهمترین دلایل تردید به واقعی بودن این ترور است. بسیاری از کاربران این ضعف را مورد انتقاد قرار داده و تأکید کردهاند «چطور ممکن است چنین اتفاقی رخ دهد؟»
🔹تردید به واقعی بودن ترور ترامپ در شرایطی صورت میگیرد که ضارب تنها ۱۵۰ متر از ترامپ فاصله داشته و بر بالای یکی از ساختمانهای بلند اطراف کمپین تبلیغاتی، کمین کرده بود.
.
15.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹بررسی فعالیتهای مسعود پزشکیان در مراسمهای عزاداری از نگاه صداوسیما!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️فیلم رنگی و بازسازی شده از ایاممحرم تهران در سال ۱۳۰۰
🔹عزاداریهای سردار سپه
🔹گردآوری: سهند ایرانمهر
#محرم
اعضای کارگروه انتخاب گزینههای وزارت اقتصاد و صمت دولت چهاردهم اعلام شد
اعضای کارگروه انتخاب وزارت اقتصاد:
▫️مسعود کرباسیان
▫️حسین عبدهتبریزی
▫️کامل تقوینژاد
▫️زهره عالیپور
▫️سیدمالکحسینی
▫️محمد مسیح
▫️ابوالفضل کاظمیزاد
▫️غلامرضا سلیمانامیری
▫️محمد ماجد
▫️شاپور محمدی
▫️امین محمدزاده
▫️ابراهیمشیخ
اعضای کارگروه انتخاب گزینههای وزارت صمت:
▫️مسعود خوانساری
▫️محمود نیلی احمدآبادی
▫️علینقی مشایخی
▫️رضا ویسه
▫️محمد نجفیعرب
▫️حسین سلاحورزی
▫️خداداد غریبپور
▫️سیدحسین هاشمی
▫️محسن صفایی فراهانی
▫️محسن ضیایی
▫️محمد قاسمی
▫️گلناز نصراللهی
▫️سومبات هاقوپیانس
▫️عیسی منصوری
▫️هاشمیطبا
▫️مجتبی لشگربلوکی/مهر
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️بیرقهای عزای سیدالشهدا در نیویورک برافراشته شد
🔹در مراسم روز امام حسین(ع) در منطقه منهتن نیویورک آمریکا دوستداران امام حسین(ع) در رثای سیدالشهدا، عزاداری و سینهزنی کردند.
#محرم #نیویورک_آمریکا
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشکهای بیامان قهرمان تیم ملی کاراته در اولین سفر عجیبش به کربلا
از روضهخوانی واقعه عاشورا برای کودک تا همراهی رفقا و مامور ناجا و قفلساز برای رساندن پاسپورت لحظه آخری!
4_5945288787062948576.mp3
1.07M
یا بقیة الله آجرک الله...
آقا سرتون به سلامت...
شب عاشورای جد غریبتون حسینه...
کجا خیمه عزا بر پا کردید پسر فاطمه...
کجا برا جد غریبتون دارید اشک میریزید...
🔸صاحب عزا کجایی گویم سرت سلامت
🔸کی میشود بیایی، گویم سرت سلامت
آقا...
خیلی برامون سخته...
امسال هم محرم ما بدون شما گذشت...
امسال هم عاشورای ما بدون شما...
صاحب عزای اصلی این مجالس کجایی...
🔸کی میشود بیایی، گویم سرت سلامت
نميدونم آیا من زنده ام اون عاشورایی که شما می آیید...
برای جد غریبتون مجلس میگیرید...
روضه میخونید...
شیعیان دور شما جمع ميشن...
زار زار گریه میکنند...
🔸در ماتم عزای، کرب و بلا نشستی
🔸ای یار کربلایی، گویم سرت سلامت
خدا به داد دل مهدی فاطمه برسه...
خود حضرت در زیارت ناحیه فرمودند...
یا جدا...
اگه کربلا نبودم یاریت کنم...
اما صبح و شام برات گریه میکنم...
لاََبْکِیَنَّ لَک َ بَدَلَ الدُّمُوعِ دَما
اگه اشک چشمم تمام بشه...
خون گریه میکنم حسین...
🔸از دیده خون فشانی، در ماتم حسینت
🔸امشب بگو کجایی، گویم سرت سلامت
وقتی حبیب بن مظاهر وارد کربلا شد...
خانم زینب کبری خوشحال شد...
الحمدلله برادرم حسین تنها نیست...
ما هم امشب اومدیم بگیم آقا...
شما رو تنها نمیگذاریم...
اومدیم بگیم یا زهرا...
پسرت مهدی رو تنها نمیگذاریم...
امشب اومدیم با امام زمان هم ناله شیم...
هر کجا نشستی حالا آقات رو صدا بزن...
یا صاحب الزمان...