eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24.1هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا از کنسرو استفاده شده شما میتونین از سبزی تازه قورمه استفاده کنید اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
کیا دمپختک یا استامبولی دوست دارن؟؟؟😋😋😋😋 یک عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده تا عسلی شود بعد دو عدد سیب زمینی نگینی را اضافه کرده وتفت میدهیم تا سیب زمینی کمی نرم شودنمک وفلفل سیا ه را اضافه کرده ۵عدد گوجه رنده شده را هم اضافه میکنیم ۲پیمانه آب و۲پیمانه برنج را اضافه کرده شعله را زیاد میکنیم وقتی جوش آمد شعله را متوسط کرده تا آب پلو تبخیر شودسپس شعله را کم کرده به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد ونوش جان کنید. 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
😊👆 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
كمي روغن به قابلمه اضافه میکنیم حرارت گاز روکم و2بسته تخمه افتابگردان به روغن اضافه میکنم وباحرارت ملایم چون زودمیسوزه وبعدبرنج آبکش شده روبه قابلمه اضافه میکنیم 🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این از ی کلیپ ساده اما زیبا مناسب برای شب کافیه برش های زیگزاگی بلند روی خیار ایجاد کنید. با یه کارد نوک تیز البته زیاد کارد رو عمیق فرو نبرید هر چقد زیگزاگ ها باریک تر و بلند تر باشن نتیجه کار بهتر میشه بعد اروم خیار رو از هم باز کنید . سیب ها رو حلقه حلقه برش بزنید و بعد با کاتر ستاره یا گل چهار پر قالب بزنید . سیب رو به نوک سیخ چوبی وصل کنید و انتهای سیخ رو در خیار فرو ببرید و بعد داخل لیوان گذاشته و لیوان رو از انار پر کنید به همین راحتی بچه ها من امتحان کردم تا سه چهار ساعت هم سیب ها سیاه نشدن اما اگه میخواید سیب ها اصلا تغییر رنگ ندن کافیه یک ق غ شکر رو با نصف فنجون اب حل کنید و بعد یک ق مرباخوری ابلیمو بهش اضافه کنید و این شربت رو با بری به سیب ها بمالید . ابلیموی موجود در شربت از سیاه شدن سیب ها جلوگیری میکنه. کاتر رو از لوازم قنادی تهیه کنید اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴ عدد سیب زمینی متوسط و ابپز میکنیم من سیب زمینیارو پوست میکنم با کمی زرد چوبه و نمک و خیلی کم آب میزارم بپزه وقتی ابش کاملا تبخیر شد و هیچ آبی داخل قابلمه نبود سیب زمینیارو میکوبم تا وقتی داغه خوب بکوبید تا هیچ تکه درشتی باقی نمونه بعد که کمی سرد شد یک عدد پیاز و رنده کنید و خوب ابش و بگیرید و به سیب زمینیا اضافه کنید بعد یک عدد تخم مرغ بزنید ، تخم مرغ زیاد باعث وا رفتن کوکو میشه بعد پودر سیر و ادویه کاری و کمی آویشن و یک قاشق آرد نخودچی بزنید و خوب مخلوط کنید روغن و داخل تابه بریزید تا داغ بشه روغن نباید خیلی زیاد باشه که کوکو ها شناور بشن وقتی روغن داغ شد دستتون رو کمی خیس کنید و از مواد بردارید و هر شکلی دوست داشتین بهش بدین و داخل تابه بندازید تا سرخ بشه من برای خوشگلی از برگ های جعفری استفاده کردم اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 3-4 بادمجان نیم کیلو گوشت گاو روغن برای سرخ کردن 1 تخم مرغ 1 پیاز 2 تکه نان خشک پودر شده نمک فلفل سیاه و سفید زیره برای سس 2 گوجه فرنگی بزرگ 1-2 قاشق غذا خوری روغن زیتون نمک 1 حبه سیر نصف لیوان آب 1 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی گوجه فرنگی گیلاسی و فلفل دلمه ای __ بادمجان را پوست گرفته و در آب نمک بریزید چند دقیقه صبر کنید سپس شسته و در روغن سرخ کنید (نه خیلی زیاد). مواد تشکیل دهنده گوشت گاو را به شکل گردی دراورده و در روغن کمی سرخ کنید مطابق فیلم نواد را در ورقه های بادمجان گذاشته و کل بدین.مواد سس را در یک ظرف مخلوط کرده و روی اجاق قرار دهید.سس را ردی بادمجان ریخته و در فر با درجه حرارت 200 بپزید.مدام چک کنید زمانس بسته به فرتون داره. نوش جان💕 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
4 عدد فلفل دلمه رنگی یا سبز دقت کنید برای اینکه بعد از پخت، دلمه ها تلخ مزه نشوند حتما از فلفلهایی که انتهای آنها سه برجستگی دارد استفاده کنید. برنج 1/2 پیمانه لپه 1/2 پیمانه گوشت چرخکرده 150 تا 200 گرم پیاز 2 عدد متوسط نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم آبلیمو به میزان دلخواه رب گوجه فرنگی 3 تا 4 قاشق غذاخوری سبزی دلمه 150 گرم(شامل تره،جعفری کمی ترخون و مرزه و پیازچه) در تابه 1 عدد از پیازها را نگینی کرده و در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود سپس گوشت چرخکرده و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه و تفت دهید. سپس برنج و لپه را هم اضافه کنید. 1 قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه و تفت دهید. در انتها سبزی دلمه را اضافه و مخلوط کرده و حرارت را خاموش کنید. ارتفاع سس درون قابلمه باید در حدی باشد که تا نیمه فلفلها در سس قرار بگیرید. وقتی فلفل ها را در سس قرار دادید حرارت را ملایم کنید تا سس ریز جوش شود. در اواسط پخت در قابلمه را بردارید و کمی از سس را روی فلفلها بریزید تا سس جذب فلفلها شده و دلمه خوشطعم و جاافتاده شود. 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
16.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e