#دسر_كرم_پسته
مواد اوليه:
شیر یکلیوان
یک ق غ نشاسته ذرت
شیرعسلی دو ق س
زرده تخم مرغ یک عدد
شکر دو ق س
وانیل کمی
پودر پسته یک چهارم پیمانه
خامه یک ق س
طرز تهیه:
نشاسته رو در شیر سرد بریزید و هم بزنید تا کاملا حل بشه و بعد روی شعله ملایم بگذارید
شیر عسلی رو هم اضافه میکنیم زرده ها و وانیل و شکر رو میزنیم تا کرم رنگ بشه و به شیر اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه از روی حرات برمیداریم و دوباره هم میزنیم تا خنک بشه و رویه نبنده بعد از اینکه از دما افتاد پودر پسته و خامه رو اضافه میکنیم و در ظرف سرو منتقل كرده و براي چند ساعت در يخچال قرار دهيد.
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#ژله_طرح_دار
برای درست کردن این ژله، ژله رنگ دلخواه رو درست کنید و توی سینی بریزید تا کاملا ببنده بعد با کاتر قالب بزنید.
ژله آلورا رو درست کنید و یه مقدار ازش رو کف قالب ها بریزید وقتی نیم بند شد ژله های طرح دار رو روش بریزید و چند قاشق روش ژله آلورا بریزید و بذارید تا نیم بند بشه و ژله های طرح دار فیکس بشن. بعد باقی ماندا قالب رو از ژله پر کنید. فکر می کنم اگه طرح ها از رنگ های مختلف باشن هم ژله جالب میشه. نکته. برای مشخص شدن طرح ها ژله رنگی رو با بستنی درست کنید. (به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی وانیلی)
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#دسر_سیب_ژله_ای
یک بسته ژله انار را با 1 لیوان آب روی حرارت بن ماری قرار دهید. ژله که حل شد ظرف را روی حرارت مستقیم گذاشته 3 سیب را پوست کنده اضافه کرده و جوش که آمد حرارت راکم کنیذ و درقابلمه را نیمه باز بگذارید. هر 10 دقیقه هم پشت ورو کنید تا سیب بپزد. برای بیشتر رنگی شدن در آخر پخت با قاشق سس رو روی سیب بریزید. تقریبا حدود 1/5 ساعت با حرارت ملایم و درب نیمه بسته وقت لازم دارد
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#حلوا_زعفرونی
مواد لازم: آرد دو ليوان،شكر دو ليوان،آب دو ليوان،كره پنجاه گرم،روغن نصف ليوان،گلاب دو استكان،زعفران مقدارى( هرچى بيشتر بهتر)،هل يك و نصفى ق چ.آرد رو توى يه قابلمه ميريزيم با شعله ملايم تفت ميديم توى اين فاصله شكر آب و هل رو مخلوط ميكنيم و روى حرارت قرار ميديم تا اينكه جوش بياد وقتى جوش اومد حرارت رو خاموش ميكنيم و گلاب و زعفران رو اضافه ميكنيم و سر قابلمه ميذاريم تا زعفرون خوب رنگ بياره .وقتى كه آرد خوب تفت خورد و ديگه بوى خامى نداد البته فقط كافيه كه آرد فقط يكم تغيير رنگ بده زياد نبايد رنگش تغيير كنه.حالا آرد رو الك ميكنيم و تا آرد يكدست بشه و ديگه گلوله نباشه و دوباره به قابلمه برميگردونيم و حالا كره و روغن رو اضافه ميكنيم بعداز باز شدن كره و مخلوط شدن روغن با آرد شربت رو طى چند مرحله به آرد اضافه ميكنيم وخوب مخلوط ميكنيم زمانى كه ديگه از ديواره ظرف جدا شد حلوا آمادس و داخل ظرف بريزين و تزئين كنيد و نوش جان كنيد
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #پرتقال_شکلاتی_انگشتی
فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مافین_کشمشی
آرد 500گرم
نمک مقداری
کره 50 گرم
شکر 50گرم
ادویه مخلوط 2ق چ
رنده پوست لیمو
مخمر 7گرم
تخممرغ 2 عدد
شیر 275 میلی لیتر
میوه خشک شده 100گرم
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#دسر_شانامو
پنیر خامه ای ۲۰۰گرم
بستنی وانیلی ۱ عدد
شیرعسلی نصف قوطی
خامه صبحانه ۲۰۰گرم
پودر ژلاتین ۳ق غ
ژله توت فرنگی یا هر طعمی که دوس دارین ۱بسته
ابتدا ژله توت فرنگی را با یه لیوان آب جوش بن ماری میکنیم و نصف لیوان آب سرد میریزیم و کنار میگذاریم و نیز پودر ژلاتین را با یک سوم لیوان آب یا شیر بن ماری میکنیم و میگذاریم تا هر دو به دمای محیط برسند.
پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه را به آن اضافه میکنیم و کمی با همزن میزنیم. بعد بستنی و شیر عسلی را اضافه میکنیم و در آخر ژله توت فرنگی و پودر ژلاتین حل شده را به مخلوط اضافه میکنیم و سپس در قالب ریخته و داخل یخچال بزارید تا ببندد.
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#بستنى_توت_فرنگى😍😍
🍓٤پيمانه توت فرنگي يخي رو با ٣ق غ عسل و ١/٢پيمانه ماست يوناني توي دستگاه غذاساز ميريزيم تا يكدست شه. ميشه يكم ليموترش هم توش چكوند. توی فريزر نگه ميداريم
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #درست_کردن_اشکال_جالب_با_خمیر😉👩
فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#ژله_بستنی_انار
براي لايه اول يك ژله انار ساده درست كردم و فقط با يك ليوان آب جوش درست كردم كه خوش رنگ تر هم بشه قالب را چرب كردم بعد ژله را ريختم داخل قالب و يك عدد انار دون كردم و داخل ژله ريختم بعد گذاشتم يخچال خودشا بگيره تو اين فاصله يك ژله الوورا با بستني درست كردم به اين ترتيب كه به جاي آب سرد نصف ليوان بستني وانيلي ريختم و لايه آخر هم دوباره ژله انار.
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#فالوده_طالبى 😍😍
براى درست كردنش بخشى از طالبى رو ميذارم تو فريزر يه كوچولو(نه خيلى) يخ بزنه و با مخلوط كن ميكسش مى كنم و توش كمى گلاب و عرق نسترن مى ريزم اگرم طالبيه شيرين نبود تو همين مرحله كمى شكر ميشه ريخت..بخشيش رو هم كه با قاشق مخصوص گردالى مى كنم.... از پودر گل سرخ هم روى فالوده طالبى مطلقا غافل نشين، اصن يه حالى عاليه!
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#اسموتی_هندوانه_و_توت_فرنگی
توت فرنگی یک پیمانه
هندوانه سه پیمانه
شکر ب میزان لازم
یخ یک پیمانه
ابلیمو سه ق غ
طرز تهیه:
همه مواد رو تو میکسر میریزم وباهم مخلوط میکنیم به همین راحتی وخوشمزگی.
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e