eitaa logo
🌮خوشمزه های یک دقیقه ایی🌮
24.1هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
37هزار ویدیو
5 فایل
من راحیل بانو هستم یه دهه هفتادی، مادر 5 فرزند گوگولی؛ موگولی و یه سرآشپز شمالی😍🙆 اینجا کنارتون هستم تا کلی ترفند آشپزی و غذاهای خوشمزه یادتون بدم😋 اینجا عاشق آشپزی میشی😍😍 #ترک_کانال تبلیغات 👇 https://eitaa.com/joinchat/1678967428Cd1db147b89
مشاهده در ایتا
دانلود
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سوپ با نام سوپ رشته فرنگی هم شناخته می شود. مواد اصلی این سوپ عبارتند از رشته سوپی ، سبزیجات و آب مرغ. دك هویج (مکعبی خردشده) / 2 عدد (140 گ) سیب‌زمینی (مکعبی خردشده) / 1 عدد (170 گ) استاک گوشت / 8 پ (2 ل) زردچوبه (پودرشده) / 1 ق.چ (3 گ) نمک و فلفل سیاه (پودرشده) / ب.م.ل رب گوجه‌فرنگی / 1 ق.س (15 گ) جعفری (پاک و خردشده) / 50 گ ورمیشل / 150 گ آب لیموترش تازه / 2 ق.س (28 م.ل) طرز تهیه 1. در قابلمه‌ای، هویج، سیب‌زمینی و یک پیمانه آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به‌مدت 30 دقیقه بپزند. 2. در 15 دقیقه آخر پخت، استاک گوشت، زردچوبه و نمک را به قابلمه بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید. 3. پس از چند جوش، رب گوجه‌فرنگی، جعفری و فلفل را به قابلمه بیافزایید و درِ قابلمه را بگذارید تا مواد به‌مدت یک ساعت بپزند. 4. در 10 دقیقه آخر پختِ مواد، ورمیشل را به قابلمه بیافزایید و بگذارید سوپ بپزد و کاملاً جا بیافتد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و آب لیموترش را به آن بیافزایید. سوپ ورمیشل را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
موادلازم: آرد 2 لیوان شکر 2 لیوان روغن مایع 1 لیوان کره یا روغن جامد 50 گرم گلاب 1/4 لیوان آب 2 لیوان زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری نان میکادو مقدار لازم طرزتهیه: درون قابلمه ای شکر ، آب ، زعفران دم کرده و گلاب را بریزید و مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آمده و شکر حل شود. در این فاصله آرد را درون قابلمه دیگری روی حرارت متوسط قرار دهید و با قاشق چوبی هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شودپس از سبک شدن آرد باید روغن و کره را اضافه کنیدبا قاشق خوب مخلوط کنید تا آرد طلایی شود، سپس شربت داغ را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا جمع شود و به روغن بیفتد سپس از روی حرارت برداریدنان میکادو را روی نایلون فریزر قرار دهید. حلوای داغ را روی نان میکادو پخش کنید ( حلوا حتما باید داغ باشد ) سپس با دست نان را رول کنیدحلوای رول شده را 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود. پس از سرد شدن حلوا را بصورت رولت برش بزنید و با پودر پسته ، نارگیل و … تزئین و سرو کنید. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
🔸کلم قمری فیبر بالایی دارد و با مصرف آن می‌توانید حدود ۱۷ درصد از فیبر مورد نیاز روزانه خود را دریافت نمایید. فیبر موجود در این صیفی ترکیبی از فیبر محلول و نامحلول است. فیبر محلول در آب کلم قمری به حفظ سطح قند خون و کلسترول سالم کمک می‌کند. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊👆 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
🔸معمولا ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن باعث می شود که بیشتر در معرض بیماری های ویروسی مثل سرماخوردگی قرار بگیریم. هندوانه سرد و تر است و مصرف هندوانه به دلیل وجود مقادیر غنی ویتامین C و B6 باعث می شود که سیستم ایمنی بدن تقویت شود و به درمان سرماخوردگی کمک کند. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
موادلازم ۴ عدد تخم مرغ ۲ عدد سیب زمینی ۲ قاشق غذاخوری پر آرد گندم ۵ قاشق غذاخوری پیاز داغ یک و نیم قاشق چای‌خوری زردچوبه ۲ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک نمک و فلفل به میزان لازم ۵ لیوان آب گوجه فرنگی طرز تهیه: یک قابلمه بردارید، پیاز‌ها را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. زردچوبه، آرد و شنبلیله خشک را اضافه کرده و با روغن خوب تفت دهید. مقدار روغن باید طوری باشد که آرد حالت گوله گوله پیدا نکند. مواد را نیز قدری تفت دهید که شنبلیله نسوزد.گوجه را اضافه کرده.. مقداری آب را کم‌کم به قابلمه اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا آرد کاملا در آب حل شده و یکنواخت شود. مابقی آب را اضافه کرده و مجددا هم بزنید. سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کرده و به اشکنه اضافه کنید سپس مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه اشکنه را روی حرارت ملایم با در نیمه باز قرار دهید تا آرد قوام پیدا کرده و سیب زمینی بپزد. تخم مرغ‌ها را داخل کاسه ریخته و هم بزنید سپس به قابلمه اضافه کرده و مدام هم بزنید تا داخل کل خوراک پخش شود. وقتی تخم مرغ سفت شد، اشکنه حاضر است. آن را در ظرفی مناسب سرو کرده اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
طرزتهیه: پوست پرتقال يا نارنج( كه من از نارنج استفاده كردم چون تلخي كمتري داره) ریز شده را دو بار در آب بجوشانید. سپس چند بار در آب سرد بخیسانید و هربار آب آن را عوض کنید. در یک قابلمه آب را همراه با شکر بجوشانید. . سپس خلال های نارنج را درون آبجوش بریزید و بجوشانید تا شیرین شوند. .بعد يك يا دو عدد هويج رو خلال كرده با كمي روغن يا كره تفت داده و بعد با مقداري كمي گلاب و زعفرون دم كشيده و شكر و هل بزاريد ، بپزه و در آخر خلال پسته و خلال بادوم اضافه ميكنيم تا كمي نرم بشوند بعد زرشك شسته شده رو با روغن و مقدار كمي شكر تفت داده و بعد به خلال هاي نارنج و هويج اضافه ميكنيم و كمي تفت ميديم و زماني كه برنج رو اماده كرديم و دم كشيد مقداري از برنج ( به اندازه يك الي دو كفگير برنج رو زعفرون دم كشيده زده و با تمام مخلفات مخلوط ميكنم و موقعي كه برنج رو سرو ميكنيم روي برنج تزيين ميكنيم نوش جان اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
😊👆 اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e
توت فرنگی : ۱ کیلو شکر : ۱ کیلو بهتر است توت فرنگی ها ریز و یکدست باشند. ابتدا آنها را پاک کرده و دم آنها را می چینیم؛ سپس می شوییم. مبادا یک وقت چنگ بزنید که له می شوند. می گذاریم آبشان برود. برای پخت مربا بهتر است از قابلمه لعابی استفاده شود. در قابلمه مورد نظر شکر را لابلای توت فرنگی می ریزیم و قابلمه را ١٢ساعت درون یخچال قرار می دهیم. بعد از این زمان، شکر حسابی به خورد توت فرنگی ها رفته و آب انداخته است. حالا نیازی نیست که به آن آب اضافه کنیم. روی حرارت متوسط قابلمه را قرار می دهیم تا جوش بياد بعد از جوش اومدن توت فرنگي ها تو قابلمه حالا حدود بیست دقیقه تايم ميگيريم تا مربا بپزد. به خاطر داشته باشید که اگر از زمان مورد نیاز بیشتر روی حرارت باشد، مربا شکرت خواهد زد و اگر کمتر روی حرارت باشد، کپک خواهد زد. میزان آن دیگر بستگی به قلق کار دارد. خودتان متوجه می شوید. در طول پخت مربا، سعی کنید کف روی آن را با کفگیر بگیرد. بعد از اینکه مربا آماده شد، آن را در همان ظرفی که پخته شده، شب تا صبح می گذاریم بماند. بعد از این مدت، آن را در ظرف شیشه ای دربسته می ریزیم اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e