بچه ها تاحالا دمپختک خوردین اونم از مارک تهرانیش😋 #دمپختک تهرانی داشتیم .
وااااااااای من عاشق این غذای ساده هستم .😋😋😋
اول سه تا پیاز درشت رو خلالی خرد کردم و با روغن سرخ کردم .
یک و نیم پیمانه باقالی زرد خشک رو یک ساعت خیس کردم .
بعد به پیاز ها زردچوبه زیاد زدم و باقالی خیس خورده رو اضافه کردم و پنج پیمانه آب ولرم اضافه کردم .
اجازه دادم با شعله ملایم باقالی ها بپزه . نباید کامل بپزه چون توی برنج له میشه .
من دوست دارم له بشه و غذا شفته بشه ، پس زیاد پختم .
حالا نمک ، فلفل سیاه و سه پیمانه برنج خیس خورده رو اضافه کردم و وقتی آبش خشک شد ، دم گذاشتم .
من با نیمرو دوست دارم . میشه روی اون هم پیاز داغ ریخت . واااااااای با ترشی یا سالاد شیرازی معرکه میشه .
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#سالاد_گندم_ترکیه_ای 🥗 😋
🔸گندم رو شسته و یه شب خیس میکنیم. روز بعد گندم رو داخل کاسه بزرگ ریخته. ذرت، گردو و پیاز و خیار و فلفل دلمه و هویج و گوجه خرد شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
برای سس سرکه، روغن زیتون، کمی شکر، نمک، فلفل سیاه و سس خردل مخلوط میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم.حداقل 2ساعت در یخچال داخل ظرف دربسته نگه میداریم تا سس جذبه سالاد بشه بعد سرو میکنیم
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین روش نگهداری گوشت اونم بدون یخچال و مواد نگهدارنده
خب ما سه کیلو گرم گوشت گوساله داریم . گوشتی که انتخاب میکنید حتما تکه های چربی هم داشته باشه
اول گوشت رو به تکه های ۷ تا ۸ سانتی برش بزنید
سه قاشق چایخوری نمک روی گوشت ها بریزید و اونا رو خوب به نمک آغشته کنید
حالا به چند تا بطری شیشه ای خشک و تمیز نیاز دارین
یه دونه برگ بو ، دو تکه پیاز و چند دونه فلفل سیاه رو داخل بطری بریزید
حالا تکه های گوشت رو داخل بطری بچینید و اونا رو کمی فشرده کنید تا هیچ فضای خالی بین گوشت ها وجود نداشته باشه
در آخر قسمتهای چرب گوشت رو بچینید
باید فضایی حدود یک تا دو سانتی گوشت ها از دهنه بطری فاصله
داشته باشن
در بطری ها رو محکم ببندید
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده ی جذاب شکلاتی برای کادو 🍫🍬
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داخل یه قابلمه یه تکه حوله یا پارچه ضخیم بزارید و بعد بطری های شیشه ای رو داخل قابلمه بچینید
داخل قابلمه آب سرد بریزید به طوری که بطری ها کاملا از آب پوشونده شده باشن
قابلمه رو بزارید رو اجاق تا با حرارت متوسط بجوشه
وقتی آب جوشید شعله اجاق رو روی حالت ملایم بزارید و اجازه بدین پنج تا شش ساعت روی اجاق بمونه
خب حالا بزاریدش تا سرد بشه
این روش یکی از بهترین روش های نگهداری گوشته که نه له یخچال و نه به مواد شیمیایی و نگهدارنده نیاز داره
به کمک این روش شما میتونید گوشت رو به مدت یک سال حتی در دما های بالا تر از ۱۰ درجه سانتی گراد هم نگهداری کنید
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه اکبر جوجه شمالی 😍👩🍳
الان که دستمون از شمال و سفر رفتن کوتاهه بهترین کار درست کردن غذاهایی که ما رو یاد اونجا میندازه 😍 امروز با هم بریم یه اکبر جوجه درست حسابی بپزیم 😉
فوت کوزه گری : بهتره ظرفی که برای پختن استفاده میکنید نچسب باشه 👌
عموما فکر میکنن اکبر جوجه توی روغن فقط سرخ میشه ولی اینطوری نیست همونطور که دیدین توی آب روغن و کره اول با بهار آب پخته و بعدش سرخ میشه حدود یک تا دو ساعت طول میکشه 👌
رب انار هم که یکی از جذاب ترین قسمت های این غذا هستش میتونید با کمی آب و روغن زیتون بدون بو رقیقش کنید .
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#نان_بابکا 🍞 😋
آرد۵۳۰ گرم
شکر۱۰۰ گرم
نمک یک چهارم ق چ
خمیر مایه فوری۱ ق غ
خم مرغ۳ عدد
شیر۶۰ گرم
آب۶۰ گرم
کره۱۵۰ گرم
نوتلا یا شکلات صبحانه۳۰۰ گرم
شکلات خرد شده۱ پیمانه
مواد لازم برای شربت
شکر۱۰۰ گرم
آب۸۰ گرم
برای تهیه نان بابکا در ابتدای کار، آرد و شکر و نمک و خمیر مایه را داخل یک کاسه می ریزیم. کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون می آوریم تا نرم شود. همراه تخم مرغ و شیر و آب به مواد خشک اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یک خمیر بدست آید.
سپس خمیر را حدود ۵ دقیقه ورز می دهیم. در ادامه کره را کم کم به خمیر اضافه می کنیم و سپس با کره حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز می دهیم تا لطیف و یک دست شود. خمیر را توی سلفون می پیچیم و شب تا صبح یا حدود ۶ ساعت درون یخچال می گذاریم تا بماند و استراحت کند.روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیری که به مقدار کافی استراحت داده ایم را با وردنه به ابعاد ۲۵ در ۵۰ سانتی متر باز می کنیم.سپس شکلات صبحانه را روی سطح باز شده می ریزیم. شکلات خرد شده را هم روی آن می پاشیم. سپس خمیر را رول می کنیم.در این مرحله رول را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. هر رول یک نان می شود
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e