eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24.1هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
🍪قرابیه شکلاتی با روغن مایع روغن مایع یک لیوان پودر قند یک لیوان تخم مرغ دو عدد نشاسته ذرت یا گندم یک لیوان پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری سر پر بکینگ پودر یک پاکت ده گرمی رنده پوست یک عدد پرتقال فندق خرد شده نصف لیوان شکلات چیپسی نسوز نصف لیوان( قابل حذف) آرد دو لیوان سر خالی 🍪طرز تهیه: روغن و تخم و مرغها و پودر قند رو یک دقیقه با همزن میزنیم بعد به ترتیب پودر کاکائو و نشاسته بکینگ پودر رنده پوست پرتقال شکلات چیپسی و فندقی که دندان گیر خرد کردیم اضافه میکنیم. در آخر آرد رو اضافه میکنیم و خمیر رو جمع میکنیم اگه خمیر به دستتون می چسبید دستتون رو کمی با روغن مایع چرب کنید. از خمیر به اندازه گرو بردارید و گرد کنید و بچینید توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید و بزارید توی فر از قبل گرم شده با صدوهفتاد درجه به مدت پانزده دقیقه. اگه از شیرینی های ترد بیشتر خوشتون میاد میتونید بعد از این مدت دمای فر رو روی صدوپنجاه بزارید و ده دقیقه دیگه بپزید تا ترد بشه. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
برای درست کردن این ژله احتیاج به چند رنگ پودر ژله دارید. طبق دستور پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کنید . برای اینکه رنگش پلاستیکی و مات بشه لیوان دوم رو بستنی بریزید . البته باید ژلتون سفت و پاستیلی باشه پس از مقدار آب کم کنید . برای قالب از جای تخم مرغ پلاستیکی استفاده کردیم . قالب رو یه کوچولو چرب کنید مواد تون رو داخل قالب بریزید بذارید ببنده ، بعد با چاقو دور ژله رو آزاد کنید و برگردونید .ترکیبی کار کردن ژلتونو قشنگ تر میکنه دو رنگ ژله رو روی هم قرار بدین و به سیخ بکشید . اینجا از سه رنگ ژله استفاده کردیم 🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
😊👆 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
🍲خورش يك كيلو پياز رو خلالي و بلندو البته نازك برش ميديم تو روغنو زرچوبه خوب سرخش ميكنيم وقتي خوب طلايي شد حرارت رو كم ميكنيم تا سرخ بشه رنگش تيره ميشه ولي نميسوزه (با حوصله سرخ بشه لطفا😉)سينه مرغ يك عدد رو با آلو خورشتي يك پيمانه قيصي هم يك پيمانه به پياز اضافه و خوب تفت ميديم ويك ق غ سر پُر رب گوجه و مقداري زعفرون دم شده و كمي نمك اضافه رو حرارت ملايم تفت ميديم و بعد آب رو به اندازه چهار ليوان اضافه ميكنيم خورشت كه به جوش اومد حرارت رو كم ميكنيم و هر از گاه به هم ميزنيم تا ته نگيره خورشت با يد خوب جا بيفته و بيشتر آب خورشت رو حرارت ملايم كشيده بشه در آخر به اندازه يك ق غ بسته به ذايقه شكر اضافه ويك ق چ گلاب مخلوط و در انتها حرارت رو خاموش ميكنيم اين خورش بايد با صبر و حوصله پخته بشه و در اينصورت يه خورش مجلسي و عالي دارين،اين خورش معركه ست اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
🥪 واسه درست كردنه اين خوشمزه و راحت صدو پنجاه گرم لپه رو از شب قبل خيس كردم ،چهار صد گرم گوشت گوساله رو با دو تا پياز گذاشتم كه بپزه وقتي نيم پز شد لپه خيس خورده رو با يدونه سيب زميني بزرگ به گوشت اضافه گذاشتم خوب با هم بپزن و آبش كشيده بشه در انتها نمك رو به مواد اضافه ميكنيم يعني بعد از پخت گوشت وقتي آب مواد با پختن كشيده شد ميزاريم بعد از خنك شدن مواد رو يك بار با چرخ گوشت چرخ ميكنيم و زرچوبه و فلفل و يدونه تخم مرغ بهش اضافه و مواد رو مخلوط و سرخ ميكنيم اون سيب زميني آكاردئوني رو هم واسه دخترا درست كردم سيب زميني ها رو خوب ميشوريم و پوستشون رو نازك ميگيريم زيرش رو يك لايه با چاقو ميبريم تا صاف رو سطح بمونه با چاقوي تيز برش نازك عمدي و پشت هم ميديم و سطح و لايه هاي داخليش رو با روغن زيتون و فلفل و نمك و آويشن رومال ميكنيم تو فر از پيش گرم شده واسه يك ساعت و نيم با دماي صدو هشتاد درجه قرار ميديم 😋 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
♨️کدوی کبابی خوشمزه 😍 مواد لازم برای 4 نفر: 4 کدوی متوسط، که طولی نصف شده و سپس در قاچ‌های درشت خورد شده باشد. 1 پیاز قرمز کوچک، که نصف شده و سپس به صورت حلقه‌های نازک در آمده باشد. 1 قاشق سوپ‌خوری پوست رنده شدۀ لیمو ¼ لیوان آب لیمو 1 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون 2 قاشق سوپ‌خوری برگ‌های تازه و کوچک نعنا طرز تهیه: دمای فر را روی 220 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. کدو، پیاز، پوست رنده شدۀ لیمو، آب لیمو و روغن را در یک ظرف پخت و پز بریزید. به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. برای 18 تا 20 دقیقه آنها را در فر بگذارید تا وقتی که کدو نرم شود. روی آن را با برگ‌های لیمو تزئین کرده و آن را سرو کنید. این کدوی کبابی را می توانید همراه با مرغ یا ماهی بریان شده سرو کرده و از آن لذت ببرید. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
‍ 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 بخارپز مواد لازم: فیله ماهی (ترجیحا بچه شیر) :۱۵۰ گرم پیاز کوچک : ۲عدد یک عدد لیمو+نصف فلفل دلمه رنگی+۱۰۰ گرم خیار شور+۱۰۰ گرم سبزی خوردن+گوجه فرنگی +۱۰۰ گرم قارچ پودر پیاز و نمک و زعفران و در صورت تمایل فلفل طرز تهيه: ماهی را بعد از خشک کردن با دستمال در یک ظرف با یکی از پیازها که خلال باریک شده و نصف لیمو و کمی پودر پیاز و در صورت تمایل مقدار بسیار کمی پودر سیر به مدت یکساعت با در بسته نگه میداریم. سپس پیاز دوم را در یک ظرف چدنی یا تفلون خرد کرده و ماهی را از طرفی که پوست دارد روی آن قرار میدهیم سپس کمی نمک و پودر پیاز و کمی زعفران در صورت تمایل فلفل ترجیحا سیاه روی آن میپاشیم و در ظرف را گذاشته و با حرارت بسیار کم به حال خود میگذاریم تا رنگ پیازها تغییر کند و ماهی بپزد .سپس نصف دیگر لیمو را روی ماهی میریزیم وقارچ ها را کنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف را میگذاریم تا قارچ کمی نرم شود.در آخر ماهی و قارچ فوق العاده خوشمزه را در بشقاب میکشیم و با سبزیجات تازه و خوشرنگ و کم کالری تزیین میکنیم .نوش جان! 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گل رز با سیب زمینی😍 بعد از اینکه سیب زمینی ها روبا چاقو ورق کردم یه ربع داخل آب نمک بذارین که ورقه هاتون نرم بشه بعدا مطابق فیلم به شکل گل دربیارین بعد گلها رو بعد از شستن داخل آبکش بزارین که خشک بشه و بعد داخل ظرف گودی روغن رو داغ کنید و سرخ کنید میتونید موقع سرو خلال دندون رو جدا کنید چون گل ها تکون نمیخورن. من با چاقو ورق کردم شما میتونید با رنده یا هر وسیله ای که راحتین ورق کنید. Join👇 ✿❥@Ashpazi_Assan❥✿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لایه اول:🍌 ژله ۲ بسته آبجوش ۳ لیوان موز ۲ عدد لایه دوم:🍌 پودر ژلاتین ۲ ق غ آب ۸ ق غ (شاید تا ۱۰ تاهم لازم شه) پنیر ماسکارپونه ۱ بسته خامه صبحانه یک پاکت نشاسته ذرت ۳ ق غ شکر ۵ ق غ شیر ۲ لیوان وانیل درصورت دلخواه موز خرد شده ۲ عدد بيسکوئيت پتی بور ۱ بسته Join👇 ✿❥@Ashpazi_Assan❥✿
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر طالبی اینقدر آسونه که هر موقع اراده کنی این خوشمزه رو درست کردی Join👇 ✿❥@Ashpazi_Assan❥✿
😋عکس فوق یه حلوا ی شکلاتی عالیه من حلوا رو بعد از اماده شدن داخل قالب ریختم و برگردوندمش جز دسرهای مدرن و بوتیکی هم به حساب میاد واسه درست کردنش یک پیمانه شکر رو با یک لیوان اب و یک و نیم لیوان شیر میزاریم روی حرارت مخلوط میکنیم تا ذرات شکر ذوب بشه دو ق غ پودر کاکائو رو به شهد اضافه و مخلوط و در انتها صد گرم شکلات سکه ای رو به شهد داغ اضافه و حرارت رو کم کرده و خوب مخلوط میکنیم تا ذرات شکلات ذوب شده و شهد یکدستی حاصل بشه و حرارت رو خاموش میکنیم یک پیمانه ارد ذرت و یا سه چهارم پیمانه ارد نول رو با یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت مخلوط و سه بار الک کرده و تو تابه با صد گرم کره یا روغن جامد خوب تفت داده تا بوی خامی ارد گرفته و رنگش مقداری تغییر کنه یه پنس نمک اضافه و شهد رو به ارد اضافه و روی حرارت تا چند مین مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e