eitaa logo
راه بندگی
92 دنبال‌کننده
763 عکس
204 ویدیو
15 فایل
🌸 نکات قرآنی 🌷 احادیث مستند و زیبا 🌺 مطالب ناب دینی 🌹 داستانهای پندآموز 🌼 بیان احکام و مسائل شرعی مورد ابتلاء همه در کانال 🌹راه بندگی🌹 👈 نشر مطالب کانال به هر نحوی آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
مداحی آنلاین - خجالتم نده و عاصیم خطاب نکن - نریمانی.mp3
5.25M
🌙 🍃خجالتم نده و عاصیم خطاب نکن 🍃نده جواب مرا لااقل جواب نکن 🎙 👌بسیار دلنشین
Shabe21.pdf
544K
📚 اعمال شب بيست و يكم‏ ماه مبارک رمضان 1.‌ غسل 2.‌ دو ركعت نماز؛ در هر ركعت بعد از حمد هفت مرتبه توحيد و بعد از نماز، هفتاد مرتبه‏ «أسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أتُوبُ إِلَيْهِ‏» بخواند. 3.‌ إحیاء و قرآن بر سر گرفتن و قسم دادن خداوند به اهل‌بیت «علیهم السلام» 4. ‌زيارت امام حسين «علیه السلام» 5.‌ خواندن صد ركعت نماز 6.‌ قرائت دعای: «اللَّهُمَّ إنِّي أمْسَيْتُ لَكَ عَبْداً دَاخِراً ...» 7.‌ قرائت دعاى جوشن کبیر 8.‌ قرائت ادعیه‌ی شب‌‌های دهه‌ی آخر ماه رمضان 9. خواندن دعای: «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اقْسِمْ لِي حِلْماً يَسُدُّ عَنِّي بَابَ الْجَهْلِ وَ ...» 10.‌ مداومت بر صلوات بر محمد و آل محمد و نفرين بر ظالمان و قاتلان ایشان. 11. مذاکره علمی 12. طلب آمرزش و دعا براى حوائج دنيا و آخرت. 13. طلب عافیت برای خود و دیگران.
11.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوحه ماندگار حیدر حیدر با صدای حاج محمود کریمی بمناسبت شب شهادت امیر المومنین(ع)
Shabe23.pdf
506.8K
📚 اعمال شب بیست و سوم ماه رمضان 1.‌ غسل، در ابتدا و انتهای شب 2.‌ دو ركعت نماز؛ در هر ركعت بعد از حمد هفت مرتبه توحيد و بعد از نماز، هفتاد مرتبه‏ «أسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أتُوبُ إِلَيْهِ‏» بخواند. 3.‌ إحیاء و قرآن بر سر گرفتن و قسم دادن خداوند به اهل‌بیت «علیهم السلام» 4. ‌زيارت امام حسين «علیه السلام» 5.‌ خواندن صد ركعت نماز 6.‌ قرائت دعای: «اللَّهُمَّ إنِّي أَمْسَيْتُ لَكَ عَبْداً دَاخِراً ...» 7.‌ قرائت دعاى جوشن کبیر 8.‌ قرائت دعای: «يَا رَبَّ لَيْلَةِ الْقَدْرِ، وَ جَاعِلَهَا خَيْراً مِنْ ألْفِ شَهْرٍ وَ ...‏» 9.‌ خواندن مکرر دعای فرج: «اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ ...» 10.‌ خواندن مکرر دعای: «يَا مُدَبِّرَ الْأَمُورِ يَا بَاعِثَ مَنْ فِي الْقُبُورِ ...» 11.‌ تلاوت هزار مرتبه سوره قدر و سوره‌های عنكبوت، ‏روم و دخان و تلاوت آیات دیگر به اندازه توانایی.‏ 12. خواندن نماز و دعا به اندازه توانایی، به‌ویژه دعای مکارم الاخلاق و دعای توبه. 13.‌ قرائت دعای: «اللَّهُمَّ امْدُدْ لِي فِي عُمُرِي وَ أوْسِعْ لِي فِي رِزْقِي وَ ...‏» 14.‌ قرائت دعای: «اللَّهُمَّ اجْعَلْ فِيمَا تَقْضِي وَ فِيمَا تُقَدِّرُ...‏» 15.‌ قرائت دعای: «يَا بَاطِناً فِي ظُهُورِهِ وَ يَا ظَاهِراً فِي بُطُونِهِ وَ ...» 16. مذاکره علمی 17. طلب آمرزش و دعا براى حوائج دنيا و آخرت. 18. طلب عافیت برای خود و دیگران.
27.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙 ویژه 🍃عبد گنهکارت دلش بی قراره 🍃بنده ات به غیر از تو کسی رو نداره 🎙حاج
🛑 اعلام میزان کفاره و فطریه از سوی مراجع تقلید آیت‌الله جوادی آملی: 🔹مبلغ فطریه برای هر نفر برمبنای قوت غالب منطقه، سه کیلو گندم، برنج تعیین شده است. 🔹مبلغ مربوط به کفاره غیرعمد،به ازای هر روز ۱۲/۰۰۰ تومان و کفاره عمدی روزه به ازای هر روز ۷۲۰/۰۰۰ تومان تعیین شده است. آیت‌الله سیستانی: 🔹از آنجا که میزان زکات فطره برای هر فرد سه کیلوگرم است، مبلغ آن برای فطریه بدل از آرد ۶۰ هزار تومان و برای فطریه بدل از برنج ایرانی۳۶۰ هزار تومان و فطریه بدل از برنج غیرایرانی، ۱۰۵ هزار تومان تعیین شده است. آیت‌الله مکارم شیرازی: 🔹زکات فطره امسال بر مبنای قوت غالب گندم، مبلغ شصت هزار تومان و بر مبنای قوت غالب برنج، مبلغ دویست و چهل هزار تومان اعلام شده است. 🔹کفاره روزه غیر عمد مبلغ دوازده هزار تومان است که باید به صورت نان تهیه و پرداخت شود، همچنین کفاره روزه عمد مبلغ هفتصد و بیست هزار تومان است. آیت‌الله نوری همدانی: 🔹زکات فطره هر فرد حدود سه کیلوگرم گندم یا برنج تعیین شده است. 🔹کفاره غیر عمد برای هر روز ۱۲ هزار تومان و کفاره عمد برای هر روز ۷۲۰ هزار تومان است. آیت‌الله‌ شبیری زنجانی: 🔹کفاره افطار غیر عمدی برای هر روز، یک مد طعام (حدود ۹۰۰گرم به‌حساب گندم) است که باید به مسکین پرداخت شود 🔹مبلغ ۷۲ هزار تومان را بابت زکات فطره هر نفر (به‌حساب قیمت گندم) و مبلغ ۱۸ هزار تومان را برای کفاره افطار عذری آیت الله وحید خراسانی: 🔹میزان فطریه به ازای هر نفر و با قیمت گندم و بدل از آرد ۶۰ هزار تومان و فطریه بدل از برنج ۲۰۰ هزار تومان است. 🔹کفاره غیرعمدی و عمدی روزه نیز برای هر روز، به ترتیب ۱۵ و ۹۰۰ هزار تومان اعلام شد. آیت الله سبحانی: 🔹زکات فطره امسال بر مبنای قوت غالب گندم، مبلغ ۶۰ هزار تومان و بر مبنای قوت غالب برنج، مبلغ ۳۰۰ هزار تومان است. 🔹کفاره روزه غیر عمد مبلغ ۱۸ هزار تومان است، همچنین کفاره روزه عمد مبلغ یک میلیون و ۸۰ هزار تومان است.
💠 پاسخ به ۹ سؤال پرتکرار فطریه ماه مبارک رمضان 🔹 با رسیدن به روزهای پایانی ماه مبارک رمضان، سؤالات پیرامون فطریه افزایش پیدا کرده که به انتشار چند سؤال پرتکرار آن مطابق با نظر رهبر معظم انقلاب خواهیم پرداخت: ______ ❓۱. چه مبلغی را باید برای فطریه پرداخت کنیم؟ ◻️ مکلف باید برای خودش و کسانی که نان‌خور او هستند، هر نفری یک صاع (تقریباً سه کیلو) گندم یا جو یا خرما یا کشمش یا برنج یا ذرت و مانند این ها به مستحق بدهد و اگر پول یکی از اینها را هم بدهد کافی است. ضمنا مبلغ زکات فطره امسال (۱۴۰۲) به قیمت گندم برای هر نفر، «شصت هزار تومان» اعلام شده است. برای مشاهده نظر سایر مراجع عظام تقلید درباره مبلغ فطریه رمضان سال ۱۴۰۲، اینجا را کلیک نمایید. ❓۲. آیا می‌توانیم غیر از گندم، جو و ... که در رساله‌ها گفته شده، جنس دیگر و وسایل دیگری که مورد نیاز فقیر است خریداری کرده و عوض فطریه به مستحق بدهیم؟ ◻️ اگر از مستحق برای قبول فطریه و خرید جنس دیگر، وکالت بگیرید، می‌توانید جنس مورد نیاز مستحق را با فطریه بخرید و به او بدهید. ❓۳. آیا می توان فطریه را برای مستمند کارت به کارت کرد؟ یا به فقیر شهر دیگر داد؟ ◻️ اشکالی ندارد، اما اگر زکات فطره را جدا کرده باشد، تعویض آن جایز نیست و اگر در شهرش، فقیر وجود دارد، پس از جدا کردن فطریه، انتقال آن به شهر دیگر هم بنا بر احتیاط واجب جایز نیست. ❓۴. آیا فطریه مهمان شب عید فطر بر عهدهی میزبان است؟ ◻️ مهمان یک شبه نان خور محسوب نمیشود، لذا زکات فطره او بر میزبان واجب نیست، ولی اگر کسی غیر از شب عید مدتی مهمان دیگری است که عرفاً نان‌خور او محسوب میشود، فطریه او به عهده میزبان است. ❓۵. زمان کنار گذاشتن فطریه و پرداخت آن چه موقع است؟ ◻️ از غروب شب عید فطر می‌تواند فطریه را بپردازد یا کنار بگذارد و بنابر احتیاط واجب، مکلّف باید فطریه را پیش از نماز عید بدهد، اما اگر نماز عید نمی‌خواند می‌تواند دادن فطریه را تا ظهر تأخیر بیاندازد و در صورتی که دسترسی به فقیر دارد کنار گذاشتن فطریه، کافی نیست؛ اما اگر تا ظهر دسترسی به فقیر نداشت، فطریه را کنار بگذارد و هرگاه دسترسی پیدا کرد به فقیر بدهد و اگر کنار نگذاشته باشد نیز بنا بر احتیاط واجب ساقط نمی‌شود و باید با قصد قربت و بدون نیت ادا و قضا، فطریه را بپردازد. ❓۶. آیا طفلی که در شکم مادر است و هنوز به دنیا نیامده، باید برایش زکات فطره بدهند؟ ◻️ خیر لازم نیست. ❓ ۷. آیا فطریه را می توان به سادات فقیر داد؟ ◻️ کسی که سید نیست نمی‌تواند به سید فطره بدهد. حتی اگر سیدی نان‌خور او باشد، نمی‌تواند فطره او را به سید دیگر بدهد. غیرسادات نمی‌توانند به سادات فطریه پرداخت نمایند. ❓ ۸. چه کسی باید فطریه بدهد؟ ◻️ کسی که موقع غروب شب عید فطر بالغ و عاقل و هوشیار است و فقیر و بنده کس دیگر نیست، باید برای خودش و کسانی که نان خور او هستند هر نفری یک صاع که تقریبا سه کیلو است، گندم یا جو یا خرما یا کشمش یا برنج یا ذرت و مانند اینها به مستحق بدهد، و اگر پول یکی از اینها را هم بدهد،کافی است. کسی که مخارج سال خود و عیالاتش را ندارد و کسبی هم ندارد که بتواند مخارج سال خود و عیالاتش را بگذراند، فقیر است و دادن زکات فطره بر او واجب نیست. ❓ ۹. آیا برای ادای زکات فطره می توان به جای گندم، جو، برنج و مانند آن، پول آن را پرداخت کرد؟ ◻️ اشکال ندارد.
YEKNET.IR - monajat - shabe 2 ramezan 1402 - rasouli.mp3
4.15M
🌙 با (عج) 🍃رسید فصل بهار و بهار ما نرسید 🍃بهار عمر گذشت و نگار ما نرسید 🎙حاج
YEKNET.IR - monajat - shabe 2 ramezan 1401 - motiee.mp3
6.92M
🌙 ویژه با (عج) 🍃آفتابا بس که پیدایی نمیدانم کجایی 🍃دور از مایی و با مایی نمیدانم کجایی 🎙حاج
مداحی_آنلاین_چشم_انتظار_حاج_حسن_جمالی.mp3
6.37M
با (عج) 🍃کجایی ای بهار من 🍃نیامدی نگار من 🎤زنده یاد
مداحی_آنلاین_غفلت_از_یار_گرفتار.mp3
2.64M
🌷یا صاحب الزمان(عج)🌷 🍃غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد 🍃از شما دور شدن زار شدن هم دارد 🌷لبیک یا مهدی🌷
🔹 ارسال فطریه زکات به شهر دیگر ❓آیا می‌توان زکات فطره را به شهر دیگری که فقرای زیادی در آن زندگی می‌کنند، فرستاد؟ ✴️ آیت الله خامنه ای: در صورت وجود مستحق در شهر بنا بر احتياط واجب به شهر ديگرى نفرستد. ✴️ آیت الله مکارم شیرازی : احتیاط واجب آن است که زکات فطره را در همان محل مصرف کند، مثلاً نمى تواند براى بستگانش که در شهر دیگرى هستند بفرستد، مگر این که در آن محل مستحقّى پیدا نشود و هرگاه با وجود مستحق فطره را به جاى دیگرى ببرد و تلف شود ضامن است، ولى حاکم شرع مى تواند با توجّه به مصالح نیازمندان اجازه دهد آن را به محلّ دیگرى ببرند ✴️ آیت الله وحید خراسانی : اگر در محلّ خودش مستحق پيدا شود ، احتياط واجب آن است كه فطره را به جاى ديگر نبرد ، و اگر به جاى ديگر ببرد و تلف شود ، بايد عوض آن را بدهد. ✴️ آیت الله سیستانی : به احتیاط واجب جایز نیست ➖➖➖➖ 📝توضیح المسائل مراجع، مساله٢٠٣۵، استفتاء از سایت مراجع عظام