9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گوجه_پلو
فقط به مخلوط پياز زردچوبه و رب و گوجمون من نمك فلفل يكم دارچين و يكم زعفرون اضافه ميكنم در ضمن برنجو كه ريختين توقابلمه يه بندانگشت بالاتراب بريزين چون گوجه اينا خودش اب داره
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_موکا
میتونین مقدار مواد رو به ذائقه خودتون تغییر بدین، مثلا کاکائوشو بیشتر کنین، یا ماستشو کم کنین یا حذف کنین، ولی خامه و شیر عسلی رو اصلاا حذف نکنین.
پس قبل از گذاشتن توی قالب، مزشو تست کن، تا دستت بیاد
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
12.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_رومی
مواد لازم:
یک و نیم لیوان شکر
یک چهارم لیوان آب جوش
نصف لیوان روغن مایع
یک عدد لیمو ترش
یک لیوان پودر نشاسته گل یا ذرت فرقی نداره
یک لیوان آرد
یک ق غ بکینگ پودر
نصف ق چ وانیل
قالب هم سایز ۲۵ یا ۳۰
دمای ۱۸۰ درجه باشه
برای گاناش ۱۰۰ گرم خامه روی حرارت بزارید از کنارها بجوشه بعد ۵۰ گرم شکلات تخته ایی داخلش آب کنید بعد روی کیک بریزید
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
12.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_پنیری
#چیزمیت_بال
مواد لازم :
برای سس :
گوجه فرنگی : ۷ فنجان له شده
پیاز : ۱/۳ فنجان ریزشده
سیر : ۲ عدد کوبیده شده
نعناع خشک : ۲ قاشق چایخوری
پونه کوهی خشک : ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه : ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری
کوفته :
گوشت چرخکرده : ۴۵۰ گرم
سوسیس : ۴۵۰ گرم چرخ شده
آردسوخاری : ۱ فنجان
پیاز : ۱/۳ فنجان
پنیرموزارلا : ۱/۴ فنجان
شیر : ۱ فنجان
پودرپیاز : ۱ قاشق چایخوری
پودرسیر : ۱ قاشق چایخوری
آویشن : ۱ قاشق چایخوری
پونه کوهی : ۱ قاشق چایخوری
پنیرموزارلا : ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه : ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه :
برای سس تمام مواد را با هم مخلوط کنید روی شعله قرار دهید با شعله ملایم ۳۰ دقیقه بجوشانید.
غیر از پنیر موزارلا ، تمام مواد کوفته را با هم مخلوط و برای چند دقیقه ورز دهید.
کوفته ها را همراه پنیرموزارلا درست کرده ، موقع درست کرده مواد دور پنیر را خوب فشار دهید.
کوفته ها را داخل سس قرار داده ابتدا شعله را زیاد کرده تا جوش بیاید ، بعد ۲ الی ۲.۵ ساعت بپزید.
می توانید به تنهایی یا همراه پاستا سرو کنید.
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_اموزشی
#آموزش_سوپ_سبزی
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_اموزشی
#رول_تست_صبحانه
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سس_آینه_ای_کیک
مواد لازم:
آب: سیصد گرم
شکر:سیصد گرم
گلوکز:سیصد گرم
شکلات سفید:سیصد گرم
رنگ خوراکی:بمقدار لازم
خامه صبحانه:دویست گرم
ژلاتین سفت:صد گرم
طرز تهیه:
ابتدا شکر ،گلوگز و آب را باهم مخلوط و روی شعله میگذاریم تا داغ شود.ولی نباید بجوشد.وقتی دور ظرف حباب زد از روی حرارت برمی داریم.شکلات سفید خرد شده را داخل مخلوط می ریزیم تا با حرارت آن آب شودبعد خامه را هم افزوده و دو دقیقه با دور تند هم می زنیم.ژلاتین بسته شده را تکه تکه کرده و اضافه می کنیم،به آرامی هم می زنیم تا حل شود،اما حباب ایجاد نشود.
حالا صد گرم از ترکیب ژلاتین که روز قبل آماده کردیم را تکه تکه کرده و داخل مخلوط میریزیم و به آرامی هم می زنیم تا حل شود اما حباب ایجاد نشود.می توانیم از چند قطره رنگ خوراکی برای تغییر رنگ سس استفاده بکنیم.
کیک خامه کشی شده را یک و نیم تا دو ساعت داخل فریزر قرار می دهیم تا سطح آن منجمد بشود.بعد با سس آینه ای کاور می کنیم.
نکته:ژلاتین سفت ترکیب پنجاه گرمپور ژلاتین با دویست و پنجاه گرم آب که باید روز قبل آماده بشه تا کاملا خودشو گرفته باشه. .
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_کباب_حلزونی
جوجه کباب بزک شده و خیلی راحت و خوش خوراک .
برای ۵ سیخ حدودا ۳ نفر
سینه مرغ ۲ عدد متوسط
پیاز یک عدد
زعفران به میزان لازم
ماست یا سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم .
سینه مرغ رو به درازا و باریک برش دادم . تکه های مرغ رو داخل زعفران دم کرده ، پیاز خرد شده ، نمک و فلفل و یه قاشق ماست مخلوط کردم و گذاشتم چهار ، پنج ساعتی یخچال بمونه و مزه دار بشه .
سیخ های چوبی رو شستم ، تکه ای از مرغ رو روی سینی گذاشتم و با دست رول کردم ، انتهاش رو با دستم نگه داشتم و به سیخ کشیدم . مابقی هم به این شکل.
جوجه ها رو در تابه با روغن کم با حرارت ملایم سرخش کردم .
گوجه رو هم به سیخ فلزی کشیدم و خمون روی گاز کباب کردم.
جای سیخ چوبی از سیخ فلزی هم می تونید استفاده کنید
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_تارت_چیز_برگر
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_لازانیا_در_نان_باگت
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_فلفل_دلمهای_شکمپر
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_قرابیه_مارمالادی
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e