#قرابیه_با_طعم_ویفر
1 پاکت مارگارین یا کره در دمای اتاق (250گرم)
نصف لیوان روغن مایع
1 لیوان نشاسته ذرت(با قاشق بریزید در لیوان که فشرده نشه)
1 لیوان پودر شکر یا قند
1 قاشق غذاخوری سرکه ( ترجیحاً سرکه انگور )
1 بسته وانیل5گرمی ترک(یا 1/4 قاشق چایخوری وانیل ایرانی)
نصف بسته بکینگ پودر10گرمی ترک (یا یک قاشق چایخوری پر)
1استکان فندق پودر شده
آرد به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا یک و نیم لیوان آرد را در یک تابه بریزید وبا حرارت کم تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی تغییر رنگ نده ،سپس فندق پودر شده را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت بدید واز روی حرارت بردارید تا خنک شود. سایر مواد را در ظرفی دیگر بریزید و مخلوط وورز بدید(میتونید با همزن هم بزنید) سپس آرد و فندق تفت داده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید وبرای اینکه خمیر لطیفی بدست بیاد اگه لازم شد ،کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر به نرمی لاله گوش بدست بیاد. سپس به اندازه دلخواه از خمیر بردارید وگرد کنید و بچینید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته شده وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه تا کمی تغییر رنگ بده(10تا15دقیقه)و در آخر به دلخواه با انواع پودر مغزیجات و یا شکلات آب شده تزیین کنید.
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#کیک_زبرا
5 زرده تخم مرغ و 1 عدد تخم مرغ ، شروع بهم زدن میکنیم،
60 گرم روغن (نصف استکان) ،
80 گرم شیر (کمی بیش از نصف استکان) اضافه کنید ،
75 گرم آرد را اضافه کنید (1 استکان پر،استکان من کمی بزرگ بود،شمااز 1 و نیم استکان استفاده کنید)
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودرو وانیل را اضافه کرده وهم بزنید.
5 عدد سفیده تخم مرغ و 75 گرم (1 لیوان) شکر را بزنید تا سفید شود واز ظرف نریزد.
سپس مخلوط زرده تخم مرغ وسفیده تخم مرغ رابا کمک لیسک از پایین به بالا باهم مخلوط کنید.
برای قسمت کاکائوییCOCOA
10 گرم کاکائو (1 و نیم قاشق غذاخوری)
30 میلی لیتر آب گرم (4 قاشق غذاخوری)را باهم مخلوط کنید و انرا به نصف مایه ی کیک اضافه کرده و مخلوط کنید. کاغذ روغنی را زیر قالب قرار دهید. سپس به ترتیب 4 قاشق غذاخوری از مخلوط کیک سفید و 4 قاشق ازمخلوط کاکائودر قالب بریزید تا به پایان برسد. در فر 150 درجه به مدت 50 دقیقه تا1 ساعت بپزید. بعد از پخت کیک ، آنرا خنک کنید و برش بزنید .
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#دسر_سوپانگل
مواد لازم:
شیر سه لیوان
شکر شش ق غ
ارد یک ق غ
نشاسته دو ق غ
پودر کاکاو یک ق غ
شکلات تلخ پنجاه گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
کره یک ق غ یا ۱۵ گرم
وانیل کمی
ارد و نشاسته و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و شیر و زرده تخم مرغ بهش اضافه میکنیم با هم هم می زنیم و روی حرارت میذاریم و پودرکاکاو رو اول با دو قلشق اب مخلوط میکنیم و بعد به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم و وانیل و شکلات تخته ی بهش اضافه میکنیم و با خرارت ملایم هم می زنیم تا شکلات ها اب بشه و در اخر کره بهش اضافه میکنیم
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
این فرنی خوشمزه با شیرخشک تفت داده شده درست شده و روش از پودر نارگیل تفت داده شده برای تزیین استفاده کردم میتونید برای تزیینش از بیسکویت یا بادام یا پسته یا هر چی که دوست دارین استفاده کنید
مواد لازم:
شیرخشک تفت داده شده یک لیوان
شیر مایع دو لیوان و نیم
نشاسته یک سوم لیوان
شکر شش قاشق غ
خامه صبحانه یک پاکت
شیر مایع و نشاسته رو با هم توی یه ظرف مخلوط میکنیم شیرخشک رو توی قابلمه با حرارت ملایم و صبر و حوصله تفت میدیم تا تغییر رنگ بده چون شیر سریع میسوزه حرارت کم باشه و بعد شیر که با نشاسته مهلوط شده بود رو بهش اضافه می کنیم و شکر رو اضافه می کنیم و در اخر خامه اضافه میکنیم و هم میزنیم و تمام
نکته: خامه بهتره به دمای محیط برسه سرد نباشه
نکته: از شیر خشک مارک نیدو استفاده بشه که خوشمزه تره.
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_اسفنجی
مواد لازم:
5 عدد تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری وانیل
150 گرم شکر
150 گرم آرد سفید
طرز تهیه:
1. تخم مرغ و شکر را روی بخار اب بزارید و با همزن دستی هم بزنید تا 50 درجه برسد (این کار حدود 4 دقیقه طول می کشد)
2.بعد با همزن برقی بزنید تا کرمرنگ و حجم آن ۳ برابر شود .
3.بعد همزن را خاموش کنید و به تدریج با کمک الک ارد و وانیل را اضافه کنید ، خیلی آرام مخلوط کنید تا پف تخم مرغ از بین نرود.
4. بگذارید داخل فر از قبل گرم شده ،با دمای 170 حدود 40 دقیقه یا تا زمانی که بپزد.
5. برای اینکه بدانید آماده است ، آن را با یک خلال دندان چک کنید.
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#فرنی_با_کادایف
مواد لازم:
کادایف 100 گرم
کره 20 گرم
پودر دارچین یک قاشق چای خوری
شیر دو لیوان
آرد برنج دو قاشق سوپ خوری
شکر 4 قاشق سوپ خوری
گلاب یک چهارم پیمانه
پودر ژلاتین دو قاشق چای خوری
آب سرد 3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
کادایف را خورد کرده و داخل تابه مناسبی ریخته و با کره کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس دارچین را اضافه کرده و از روی شعله برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود. رینگ ها یا کاتر گرد را داخل سینی ای که با فویل پوشانده اید چیده و یک قاشق از کادایف آماده را کف آن بریزید. دور تا دور رینگ را نیز با ورق استات یا طلق پوشش دهید. برای آماده کردن فرنی، آرد برنج را داخل شیر سرد ریخته و هم بزنید تا داخل شیر حل شود و گلوله نداشته باشد سپس روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود.شکر را افزوده و مجدداً هم بزنید تا کاملاً غلیظ شود. در آخر گلاب را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید. روی فرنی را با نایلون بپوشانید تا رویه نبندد. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به روش بن ماری( بخار آب) ذوب کرده و به فرنی اضافه کنید. فرنی آماده را روی کادایف ریخته و مجدداً روی آن با کادایف بپوشانید.
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#بستنی_موز_بادام_زمینی
موادلازم:
موز درشت دو عدد
شیر نصف پیمانه
خامه یکچهارم پیمانه
کره ی بادام زمینی دو ق غ سرپُر
بادام زمینی خرد شده یک ق غ
پودر شکر دو ق غ
طرز تهیه:
همه ی مواد به غیر از بادام زمینی خرد شده را داخل میکسر ریخته تا یکدست شود سپس بادام زمینی خرد شده را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید مواد را داخل قالب بستنی ریخته و برای ۴-۵ ساعت داخل فریزر قرار دهید.
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#شکلات_داغ
موادلازم برای ۴ فنجان👇
شکلات تلخ ریز خرد شده: ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوهای: ۲ قاشق غذاخوری
شیر پرچرب: ۴ فنجان
عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
خامه زده شده یا پودر کاکائو برای تزیین روی هات چاکلت
طرزتهیه:
ابتدا پودر کاکائو، شکلات تلخ ریز خرد شده و شکر قهوهای را در یک قابلمه کوچک بریزید و با هم مخلوط کنید. این کار کمک میکند تا تمام تکههای درشت شکر یا کاکائو از هم باز شوند. شیر پر چرب را به این مواد اضافه کنید، کمی هم بزنید و قابلمه روی شعله ملایم گاز بگذارید. حدود ۵ دقیقه مخلوط را مرتب هم بزنید تا یک ترکیب صاف و یکدست به دست بیاورید. حالا عصاره وانیل و نوک قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. بعد از حدود ۲۰ ثانیه از اضافه کردن نمک و وانیل هات چاکلت را در فنجانهای مورد نظر سرو کنید و در صورت تمایل روی آن را با پودر کاکائو، پودر دارچین یا خامه زده شده تزیین کنید.
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#شیرینی_بدون_فر
مواد لازم:
شعریه پاکستانی خیلی ریز شده 1 لیوان
بیسکوییت ساقه طلایی پودر شده نصف لیوان
بیسکوییت لوتس پودر شده 1 لیوان
شیرخشک تفت داده شده 1 لیوان
خامه صبحانه 1 عدد
شیرعسلی 1 قوطی
کرم لوتس یا کره بادام زمینی 4 ق غ
کره 30 گرم
طرز تهیه:
اول شعریه رو با کره با حرارت ملایم تفت میدیمو میزاریم کنار سپس شیرخشک تفت میدیم میزاریم رنگش طلایی بشه مواظب باشین زود میسوزه. حالا همه مواد رو میریزیم توی بلندر شعریه پاکستانی +پودر بیسکوییت ساقه طلایی (من پتی بور استفاده کردم )+پودر بیسکوییت لوتس +شیرخشک تفت داده شده +کرم لوتس + شیرعسلی همه مواد جز خامه رو با هم مخلوط میکنیم خامه رو قاشق قاشق اضافه میکنیم و هم میزنیم تا موقعی که موادمون نه زیاد شل باشه نه زیاد سفت باید کشدار باشه اگه زیاد شل باشه فرم نمیگیره و اگه سفت باشه خوشمزه نمیشه مواد رو یه کمی سفت تر گرفتم و لوله ای کردم و گذاشتم فریزر سفت بشه شکلات جلکسی (میتونید شکلات تخته استفاده کنید ) رو ذوب کردم و با برس شکلات رو روش کشیدم و دوباره گذاشتم یخچال تا شکلاتش ببنده و اریب برش داد. میتونید به جای بیسکوییت ، جوپرک یا پودر نارگیل یا فقط شعریه و بیسکوییت پتی بور کنید. فقط مقدار خامه رو کم کم بریزید تا جایی که خمیر لطیف باشه.
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#شیرینی_موزائیکی
مواد لازم:👇
1- شکلات، 250 گرم (نیمی تلخ، نیمی شیری)
2- خامه صبحانه، یک قوطی (200 میلی لیتر)
3- شیر، یک فنجان کمرباریک ترک (120 میلی لیتر)
4- بیسکوئیت پتیبور، 2 بسته
طرز تهیه:
شیر و خامه را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و تا حدی داغ کنید که شکلات بتواند داخل آن ذوب شود، سپس حرارت را خاموش کنید و شکلات را اضافه کنید. اگر شکلات تخته ای استفاده می کنید شکلات را خرد کنید سریعتر ذوب میشود. مخلوط را هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب شده و مخلوط شود. وقتی که سس شکلاتی آماده شد، 2 بسته بیسکوئیت خرد شده را به سس شکلاتی اضافه کنید، اگر دوست داشتید میتوانید از آجیلهایی مثل پسته، فندق، بادام نیز بریزید. اگر دوست دارید ارتفاع شیرینیتون بلندتر باشه قالبی که استفاده میکنید زیاد بزرگ نباشه، من از یک قالب عمیق کوچک استفاده کردم. اگر قالب نداشتید از هر ظرف پلاستیکی که دارید میتوانید استفاده کنید. پیش از ریختن مخلوط داخل ظرفتون کیسه فریزر یا سلفون بکشید. مخلوط را داخل قالب ریخته فشار دهید تا هوا داخل مخلوط نمانده و به شکل قالب درآید و روی آن را صاف کنید. شیرینی را داخل فریزر گذاشته و زمان سرو از قالب خارج کرده تزیین و سرو کنید. شیرینی باید 3 تا 4 ساعت در فریزر بماند تا سفت شود. روی شیرینی فرم گرفتهی سفت،شکلات خوب شده بریزید.
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#اسموتی_فندق_شکلات
مواد لازم
موزیخزده: 2 عدد
فندقخام: ¼ پیمانه
خرما: 4 عدد
شکلاتذوبشده: ¼ پیمانه
کاکائو: 1 قاشقسوپخوری
شیربادام: 2 قاشقسوپخوری
روش تهیه:
همهی موادرا دربلندرپرسرعت، بِلِند میکنیم
سپس لبهلیوانسرو را در شکلات ذوبشده فرو کرده و سپس درفندقخردشده فرو میکنیم
وروی ظرف رابامارشمالوهای برشته و خردههای مغز و شکلات تزیین
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسموتی_صورتی
مواد لازم:
3عدد موز یخ زده
1/2 فنجان تمشک منجمد
1/2 فنجان لبو
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e