eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24.1هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
🌱پنکیک وگان با شیر سویا🍰 مواد لازم : آرد سفید یک پیمانه شکر ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری نمک نصف قاشق چایخوری شیر سویا یک پیمانه سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری وانیل مایع نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: مواد خشک را داخل یه کاسه با هم مخلوط کنید. سپس شیر سویا، وانیل و سرکه را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن به هم بزنید. غلظت خمیر مثل ماست همزده هست. تابه نچسبی را روی حرارت متوسط بگذارید تا گرم بشه. کف تابه را خیلی کم روغن نارگیل بزنید(هر روغن گیاهی دیگه ای میشه). از خمیر به اندازه یک چهارم پیمانه در تابه بریزین وقتی سطح پنکیک حباب زد برگردونید. وقتی که حباب هایی وسط پنکیک بوجود آمد یا لبه های آن کمی سفت شد و خودش رو گرفت ، با دقت آنرا بر می گردانیم. پنکیک را گرم سرو کنید. پنکیک وگان همراه با شیره افرا، مربا، انواع میوه های تازه و کره بادام زمینی عالیه. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
این خیلی راحته و شیکه 1.ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2.تخم شربتی ها رو از قبل بخیسانید. 3.مقداری از ژله الورا به همراه تخم شربتی رو ته قالب بریزید. و مقداری هم روی دیواره قالب که چسبناک بشه. 4.بذارید یخچال تا نیم بند بشه. حالا میوه مورد نظرتون رو خیلی نازک برش بزنید و به دیواره بچسبانید. 5.مجدد ژله آلورا و تخم شربتی بریزید و همین طور برشهایی از نارگیل یا هر میوه ای که دوست داشتید. 6.این کار رو در چند مرحله تکرار کنید. 7.و اخر سر یک ژله رنگی دلخواه رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و روی ژله آلورا بریزید. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
طرز تهیه عدس و لوبیا چشم بلبلی رو جدا می پزم . برنج رو که توی آب جوش ریختم ، نمک و زردچوبه میزنم . قبل از آبکش کردن ، رشته پلویی ، عدس و لوبیا چشم بلبلی رو اضافه میکنم و بعد آبکش میکنم دم می زارم . برای مواد هم پیاز داغ فراوان ، گوشت چرخ کرده ، کشمش ، زیره فراوان ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودر سیر و پودر زنجبیل می ریزم . این دفعه رشته پلویی کم داشتم ، اگه بیشتر باشه ، خوشمزه تر میشه . این غذا خیلی شبیه عدس پلو هست ولی به خاطر وجود لوبیا چشم بلبلی و رشته ، مقوی تر هست. 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
😍 👈مواد لازم:‌ آرد ۲ پیمانه، روغن مایع ۱ پیمانه، شکر ۲ پیمانه، گلاب ۱ پیمانه، آب ۱ پیمانه، زعفران ۲ قاشق ‌چای‌خوری، پودر هل ۱ قاشق‌چای‌خوری 🔅طرز تهیه: آرد رو الک کنید و با حرارت کم تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته بشه و رنگش تغییر کنه و بوی آرد بلند بشه. بعد روغن رو به آرد اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید تا به رنگ مورد نظرتون برسید. تو این مرحله، ظرف رو از روی حرارت بردارید و شربت رو بهش اضافه کنید تا خوب به‌خوردش بره. (برای درست کردن شربت؛ آب و شکر و هل رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بذارید تا شکر در آب حل بشه) بعد از اینکه شربت رو به حلوا اضافه کردید، گلاب و زعفران دم‌کشیده رو هم اضافه کنید و ظرف رو از روی حرارت بردارید. حالا حلوا رو به دیواره‌های قابلمه بزنید تا به روغن بیوفته. حلوا رو توی یک ظرف مناسب بکشید و با پسته، بادام،‌ دارچین، پودر نارگیل و یا هر چیز دیگه‌ای که دوست دارید تزئینش کنید. 👨‍🍳 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
😊👆 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
پیتزا سیب زمینی😍🍕🍕 مواد لازم: سیب زمینی 700 گرم پنیر چدار 50 گرم تخم مرغ 1 عدد سوسیس خرد شده 1/2 پیمانه گوجه گیلاسی خرد شده 5 یا 6 عدد برگ ریحان تازه 1/4 پیمانه پنیر پیتزا یا موزارلا 1 پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم روغن 2 قاشق غذاخوری آویشن به دلخواه طرز تهیه: 1- سیب زمینی را رنده درشت بزنید و در پارچه تنظیف فشار دهید تا آبش خارج شود. 2- پنیر چدار رنده شده، تخم مرغ، نمک و فلفل را با سیب زمینی رنده شده مخلوط کنید. 3- کف سینی فر کاغذ روغنی بکشید. مخلوط سیب زمینی را به شکل دایره روی آن پهن کنید. سینی را 25 تا 30 دقیقه در فر 220 درجه قرار دهید تا روی خمیر سیب زمینی طلایی شود. 4- پنیر پیتزا، سوسیس ورقه شده و گوجه گیلاسی را روی خمیر پخته قرار دهید. و 10 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیر آب شود. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
😊👆 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
مواد لازم 500 گرم گوشت (خرد شده) 250 گرم قیسی 1 عدد پیاز (ریز شده) نمک و فلفل : به مقدار لازم زردچوبه و روغن : به مقدار لازم زعفران : به دلخواه مقداری گوشت را به همراه سه پیمانه آب روی حرارت بگذارید. زمانی که جوش آمد کف روی آن را گرفته و بعد با حرارت ملایم سه ساعت بپزید. پس از دو ساعت نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده تا یک ساعت هم با نمک و فلفل بپزد. سه قاشق غذاخوری روغن را در تابه‌ای گرم کرده، پیاز را در آن تفت داده، کمی که طلایی شد قیسی‌ها را به پیاز اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید. پس از دو و نیم ساعت که گوشت پخت مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را به آن اضافه کرده و بگذارید خورش جا بیفتد. 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
این ته چین خیلی عالی و خوشمزه و خوش خوراکه . برای ۳ نفر برنج ۳ پیمانه لوبیا سبز ۱/۵ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد زرده تخم مرغ ۳ عدد ماست چکیده نصف لیوان روعن مایع یک سوم لیوان زعفران به میزان لازم نمک و زردچوبه و دارچین و رب گوجه به میزان لازم لوبیا سبز رو پختم . یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم و بعد بهش لوبیا رو اضافه کردم و نمک و زردچوبه و دارچین و رب گوجه ( و هر ادویه ای که دوست دارین گلاب و یا پودر گل محمدی و زنجفیل و کلا دل به خواهی هست بر طبق ذایقه خونواده تون و علاقه مندی تون تنظیم کنین ) ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم . برنج رو هم از قبل با کمی نمک خیس کردم و داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم . زرده تخم مرغ و زعفران و ماست و روغن مایع و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم و برنج رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم . قابلمه رو کف و دیواره اش رو کمی با روعن چرب کردم و نیمی از برنج زعفرانی رو ریختم و فشرده و صاف کردم . از مواد گوشت و لوبیا ریختم و بعد مابقی برنج رو خوب فشرده کردم و کمی روغن آب روش ریختم و در رو گذاشتم و روی حرارت به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم تا بپزه و دم بکشه . اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا غذايي خوردین که گوشت تازه لابلاي برنج دم بشه؟ اصولا مدت زمان پخت فیله خیلی کم هست و این یک مدل پخت براي آبدار موندن و خوشمزه موندن فیله لابلاي برنج هست... بنظرتون شما دوسش خواهید داشت؟ اندازهها رو همینجا به کپشن اضافه میکنم پس پست رو سیو کنید تا بعدا بتونید مقادیر مواد رو چک کنید * این میزان برای ۶ نفر کافیه ۳ پیمانه برنج ) آبکش شده و دون برداشته شده ) عدد تخم مرغ، ۳ ق زعفران غلیظ نمک و فلفل و کمی دارچین ) میتونید در حد ۱ ق چ گلاب هم ب این مواد اضافه ،کنید، اصلا بیشتر ازین مقدار نشه ماست پرچرب یک لیوان روغن مایع یا کره آب شده نصف لیوان فیله مرغ ۶ عدد مواد برای طعمدار کردن فیله نمک و فلفل سیاه و کمی پودر سیر و دارچین حتما فیله ها ۱ ساعت قبل طعمدار بشن مواد ته چین رو طبق فیلم بکشید کف قابلمه روغن مایع و کره یا کره حیوانی و زعفران بریزید و حداقل یکساعت ته چین رو دم کنید * حالا شما بگین بهترین ته چینی که تا حالا خوردین چجوری درست شده؟ اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
چرا طب سنتی شکلات دادن به کودکان را مضر میداند؟🔍 به کودکان شکلات ندهید زیرا با دادن شکلات به آنها لطف نمی‌کنید: 🔻بیماری قلبی ▫️افسردگی ▫️کوتاهی قد ▫️لکنت زبان 🔺بی اشتهایی 👌از عوارض جبران ناپذیر مصرف شکلات است ! ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی😋😋👆👆 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e