16.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_میوه_ارایی
🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک عدد
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
18.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#رشته_پلو_مجلسی
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
16.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#طرز_تهیه_کباب_مرغ_عسلی
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#سوپ_دال_عدس_با_بال_تنوری
برای بال تنوری بال وکتف مرغ رو یکشب قبل با نمک وفلفل قرمز واب لیمو ترش وروغن زیتون وپودر سیر وشوید خشک مزه دار کرده موقع پخت کف تابه فر فویل انداخته ودر تابه چیده ودر فر دویست درجه می پزیم یکطرفش سرخ شد بر میگردونیم نا اونطرفشم سرخ بشه
براسوپ دال عدسم:
:دال عدس نصف پیمانه،برنج نیم دانه یک چهارم پیمانه،بلغورگندم یک چهارم پیمانه ،سیر دوحبه ریز خرد شده،پیاز متوسط یک عدد ریز خرد شده ،رب گوجه دوقاشق،نمک وفلفل قرمز وروغن به میزان لازم ،اب مرغ چهار لیوان ونعنا خشک وفلفل قرمز برا تزیین
اول با کمی روغن پیاز رو تفت بدین تا سبک بشه کمی که سرخ شد سیر رو اضافه وکمی تفت بدین رب رو ریخته ودو سه دقیقه سرخ کنید تا بوی خامی اون گرفته بشه وخوشرنگ بشه دال عدس وبرنج وبلغور رو شسته وبه قابلمه اضافه ودو سه دقیقه تفت بدین نمک وفلفل رو هم افزوده اب مرغ رو اضافه کنید و وقتی جوش امد حرارتو کم کنید تا جا بیافته اگه کمی غلیظ شد میتونید ابجوش اضافه کنید هنگام سرو ده بیست گرم کره رو ذوب کنید روی سوپ بریزیید وروی اون نعنا خشک سابیده وفلفل قرمز بپاشید
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#فرنى_زعفرانى
مواد لازم:
▫️آرد شیرینی پزی 2 قاشق سوپخوری
▫️شکر یک دوم پیمانه
▫️نشاسته ذرت 4 قاشق سوپخوری
▫️پودر هل 1 قاشق چایخوری
▫️خامه صبحانه 200 گرم
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️شیر 3 لیوان
▫️گلاب یک دوم پیمانه
▫️زعفران دمکرده غلیظ 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
آرد و نشاسته با هم الک کنید و در قابلمه مناسبی بریزید سپس شیر را تدریجا اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید تا آرد گلوله نشود. تخم مرغ را در کاسه ای جدا گانه شکسته و با چنگال هم بزنید تا از حالت لخته ای خارج شود و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
شکر،پودر هل ،زعفران دمکرده و گلاب را هم اضافه کرده و همه مواد را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. قابلمه را روی حرارت ملایم برده و دائم هم بزنید تا مواد پخته و غلیظ شود و به غلظت ماست برسد. قابلمه را از روی حرارت برداشته و کمی هم بزنید تا از داغی بیافتد سپس خامه را اضافه کرده و سریع هم بزنید تا یکدست شود.فرنی آماده را در گیلاسی یا لیوان مخصوص دسر تقسیم کنید و با پسته یا گردو به دلخواه تزیین کنید. بعد از اینکه به دمای محیط رسیدند در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شوند سپس سرو کنید.
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#پنکیک🥞
طرز تهیه...
یک و نیم پیمانه آرد رو با یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر،و نصف قاشق چایخوری نمک و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید...
سپس یک تخم مرغ را با نصف قاشق چایخوری کره نرم و یک و نیم پیمانه شیر به مواد اضافه کرده و با همزن مواد را زده تا مخلوطی روان و یکدست حاصل شود...
در این حال ماهیتابه کوچک را با کره چرب کرده و از مواد درون ماهیتابه ریخته تا پف کند(با شعله ملایم)حدود سه دقیقه،سپس طرف دیگر پنکیک را به مدت دو دقیقه حرارت داده تا طلایی و پخته شود...
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#مسقطی_لیمو_و_گلاب
مواد لازم برای۶ نفر
نشاسته گل ۲۰۰ گرم
خلال بادام و پسته ۱۰۰ گرم
شکر ۴۰۰ گرم
آب ۷ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- نشاسته را در 6 الی 7 پیمانه آب سرد حل کرده و از صافی رد کنید.
۲- سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود.
۳- شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط کنید.
۴- کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود.
۵- مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آبلیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ اضافه کرده و مخلوط کرده.
۶- مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کردهایم، ریخته (میتوانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را میریزیم و سطح روی آن را صاف میکنیم و پس از خنک شدن برش میزنیم.
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_حباب_دار_قلبی
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#دیزاین_ماست 😊👆
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#کیک_مرغ_گردو
طرزتهیه
برای مواد داخل کیک مرغ احتیاج داریم به :
سینه مرغ پخته شده ۱ عدد
خیار شور ۲ عدد
ژامبون ۳۰۰ گرم
هویج پخته شده ۳عدد
پیازچه خرد شده یک پیمانه
جعفری خرد شده دو قاشق غ
ذرت و نخود فرنگی به دلخواه
سس مایونز به میزان لازم
گردو نصف پیمانه
نان تست به میزان لازم
ابتدا مرغ پخته شده، ژامبون ،خیارشور ،
هویج ,گردو را داخل غذاساز ریخته و کمی خرد میکنیم نه به اندازه ای که له شوند
مواد را با پیازچه جعفری و سس مخلوط کرده .دور نان تست را با چاقو جدا میکنیم و برای سرو تک نفره از وسط نان برش میدیم تا به شکل مثلث در بیاد .از مواد داخل نان میزاریم و دو قسمت نان را روی هم قرار میدهیم .برای تزیین هم روی نان،سس میزنیم و به دلخواه با جعفری یا گردو یا کلم تزیین کنین
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
#شربت_تخم_شربتی
مواد برای 4 نفر
تخم شربتی 4 ق غ
آب سرد 4 لیوان
آبلیمو 1/4 لیوان
شکر مقدار لازم
تخم شربتی را داخل کاسه ای بریزید و به آن آب اضافه کنید.پس از 10 دقیقه دانه ها خیس خورده و لعاب دار میشوند. در این مرحله باید تخم شربتی ها را از آب جدا کنید (این روش برای تمیز شدن تخم شربتی است تا شن های ریز و خاشاک از تخم شربتی جدا شوند، این مرحله را 2 بار دیگر تکرار کنید).پس از شستشو تخم شربتی را داخل پارچ بریزید و به آن 4 لیوان آب سرد ، آبلیمو و شکر اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود سپس داخل لیوان بریزید و به آن تکه های یخ اضافه و سرو کنید.
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇
https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e