رادار انقلاب
#استوری_کنید 💢 اگر صدام حسین در دوره رضاخان به ایران #حمله میکرد، ظرف چند روز ایران #تسخیر می شد؟
💢 اگر صدام حسین در دوره رضاخان به ایران #حمله میکرد، ظرف چند روز ایران #تسخیر می شد؟
دوره رضاخان تنها دوره تاریخ ایران می باشد که #ارتش_مدرن شکل گرفته است.
ارتش منظم، حقوق بگیر، با ادوات نظامی و لشکرهایی که تا قبل بدین شکل در تاریخ ایران سابقه نداشته است.
اما در تنها دوره ایران که ارتش داشتیم، با حمله متفقین از شمال و جنوب در سوم شهریور ۱۳۲۰ کمتر از بیست چهار ساعت کشور تسخیر شد! ارتش از همپاشید، خارجی ها یونیفورم را از تن رضاخان در آوردند و او را به #جزیره موریس تبعید کردند.
چرا مردم از شاه و مملکت در مقابل اجنبی ها دفاع نکردند؟
چرا کسی حاضر نشد #جانش را فدای ایران کند؟
اگر صدام حسین در دوره رضاخان به ایران حمله میکرد ظرف چند روز ایران فتح میشد؟
مردم شاه دیکتاتور را یاری میکردند؟
#علیرضا_زادبر
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
#حدیث_امروز
💢قتل حسین، قربةً إلى الله
✅امام سجاد (ع):
هیچ روزی سختتر از روز حسین (ع) نبود؛
سیهزار نفر از #مردانی که خود را از اُمّت اسلام میدانستند، بر او هجوم آورند و همهٔ آنها از ریختن خون او، قصد قربت به #خداوند بزرگ را در سر داشتند!
📚امالی شیخ صدوق، ص۴۶۲
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
#پاسخ_شبهات
💢 علی(ع)، در نامه خود به حسن(ع) او را از #توسل و #شفیع قرار دادن باز میدارد، چگونه است که شیعیان امروز برخلاف علی(ع) مدعی توسل و شفاعت هستند؟
✅مسئله شفاعت از #مسلمات شیعه و برگرفته از نص قرآن کریم است. بنابراین، با توجه به ادله شفاعت، نفی شفاعت امکان ندارد و اگر آیات یا روایاتی در نفی #شفاعت آمده است، باید آنرا با در نظر گرفتن دیگر آیات و روایات معنا کرد. اما اینکه مراد امام علی(ع) از این عبارت که «خداوند تو را مجبور به برگزیدن شفیع نکرده است» چیست؟ چند #احتمال در معنای کلام حضرت وجود دارد که به برخی از آنها، اشاره میشود:
1. منظور از شفیعی که در اینجا نفی شده است؛ #شفیعی است که در شفاعت، مستقل است.
2. احتمال دیگر این است که #مقصود امام علی(ع) از نفی شفیع، شفیعی است که حاجب و مانع از ارتباط مستقیم انسان با #خداوند باشد.
3. احتمال #سومی نیز وجود دارد که برخی مطرح کردند و آن اینکه ممکن است مراد حضرت(ع) نفی لزوم و ضرورت پناه بردن به #شفیع است.
📚تحریر تمهید القواعد، ص 195- 209
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
#دین_نساز
💢تصوری #نادرست درباره شفاعت در آخرت
استاد مطهری:
بعضی افراد خیال میکنند که شفاعتهای آخرت مثل شفاعتهای دنیاست. در شفاعتهای دنیا آن کسی که میخواهند نزد او بروند و #شفاعت کنند او میل ندارد، شفیع میرود به زور او را وادار میکند بر خلاف میلش حرفی بزند یا کاری بکند، یعنی شفیع تأثیر میکند روی مشفوعٌ عنده، نظر او را تغییر میدهد.
چنین چیزی در مورد #خدا امکان ندارد، بلکه خدای متعال رحمتش اقتضا میکند که لطفش متوجه بندگان بشود. آنجا که رحمتش #اقتضا میکند، اوست که شفیع را برمیانگیزد نه شفیع او را برمیانگیزد. آنجاست که میگوید برخیز #شفاعت کن. او به اراده خدا کار میکند نه خدا به اراده او. خدا تابع اراده شفیع نیست، شفیع تابع اراده اوست.
#دین_واقعی
📚آشنایی با قرآن، ج11، ص 199
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
#فکر_کردن_درد_دارد
💢فقیر تر از فقرا
فقیر فقط در ادبیات ما به کسی میگویند که از #معضل اقتصادی رنج می برد
اما اگر در جامعه ای عده ای از شدت نداری باپول #یارانه یا جمع آوری #زباله ارتزاق میکنند و بااین حال مرفهین و ثروتمندان آن جامعه برای کودکانشان #پستونکی از جنس طلا میخرند، این جامعه از فقر فرهنگی هم رنج میبرد
فقر فرهنگی، از فقر مالی هزار برابر بدتر است.
اگر ثروتمندان، توان و یا لیاقت کمک به نیازمندان را ندارند لااقل بااین ژستهای نخوت آمیز مرفه بی درد بودن، قلب مردم محتاج را جریحه دار نکنند.
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
#اخلاق_اهل_بیت
💢میهمانداری
✅ اطعام میهمان در اسلام خیلی ارزش دارد، اگر ناخوانده بود وظیفه این است که هر چه در خانه هست با هم بخورند و اگر خوانده بود ، بهترین غذایی که در وسعش هست درست کند.
✅وعده داده شده: میهمان روزی خود را میاورد و گناهان اهل خانه را میبرد! ماه مبارک فرصت بسیار خوبیست و اجرش مضاعف!
✅امیر مومنان را غمگین یافتند ، فرمود: هفت روز است میهمانی به خانه نیامده ...
در روایات داریم به #مهمان نگید: غذا خوردید؟ یا غذا بیارم؟ ممکن است رودربایستی کند!
✅پیامبر ص پیش از #میهمانان شروع به خوردن میکردند و بعد از همه دست از غذا برمیداشتند تا کسی خجالت نکشد!
✅میهمان وقتی وارد میشود کمکش کنید (وسایلش رو بگیرید)، وقتی میرود برای رفتنش همراهی نکنید! ( یعنی مثلا چیزهایش را #جمع کنید و بدید دستش تا زودتر برود)
کمترین #اکرام میهمان، بدرقه او تا درب منزل است!
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
#حرف_حساب
💢 ایران کِی ژاپن میشود؟
فارغ از اینکه در سال #گذشته کشور #ژاپن با وجود قرار گرفتن در پنج اقتصاد برتر جهان، بیش از ۲۱ هزار خودکشی داشته و از بیماری #افسردگی رنج میبرد، جامعه و حکومت ژاپن از قدیم برای ایرانی ها نماد پیشرفت، نظم و زندگی مدرن بوده است.
اما سوال اساسی من این است، آیا مردم #ژاپن، حکومت و جامعه ای مدرن، پیشرفته و قوی ساختند یا حکومت #ژاپن مردمی، مدرن و منظم؟ کدامیک بر دیگر تقدم دارند؟
بیش از صد سال است یعنی از انقلاب مشروطه ایران تا به #امروز این درگیری و ستیز بین ملت و #حکومت ایرانی وجود دارد.
قاجار برای مردم #نقشی قائل نبود و اساسا مردم در مدیریت جامعه حضور نداشتند، پهلوی هم میگفت مردم سواد ندارند پس باید #تبعیت کنند. (جمله معروف محمدرضا پهلوی که ملت ایران #سواد ندارند پس معنا آزادی را نمیدانند)
در جمهوری اسلامی مردم به تمامی سطوح مدیریتی وارد شدند، از شورای شهر تا انتخاب غیرمستقیم رهبر، سطح سواد افزایش پیدا کرد، زنان از پستو خارج شدند، میزان تحصیلات عالیه به رشد #چشمگیری رسید.
اما سوال پابرجاست، مردم یا حکومت؟
براحتی میتوان پاسخ داد که هیچ کدام بر دیگری #تقدم ندارند، و پیشرفت پایدار زمانی حاصل میشود که هر دو #توامان به موازات هم رشد کنند. با این حال هنوز این پرسش اساسی در #جامعه ایرانی به پاسخ مشخص و همگانی شده نرسیده است. عدمپاسخ صحیح به این سوال یعنی رقابت بین حکومت و ملت، قبل از هر چیزی یکبار برای همیشه باید به این درک مشترک برسیم که پیشرفت پدیده ای مستمر و توامان است.
در این صورت #هیچ کدام یکدیگر را #مقصر نخواهند دانست.
علوم انسانی، حوزه و دانشگاه های ما هیچ کدام برای ایجاد پیشرفت ریل گذاری نمیکنند، پایان نامه های بی اثر، مقالات بی هدف، کتابهای سطحی، همه و همه یعنی جریان علمی کشور در ریل گذاری پیشرفت قرار ندارد.
ایرانی ها اول باید به پاسخ این سوال برسند: حکومت، ملت قوی میسازد یا ملت حکومت قوی!؟
#علیرضا_زادبر
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59
#حدیث_امروز
💢برای انجام کارهای بزرگ با این افراد #مشورت نکنید...
✅پیامبر اکرم(ص):
اى على با #ترسو مشورت مكن، زيرا او راه بيرون آمدن از مشكل را بر تو تنگ مى كند و با #بخيل مشورت مكن، زيرا او تو را از هدفت باز مى دارد و با #حريص مشورت مكن، زيرا او حريص بودن را در نظرت زيبا جلوه مى دهد.
📚علل الشرايع ج2، ص559، ح1
#مباهله_قرن_21
http://eitaa.com/joinchat/2732982272C3beaf37c59