eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24.1هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد دو لیوان شکر یک و نیم لیوان تخم مرغ سه عدد روغن مایع سه چهارم لیوان آب جوش یک لیوان پودر کاکائو ۴ق غذا پکینگ پودر ۲ ق چ جوش شیرین نوک ق چ تخم مرغ و شکر و وانیل و حدودا هفت دقیقه بزنید. روغن نایع رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید. آب جوش و پودر کاکائو رو مخلوط کنید و به مایع اضافه کنید و هم بزنید. آرد ، پکینگ پودر و جوش شیرین رو مخلوط کرده و الک کنید در سه مرحله به مایع اضافه کنید و با لیستک به حالت دورانی در حد مخلوط شدن هم بزنید.قالب رو چرب کرده ته قالب کاغذ روغنی پهن کنید و مایع رو بریزید . داخل فر از قبل گرم شده بذارید . با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. روی کیک هم که سس گاناش هست. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
ردیف اول: یک لیوان بیسکویت ساقه طلایی یا پتی پور که پودر کردیم با یک قاشق کره بادام زمینی و پنجاه گرم کره آب شده و یک قاشق آب با هم مخلوط می کنیم و در ظرف میریزیم ردیف دوم:نصف لیوان شعریه خرد شده را کمی تفت می دهیم و یک قاشق کره و شیرعسل یا سس توفی ربع لیوان با هم مخلوط می کنیم و روی بیسکویت ها می ریزیم ردیف سوم: یک لیوان شکلات صبحانه با ربع لیوان بادام زمینی خرد شده با هم مخلوط می کنیم و روی ردیف دوم می ریزیم و شش ساعت در یخچال میذاریم و بعد برش میزنیم https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
طبقه اول: كيك شكلاتي طبقه دوم: يك عدد خامه صبحانه دويست گرم پنير خامه ي يك عدد دريم ويب يك عدد پودر كارامل دويست گرم خامه قنادي با هم مخلوط مي كنيم و روي كيك ميريزيم با شكلات تخته ي و مالتيزرز تزيين مي كنيم. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
اسمش دسر آرروت ی دسر مخصوص از خطه جنوب😋 اما همون دسر کاسترد خودمونه فقط بهش گلاب اضافه میکنن طعمش عالی میکنه پودر کاستر : 4 قاشق غذاخوری شیر سرد : 2 لیوان شکر : 8 قاشق غذاخوری گلاب : 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: پودر را با شیر سرد خوب مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار می دهیم. مرتب مخلوط را هم می زنیم تا به شکل فرنی در بیاید. سپس شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود. در انتها گلاب را اضافه کرده و از روی شعله برداشته و در ظرف مخصوص سرو ریخته و بعد از این که کمی سرد شد به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
مواد لازم: شیر پنج لیوان یک عدد دریم ویب یک پاکت کارامل چهار قاشق ارد سمولینا(سمید) مقداری وانیل یک عدد خامه صبحانه دو قاشق نشاسته براي لايه طلايي روش:يك پاكت كارامل و يك تا دو قاشق خامه همه راغير از خامه با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کمی غلیظ شود و در اخر خامه رو اضافه ميكنيم و وقتی اماده شد در ظرفمون می ریزیم تا کمی خودش رو بگیره بعد یک قاشق خامه را با یک پاکت کارامل مخلوط می کنیم و روی مهلبیه ها می ریزیم و در فر قرار میدهیم فقط شعله ی بالا را روشن میکنیم مقداری که طلایی شد کافیه به مدت ده دقیقه اماده که شد به مدت چند ساعت در یخچال قرار می دهیم https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
طبقه اول: یک لیوان سمید (آرد سمولینا در لوازم قنادی موجود هست) را تف میدهیم یک لیوان شیر خشک را تف میدهیم دو سوم لیوان شکر پودر شده یک عدد خامه صبحانه همه را با هم مخلوط کرده و توی سینی مستطیل موادمون را میریزیم و روش را صاف میکنیم و ده دقیقه در فریزر قرار میدهیم مواد روش: دو لیوان شیر را با دو عدد کارامل و دو قاشق پودر کاکاو و یک قاشق نسکافه همه را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم اماده که شد روی طبقه اول میریزیم و چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم و بعد برش میزنیم میتوانیم با سس کارامل یا نوتلا روش تزیین کنیم https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
چرا به است ؟ 1. قالب به درستی چرب نشده است. 2. قالب به درستی آردپاشی نشده است. 3. کیک به اندازه کافی نپخته است. 4. کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده است. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
توی یه کاسه ، دو عدد زرده تخم مرغ بزرگ و دو قاشق غذاخوری شیر خشک و یک قاشق غذاخوری روغن نباتی رو با هم مخلوط میکنیم بعد قاشق چای خوری وانیل مایع اضافه می کنیم و تا وقتی پف کنه میزنیمش بعد 3 قاشق غذاخوری آرد رو الک میکنیم و بهش اضافه میکنیم و خوب میزنیم تا حالت خامه ای به خودش بگیره. توی یه کاسه ی دیگه: 3 عدد سفیده تخم مرغ و یک قاشق چایخوری سرکه سفید با سرعت زیاد مخلوط میکنیم چهار قاشق غذاخوری شکر رو کم کم بهش اضافه و مخلوط میکنیم بعد با مواد زرده مخلوطش میکنیم با لیسک همش میزنیم مواد رو داخل قیف میریزیم و یه تابه رو با روغن یا کره چرب میکنیم و از مواد داخلش میریزیم برای 3-4 دقیقه میپزیم بعد برعکسش میکنیم تا طرف دیگشم 3 الی 4 دقیقه بپزه افزودن کمی آب به ماهیتابه به سرعت پخت پنکیک کمک می کنه بعد از اینکه آماده شد روشو پودر قند میپاشیم و با توت یا موز سرو میکنیم عسل هم میتونیم روش بریزیم. https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
‌ ‌ ‌ 🌸 در مورد قالبمون بگم که باید یه قالب مربعی 22*22 سانتی باشه و حتما هم کاغذ روغنی گذاشته باشیم🌹 ردیف اول ... یک بسته بیسکویت خرد شده رو با دو قاشق غذاخوری شیر بو عسلی و مقداری کره و دو قاشق خامه مخلوط میکنیم. برای ردیف دوم ... یک پیمانه شیر دو پیمانه شیرخشک 3 قاشق غذاخوری آرد 4 قطعه پنیر کیبی نصف پیمانه شکر 25 گرم کره نرم و یک قاشق چایخوری وانیل رو با هم مخلوط میکنیم و روی بیسکویت میریزیم و میزاریم توی فر با دمای 100 قرار به مدت 20 دقیقه بپزه بعد فر رو خاموش میکنیم و میزاریم داخل فر خنک بشه بعد از قالب درش میاریم و به صورت مکعبی برش میدیم و روش یکم شیر عسلی میریزیم و در کنافه ی تفت داده شده رو روش میریزیم. برای تهیه کنافه میایم کنافه خرد شده + یک قاشق غذاخوری روغن رو مخلوط میکنیم و تفت میدیم https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e