خلاصه گزارش نیم ساعته میدانی اسماعیل محمدولی از ریزش معدن شازند و زنده به گور شدن چهار معدنچی:
یک- از حضور رسانهها در محل معدن و گفتگو با بقیه معدنچی ها به شدت جلوگیری میشد.
دو- جو امنیتی بر خانوادههای داغدار حاکم بود و آنها از گفتگو با رسانهها وحشت داشتند و احتمالا منع شده بودند.
سه- بحث امکان قصور در حادثه جدی است و نیاز به دخالت سریع دادستانی هست.
این مشاهدات تا حدی شبیه مشاهدات ما در حادثه زنده به گور شدن شش معدنچی در طزره است. اما آنجا حضور به موقع رسانهها از جمله خبرگزاری دانشجو، تسنیم و برنامه ثریا و محسن مقصودی ورق را برگرداند و باعث شنیده شدن صدای معدنچیان و دادخواهیشان شد. امیدوارم اینبار هم رسانههای انقلابی معدنچیان را تنها نگذارند.
همینطور هم امیدوارم شما مخاطبان عادی مساله این معدنچیان و دهها هزار معدنچی بیپناهی که از بدیهیات ایمنی کار محرومند را چنان بلند کنید که از مناظرههای تلویزیونی ریاست جمهوری شنیده شود. و البته مهمترین راه حل برای همه کارفروشان و مزدبگیران تشکلهای مستقل کارگری است. خواستی که تا این لحظه هیچ کدام از شش نامزد اسمی از آن نبرده.
@Radmanminer
♦️لطفا در نظرسنجی زیر پیرامون انتخابات دیشب ریاست جمهوری شرکت کنید👇 ؛
https://EitaaBot.ir/poll/340j
@Radmanminer
♦️در حاشیه ی مناظره دیشب
این دو فیلم و البته مواضع کاندیداها گویای یک حقیقت انکار ناپذیر است ؛
هر دو نماینده حقیقی جبهه انقلاب جانباز هستند (یکی دستش را در جنگ تحمیلی داده است و یکی پایش را) که نشان افتخار و گویای این مطلب است که اگر قرار است برای این مردم مظلوم و رنجیده آبی گرم شود . همچنان از سمت و سوی بچه های جبهه و جنگ و مقاومت است .
🇮🇷❤️پرچم هر دوتون بالاست ❤️🇮🇷
#سعید_جلیلی
#علیرضا_زاکانی
#گفتمان_مقاومت
@Radmanminer
در پاسخ به اینگونه انتقادات ناجوانمردانه به دولت شهید رئیسی و ادامه دهندگان دولت او در ذیل پاسخی در خور شان ارائه نموده ام 👇
@Radmanminer
سلام
ضمن تشکر از دقت نظر عزیزان که انتقاد می کنن ؛
۱- مناظرات دیشب نشان داد که نظرات جبرائیلی به نظرات زاکانی نزدیک است نه جلیلی .
۲- نگاه درآمدی به حقوق دولتی معادن در بودجه سنواتی از سوی مجلس و کمیسیون صم و تلفیق بوده و هست و نه از سوی معاونت معدنی وزارت صمتِ شهید رییسی چون اعتقاد معاونت معدنی بر این بود که مقدار متناسب حقوق دولتی معادن در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۳۴ همت مناسب است نه ۴۴ همت ( تفسیر دارد).
۳- نگاه صحیح در بحث درآمدی دولت به معادن، در معادن بزرگ محقق شده و می شود و سودی که این معادن به بیت المال می دهند بیش از ۲۰۰۰ همت در سال در قالب سهام شرکتهای دولتیست که خرج پروژه های توسعه ای و عمرانی ، سهام عدالت و ... در کشور می گردد .
پس عدد ۴۴ همت متصور مجلس در بودجه عدد ناچیزی در بحث درآمد معادن بزرگ مقیاس است .
۴- بغیر از حقوق دولتی معادن ، بهره ی مالکانه، عوارض اکتشافی،مالیات بر درآمد، عوارض صادراتی و گمرکی ،عوارض و تعرفه های محیط زیستی و حقوق منابع طبیعی و ... از دیگر منابع درآمدی دولت از معادن است که البته به غیر مالیات ( ۲۵ درصد) اعداد بسیار کوچکی نسبت به درآمد معادن هستند و طبق بندهای قانونی اخذ می شوند .
۵- بنده طراح و برنامه ریز بخش معدن هستم . در فصل محاسبات اقتصادی طرح بهره برداری ثابت می شود که برای پَست ترین ماده معدنی که مصالح ساختمانی هستند سود معادن حداقل ۴۰ درصد در سال است و حقوق دولتی و بهره مالکانه برای معادن غیر مزایده ای ( در معادنی که به صورت مزایده واگذار می شود خود بهره بردار برای رقابت و برنده شدن در مزایده حقوق دولتی را چند برابر پایه میزند که بعدا و هنگام کار در پرداخت ان دچار مشکل می شود که ربطی به دولت ندارد )عدد ناچیزی نسبت درآمد معادن است و اینکه عوارض اینچنینی در دولت شهید رئیسی بالارفت و معدندار بدبخت شد دروغ محض است .
۶- طبق اصل ۴۵ قانون اساسی و سیاستهای ابلاغی آن معادن انفال هستند و به شکل ملک یا کالا خرید و فروش نمی شوند بلکه به عنوان امانت در اختیار وزارت صمت و نهایتا بهره بردار قرار می گیرند تا انتفاع آنها بین طرفین تقسیم شود .
۷- حیاط خلوت بخش معدن که ۸۰ درصد درآمد دولت از آن است و همه از آن بی خبرند سازمان انفالی ایمیدروست که ۲۶۰ ابرپروژه معدنی را راهبری می کند و بیش از سالی ۲۰۰۰ همت سود خالص دارد و بریز و بپاشها و بخور بخورها و کرسی های با حقوق و مزایای آنچنانی اصلی آنجا در قالب رانت توزیع می شود که در دستورکار تحقیق و تفحص مجلس یازدهم قرار گرفت و تا این لحظه خبری از گزارش آن به مردم نیست !
۸-این تهمت به دولت شهید رییسی بخشودنی نیست که معاونت معدنی وزارت صمت به بخش تولیدی معادن کوچک به چشم درآمدی نگاه می کند ، چراکه اقدامات این بخش مدیریتی کشور در قالب ۳۴ اقدام تحولی در سال ۱۴۰۱ به بعد در جهت شکوفایی بخش معدن کشور بخصوص معادن کوچک مقیاس بوده ( که در ۴۰ سال اخیر بی سابقه بوده ) و در مطلب زیر قابل ملاحظه است ؛
https://www.bultannews.com/fa/news/828553
نکته ؛ از اقدامات مندرج در لینک بالا اقدام جدید دولت سیزدهم در بحث مشارکت مردم در اقتصاد معدن ارائه ۴۴ بسته سرمایه گذاری معدنی در استانها بوده که در حال افزایش است .
۹-تمام حوزه های درآمدی دولت از بخش معدن مطابق با بندهای قانونی مصوب ۱۳۷۷ به بعدِ مجلس شورای اسلامی و اصلاحیه های بعدی آن می باشد و با سلیقه ی دولتها تغییر نمی کند .
امیدوارم منتقدین دولت شهید رئیسی و دکتر #سعید_جلیلی برای نقدهای تخصصیشون از نظرات افراد کاردان و با تجربه و متخصص استفاده کنند که دانششون در این حوزه ها افزایش یابد .
و هر توفیقی است ... از اوست
محمد تقی رادمان
۲۹ خرداد ۱۴۰۳
تحلیلهای مهندس رادمان در👇
https://eitaa.com/joinchat/49218036C157929724c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ واکنش دکتر کریمی به دروغ برنامه نداشتن جلیلی برای بازار سرمایه
دکتر مجید کریمی:
"آقای جلیلی سال ٩٩ زمانی که پول مردم در کوره پول سوزی از بین میرفت، نامهای به رئیس جمهور وقت زدند و ٢٢ مسئله را در این نامه ذکر کردند و برای حل مشکل بازار سرمایه راهکار ارائه دادند."
@Radmanminer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️پزشکیان را بیشتر بشناسیم ۸
نگاه کارشناسی محور آقای دکتر گاهی تغییر می کنه !
ببینید👆
@Radmanminer
عزیزانی که سلسله کامل ۱ تا ۸ رو می خوان در خصوصی پیام بدهند برای انتشار براشون بفرستم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️پزشکیان را بیشتر بشناسیم ۹
تصویر میرحسین موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد در ستاد پزشکیان در زنجان...
#فتنه_۸۸
@Radmanminer
♦️پزشکیان را بیشتر بشناسیم ۱۰
پزشکیان:
(شهریور۹۵) در دفاع ازFATF: چرخش مالی در کشور ما شفاف نیست؛ اساس FATF شفافسازی است.
(شهریور۹۵): کسی خائن است که از شفافیت میترسد.
(آبان۹۸): هنوز لیست اموالم را در سامانه قوهقضائیه ثبت نکردم.
(آبان۹۹): گرانی دلار و اختلاسها به خاطر عدم تصویب لوایح FATF است!
(آبان۹۹): از FATF سر درنمیآورم!
(فروردین۱۴۰۰): شفافیت یعنی FATF.
(فروردین۱۴۰۰): چون شفافیت نداریم یک عده راحت میتوانند بخورند و ببرند.
(فروردین۱۴۰۰): با شفافیت مجلس مخالفم.
(خرداد۱۴۰۰): از شورای نگهبان انتظار شفافیت دارم.
(آبان ۱۴۰۰):اموال و دارایی مسئولان شخصی است و نباید رسانهای شود.
(دی ۱۴۰۲): باید FATF داخلی را راهاندازی کنیم.
شما اگر فهمیدین بالاخره دیدگاهش راجع به شفافیت چیه به ما هم بگید!!
@Radmanminer
📢 اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری درباره برخی نقل قولهای غیر مستند از رهبر انقلاب و مسئولان دفتر ایشان
نقل قولهای غیر مستند و یا برداشتهای شخصی فاقد اعتبار است
✏️ متن اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری به این شرح است:
🔹️در روزهای اخیر مشاهده شده است که برخی از نامزدهای محترم انتخابات ریاست جمهوری و یا اعضای ستاد و افراد منتسب به آنها در اظهارنظرها و موضع گیریها، نقل قول هایی ناقص و یا نادرست از رهبر انقلاب اسلامی و یا مسئولان دفتر معظم له بیان کرده اند.اعلام میدارد هرگونه نقل قولِ غیرمستند به اسناد موجود و مکتوب از بیانات و اظهار نظرهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و اکتفا به برداشت های شخصی و دریافتهای شفاهی از بیانات ایشان و یا مسئولان دفتر معظم له فاقد اعتبار و استناد است. انتظار میرود همگان نسبت به این موضوع توجه لازم را داشته باشند و از تکرار آن پرهیز شود.
دفتر مقام معظم رهبری
💻 Farsi.Khamenei.ir