♦️محاسبه مالیات ۱۴۰۰ میلیارد تومانی برای ۶۶ هزار خانه خالی
مدیرکل حسابرسی سازمان مالیاتی:
🔹واحدهای مسکونی خالی برای سال ۱۴۰۰ تعداد ۶۶ هزار واحد بوده و ۱۴۰۰ میلیارد تومان مالیات محاسبه شد که تا اواسط ماه آینده به مودیان ابلاغ میشود.
پ ن : اگر اشتباه نکنم معادل دو برابر یارانه کل مردم ایران!
#احتکار_مسکن
#نظام_سرمایه_داری
@Radmanminer
محمد تقی رادمان
♦️رفع یک برداشت اشتباه
سلام دوستان
دیروز ( نه روز شهادت) من برای سفر مجبور بودم از جاده ای که از خط الراس رشته کوه البرز میگذره عبور کنم ، وقتی به بالا رسیدم از ماشین پیاده شدم و یک چای نوشیدم و چون برام محیط جالبی بود یک عکس گرفتم و گذاشتم پروفایلم ( در تصویر ماشین و لیوان چای هم دیده میشه) .
عزیزانی به من پیام داده اند و مرا با تفریح غریق استخر فرح در سد لتیان در روز عاشورا مقایسه نموده اند .
طیب الله بابا
من از مال دنیا همین ماشین چینی و یک آپارتمان ۷۰ متری جنوب تهران دارم 😁 که ماحصل کار اجرایی در کوه و بیابان و ... بعد از ۲۵ سال است .
واقعا ممنون از این همه لطف و عنایت
فقط امیدوارم با این قضاوتها از دنیا نرویم چون این طور که از روایات بر می آید بدجوری باید حساب پس بدهیم .
راستی هر کس اسم این جاده ی زیبا رو بگه به عنوان برنده معرفیش می کنم و یک جایزه هم بهش میدم .
التماس دعا😊
@Radmanminer
موارد زیادی از سوء استفاده از نام رهبر انقلاب و اطرافیانشان دیده ام که طرف به واسطه یک چای نوشیدن با مرتبطینِ اطرافیان و وابستگان به رهبر انقلاب کیسه های فساد برای خود دوخته است.
به زودی بررسی پرونده چای دبش، دامان پاک ترین خانواده ی مسئول در تاریخ ایران را از این دست تهمتها مبری خواهد نمود.
@Radmanminer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️شاید یکی از این کبوترهای خونین بال که به خانه برگشته اند پسر خودش باشند .
🔘وداع جانسوز مادر شهید مفقودالاثر با شهدای گمنام در گلستان
@Radmanminer
♦️چالش های فی مابین معدن و منابع طبیعی
🔘متاسفانه در این دولت هنوز نتوانسته ایم به توافق جامعی با منابع طبیعی برسیم و متقاضیان معدنکاری و سرمایه گذاران رو با رد درخواستهاشون خیلی اذیت می کنند .
🔘امید است با زحمت عزیزان معاونت معدنی وزارت صمت به یک پیشنویس اولیه و جامع در این حوزه دست یابیم .
🔘در سال ۱۴۰۰ در کارگروه معدن دولت سایه ( کارگروه شهید خوشنویس) تالیف و انتشار مقاله زیر رو در دستور کار قرار دادیم که متاسفانه هنوز مورد استفاده دولتمردان قرار نگرفته است .
لینک مقاله؛
https://radmanminer.com/mine-challenges-and-natural-resources/
@Radmanminer
🔻عبرتهای فاطمیه :
➖سکوت خواص
➖سکوت خوشسابقهها و مدعیان انقلابیگری
➖سکوت همراهان پیامبر
➖تنهاگذاشتن امام زمان و جسارت به مظهر عصمت و طهارت
➖دینفروشیِ دینداران و مبلغان دینی
➖قرآنفروشیِ کاتبان و حاملان و حافظان قرآن
➖پیروزی اصحابِ اجماع و مصلحتاندیشان و گروهها و احزاب بر شایستگان و اصحاب تقوا
🔻درسهای فاطمیه :
لزومِ 👇
➖مهلتندادن به فتنه و فتنهگران
➖شورش علیه اَشرافیت سیاسی
➖افشاگری علیه احزاب و قدرتطلبان و لیستبندها
➖دریغنکردنِ زبان و جهاد تبیین برای یاری امام زمان و هجمه به مافیای قدرت
➖غافلنشدن نسبت به عناصر ظاهرالصلاحی(التقاط و تحجر) که جدیترین دشمنان علی در هر زمانی هستند
➖اقدام علیه محافظهکاران که در حساسترین لحظات در جبههٔ باطل قرار میگیرند
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
بسیار مناسب بود که ایام منتهی به شهادت حضرت فاطمه زهرا (علیهاالسلام) به عنوان هفتهٔ مبارزه با نفاق و محافظهکاری نامگذاری میشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️دور سید علی خامنه ای می گردیم ...
@Radmanminer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️از نسل کشی ۱۹۰۲ فیلیپین به دست امریکای جنایتکار چه می دانید ؟؟
آیا در غزه هم همین سناریو در حال وقوع است ؟؟
@Radmanminer
🔴طلوع یا غروب آرمانها
در نظام جمهوری اسلامی ایران!
باحضور:
👤 دکتر سعید جلیلی
(عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای عالی امنیت ملی کشور)
📆 دوشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۲، ساعت ١٣:٠٠
دانشگاه تبریز | تالار وحدت
✔️حضور برای عموم آزاد است
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه نمایندگی مجلس، و چه وزارت و امثالهم، جایگاههای سیاسیاند، جایگاههای فکریاند، جایگاههای تشخیص سره از ناسرهاند. یک مقام سیاسی باید قدرت تشخیص این را داشته باشد که طرحی که جلویش میگذارند، نسخه صندوق بینالمللی پول است، یا نسخه اقتصاد مقاومتی است.
@syjebraily
♦️برای آشنایی با سرگذشت دولت مارگارت تاچر که سیاستهای نئولیبرالی را در دهه ۷۰ میلادی بر کشور انگلیس حاکم کرد و موج آن تا امروز ادامه دارد و انگلیس را در زمره ی گران ترین کشورهای دنیا به لحاظ هزینه های زندگی درآورده است مطالعه مقاله زیر خالی از لطف نیست ؛
@Radmanminer
♦️سیاست های تاچر
(نگاهی بر سیاستهای اقتصادی و اجتماعی دولت نئولیبرال انگلیس در دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰)
سیاست های جدید تاچر مستلزم برخورد با اتحادیه های کارگری و حمله به همه انواع همبستگی هایی که مانع انعطاف پذیری رقابتی بودند مانند همبستگی هایی که از طریق مدیریت شهری ابراز می شد، بودند. همچنین او به برچیدن و کم کردن دولت رفاه، خصوصی سازی موسسات عمومی، کاهش مالیات، تشویق ابتکار عمل های کارآفرینانه و ایجاد جو تجاری مساعد به منظور ترغیب جریان قوی سرمایه گذاری خارجی همت گماشت و آشکارا اعلام کرد: چیزی به عنوان جامعه وجود ندارد بلکه فقط مردان و زنان منفرد و بعداً اضافه کرد و خانواده آنها وجود دارند. بنابراین همه انواع همبستگی اجتماعی باید به نفع فردگرایی، ملکیت خصوصی، مسئولیت شخصی و ارزش های خانوادگی منحل شوند.
تاچر با گشودن صنایع انگلیس به روی رقابت و سرمایهگذاری نه تنها در جهت کاهش و تضعیف هر چه بیشتر قدرت اتحادیههای کارگری عمل میکرد بلکه در طی چند سال بخش بزرگی از صنعت سنتی آنجا را به کلی نابود ساخت و همزمان با موج وسیع خصوصیسازی بخش های اقتصادی و صنعتی، سودهای سوداگرانه حاصل از زمینهای آزاد شده، روانه خزانه دولت تاچر شدند؛ دولتی که با زنان و مردان منفرد سروکار داشت، دستاندر کار دگرگون کردن فرهنگ سیاسی شد تا با سرعتی دیوانهوار، آرمان مسئولیت شخصی نئولیبرالیستی را جایگزین آرمان های سوسیالیستی مدیریت شهری کند.
برداشتن نظارت دولت بر خدمات مالی، بستن کارخانهها و معادن زغالسنگ و کاهش مزایای نیودیل و دولت رفاه انگلیس، از طرف بسیاری از محافظهکاران همچون یک پیروزی در نظر گرفته میشد؛ اقدامی بزرگ در جهتِ آزادی بود اما اروپاییان بیرون از انگلیس با تردیدِ بیشتری به ماجرا مینگریستند. آنها تمایل داشتند به تاچریسم همچون شکلهایی بیرحمانه از لیبرالیسم اقتصادی بنگرند که برخی را شدیداً ثروتمند میکند اما بسیاری را به دام فقر میاندازد. باوجود این، بسیاری از دولتها برای رقابت، شروع به تقلید از همین نظام اقتصادی کردند.
♦️یک دهه قدرت تاچر
در یک دهه قدرت تاچر میزان مالکیت سهام سه برابر شد و بعد از فروش خانههای ارزان قیمت دولتی به مستأجرانشان، نرخ مالکیت مسکن هم به همین میزان رشد کرد. در اواخر دهه ۸۰ میلادی اعتصابات سراسری به تاریخ پیوست. هیچ کدام از اتحادیهها دیگر نمیتوانستند از اعضایشان که همگی زیر بار قرض خرید خانه بودند، بخواهند که بیش از یک یا ۲ روز اعتصاب فکر کنند. از نظر سازمانی اتحادیه کارگری بزرگترین ضربه را جایی خوردند که لزوم عضویت در اتحادیه برای استخدام و کسر مستقیم حق عضویت از حقوق کارکنان لغو شد. به این ترتیب کارفرمایان دیگر بخشی از حقوق کارکنان را مستقیماً به حساب اتحادیهها واریز نمیکردند و اگرچه زمانی که تاچر به نخست وزیری رسید، شمار اعضای اتحادیه موسوم به کنگره اتحادیه کارگری به بیش از ۱۲ میلیون تَن بالاترین حد خود رسیده بود اما امروزه عده اعضای اتحادیهها به نصف رسیده است.
بنابراین دولت نئولیبرالیستی و مشوقان چنین سیاستی، پیشاپیش با انکار جامعه نه تنها رابطه اجتماعی میان فرد و دولت را با توجیه نابرابریهای اجتماعی با بحران مواجه ساختهاند؛ فردی که فقط جهان بازار را میشناسد و تنها هدف و آمالش حضور و رقابت در جهانی است که در آن همه چیز به دیده مصرف نگریسته میشود. پس او تمامی خلاقیتاش را به کار میگیرد تا خودِ فروکاسته به تخصصاش را به کالایی قابل رقابت در میان دیگر کالاها درآورد. عقلانیت حاکم در جهان نئولیبرالیسم چه به صورت جمعی و چه به صورت فردی، عقلانیت ابزاری است.
پ ن ؛
هاروی چهره واقعی نئولیبرالیسم را نشان میدهد. او نه تنها از وضعیت اسفبار موج بیکاری، افزایش فاصله طبقاتی و شرایط بردهوار کار در دولتهای نئولیبرالیستی به ویژه در کشورهای جهان سومِ به اصطلاح در حال رشد، پرده برمیدارد بلکه سازگار بودن نئولیبرالیسم را با حکومت های استبدادی و توتالیتر افشاء میکند.
منبع ؛
https://www.irna.ir/news/83562441/
@Radmanminer
♦️حزب الله لبنان سه شهید دیگر در راه مبارزه با اسرائیل تقدیم کرد .
@Radmanminer
♦️هکرهای اسرائیلی مدعی شدند به تعدادی از پمپ بنزین ها در ایران حمله سایبری کردند.
طی ساعات گذشته گزارش هایی مبنی بر بروز مشکل در تامین سوخت در تهران و همچنین آسیب به کل سیستم پرداخت در پمپ بنزین ها منتشر شده است .
@Radmanminer
🔰رونمایی از کتاب آبی نفتی؛
نخستین کتاب تاریخ شفاهی پیشرفت در آذربایجان شرقی
🔸با حضور دکتر سعید جلیلی
🔹دوشنبه، ساعت ۱۸:۳۰
🔺تبریز ،آمفی تئاتر اوقاف، جنب مسجد طوبی
✔️حضور برای عموم آزاد است
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
🔴 این را غربیها هم میدانند که مردم ایران هرزهپسند نیستند
برخی در آستانه انقلاب معتقد بودند که حساب کار فرح از شاه جدا است و او با اقدامات خاص خود، جایگاه متفاوتی در اذهان مردم دارد. اما برخلاف این تصور، چهره فرح نیز به دلیل برخی از اقداماتش، کاملا خدشهدار شده بود.
««مرگ بر شاه»، و غیره، روی خیلی از پلاکاردها نوشته شده بود. اما فیلمی از شهبانو که ظاهراً هنگام تماشای یک نمایش هرزهنگارانه آوانگارد در یکی از جشنهای پیشین هنر در شیراز در مساجد سراسر کشور برای مردم نمایش داده میشود. این یک ضربه است، چرا که آدم تصور میکرد شهبانو به دلیل درستکاری و مهربانیاش، در امان باشد، اما پشتیبانی او از برخی جنبههای فرهنگ مدرن غربی، آشکارا جایگاهش را به خطر انداخته است. تمام تلاشها برای برگزاری جشن هنر، امسال ناکام ماند. صحنهها و دکورها، فردای روز برپایی به آتش کشیده و نابود شدند. گفته میشود گروهی اوباش پلاکاردی را حمل میکردند که رویش نوشته شده بود دوستان خواهر شاه؟»
منابع:
۱_ دزموند هارنی، روحانی و شاه، ترجمه کاوه باسمنجی و کاووس باسمنجی، تهران، انتشارات کتابسرا، 1377، ص 37
۲_کافه تاریخ
✍عالیه سادات
@Radmanminer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻این بچهای که بازیش شیرجهزدن تو چاهه، بزرگ هم بشه برای جهاد چرتکه نمیندازه
🔻نوجوانی هم که به اسم انقلاب، توی ستادهای انتخاباتی و مجریگری میتینگهای سیاسی و پادویی مسئولان قد بکشه بزرگ هم بشه دزد میشه اختلاسگر میشه دلّال سیاسی میشه
تفاوت تربیتِ اَشرافی با تربیت دینی
#اثر_لقمه_حلال
#ستادبازان
#شیربچههای_یمن
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐