♦️کاهش ۶.۵ واحد درصدی نرخ رشد پایه پولی
🔹نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی از ۳۴.۱ درصد در پایان دیماه ۱۴۰۱ طی یک روند نزولی به ۲۵.۲ درصد در پايان دیماه ۱۴۰۲ کاهش یافت که دستیابی به این رقم برای اولین بار از خردادماه ۱۳۹۸ (پس از ۵۵ ماه) محقق شده است.
🔹همچنین، نرخ رشد ۱۲ ماهه پایه پولی در پایان دیماه ۱۴۰۲ با ۶.۵ واحد درصد تنزل نسبت به دوره مشابه سال قبل (۳۸.۲ درصد در دیماه ۱۴۰۱) به ۳۱.۷ درصد کاهش یافت.
🔹ضریب فزاینده نقدینگی نیز در پایان دیماه ۱۴۰۲ نسبت به پايان سال ۱۴۰۱، معادل ۰.۸ درصد کاهش یافت و به رقم ۷.۳۱۱ رسید.
@Radmanminer
♦️اعضای محترم سازمان نظام مهندسی معدن کشور
۴ سال است در حوزه ی سیاستگذاری و حکمرانی و قانونگذاری بخش معدن کار جدی می کنیم . اما در دولت مردمی و مجلس انقلابی به هیچیک از شوراها و کمیته های تصمیم ساز بخش معدن دعوت نشده ایم .
بار زمین مانده سازمان نظام مهندسی معدن، بخشی از عوارض این دشمنی ها و نفاقهاست.
@Radmanminer
♦️روایت علم از خیانت هویدا و شاه
وقت خواب چشمم به خبر مبادله اسناد هیرمند بین وزیر خارجه و سفیر افغانستان افتاد چنان ناراحت شدم که با قرص خواب هم خواب سنگین چند ساعته برچشمم نیامد .
مرد (سفیر افغانستان )که مثل شیر آمد و تهدید کرد اگر می خواهید کمک به ما را درگرو آب هی کند نگاه دارید ما کمک نمیخواهیم ،و این بدبختها آن قدر از چپ گرایی افغانستان ترسیدند که همه شرایط را قبول کردند.
کسی چه می داند شاید هم از اربابهای نامرئی دستور ارتکاب این خیانت را داشتند .
🔘 منبع: یادداشت های علم ،جلد ششم؛ اسد الله علم
@Radmanminer
♦️خبر خوش نماینده مجلس برای مردم شهر های دارای معدن؛
بهره مندی استانها و شهرستانهای دارای معدن از ۱۵٪ حقوق دولتی
نظری نماینده خمین در مجلس: سالهاست که مجلس شورای اسلامی مصوب کرده است که از ۱۰۰ ٪ حقوق دولتی پرداختی توسط معادن به حساب خزانه کشور باید ۱۵ ٪ آن به شهرستان محل معدن جهت توسعه و جبران آسیبهای معدن در منطقه عودت و هزینه شود و وزارت صنعت معدن و تجارت مکلف بود این حقوق دولتی را از معدن داران متناسب با نوع معدن، کیفیت مواد معدنی و همچنین حجم برداشت از معدن دار اخذ و به حساب خزانه واریز نماید و وزارت اقتصاد و دارایی مکلف بود ۱۵٪ از این مبالغ را به استان و شهرستان محل معدن عودت دهد تا جهت جبران آسیبهای معدن در استانها و شهرستان دارای معدن، هزینه شود
اما متاسفانه طی سالهای گذشته هیچ مبلغی به استانها و شهرستانها واگذار نشد و پیگیری ها و تذکرات نمایندگان هم راه بجایی نبرد و چون دولت معمولا با کسری بودجه مواجه بود و در بخشهای مختلف کمبود داشت این پول را در جاهای دیگر هزینه میکرد.
مجلس شورای اسلامی خوشبختانه در لایحه بودجه ۱۴۰۳ این انحراف در اجرای تکلیف قانونی را طی الحاقیه بند ۲ تبصره ۹ لایحه بودجه بر طرف کرد. لذا برابر این الحاقیه دولت مکلف است پانزده درصد (۱۵%) حقوق دولتی معادن را در حساب خاصی نزد خزانهداری کل کشور منظور نماید و سهم هر استان و شهرستان دارای معادن را به نسبت پرداختی هر استان و شهرستان براساس تبصره ۶ ماده ۱۴ قانون معادن هزینه نماید.
@Radmanminer
♦️مسیر زمینی عربستان، امارات و اردن برای کمک رسانی به صهیونیست ها
گزارش شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی حاکیست، سه کشور عربستان سعودی، امارات و اردن، با همکاری هم، مسیری زمینی را جایگزین مسیر دریایی دریای سرخ و کانال سوئز کرده اند تا مشکل صهیونیست ها در رسیدن برخی کالاها حل شود .
کامیون ها و تریلی های همسفر در این جاده ، از کامیونهایی که با گذشتن از امارات، سعودی و اردن به فلسطین اشغالی میرسند، تصویر تهیه کرده اند.
@Radmanminer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️امام آمد تا نسل ما و بعد از ما در دنیا و آخرت سربلند باشیم ...❤️
۱۲ بهمن ۱۳۵۷ سالروز ورود عزت و شرف و استوره ی مقاومت و ایستادگی مسلمین جهان به کشور عزیزمان مبارکباد .
@Radmanminer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️هر چند قبلا هم عرض کرده بودم دولت سیزدهم دولت آزمون و خطا و کارآموزیست باز هم خدا رو شکر بالاخره بعد از ۳۰ ماه اولین جملات حسابی از دهان مبارک آقای رئیسی خطاب به تولید و صادر کنندگان خارج شد .
خدا رو شکر
قطعا آن صنایعی که ارزآوری ، اشتغال ، سهم اقتصادی در تولید ناخالص داخلی و ... شان ثابت شده صنایع پایین دست است نه بالادستی.
@Radmanminer
43.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️این ۱۴ دقیقه صحبتهای آقای کریمی قدوسی خلاصه ی جنایت فولادی ها در کشور به سرپرستی آقای پدرخوانده است.
البته جزئیات زیاد دارد و بخش عمده این اتفاقات ذیل سازمان ایمیدرو می افتد.
🔘هر چند مجلس یازدهم تا این لحظه هیچ خروجی از طرح تحقیق و تفحص از این سازمان و پروژه های ملی فولادی و معدنی کشور به مردم ارائه نکرده است اما
بنده چند روز قبل نامه ی مفصلی در این رابطه و مشابه آنچه سردار کریمی در این کلیپ می گویند به آقای رئیسی تقدیم نمودم .
🔘ایشان هم ظاهرا به بازرس ویژه ی شان دستور رسیدگی داده اند.
خلاصه ما کوتاه نمیایم تا انفال مسلمین را از چنگ ویژه خوارانی چون ایادی حزب کارگزاران هاشمی درآوریم.
و من الله توفیق
@Radmanminer
تجربهٔ ۴۵ساله نشان داد که
از عناوینِ مثبت برای مقاصدِ نامشروع استفادههای زیادی شد
از مفاهیمِ مقدس و باورهای دینی سوءاستفادههای زیادی برای کسب قدرت شد
اصلاحطلب و اصولگرا و انقلابی
در مقاطع مختلف،
در یک تیم جمع شدند
علیه ارزشهای اصیل انقلاب و منافع مردم نجیب ایران...
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
هرچند محتوای یادداشت زیر ممکن است از دید علما با روح اقتصاد اسلامی و شرع مغایرت داشته باشد لکن بخش تحلیلی آن "بورس کالا" را خوب و خلاصه حلاجی نموده تا ببینیم چرا این ابزار کنترلگری بخش بازرگانی وزارت اقتصاد امروز به یکی از علل اصلی تورم مبدل گشته است ؛
✍ فرصتهای عرضه کالا ها در بورس برای تحقق شعار سال و توسعه عدالت در مناطق محروم
از نگاه وزارت محترم اقتصاد، بورس کالا بهعنوان یک تالار شفاف و شیشه ای ، حمایت و توسعه می یابد ولی این شفافیت نشان میدهد که ساختارهای رقابتی نهفته در این تالار در تقابل آشکار با تحقق شعار سال و باعث افزایش تورم و مهار تولید می شود. یقینا وقتی یک تولیدکننده بتواند با رقابت بیشتری محصول خود را بفروش برساند قیمت آن بالاتر خواهد رفت و لذا جذابیت برای کاهش عرضه بیشتر خواهد شد بنابراین هیچگاه شعار رشد تولید و مهار تورم تحقق نمیابد. لذا برای برون رفت از این مشکل و مهار رقابتهای تورم زای بورسی چند نکته باید مورد تحلیل و سپس اجرایی گردد:
۱- برای موفقیت در تحقق شعار سال لازم است که همه محصولاتی که در بورس کالا عرضه می گردد با استقبال از نظرات کارشناسی مورد تحلیل قرار گیرند . شاید به این نتیجه برسند که برخی از موارد، ضرورتی برای عرضه در بورس نداشته باشند و با مدیریت های استانی بتوان جلوی دلال بازی و افزایش بیرویه قیمت ها گرفته شود(مثل برخی از تولیداتی که به موضوع ساخت مسکن ملی مرتبط می شود- سیمان )
۲- اوضاع ناعادلانه برخی از عرضه ها بررسی و برای هر نوع تولید فقط یک قیمت پایه تعریف شود(در برخی موارد متاسفانه بورس به محصولی که بتواند رقابت را بیشتر بالا ببرد اجازه افزایش قیمت پایه بیشتری میدهد و همین موصوع باعث افزايش تصاعدی تورم خواهد شد)
۳- ما به تفاوت قیمتی که نسبت به قیمت پایه به دلیل رقابتها در بورس ایجاد میشود به حساب عرضه کننده واریز نگردد تا برخی انگیزه ها برای ایجاد رقابتهای کاذب و اجتناب از عرضه که در حال حاضر وجود دارد از بین برود.
۴- سقف رقابت محدود و حداکثر تا ده درصد قیمت پایه تعریف گردد تا امکان برآورد اقتصادی خریداران وجود داشته باشد.
۵-در صورت رقابت، مابه تفاوت قیمتها نسبت به قیمت پایه؛ به حسابی جداگانه به منظور سرمایه گذاری در ایجاد طرح های تولیدی و اشتغال زا در مناطق محروم واریز گردد.
اگر این شروط تحقق یابد منافع آن شامل موارد ذيل است:
۱-کاهش تورم
۲- افزایش تولید
۳-افزایش رقابت در کیفیت
۴- افزایش اشتغال
۵-سرمایه گذاری زیربنایی
۶- توسعه عدالت در مناطق محروم
🔘 مجتبی سرلک- کارشناس صنایع
@Radmanminer
♦️پاسخ بنده به موافقان بورس کالا که همچنان شفافیت و جلوگیری از رانت و امضاهای طلایی در عرضه را مهمترین کارکرد بورس کالا عنوان می کنند .
@Radmanminer